Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.835
Πόντοι
446
Αμα κανουμε ολοι το ιδιο και φευγουμε να δεις πως θα πεσει η τιμη ακομα και στη Λαρα.....1-2 βδομαδες αποχη οποιος ακουει 50 να φευγει
Να μην εχει κανενα πελατη....

Αν το ειχαμε κανει αυτο οταν ανεβασε την τιμη τωρα θα ηταν 40αρι οπως παλια...
Τιποτα δεν θα καταφερουμε.. υπαρχει πολυς και διαφορετικος κοσμος που παει στα στουντιο, εδω ειμαστε το ελαχιστο.
Φαντασου μιας και ξερεις απο Λαρα, να εγραφαν ολοι αυτοι εδω μεσα.. θα ειχαμε 15 κριτικες καθε μερα, θα ειχε φρακαρει το συστημα!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.835
Πόντοι
446
Κατάθεση σήμερα το βράδυ με έλενα στα ξύλινα,μιλάμε η κατάσταση στο μύλο είναι τραγική,απογοητεύτικα ρε μάγκες,έκανα τσάρκα πρώτα πέρασα από την έλενα τις λεω θα κάνω μια βολτα παίζει να ξαναρθω(μια που μου άρεσε εμφανισιακα),πέρασα απο τα περισσότερα σπιτάκια σχεδόν όλες που είδα ήταν λατίνες κολομβιανες,βενεζουέλες,βραζιλιάνες κτλπ καμία δε μου άρεσε,είπα θα βρω καλύτερη απο την Ελενα,τελικά χειρότερες βρήκα,πέρασα μέχρι και απο το bad girls που θα δουλευε η αλεξάνδρα η κύπρια η οποία ήταν απών τελικά δούλευε μια χρύσα Ελληνίδα η οποία δε μου άρεσε και την έκανα,έτσι ξαναπηγα στην Ελενα στα ξύλινα,με την Ελενα όλα ήταν καλά επειδή είναι λίγο μελαμψή φσίνεται σαν γύφτισσα,είναι γύφτισα?? ξέρει κανείς?? πάντως με έκανε να χύσω με πισοκολλητό,νορμάλ πράγματα,καλύτερα με ρουμάνες,βουλγάρες,μολδαβες,ουκρανές και ρωσίδες παρα με λατίνες,οι οποίες δυσκολεύονται να μάθουν τη γλώσσα και είναι κρύες...
Με ποια Ελενα περασες? ποια ξυλινα εννοεις? βεγκας,βενους διπλα.. μηπως πηγες τριδυμα με την Ελενη την πιτσιρικα; αυτη ειναι ρουμανα.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
722
Πόντοι
81
Τιποτα δεν θα καταφερουμε.. υπαρχει πολυς και διαφορετικος κοσμος που παει στα στουντιο, εδω ειμαστε το ελαχιστο.
Φαντασου μιας και ξερεις απο Λαρα, να εγραφαν ολοι αυτοι εδω μεσα.. θα ειχαμε 15 κριτικες καθε μερα, θα ειχε φρακαρει το συστημα!
Πιστευω To φανατικο κοινο της Λαρας ειναι 40-50 ατομα που πηγαινουν 2 φορες τη βδομαδα με 30λεπτο προγραμμα.. φαντασου καθε φορα που παω βλεπω γνωστες φατσες!!!

Λιγο μυαλο αμα ειχαμε ολα θα ηταν διαφορετικα...οι αγαπουληδες κανουν μεγαλη ζημια

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.835
Πόντοι
446
Πιστευω To φανατικο κοινο της Λαρας ειναι 40-50 ατομα που πηγαινουν 2 φορες τη βδομαδα με 30λεπτο προγραμμα.. φαντασου καθε φορα που παω βλεπω γνωστες φατσες!!!

Λιγο μυαλο αμα ειχαμε ολα θα ηταν διαφορετικα...οι αγαπουληδες κανουν μεγαλη ζημια
Εγω αλλο προσεξα.. διαφορετικες ηλικιες, απο πιτσιρικια μεχρι και παπουληδες..που λεει και η Λαρα για εναν που εχει.
Τον ειχα πετυχει μια φορα στο σαλονι, θα ηταν κανα 75+ τωρα τι κανουν μεσα μ αυτον :dunno: Μαλλον θα παιρνει κανα χαπακι!

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.591
Πόντοι
1.056

Σπάνια τριαντάλεπτα

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
397
Πόντοι
21
Με ποια Ελενα περασες? ποια ξυλινα εννοεις? βεγκας,βενους διπλα.. μηπως πηγες τριδυμα με την Ελενη την πιτσιρικα; αυτη ειναι ρουμανα.
στα ξύλινα του las vegas,τα τρίδυμα ήταν κλειστά εχθές.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
722
Πόντοι
81
Εγω αλλο προσεξα.. διαφορετικες ηλικιες, απο πιτσιρικια μεχρι και παπουληδες..που λεει και η Λαρα για εναν που εχει.
Τον ειχα πετυχει μια φορα στο σαλονι, θα ηταν κανα 75+ τωρα τι κανουν μεσα μ αυτον :dunno: Μαλλον θα παιρνει κανα χαπακι!
Τον παππου τον εχω πετυχει και εγω πολλες φορες ειναι ενας ψηλος αδυνατος ασπρομαλης με γυαλια παντα παει πολυ πρωι στο ανοιγμα.....
Τετοιους τυπους τους γουσταρω πολυ!!! σε αυτη την ηλικια ακομα γαμανε καυλακια σαν την Λαρα....Δεν εχει σημασια αν περνει χαπι το βασικο ειναι οτι εχει ακομα το κουραγιο!!!!

Φαντασου στα νιατα του τι θα εκανε στη τρουμπα και στα λαδαδικα!!!

ΥΓ: Μακαρι και εγω στα 75 να ειμαι ετσι!!!

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
242
Πόντοι
21
Τον ειχα πετυχει μια φορα στο σαλονι, θα ηταν κανα 75+ τωρα τι κανουν μεσα μ αυτον :dunno: Μαλλον θα παιρνει κανα χαπακι

Τον παππου τον εχω πετυχει και εγω πολλες φορες ειναι ενας ψηλος αδυνατος ασπρομαλης με γυαλια παντα παει πολυ πρωι στο ανοιγμα.....
Τετοιους τυπους τους γουσταρω πολυ!!! σε αυτη την ηλικια ακομα γαμανε καυλακια σαν την Λαρα....Δεν εχει σημασια αν περνει χαπι το βασικο ειναι οτι εχει ακομα το κουραγιο!!!!

Εγώ έχω πετύχει με μπαστούνι με το ζόρι περπατούσε 80αρης έμπαινε σε ένα στην ερημίτη πρωί,τώρα τι έκανε μέσα…δεν θα ήθελα να το δω χαχαχα

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.092
Πόντοι
736
Έξω από τα μπουρδέλα να μην κάνετε μαλακίες γιατί υπάρχουν κάμερες. Αυτός ο μαλάκας έχει γίνει Πρώτο Θέμα σήμερα γιατί με το αυτοκίνητο του πάτησε επίτηδες ένα σκύλο που έχουν εκεί στα σπίτια και τον ταΐζουν. είναι μαλάκας Και επειδή έκανε αυτό που έκανε αλλά και γιατί έπρεπε να ξέρει ότι Οι οίκοι ανοχής έχουν κάμερες και στον εξωτερικό χώρο. Είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί. Πέραν από το ότι πάτησε τον σκύλο και θα Διωχθεί ποινικά γι’ αυτό θα γίνει ρεζίλι και στην Οικογένεια του
IMG_0761.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
397
Πόντοι
21
να έχουμε απ'ολα, όχι σε ένα άκρο όλες λατινες, θέλουμε ρουμανες, Βουλγαρες, μολδαβες, Ρωσίδες, Ουκρανες, λίγες λατινες, και οτιδήποτε άλλο, όσο το δυνατόν περισσότερες φώτο κοριτσιών στο φαιντ γκερλς, μακάρι να δημιουργηθούν κι άλλα gold studios, θα έχουμε έτσι πληθώρα επιλογών, ότι είναι το σεξ είναι, μετά όλα τα άλλα...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
397
Πόντοι
21
Έξω από τα μπουρδέλα να μην κάνετε μαλακίες γιατί υπάρχουν κάμερες. Αυτός ο μαλάκας έχει γίνει Πρώτο Θέμα σήμερα γιατί με το αυτοκίνητο του πάτησε επίτηδες ένα σκύλο που έχουν εκεί στα σπίτια και τον ταΐζουν. είναι μαλάκας Και επειδή έκανε αυτό που έκανε αλλά και γιατί έπρεπε να ξέρει ότι Οι οίκοι ανοχής έχουν κάμερες και στον εξωτερικό χώρο. Είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί. Πέραν από το ότι πάτησε τον σκύλο και θα Διωχθεί ποινικά γι’ αυτό θα γίνει ρεζίλι και στην Οικογένεια του
IMG_0761.jpeg
απαράδεκτο από μεριάς του, καταδικάζουμε όλοι την πράξη του, να εντοπιστεί και να πάει ενώπιον της δικαιοσύνης, ρε λίγο μυαλό ρε είναι δυνατόν???

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.835
Πόντοι
446

Αλλον λεω εγω, χοντρος με μπαστουνι! με το ζορι να σηκωθει απο τον καναπε.

Δεν ξερεις τι εκανε ο καθενας στην ζωη του.. μπορει να ηταν αθλητης και να προσεχε μια ζωη εως τα γεραματα, ως ενα σημειο ενταξει, μετα να την χεσω τετοια ζωη.
Πεθανε πριν μερικους μηνες γνωστος μου 70 χρονων! αυτα που εκανε στην ζωη τους δεν τα κανουν δεκα ατομα μαζι! ποτα ξενυχτια, μουνια.. πασοκος βολεμενος :wink: ετρεχε συνεχεια σε μπουζουκια και κωλομπαρα. Αυτος εφυγε χορτατος και εκανε και δυο παρα πολυ καλα κοριτσια! Με την γυναικα του ειχε χωρισει γιατι τον επιασε με γκομενα. Ετσι λεγανε δεν ξερω σιγουρα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.474
Πόντοι
2.966
απαράδεκτο από μεριάς του, καταδικάζουμε όλοι την πράξη του, να εντοπιστεί και να πάει ενώπιον της δικαιοσύνης, ρε λίγο μυαλό ρε είναι δυνατόν???
Να εντοπιστει και πρωτου παει στη δικαιοσυνη να παμε πρωτα να τον πλακωσουμε στο ξυλο

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.835
Πόντοι
446
IMG_0761.jpeg
Παντου εχει πλεον, οποιος κανει τετοια και γενικα μαλακιες ειναι ευκολο να τους βρουν.. και φυσικα δεν τους κοβει παρα πολυ η δεν τους νοιαζει αν συλληφθουν.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.202
Πόντοι
5.646
Η Έλενα ραΐσα... δουλεύει ή όχι..?
Κατέβηκα μια φορά την προηγούμενη Τρίτη και μια σήμερα Παρασκευή και ήταν κλειστό το κόκκινο σπιτάκι της (που είναι δίπλα στο πράσινο) δουλεύει ακόμα εκεί ή άλλαξε μέρος και τι ώρες ξεκινάει..?
Γιατί και τις δύο φορές που πήγα, έκατσα μέχρι τις 10 και Τζιφός, κλειστό το μαγαζί..
Χθες το βράδυ δούλευε.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.092
Πόντοι
736
Γι’ αυτό τον χαρακτήρισα τόσες φορές μαλάκα. Ο αγάμητος που έβγαλε το κόμπλεξ του πάνω σε ένα σκυλάκι που κοιμόταν

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.591
Πόντοι
1.056
IMG_0761.jpeg
Μπορούν να τον γαμήσουν τον πούστη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom