Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
702
Πόντοι
81
Τα 30αρια σε πειραξαν φιλε; εδω η Σοφια το εκανε 50 μου ειπε η τσατσα χθες.
Εσεις φταιτε που πατε και τα δινετε.....η Σοφια ΔΕΝ εχει την εμφανιση για να ζηταει 50αρικο!!!!..... Για 30 ευρω ειναι και αυτα πολλα ειναι

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
240
Πόντοι
21
Εδώ περιμένεις με χαρτάκι στο μπουρδελο το κράτος τράπεζες εφορίες κτλ που εκεί σε γαμανε τι σε πειράζει να περιμένεις για να γαμησεις..
Θα συμφωνήσω στο σκέλος ότι μας γαμάνε στους φόρους κλπ στα υπόλοιπα διαφωνώ διότι η τεχνολογία με έχει βοηθήσει να μην ξαναστηθω ποτέ ξανά στην σειρα σε τράπεζες κλπ έτσι φίλε μου επιμένω ότι δεν θα περιμένω και την λαρα!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
104
Πόντοι
1
Εσεις φταιτε που πατε και τα δινετε.....η Σοφια ΔΕΝ εχει την εμφανιση για να ζηταει 50αρικο!!!!..... Για 30 ευρω ειναι και αυτα πολλα ειναι
Όντως αν η αρχική τιμή αρχίζει και ξεφεύγει κ σου ζητάει εκκίνηση 50 ευρώ για να σου πει καλησπέρα τότε θα φτάσει στο κατοσταρικο άμα θες κάνα 20+λεπτά...να τρέχω στα σφαγεία για να δίνω κατοσταρες είναι σχεδόν απαγορευτ ικο για τα δεδομένα της πλειοψηφίας,ειδικά ηλικίες 22-23 που θα τα βρουν...με αυτά τα χρήματα σχεδόν παίρνεις μια εσκορτ στο σπιτι σου...επαναλαμβάνω ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,όχι εκεί που είναι φύγε εσύ έλα εσύ...ημαρτον

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
490
Πόντοι
291
Αυτό το Ν Ουρανού 28 το πράσινο είχε μια Μαρίνα κοντούλα μιλφ...τι έγινε πάει κι αυτή?άσε μου φαίνεται να ψάξω να βρω καμμία γκόμενα γιατί δεν λέει...απογοητευση
είναι σε νεο πόστο στην Φρίξου φίλε

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
490
Πόντοι
291
αν και δεν εχω παει με Λαρα, δεν νομιζω να φτανει στα επιπεδα της Candy. Θα μου πεις τωρα και πως το συμπεραινεις. Απλα η Candy ειχε φουλ εξυπναδα και σπιρταδα μεσα της, ηξερε πως να φερθει και τι να σου πασαρει γι αυτο και αργοτερα αγορασε το μαγαζι. Ολες οι εξυπνες ξερουν πως να κανουν την δουλεια γι αυτο και μια μερα εξαφανιζονται αφου μαζεψαν το παραδακι. Τρανο παραδειγμα των τελευταιων ημερων η Νατασα απ το ξυλινο.
τι έκανε το Νατασάκι? Αγόρασε στούντιο?

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.747
Πόντοι
446
Το μαγαζι τα ανεβασε οχι η κοπελα.. Δεν ξερω στ αλλα τις αλυσιδας αν κανανε το ιδιο.
Αυτοι θα βγουν χαμενοι μελοντικα, οποια κοπελα και να ειναι θα χανει κοσμο σιγα σιγα και αυτοι χρηματα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.747
Πόντοι
446
Θα συμφωνήσω στο σκέλος ότι μας γαμάνε στους φόρους κλπ στα υπόλοιπα διαφωνώ διότι η τεχνολογία με έχει βοηθήσει να μην ξαναστηθω ποτέ ξανά στην σειρα σε τράπεζες κλπ έτσι φίλε μου επιμένω ότι δεν θα περιμένω και την λαρα!
Και το τηλεφωνο τεχνολογια ειναι φιλε, παλια μεν αλλα κανει την δουλεια του για να μην περιμενεις στην Λαρα.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
104
Πόντοι
1
Το μαγαζι τα ανεβασε οχι η κοπελα.. Δεν ξερω στ αλλα τις αλυσιδας αν κανανε το ιδιο.
Αυτοι θα βγουν χαμενοι μελοντικα, οποια κοπελα και να ειναι θα χανει κοσμο σιγα σιγα και αυτοι χρηματα.
Και δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό ανεβαίνει μια τιμή...νομίζουν μήπως ότι απευθύνονται σε κατοίκους του Ντουμπάι...στην πόλη ένα ποσοστό μικρό είναι πολύ ευκατάστατοι ,υπάρχουν κάποιοι μεσαίοι,και ένα ακόμα μεγαλύτερο είναι φτωχά λαϊκά στρωματα...μακάρι να έχουν κόσμο και μαγκιά τους αν τους βγει...όταν αρχίσουν κ βαράνε μύγες δεν ξέρω...

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
104
Πόντοι
1
Γιατί έχω σπρώξει και 40 και γκρινιαζαν πάλι....η Ειρήνη στην Ουρανού 26 μου είπε άντε πουλάκι μου στο μισάωρο 100 παίρνουμε...ρε μας δουλεύουν μου φαινεται

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.747
Πόντοι
446
Και δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό ανεβαίνει μια τιμή...νομίζουν μήπως ότι απευθύνονται σε κατοίκους του Ντουμπάι...στην πόλη ένα ποσοστό μικρό είναι πολύ ευκατάστατοι ,υπάρχουν κάποιοι μεσαίοι,και ένα ακόμα μεγαλύτερο είναι φτωχά λαϊκά στρωματα...μακάρι να έχουν κόσμο και μαγκιά τους αν τους βγει...όταν αρχίσουν κ βαράνε μύγες δεν ξέρω...
Με το ιδιο σκεπτικο που ανεβαινουν ολα τ αλλα στην Ελλαδα. Παιζει να ειμαστε η μοναδικη χωρα στο κοσμο που αυξανει τιμες παντου καθε τρεις και λιγο.. να δουμε βεβαια που θα μας βγαλει αυτο.
Θελουν να μας φτωχυνουν κι αλλο;

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
104
Πόντοι
1
Με το ιδιο σκεπτικο που ανεβαινουν ολα τ αλλα στην Ελλαδα. Παιζει να ειμαστε η μοναδικη χωρα στο κοσμο που αυξανει τιμες παντου καθε τρεις και λιγο.. να δουμε βεβαια που θα μας βγαλει αυτο.
Θελουν να μας φτωχυνουν κι αλλο;
Όπως αυτή την μουφα με τον πόλεμο στην Ουκρανία που πήγαν το ελαιόλαδο 14 και 15 ευρώ...πολύς λαός είχε ένα χρόνο να αγοράσει έστω ένα λίτρο ελαιόλαδο...το είδαν και έχουν ρίξει στα 6,80 κάποια τώρα...παιδιά είναι μουφα όλα αυτά παραμύθια ότι επηρεάζονται πρώτες ύλες κλπ....και οκ μπαίνουμε με 30 σε μια κοπέλα και 40 κ 50 που πήγαινα ελάχιστη διαφορά στην κοπέλα που πήγαινα,σκαμπανεβάσματα μια έτσι μια αλλιώς δεν ήταν στάνταρ...το 50 αρικο είσοδο θα το σκεφτεί ο άλλος να το σορωξει...έχει ωραίο χρώμα και τρώγεται ατομικά όταν το βγαλεις

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.747
Πόντοι
446
Όπως αυτή την μουφα με τον πόλεμο στην Ουκρανία που πήγαν το ελαιόλαδο 14 και 15 ευρώ...πολύς λαός είχε ένα χρόνο να αγοράσει έστω ένα λίτρο ελαιόλαδο...το είδαν και έχουν ρίξει στα 6,80 κάποια τώρα...παιδιά είναι μουφα όλα αυτά παραμύθια ότι επηρεάζονται πρώτες ύλες κλπ....και οκ μπαίνουμε με 30 σε μια κοπέλα και 40 κ 50 που πήγαινα ελάχιστη διαφορά στην κοπέλα που πήγαινα,σκαμπανεβάσματα μια έτσι μια αλλιώς δεν ήταν στάνταρ...το 50 αρικο είσοδο θα το σκεφτεί ο άλλος να το σορωξει...έχει ωραίο χρώμα και τρώγεται ατομικά όταν το βγαλεις
Αλλα μπορεις να κοψεις το γαμησι οχι ,εκει πονταρουν πιστευω και ανεβαζουν τις τιμες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom