piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
οχι βρε φιλε το λεω απο αποψη οχι τιμησ.εσενα δεν σου φαινεται τραγικο η λαρισα να εχει σχεδων τα ιδια με τη θεσσαλονικη.
τραγικο θα μου φαινοταν αν πηγαινα οπως πηγαινα το 2008 καλοκαιρι βραδυ στην κοροβαγκου και στο σαλονι ειχε και ορθιους.....απο την στιγμη που παω και ειμαι μονος και δεν περιμενω και καθολου παει να πει δεν εχουν και πολυ δουλεια μαλλον....τωρα γιατι ειναι λιγα; και γιατι κλεινουν ;και αν ειναι γενικα τραγικο ;δεν μπορω να πω.....οχι βρε φιλε το λεω απο αποψη οχι τιμησ.εσενα δεν σου φαινεται τραγικο η λαρισα να εχει σχεδων τα ιδια με τη θεσσαλονικη.
αλλα τεσπα αρκετα με το σπαμ...να μην ενοχλουμε κιολας....
ή με την σταμνα μαλλον σαν την ταινια ...
Λαβε υποψιν σου ομως οτι η Λαρισα ηταν παντα μια περιοχη με οικονομικη ευημερια η οποια απ'οτι ακουω απο διαφορες και διαφορετικων δραστηριοτητων πηγες συνεχιζει να υπαρχει ακομα και στις μερες μας.οχι βρε φιλε το λεω απο αποψη οχι τιμησ.εσενα δεν σου φαινεται τραγικο η λαρισα να εχει σχεδων τα ιδια με τη θεσσαλονικη.
απ οσο ξερω εγω και απ οσο βλεπω σε βαρδαρη δυσκολα να πλενονται μετα απο καθε πελατη,ισως μετα απο 5,6 ..ποιος ξερει...9,10???αλλα σε στουντιο οπως λαφαμ η βιλλα και φριξου 14 νομιζω πως πλενονται πολυ συχνα...τωρα αν κανω λαθος ας με διοεθωσει καποιος συναγωνιστης...Μια ερωτηση θελω να κανω...οι κοπελες πλενονται μετα απο καθε πελατι??
πολυ λιγες καλες επαγγελματιες....Μια ερωτηση θελω να κανω...οι κοπελες πλενονται μετα απο καθε πελατι??
στα μπουρδελλα κ εγω το ιδιο νομιζω πως ισχυει...αν ειδικα πας αργα 3 το βραδυ φαινεται η αλλη πως δεν ειναι καθαρη η αν μυριζει ωραια θα ναι απο αρωμα πανω στο αρωμα..αλλα στα σοτοντιο πιστευω πως δεν ειναι ετσι...εστω σε καποια...Εγώ νομίζω πως σχεδόν καμία δεν πλένεται.
ρε καρντασια ποιο ειναι αυτο το στουντιο που διαφημιζεται εδω???:
k
υπαρχει αυτο ή ειναι κανα καινουργιο???... αν δουλευει οντως κ αυτη η ξανθια,πολυ μουναρος...
Προμ 25: Ειρήνη
Προμ 11: Ρωξάνα
Προμ-Σαπφούς: Νικολ
Σαπφούς 7: Μαντλέιν
Πράσινο: Αλίσια
Μαρινόσπιτο: Μαρίνα
Λέιντις: Βίκυ, αχ τι μουνάκι..
Νικ. Ουρανου 26: Μιρέλα η γεματούλα εκεί κατέθεσα, μου βγάζει πολύ χημεία αυτή η γκόμενα στο γαμήσι χωρίς να είναι ιδιαίτερα όμορφη. Περνάω καλά όμως. Σήμερα με ξενέρωσε πάντως που έπιασα κάτι εκφράσεις έλλειψης συγκέντρωσης στο προσωπό της την ώρα του σεξ. Τελικά το σεξ είναι καθαρά εγκεφαλικό έχω καταλήξει να πιστεύω..
Τα ιδια .. εχει κριτικη στο Φριξου 14Καλα στο Γρις Λειντις λεει οτι η Νικολ θα 'ναι στο Πρ.11 ολη τη βδομαδα, τι εγινε..;
Οσο για τη Ρωξανα, την εχει παρει κανεις το τελευταιο διαστημα..; Υπαρχει περιπτωση να βελτιωθηκε καθολου, ή παραμενει ενα ομορφο επιπλακι..;
παιδιά, θα καταθέσω αύριο βράδυ. μήπως ξέρετε αν θα δουλεύουν βερόνικα ή έφη?
Δεν ειναι οι ιδιες ειπαμε...Τα ιδια .. εχει κριτικη στο Φριξου 14