al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
ααα την ειχες παρει??δε το θυμομουνα...Αλλο πραμα εεε?
οπως τα ειπες...τελεια...αν παρακαμψεις την εμφανιση ενιοτε περνας πολυ καλα τελικα με καποιες...ααα την ειχες παρει??δε το θυμομουνα...Αλλο πραμα εεε?
-Σαπφους 20.Παω για την Νταϊανα αλλα παλι δεν ηταν.Μεχρι τις 15.30 ητανε...Δουλευε η ομορφη νεαρη καστανοξανθη Βανεσσα με τα μικρα βυζακια και την ωραια περιφερεια.Και μ'αρχιζει η τσατσα η κοκκινομαλλα με τα ωραια ματια τις μαλακιες...Και γιατι δεν μπαινεις σ'αυτην??και ερχεσαι μονο για να δεις και ταχα ρωτας για την Νταϊανα..και σε ξερουμε και κατι μαλακιες.Η πλακα ειναι οτι μ'χει δει 3 φορες ολο κι ολο.Ακουει και το αλλο το μαλακισμενο και αρχιζει κι αυτο...Την ρωταω τη μικρη...μ'εχεις ξαναδει...Ναι βεβαια σε ξερω μου λεει και σε επιθετικο υφος.βολτα με καταθεση μεταξυ 16.30-17.30 στο Βαρδαρη.ειχαμε αλλαγες τελικα...
Μια κοκκινομαλλα πολυ ομορφη στη φατσα.Πρωτη φορα την ειδα το καλοκαιρι 26ης 52 με τη Ρεβεκα.Απο τοτε ηταν τρομερα πιεστικη...Ρε δε πα να γαμηθουν παλιοκαρακαξες ουστ ! ποια τσατσα ηταν ? εχει κατι χαρακτηριστικο ? σε ξερω και με ξερεςι λες και θα αραβωνιαστουμε , Αντε πιαστε καμια σκουπα γκιόσες *
Μια κοκκινομαλλα πολυ ομορφη στη φατσα.Πρωτη φορα την ειδα το καλοκαιρι 26ης 52 με τη Ρεβεκα.Απο τοτε ηταν τρομερα πιεστικη...
Η πλακα ειναι οτι με ξαναειδε πριν 2 βδομαδες ακριβως οπου και βολταρα και μου ειπε οτι η ΝταΪανα καθεται ως τις 17.00 και η πιο προηγουμενη φορα θα ηταν κανενα διμηνο πισω...Τη γαμας ή δε τη γαμας λοιπον??
Και τσιμπησε και το αλλο το μαλακισμενο...και ειναι και πολυ ομορφο παναθεμα το
ρε παιδια αυτη η μερτσυ εχει μονο 2 κριτικες???δεν την εχει παρει κανενας αλλος?την προτεινει κανεισ η οχι?δεν την εχω δει καν.αν ξερει καποιος η αν την εχει δει ας πει .....
οντως πολυ περιεργο οσο φημη και να χει καποιος που πηγε επρεπε να γραψει κατι ..αντιθετα βαρεθηκα να βλεπω κριτικες για Σιμονα
Κατάθεση στη καυλοσαμπρίνα το μεσημεράκι στο λαφαμ. Θα ακολουθήσει και η τελευταία κριτική ( για την εν λόγω κορασίδα).
Παντως θα ηταν ολοι πιο τυχεροι αν εγραφες πιο συχνα!!Καρφι για Σααλ και Ευα.
Κι εδω αρχιζει μια αλλη ιστορια.
Ηταν μια φορα κι εναν καιρο λοιπον μια εποχη οπου οι ανθρωποι δεν ειχαν ανεσεις,ιντερνετ,γκατζετς και λοιπα συγχρονα "πολιτιστικα αγαθα".
Στον πλανητη ομως τοτε κατοικουσαν Αντρες και Γυναικες.
Η Ευα λοιπον,ειναι μια αλλη κατασταση,μια γυναικα αλλης εποχης,μιας εποχης και ενος συστηματος που στα σχολεια τα κοριτσια μαθαιναν να ραβουν, αλλα και να χειριζονται καλασνικοφ.
Ειχα ακουσει απο παλαιοτερους,γι αυτες της γυναικες,οτι ηταν ιδιαιτερες κτλ κτλ. αλλα...
Οποιος θελει λοιπον να παει παραπερα απο "σφυροκοπημα","καραμπαλινιγκ" κτλ ας επισκεφτει την εν λογω κυρια.
θεωρω την Ευα ως την μοναδικη πραγματικη "ιερεια" του χωρου,που εχω γνωρισει στα 2 χρονια που παιζω σε αυτα τα "γηπεδα".
Το θεμα ειναι οτι τα καλα κρατανε λιγο,η Ευα δεν ειναι για 30 ευρω ξεπετα,ειναι βασικα εν δυναμει "επικινδυνο" παιχνιδι για μενα και εγω μολις ειχα παρει μπροστα.
ΥΓ.
Ειμαστε πολυ εμεις που γραφουμε λιγοτερο και διαβαζουμε περισσοτερο.
Αρκετοι μας θεωρουν απλα "leechers", και ειναι fair enough αυτο.
Προσωπικα κανω μονο καποιες φορες καποια εκτενη review ανα 3-4 μηνες.
Για μενα το θεμα του αγοραιου ερωτα ειναι απο αυτα που κανεις και δεν τα συζητας.
Δε γουσταρω να συζηταω λεπτομερειες και εν γενει θα προτιμουσα προφανως να ημουνα περισσοτερο ισορροπημενος-καλυμμενος σεξουαλικα εκτος σπιτιων.
Δεν αποτελει διασκεδαση για μενα,αλλα απλη ανθρωπινη,φυσιο-λογικη αναγκη γι' αυτο και τιμαω τα κοριτσια που ειναι εκει οταν η αναγκη αυτη γινεται ανυποφορη.
Ρισπεκτ και στα παιδια εδω που το βλεπουν αλλιως απο μενα και στη βασει του εθελοντισμου προσφερουν τη γνωση και τις πληροφοριες τους.
Να 'μαστε ολοι καλα...
ΥΓ.
Ειμαστε πολυ εμεις που γραφουμε λιγοτερο και διαβαζουμε περισσοτερο.
Αρκετοι μας θεωρουν απλα "leechers", και ειναι fair enough αυτο.
Προσωπικα κανω μονο καποιες φορες καποια εκτενη review ανα 3-4 μηνες.
Για μενα το θεμα του αγοραιου ερωτα ειναι απο αυτα που κανεις και δεν τα συζητας.
Δε γουσταρω να συζηταω λεπτομερειες και εν γενει θα προτιμουσα προφανως να ημουνα περισσοτερο ισορροπημενος-καλυμμενος σεξουαλικα εκτος σπιτιων.
Δεν αποτελει διασκεδαση για μενα,αλλα απλη ανθρωπινη,φυσιο-λογικη αναγκη γι' αυτο και τιμαω τα κοριτσια που ειναι εκει οταν η αναγκη αυτη γινεται ανυποφορη.
Ρισπεκτ και στα παιδια εδω που το βλεπουν αλλιως απο μενα και στη βασει του εθελοντισμου προσφερουν τη γνωση και τις πληροφοριες τους.
Να 'μαστε ολοι καλα...
Its just fun for me
βολτα με καταθεση μεταξυ 16.30-17.30 στο Βαρδαρη.ειχαμε αλλαγες τελικα...
-Προμηθεως 25.Η μελαχρινη milf Ρουμανα Ειρηνη η οποια αποδειχτηκε πραγματικος θησαυρος τελικα.Θα τα πουμε παρακατω...το βραδυ η Μιραμπελα.
-Προμηθεως 11.η Μιρελα νο 2.τελικα ειναι ωραιο πιπινακι αυτο.Καστανο,συμπαθητικο στη φατσα και προσχαρο στο σαλονι.στα 50ε γυμνο με 69 και νομιζω την βαζω στη λιστα μου.
-Σαπφους 5.η θεια μου η Νικολιτσα.ξανθια προστυχοφατσα,βυζαρες,φουλ εξτρα και φιλικες τιμες.Οποιος δε την πηρε ακομα χανει...
-Σαπφους 7.η Μαντελαϊν.σχεδον ιδια οπως περυσι,λιγο ο κωλος σα να ξεφυγε.φορουσε ενα σετακι με τρυπες στο υψος στο στερνο οποτε οι βυζαρες ηταν πεταμενες εξω.Ψηλη καστανη νταρντανα στα 50ε γυμνο και 60ε 69.Μετριες εντυπωσεις μου ειχε αφησει περυσι
-Σαπφους 20.Παω για την Νταϊανα αλλα παλι δεν ηταν.Μεχρι τις 15.30 ητανε...Δουλευε η ομορφη νεαρη καστανοξανθη Βανεσσα με τα μικρα βυζακια και την ωραια περιφερεια.Και μ'αρχιζει η τσατσα η κοκκινομαλλα με τα ωραια ματια τις μαλακιες...Και γιατι δεν μπαινεις σ'αυτην??και ερχεσαι μονο για να δεις και ταχα ρωτας για την Νταϊανα..και σε ξερουμε και κατι μαλακιες.Η πλακα ειναι οτι μ'χει δει 3 φορες ολο κι ολο.Ακουει και το αλλο το μαλακισμενο και αρχιζει κι αυτο...Την ρωταω τη μικρη...μ'εχεις ξαναδει...Ναι βεβαια σε ξερω μου λεει και σε επιθετικο υφος.
Τεσπα ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΩ Η ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΛΙς ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΥΞΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
-Τανταλου-Σαπφους πρασινο.η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια με τα αμφιλεγομενα σχολια
-Τανταλου 8.η Μαρινα η παλια μου αδυναμια στα 35ε και σταθερη αξια αλλα θα εφευγε στις 17.00 οπου θα αναλαμβανε η Αντριαννα την οποια και ειδα οταν μπηκε(πρωην Ραμονα απο Σαπφους 20.μελαχρινη νταρντανα).Η Ουκρανη Βικυ μετα τις 00.00 τη νυχτα...
-Τανταλου 14.το ομορφο μελαχρινο πιπινακι Βικυ.Δε μ'αρεσει ρε παιδια...πολυ κρυοπλασμα
οχι πρωι...νομιζω στις 15.00 πιανει δουλεια αυτη.Πιο πριν ειχαν αλλη σημεραmelia logia ayrio to proi prepei na einai i eirini sto 25 tin 8elo poli na tin paro.
βολτα με καταθεση μεταξυ 16.30-17.30 στο Βαρδαρη.ειχαμε αλλαγες τελικα...
-Προμηθεως 11.η Μιρελα νο 2.τελικα ειναι ωραιο πιπινακι αυτο.Καστανο,συμπαθητικο στη φατσα και προσχαρο στο σαλονι.στα 50ε γυμνο με 69 και νομιζω την βαζω στη λιστα μου.
Εμενα δε μ' αρεσει κ τοσο πολυ, τιποτα ιδιαιτερο κατα τη γνωμη μου..
-Σαπφους 5.η θεια μου η Νικολιτσα.ξανθια προστυχοφατσα,βυζαρες,φουλ εξτρα και φιλικες τιμες.Οποιος δε την πηρε ακομα χανει...
Πραγματικα απιστευτες βυζαρες! Ειχα κ καιρο να τη δω..! Οπως εχω ξαναπει με τα εσωρουχα οι βυζαρες της ειναι τελειες για μενα για 10..! Απ' οσο θυμαμαι οταν βγαζει το σουτιεν κρεμανε λιγο, οπως ειναι φυσικο, οποτε ειναι για 8..! Απο προσωπο θα της εβαζα κανα 5αρι, καθως ειναι 40αρα κι εχει κ τα σημαδακια που λεει κι ο Αλ.. Παντως συμφωνω οτι στα νιατα της πρεπει να 'ταν πολλη ωραια γκομενα..! Θα την ξανατιμησω συντομα νομιζω, καθως την τελευταια φορα που την πηρα περσι ηταν πολλη κουρασμενη επειδη δεν επαιρνε ρεπο, αλλα τωρα υποθετω οτι τα πραγματα θα 'ναι καλυτερα..!
-Σαπφους 7.η Μαντελαϊν.σχεδον ιδια οπως περυσι,λιγο ο κωλος σα να ξεφυγε.φορουσε ενα σετακι με τρυπες στο υψος στο στερνο οποτε οι βυζαρες ηταν πεταμενες εξω.Ψηλη καστανη νταρντανα στα 50ε γυμνο και 60ε 69.Μετριες εντυπωσεις μου ειχε αφησει περυσι
Κι εμενα τα ιδια.. Ωραιες βυζαρες, αν κ σαφως μικροτερες της Νικολ, αλλα μου φαινεται οτι δεν παει καλα στα μυαλα της.. Πολλη νευρικη γκομενα, οπως κι η αλλη η Μαντυ κατα τη γνωμη μου.. Κ στο σαλονι που την ειδα σημερα, μου φανηκε οτι ειχε πολλη παραξενη εκφραση..
-Σαπφους 20.Παω για την Νταϊανα αλλα παλι δεν ηταν.Μεχρι τις 15.30 ητανε...Δουλευε η ομορφη νεαρη καστανοξανθη Βανεσσα με τα μικρα βυζακια και την ωραια περιφερεια...
Οντως πολυ γλυκο πιπινι, αλλα απο σωμα τιποτα ιδιαιτερο.. Κ μενα με πλησιασε κ δε μ' αφηνε να φυγω..
-Τανταλου 8.η Μαρινα η παλια μου αδυναμια στα 35ε και σταθερη αξια αλλα θα εφευγε στις 17.00 οπου θα αναλαμβανε η Αντριαννα την οποια και ειδα οταν μπηκε(πρωην Ραμονα απο Σαπφους 20.μελαχρινη νταρντανα).Η Ουκρανη Βικυ μετα τις 00.00 τη νυχτα...
Πολλη νταρντανογκομενα αυτη κ τρομαξα..!
-Τανταλου 14.το ομορφο μελαχρινο πιπινακι Βικυ.Δε μ'αρεσει ρε παιδια...πολυ κρυοπλασμα
Επισης πολυ γλυκο πιπινακι μ' αγγελικο προσωπο, που επισης με πλησιασε κ δε μ' αφηνε να φυγω, οπως κι η Βανεσσα.. Δυστυχως, δεν εχει το βυζι που θα ηθελα, αλλιως θα 'ταν στα υποψη..
Άψογη κι αναλυτικοτατη περιγραφη του Αλ για ακομα μια φορα..!
Εκανα κι εγω μια τσαρκα στο Βαρδαρη μετα απο καιρο γυρω στις 18:30, κι επιβεβαιωνω οτι ολα ειναι ακριβως οπως τα περιγραφει..! Βεβαια δεν ειδα ολα τα κοριτσια, γιατι δεν περιμενα οσες ηταν σε δωματια.. Ειδα μονο οσες σχολιαζω..
Το καλο ειναι οτι εχουμε παλι καποιες βυζοεπιλογες.. Ελπιζω να γυρισει καποια στιγμη κι η Εμμανουελα, που δεν προλαβα να τη δω, αλλα κ να δωσει επιτελους κι ο δημος την αδεια στη Μαιρουλα να ξανανοιξει το μαγαζι της..!
Μαιρουλα
Δεν θα αργήσει η ώρα να επιστρέψει η Μαιρούλα.......ελπίζω........................
H αδυνατη ετσι ? γιατι και η αλλη κοκκινομαλα ειναι.-Μαντζαρου 14 (πρωην 10) Νατασα η κοκινομαλα τιμες λιγο τσουσχτερες αλλα ειναι Θεα !100 ευρω κωλαρακι ! πολυ ακριβο !
-Ανδρεου Γεωργιου 4 στο Σααλ Ανιτα Ιταλιδα τιμες πανω απο 40 κανει και πολλα εξτρα η τσατσα με λει οτι ειναι καλυτερη απο την Ευα την Μιλφ.
Δεν την δοκιμασα αλλη φορα !