Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (7 μέλη και 51 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Άσχημα τα μαντάτα για το βιτρινάτο. :(
Το κλείσανε και μάλιστα πρέπει να βάλανε και μολυβοσφραγίδα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. :(
Δεν ξέρω τι ώρα μπορεί να έγινε...εγώ το είδα πριν περίπου 1μιση ώρα. :-
Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν, φαίνεται η Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να περιορίσει τα πράγματα. :(
Κρίμα.. :think:

Ωχ , δε προλαβαμε ουτε να το δουμε .. ας ελπισουμε να ξαναανοιξει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επισης ηθελα γυμνο και ρωτησα την τσατσα ποσο και τι με ειπε......??????80 ευρω..λεω πολλα ειναι κατι καλυτερο??οχι λεει αυτη ειναι η τιμη.....αυτοι τελαθηκαν ρε...εδω λεμε μηπως κατεβει κανα 10ρικο η ταριφα στο λαφαμ και αυτοι ειναι 20 ευρω πανω....
ακους jo  η αραββωνιαρα σου ????κανει προικα μαλλον και μαζευει λεφτα...

70 νομιζω ειχε ...  τεςπα οσο και να ειχε ειναι ακριβα εκει τα προγραμματα
εγω οταν παιρνω τζακουζι ειναι μεσα στο μενου οποτε δε με επιρρεαζει
τις αλλες φορες με 40 Κ 50 ειχα μπει χωρις τσιμπουκια
το καραμπαλικινγ καρμπαλικικγ ομως  :cool2:

Να πω δε ταιριαξατε "χημικος" παει σταδιαλα , αλλα σαν παλιος πελατης η αρνητικη σου γνωμη εχει βαρος
ας προσεχε .. σε ειχε και σε εχασε :dunno: αντε να ρθει και η σειρα μου να τελειωνουμε  :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μαλλον πρεπει να γαμησουμε οτι προλαβαινουμε γιατι δε το βλεπω καλα το πραμα...
Προχθες που παρακολουθησα το δημοτικο συμβουλιο λεγανε οτι τις επομενες μερες θα συνεδριασουν αποκλειστικα για το θεμα και θα παρθουν οι τελικες αποφασεις ωστε να ικανοποιηθουν και οι 2 πλευρες :jerking: :jerking: :jerking:

Η υποκρισια τους πραγματος ειναι οτι μιλησε και μια εκπροσωπος των κατοικων και ειπε οτι λογω μη ανανεωσης των αδειων των σπιτιων εχει γεμισει η περιοχη πεζοδρομιακη πορνεια.Αυτο τους ενοχλει κυριως.Δηλαδη αυτοι θελουν να ανοιξουν τα σπιτια με αυτη τη λογικη...
Απο την αλλη πανε και διαδηλωνουν εξω απ'τη Μαντζαρου και το Λαφαμ :idiot: :idiot:

Παρακολουθεις και συμβουλια ρε συ ? wow να προερδος για την μπουρδελοκατασταση... η μαλλον Δημασρχος  :cheesy:

Οσο για τις τανες στο δρομο δε ξερω ποσες ειναι , αν ανοιξουν τα σπιτια ισως 5-10 εξ αυτων να πανε εκει .. αλλα πρεπει να ειναι αρκετα περισσοτερες απ οτι νομιζω
οποτε παλι θα εχουν προβλημα οι κατοικοι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Παρακολουθεις και συμβουλια ρε συ ? wow να προερδος για την μπουρδελοκατασταση... η μαλλον Δημασρχος  :cheesy:

Οσο για τις τανες στο δρομο δε ξερω ποσες ειναι , αν ανοιξουν τα σπιτια ισως 5-10 εξ αυτων να πανε εκει .. αλλα πρεπει να ειναι αρκετα περισσοτερες απ οτι νομιζω
οποτε παλι θα εχουν προβλημα οι κατοικοι

Καμία ιερόδουλη από αυτές που πηδάμε και που σέβεται τον ευατό της δεν πρόκειται να βγει στο δρόμο και να κάνει πεζοδρόμιο απλά γιατί έτσι έχει μάθει ή έτσι θέλει να κάνει. Είναι πολύ βαριά κουβέντα δε ένα εργαζόμενο κορίτσι που χαίρει της εκτίμησης των μπουρδελιάριδων να γίνει μιά του δρόμου.

Τα σπίτια πρέπει να ανοίξουν μέχρι τον αριθμό των 50 έως 55 που πάντοτε ήταν και υπήρχε η σχετική ισσοροπία με τιμές, προσφοράς και ζήτηση.

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες αυτες του δρομου τι δουλεια εχουν και τις αναφερετε?
Δεν εχουν καμμια σχεση και δε νομιζω οτι υπαρχει καμμια "συνδεση" στους δυο χωρους.Σπιτια και δρομος.

Αυτες ειναι οτι να ναι,καποιες δεν θα εχουν ουτε χαρτια,για να δουλεψεις σε μπουρδελο θελει απιστευτη γραφειοκρατια.
Οι δικες μας :grin: ειναι "αποστειρωμενες",με εξετασεις πολυ συχνα κτλ.Δε νομιζω οτι θα εβγαινε καμμια στο δρομο.Το πιο πιθανο ειναι να κρατησουν καποια πελατακια και να το παιζουν free lance οσο τις παιρνει.

Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα,μας χρεωκοπησανε,τα διαλυσαν ολα,τωρα πανε να μας αφησουν και αγαμητους.
Δρομο απ' την κωλοχωρα.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
παιδια για μιλφ αντζελα κανεις δν την πετυχε καπου δεν εχει ιδεα που βρισκεται μετα την επανεμφανιση της στα πουτανοδρωμενα ???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
παιδια για μιλφ αντζελα κανεις δν την πετυχε καπου δεν εχει ιδεα που βρισκεται μετα την επανεμφανιση της στα πουτανοδρωμενα ???
Σου υπενθυμιζω οτι υπηρξα απο τους μεγαλυτερους διαφημιστες της....
αλλα δεν υπαρχει περιπτωση καμια τσατσα να την αντεξει παραπανω απο 2 μερες.Ειναι λογικο οτι την διωχνουν απο παντου.Το πολυ πολυ να δοκιμασει και σε κανα 2 σπιτια ακομα οπου και απο κει θα την διωξουν...

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
kalhmera se oloi thn parea!!
εχθεσ γυρω στισ 16 περασα απο σαπφουσ 7 και ηταν μεσα η ΜΑΝΤΕΛΑΙΝ που προχθεσ μου ειπε η τσατσα οτι την λενε ΜΑΝΤΥ,οτι ναναι και αντε να βγαλεισ ακρη.
θα ηθελα να ρωτησω για την ξανθια με το αγορε νομιζω ΒΙΚΥ τανταλου 8α, την λενε τη λεει ρε παιδια σασν κατασταση λεει τιποτα η μουφεσ????
και κατι ακομη'
ενα καστανοξανθο που δουλευει στην προμηθεωσ 11 και κυριωσ πρωινη εδω και αρκετο καιρο λεει κατι εψαξα στησ κριτικεσ αλλα δεν βρηκα κατι και αν ξερει καπιοσ ασ μου πει κατι !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
νωμιζω ειναι αυτη που ειναι νικ.ουρανου,για δεσ πρεπει να ειναι αυτη
κανει καλο γαμηση ?λεει τιποτα εκτοσ απο το να βριζει το λαο ???

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
πρωινη η βραδινυ ξερης τιποτα??? Γιατι εχω ελαττωση τις τσαρκες λιγο η βενζνα λιγο οτι ειμαι μακρυα λιγο οτι αντι να γαμησεις σου γαμανε εσενα τα νευρα μεχρι να φτασης λογω κινησης

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Για μενα ηταν τοπ 3 φορες την ειχα παρει και παντα ηταν τοπ και το κατειχε το αθλημα οχι μαλακιες !!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για σημερα πρωι εχουμε

-σααλ η βουλγαρα μιλφ ευα με ολα τα προγραμματα και κωλαρακι ....προσωπικα παντα την θεωρω απο τα καλυτερα μιλφ της πολης για πολλα γουστα
-φριξου 9 η μαντυ με τις αναμικτες γενικα κριτικες
-φριξου 14 η αννιτα η ουγγαρεζα με τις μετριες κριτικες
-κωλετη η ρωσιδα αγαπη με προγραμματα οπως 69 και γυμνο,πολυ καλη επαγγελματιας προσωπικη μου αποψη και γουσταρει το γαμησι
-ματζαρου 14 η βουλγαρα αντζελα....πικαντικο προσωπο,ψιλομετριο βυζι ,μετριες επιδοσεις.....αυτη το γυμνο το συνδυαζει παντα με προγραμμα με ντουζ στα 110 ευρω :o,καθαρο μουνακι για 69 παντως....
-λαφαμ η νταρντανα σαμπρινα που εχει βελτιωσει γενικα επιδοσεις και κριτικες....ισως παιζει αναλογα και με τον συναγωνιστη,αν σε ξερει ,αν εισαι πελατης κλπ....γενικα εχει κανει και μια μειωση τιμων οπως προελεχθη και απο αλλους....παντα πεντακαθαρη απολαμβανει το γλειφομουνι,πιπα αισθητα βελτιωμενη επισης και πιο αγρια στο κρεβατι την βρηκα προσωπικα.....
-26ης οκτ 35 η λαουρα με θετικες κριτικες και ολη την γκαμα προγραμματων....
-ερημιτου η θεια ναντια απο την ρωσια με επισης θετικες απο ολους εντυπωσεις.....

τα υπολοιπα αν ανεβω απο κοντα καμια μερα....προς το παρον ας προσεχαν να βαλουν τηλεφωνο...εμεις εχουμε καθε καλη διαθεση να τους κανουμε εστω και τηλεφωνικα μια ανασκοπηση των κοριτσιων τους περισσοτερο για να μαθαινουν τα καινουρια παιδια....οι παλιοι τα ξερουν αυτα ηδη και ειναι τετριμμενα απλα τα λεμε για να κινειται και λιγο το θρεντ.....

γενικα πρεπει η κριση πλεον να εχει επηρεασει αισθητα τις καταθεσεις ακομα και προσωπικα απο μενα αν κρινω....και μη χειροτερα με τα νεα μετρα που μας ερχονται μετα το Πασχα.....ιδομεν....

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
για σημερα εχουμε

-σααλ η βουλγαρα μιλφ ευα με ολα τα προγραμματα και κωλαρακι ....προσωπικα παντα την θεωρω απο τα καλυτερα μιλφ της πολης για πολλα γουστα
-φριξου 9 η μαντυ με τις αναμικτες γενικα κριτικες
-φριξου 14 η αννιτα η ουγγαρεζα με τις μετριες κριτικες
-κωλετη η ρωσιδα αγαπη με προγραμματα οπως 69 και γυμνο,πολυ καλη επαγγελματιας προσωπικη μου αποψη και γουσταρει το γαμησι
-ματζαρου 14 η βουλγαρα αντζελα....πικαντικο προσωπο,ψιλομετριο βυζι ,μετριες επιδοσεις.....αυτη το γυμνο το συνδυαζει παντα με προγραμμα με ντουζ στα 110 ευρω :o,καθαρο μουνακι για 69
-λαφαμ η νταρντανα σαμπρινα που εχει βελτιωσει γενικα επιδοσεις και κριτικες....ισως παιζει αναλογα και με τον συναγωνιστη,αν σε ξερει ,αν εισαι πελατης κλπ....γενικα εχει κανει και μια μειωση τιμων οπως προελεχθη και απο αλλους....παντα πεντακαθαρη απολαμβανει το γλειφομουνι,πιπα αισθητα βελτιωμενη επισης και πιο αγρια στο κρεβατι την βρηκα προσωπικα.....
-26ης οκτ 35 η λαουρα με θετικες κριτικες
-ερημιτου η θεια ναντια απο την ρωσια με επισης θετικες απο ολους εντυπωσεις.....

τα υπολοιπα αν ανεβω απο κοντα καμια μερα....προς το παρον ας προσεχαν να βαλουν τηλεφωνο...εμεις εχουμε καθε καλη διαθεση να τους κανουμε εστω και τηλεφωνικα μια ανασκοπηση των κοριτσιων τους περισσοτερο για να μαθαινουν τα καινουρια παιδια....οι παλιοι τα ξερουν αυτα ηδη και ειναι τετριμμενα απλα τα λεμε για να κινειται και λιγο το θρεντ.....

γενικα πρεπει η κριση πλεον να εχει επηρεασει αισθητα τις καταθεσεις ακομα και προσωπικα απο μενα αν κρινω....και μη χειροτερα με τα νεα μετρα που μας ερχονται μετα το Πασχα.....ιδομεν....
ωραιος ο φρεντ gl  :rockon:

...και αμα αυτοδιαφημιζονταν εδω και ηταν σταθερες στα γουστα τους και στις τιμες με ολους μας , θα ητο πιο καλυτερα για ολους  {θα ενημερωνονταν και τα καινουργια παιδια  πιο ευκολα }!!!

{γνωμη μου}

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
με λιγα λογια τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου !! Η πουτανοκατασταση στην πολη μας πιο στασιμη αποτι τα νερα της λιμνης

Επισκέπτης
O gl είπε για τα στούντιο εγώ θα πω για το Βαρδάρη.

-Προμ 25: Καινούργια κοπέλα, Έλενα ψηλή μελαχροινή με φαινομενικά κρεμαστά βυζιά και μεγάλα μπούτια. Καθόλου δεν μου άρεσε.
-Προμ 11: Ρωξάνα.
-Προμ-Σαπφούς: Νικόλ γαλλίδα μιλφ.
-Σαπφούς 7 Μαντελάιν τρελή εμφάνιση με εσώρουχα από sex shop πολύ καλό!
-Σαπφούς με Ταντάλου: Γίαννα δεν την είδα όμως βαρέθηκα να περιμένω κ έφυγα.
-Σαπφούς 20: Η Νταϊάνα.
-Μαρινόσπιτο: Δεν πήγα γιατί θα ήταν η Μαρίνα
-Λείντις: Η Κατερίνα. Η Κατερίνα λοιπόν είναι λέει ελληνίδα ψηλή με μεγάλη λεκάνη κάπως και υπερβολικά λεπτή μέση δαχτυλίδι. (περίπτωση βανέσσας αλλά νομίζω ακόμα πιο τραβηγμένο!) Λίγο κυτταρίτιδα αλλά τίποτα αντιαισθητικό πολύ. Αν ήταν να καταθέσω νομίζω θα το έκανα εκεί.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
θα ηθελα να ρωτησω για την ξανθια με το αγορε νομιζω ΒΙΚΥ τανταλου 8α, την λενε τη λεει ρε παιδια σασν κατασταση λεει τιποτα η μουφεσ????
και κατι ακομη'
ενα καστανοξανθο που δουλευει στην προμηθεωσ 11 και κυριωσ πρωινη εδω και αρκετο καιρο λεει κατι εψαξα στησ κριτικεσ αλλα δεν βρηκα κατι και αν ξερει καπιοσ ασ μου πει κατι !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!
Η Βικυ εχει λιγο σνομπ υφακι αλλα σε γενικες γραμμες ειναι αποτελεσματικη και δε λεει οχι.Πολυ καλο γυμνο τσιμπουκι κανει και σα να την πεθυμησα κι εγω σιγα σιγα...Αξιζει να τη δοκιμασεις και λογω εμφανισης.

Στην Προμηθεως 11 που λες πρεπει να βλεπεις τη Ρωξανα.Πολυ ομορφο προσωπο,ωραιες καμπυλες αλλα οπως λες δεν εχει καθολου σχολια.Ψηνομαι κι εγω ομως κυριως λογω φατσας...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
O gl είπε για τα στούντιο εγώ θα πω για το Βαρδάρη.

-Προμ 25: Καινούργια κοπέλα, Έλενα ψηλή μελαχροινή με φαινομενικά κρεμαστά βυζιά και μεγάλα μπούτια. Καθόλου δεν μου άρεσε.
-Προμ 11: Ρωξάνα.
-Προμ-Σαπφούς: Νικόλ γαλλίδα μιλφ.
-Σαπφούς 7 Μαντελάιν τρελή εμφάνιση με εσώρουχα από sex shop πολύ καλό!
-Σαπφούς με Ταντάλου: Γίαννα δεν την είδα όμως βαρέθηκα να περιμένω κ έφυγα.
-Σαπφούς 20: Η Νταϊάνα.
-Μαρινόσπιτο: Δεν πήγα γιατί θα ήταν η Μαρίνα
-Λείντις: Η Κατερίνα. Η Κατερίνα λοιπόν είναι λέει ελληνίδα ψηλή με μεγάλη λεκάνη κάπως και υπερβολικά λεπτή μέση δαχτυλίδι. (περίπτωση βανέσσας αλλά νομίζω ακόμα πιο τραβηγμένο!) Λίγο κυτταρίτιδα αλλά τίποτα αντιαισθητικό πολύ. Αν ήταν να καταθέσω νομίζω θα το έκανα εκεί.
Maan μας χαλασες την αγωνια αλλα βλεπω τα ιδια ετσι κι αλλιως...Μηπως σου ειπαν σε ποια απ'αυτα θα αλλαξουν στις 17.00?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
η βικυ εχει ΠΟΛΥ σνομπ υφακι οχι λιγο για μαπες ειναι. Μια φορα την ειχα παρει βαρδαρη στο μπλε προμηθεως που δουλευε η μαιρουλα και μου το επαιζε ειρωνια και εκανε παρατηρησεις για τη συμπεριφορα μου !!!! Ακουσουν ακουσον να φανταστης εβλεπα το κινητο μου μπενει μεσα παει να ταρπαξη απ το χερι μου και να δει τι βλεπω με ενα υφος λες κ κανει κατι φυσιολογικο. τι βλεπεις εκει με λεει? ενα μουνι την λεω. δικο σου? οχι του γειτονα αι ξαπλα. Και μετα απο υπηρεσιες ηταν χεσε μεσα. Απο εμφανιση ωραιο σωμα τουμπανιαρικο με πιασιματα φατσα αστα βραστα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η Βικυ εχει λιγο σνομπ υφακι αλλα σε γενικες γραμμες ειναι αποτελεσματικη και δε λεει οχι.Πολυ καλο γυμνο τσιμπουκι κανει και σα να την πεθυμησα κι εγω σιγα σιγα...Αξιζει να τη δοκιμασεις και λογω εμφανισης.

Στην Προμηθεως 11 που λες πρεπει να βλεπεις τη Ρωξανα.Πολυ ομορφο προσωπο,ωραιες καμπυλες αλλα οπως λες δεν εχει καθολου σχολια.Ψηνομαι κι εγω ομως κυριως λογω φατσας...

+1 για Βικη...3 φορες την πηρα, θα την ξαναπαρω στο μελλον ξανα, καπποια στιγμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom