Καταθεση λοιπον για 60ε με 69 και γυμνο(70ε ζητουσε αρχικα)στην Ειρηνη στο Προμηθεως 25.
Καμια 40 χρονων σιγουρα,σφιχτο σωματακι και κωλαρακι και μικρο βυζακι.Μπηκα μονο και μονο λογω πολυ θετικων σχολιων γιατι απο εμφανιση δε μου αρεζε πριν.
Επισης μπορει να θεωρηθω ψευτης παλι,ακομα πιο ψευτης και απο τους γνωστους ψευτες εδω μεσα αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται.
Καταρχην πριν ερθει στο δωματιο πηγε και πλυθηκε.Ακουγα τα γαργαρα νερα να τρεχουν με πιεση.Καιρο ειχε να συμβει αυτο...
Μπαινει λοιπον,αγκαλιες,φιλια,χαϊδεματα,δαχτυλα,Αρχιδογλειψιμο με μανια...Τη στηνω ανασκελα για γλυφομουνι στο πεντακαθαρο και ομορφο μουνι,γλειφω με μαεστρια,αυτη καυλωνει με τρελα και συγχρονως καρφωνω ολοκληρο δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα.Μεσα εξω στον κωλο...
Ατελειωτο γυμνο πουτσοτριψιμο σε μουνι και κωλο με τασεις προς τα μεσα,τελειο περασμα καποτας και σφυροκοπημα για αρχη με αυτην απο κατω.
Στη συνεχεια αυτη απο πανω κανονικα και μετα τη γυρναω με την πλατη προς τα εμενα ενω συγχρονως παλι της χωνω ολο τον αντιχειρα στον κωλο.Καπου εκει ειναι που παω να της κανω την πουστια....Τον βγαζω απ'το μουνι και παω να τον βαλω απο πισω σιγα σιγα.Δεν αντιστεκεται,το σκεφτεται ομως και μου λεει δεν γινεται ειναι σε αλλη τιμη αυτο...Αλλα μου το λεει με μιση καρδια και με επιφυλαξη.Δεν πειραζει γυρνα πισωκολλητο της λεω...
Στηνει την κωλαρα,2-3 σπρωξιματα και πεφτει η θεϊκη ατακα..."Ελα βαλτον στον κωλο δεν πειραζει".Την χωνω κατευθειαν,ουτε λιπαντικα ουτε μαλακιες και μετα απο δυνατο σφυροκοπημα την χυνω μεσα στην κωλαρα.Οταν τελειωσα τα μπουτια μου ετρεμαν δεν μπορουσα να περπατησω για λιγο.Αυτη χαλαρη σα να μη συνεβη τιποτα...
Συμπερασμα...Κοντευω να ξεχασω τη Νικολ για χαρη της Ειρηνης.Φοβερη επαγγελματιας,πεντακαθαρη,εντελως χαλαρη,δε λεει οχι σε τιποτα.Ειναι κλασσικη περιπτωση μιλφοΝαντιας οπου οταν την δεις θα πεις τι ειναι αυτο παναγια μου...αλλα μην κολλησετε στην εμφανιση ειναι 100% σιγουρο οτι θα ανταμειφθειτε