Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (11 μέλη και 36 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα παιδιά. Όσο και αν προσπάθησα να πείσω τον φίλο μου να γραφτεί και να γράψει κριτικές δεν τον έψησα. Είναι τσόγλανος  :idiot:. Παρόλα αυτά με περιέγραψε πίνωντας καφέ τις εμπειρίες του σήμερα από το τριπ του και θα τα μεταφέρω εγώ  :rockon:. Αυτός λοιπόν πήγε Κυριακή βράδυ για Νικόλ προς Νικηφόρου αλλά αντί Νικόλ είχε Τζέσσικα. Μου είπε ότι βλέπωντας τί μουνάρα είναι στο σαλόνι δε μπόρεσε να αντισταθεί και έδωσε 30 ευρώ και μπήκε. Του μιλούσε πολύ γλυκά και ναζιάρικα και του έκανε αρκετά προκαταρκτικά αλλά του απαγόρεψε να βάλει δάχτυλα στις οπές :S.Την ρώτησε τη καταγωγή της και του είπε μισή Ρωσσίδα μισή Ελληνίδα. Την πήρε σε 3 στάσεις και εντυπωσιάστηκε από τα natural βυζιά της και τις πατούσες της που σε στάση ιεραπόστολου της έφερε στο πρόσωπο του και μύριζαν ωραία. Έκατσε κοντά στο τέταρτο χωρίς πίεση χρόνου. Του είπα ότι είδα κριτική για αυτήν που έκανε λόγω για πηγάδι αλλά μου λέει ότι ήταν στενό. Σε doggie style μου είπε ότι το γκρόβερ της φαινόταν δουλεμένο. Γενικά του συμπεριφέρθηκε πολύ καλά σε σχέση με τις 2 κριτικές που είδα δε ξέρω γιατί ίσως λόγω ηλικίας του (25 χρονών)και εμφάνισης.
Την άλλη μέρα με ρώτησε για ένα στανταράκι και του πρότεινα Άφρο. Πήγε Κωλέττη λοιπόν. Έδωσε 40αρι και μπήκε μέσα.Του άρεσε πολύ το σώμα της όχι όμως και τα βυζιά της που ήταν υπερβολικά ψεύτικα και όταν τα άγγιζε ήταν σαν να πιάνει πέτρα και επίσης δε του άρεσε το πρόσωπο της. Την ρώτησε από που είναι και του απάντησε μισή Ρωσσίδα μισή Κύπρια. (Εγώ είχα ακούσει οτι ειναι Ελληνοκύπρια, τέλος πάντων). Τον τρέλλανε στο τσιμπούκι (κοντά στα 10 λεπτά) και δε σταμάτησε μέχρι να της πει αυτός. Μετά ακολούθησαν πολλές στάσεις με άγριο σφυροκόπημα και πολλά καυλόλογα που όμως τον ξενέρωσαν το φίλο μου καθώς τα έλεγε σε σπαστά ελληνικά. Σε κάποια φάση τον πίεσε πολύ η καπότα λέει :jerking: και η Άφρο βγήκε και ζήτησε από την τσατσά μία άλλη.Μετά από δεύτερο γύρο σφυροκοπήματος τέλιωσε. Έκατσε σύνολο στα 25 λεπτά λέει  :fuck1: χωρίς ίχνος βιασύνης. Τον εντυπωσίασε η Άφρο λέει από άποψη επαγγελματισμού όχι ομως από ομορφιά στο πρόσωπο. Αυτά...    

Παρ τ @@ μου επρεπε να του πεις :2funny:

Μουναρα η Τζεσικα ?  :think:
Η Ανοστη Αγευστη και Αοσμη ?  :think:
Τεςπα ....
Αλλη αυτη και αλλη της βιλας παντως .. μη μπερδευεστε

Α Ρε Αφρουλα γαμω το προγραμμα σου  :tickedoff:
μου φαινετε πρωτα θα παντρευτω και μερτα σα σε πετυχω  :knockinb:

Τα χερετισματα μου στον φιλο σου  :rolleyes:

Δαχτυλα στον κωλο???....αυτη με το ζορι αφηνει να της πιασεις τον κωλο.

Μετριοτατη συμφωνα με την περσινη μου συνευρεση μαζι της.Αγενης και βρωμομουνη(κυριολεκτικα)...

:S τζαμπα χαλβαδιαζω φωτος ?
Κριτικη δεν υπαρχει υπουθετω ε ? να μη ψαχνω  :think:

αν και μετα απο 1 χρονο ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα ...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Παρ τ @@ μου επρεπε να του πεις :2funny:

Μουναρα η Τζεσικα ?  :think:
Η Ανοστη Αγευστη και Αοσμη ?  :think:
Τεςπα ....
Αλλη αυτη και αλλη της βιλας παντως .. μη μπερδευεστε

Α Ρε Αφρουλα γαμω το προγραμμα σου  :tickedoff:
μου φαινετε πρωτα θα παντρευτω και μερτα σα σε πετυχω  :knockinb:

Τα χερετισματα μου στον φιλο σου  :rolleyes:

:S τζαμπα χαλβαδιαζω φωτος ?
Κριτικη δεν υπαρχει υπουθετω ε ? να μη ψαχνω  :think:

αν και μετα απο 1 χρονο ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα ...

Την έχεις πάρει τη Τζέσικα τζο? νομίζω έχει 2 κριτικές και καμία δεν είναι δική σου. :think: Για τη Τζέσικα από Νικ. ουρανού και ενίοτε σαπφούς λέμε. Ξέρω οτί άλλη είναι η Τζέσσυ που δούλευε βίλα και τώρα έχει φύγει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την έχεις πάρει τη Τζέσικα τζο? νομίζω έχει 2 κριτικές και καμία δεν είναι δική σου. :think: Για τη Τζέσικα από Νικ. ουρανού και ενίοτε σαπφούς λέμε. Ξέρω οτί άλλη είναι η Τζέσσυ που δούλευε βίλα και τώρα έχει φύγει

Οχι, και δεν ειναι στην fuck list μου αν λεμε την ιδια ,
απο οτι θυμαμαι παντως δεν λεει και , ας με επειβαιβεωσει ο Αλ
α ειναι ετσι ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Οχι, και δεν ειναι στην fuck list μου αν λεμε την ιδια ,
απο οτι θυμαμαι παντως δεν λεει και , ας με επειβαιβεωσει ο Αλ
α ειναι ετσι ...
ξανθια milf με μεγαλα φυσικα βυζια και εχει περασει απο πολλα σπιτια.Μονο αρνητικα σχολια εχω διαβασει γι'αυτην...

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
στο αλλο σαιτ λεει για σημερα μαντελαιν μεχρι τησ 19,εγω περασα απο εκει γυρω στισ 13 και ηταν η μαντυ
δεν ειναι η ιδια ετσι παιδια ?
αν να πω την αληθεια νωμηζω τησ μοιαζει
αρα παιζει να ειναι και η ιδια ετσι???
μπηκα και στο πρασινο στην γωνια αλλα ηταν ενα καλουτσικο ξανθο και μου εκανε και κολπα ελα λεει μπεσ και μου επιανε και τα αρχιδια
ξερει κανεισ τιποτα ρε παιδια /???
αξιζει αραγε????

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δαχτυλα στον κωλο???....αυτη με το ζορι αφηνει να της πιασεις τον κωλο.

Μετριοτατη συμφωνα με την περσινη μου συνευρεση μαζι της.Αγενης και βρωμομουνη(κυριολεκτικα)...
φιλε αλ ευχαριστω πολυ καλα που μου το λεσ και δεν εκανα το λαθοσ να μπω
ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
στο αλλο σαιτ λεει για σημερα μαντελαιν μεχρι τησ 19,εγω περασα απο εκει γυρω στισ 13 και ηταν η μαντυ
δεν ειναι η ιδια ετσι παιδια ?
αν να πω την αληθεια νωμηζω τησ μοιαζει
αρα παιζει να ειναι και η ιδια ετσι???
μπηκα και στο πρασινο στην γωνια αλλα ηταν ενα καλουτσικο ξανθο και μου εκανε και κολπα ελα λεει μπεσ και μου επιανε και τα αρχιδια
ξερει κανεισ τιποτα ρε παιδια /???
αξιζει αραγε????
Πιθανον να ηταν αυτη...περυσι η λαζοτσατσα Μαντυ την ελεγε και αυτην για συντομια.Μαντελαϊν-Μαντλιν-Μαντυ...

Ξανθο στο πρασινο πιθανοτατα ειδες την Αλισια.Κι εμενα μ'αρεσει αλλα οι γνωμες ειναι λιγο διχασμενες.'Η του υψους ή του βαθους δηλαδη...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Πιθανον να ηταν αυτη...περυσι η λαζοτσατσα Μαντυ την ελεγε και αυτην για συντομια.Μαντελαϊν-Μαντλιν-Μαντυ...

Ξανθο στο πρασινο πιθανοτατα ειδες την Αλισια.Κι εμενα μ'αρεσει αλλα οι γνωμες ειναι λιγο διχασμενες.'Η του υψους ή του βαθους δηλαδη...

αν θυμαμαι καλα η μαντελαιν εχει ενα μεγαλο τατου στο δεξι μπουτι και ειναι λιγο νταρντανα!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να την εδω ...
ποζαρει πανω στο κρεβατι μου  :idiot:

δωσε θαρρος στον χωριατη που λενε  :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αν θυμαμαι καλα η μαντελαιν εχει ενα μεγαλο τατου στο δεξι μπουτι και ειναι λιγο νταρντανα!!

Πολυυυ νταρντανα.!! και πολυ πλαστικο βυζι.!! Φριξου 9 την ειχα δοκιμασει, απο οτι θυμαμαι δεν ειχα τρελαθει...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καλησπερα παιδες..βρεθηκα θεσσαλονικη το βραδακι και ηθελα να κανω μια τσαρκα αλλα δεν μπορεσα λογω ....παρεας...καταφερα μονο να παω στο βιλλα φριξου 9 και πετυχα την χριστινα..ειπα να μπω και να μην παω στο φριξου 14 γιατι ειχα ξαναδοκιμασει την χριστινα 2 φορες πριν κανα 5μηνο...ειχα γενικα αρκετα καλες εντυπωσεις..σημερα ομως τιπορα..πηρα το απλο των 40 και μπανει...ξαπλωνει παω να χαιδεψω βυζους που ειναι και γαμω..και μου πιανει το χερι μου το παιρνει κ ερχεται για πιπα..πηγα κ μετα να χαιδεψω αλλα ξανα εφαγα ακυρο..λεω οκ...παμε στην πιπα οπου ειχα καλες αναμνησεις με ντιπ και καραμπαλικινγκ. ειχαμε μονο 1 ψευτο ντιπ και ουτε λογος για @@.επειτα παω απο πανω της..απο πανω μου δεν ηθελε να ερθει...κ μετα λιγο πισοκκολλητο οπου ελεγε ολο πιο σιγα πιο σιγα...απιστευτη απογοητευση...τις αλλες δυο φορες που ειχα παει με το 40αρι προγραμμα πριν τιν πιπα δεχτηκε φιλια στους βυζους..δαχτυλα κτλ...κριμα..ειχα καιρο να φαω τετοια ξεπετα...δεν προκειται να την ξανα τιμησω...μου εδειξε πως εχει βαρεθει πολυ...αλλα τα 40αρια δεν ειναι για πεταμα....
αυτα καρντασια και ελπιζω να μπορεσω να ερθω για μια μεγαλη τσαρκα κ να μπορεσω να κανω μια ενημερωσουλα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλησπερα παιδες..βρεθηκα θεσσαλονικη το βραδακι και ηθελα να κανω μια τσαρκα αλλα δεν μπορεσα λογω ....παρεας...καταφερα μονο να παω στο βιλλα φριξου 9 και πετυχα την χριστινα..ειπα να μπω και να μην παω στο φριξου 14 γιατι ειχα ξαναδοκιμασει την χριστινα 2 φορες πριν κανα 5μηνο...ειχα γενικα αρκετα καλες εντυπωσεις..σημερα ομως τιπορα..πηρα το απλο των 40 και μπανει...ξαπλωνει παω να χαιδεψω βυζους που ειναι και γαμω..και μου πιανει το χερι μου το παιρνει κ ερχεται για πιπα..πηγα κ μετα να χαιδεψω αλλα ξανα εφαγα ακυρο..λεω οκ...παμε στην πιπα οπου ειχα καλες αναμνησεις με ντιπ και καραμπαλικινγκ. ειχαμε μονο 1 ψευτο ντιπ και ουτε λογος για @@.επειτα παω απο πανω της..απο πανω μου δεν ηθελε να ερθει...κ μετα λιγο πισοκκολλητο οπου ελεγε ολο πιο σιγα πιο σιγα...απιστευτη απογοητευση...τις αλλες δυο φορες που ειχα παει με το 40αρι προγραμμα πριν τιν πιπα δεχτηκε φιλια στους βυζους..δαχτυλα κτλ...κριμα..ειχα καιρο να φαω τετοια ξεπετα...δεν προκειται να την ξανα τιμησω...μου εδειξε πως εχει βαρεθει πολυ...αλλα τα 40αρια δεν ειναι για πεταμα....
αυτα καρντασια και ελπιζω να μπορεσω να ερθω για μια μεγαλη τσαρκα κ να μπορεσω να κανω μια ενημερωσουλα...

Ωχωχωχ , δυσκολη η πατατα απο κατι που θεωρεις στανταρ ε καραφλο αδερφι ?  :-
κοντευει μηνας που εχει να με δει το μωρο μου γιαυτο φαινετε δε τραβαει
Πγεπει να παω  :cheesy:

Πεγαστηκα johnsimp ..

Κωλετη δεν ειναι η Εφη αλλα η Αγαπη και το βραδυ Νικολ.ro/pipin

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

και λιγα σου κανε αρραβωνιασμενη κοπελα ειναι :cheesy:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
παιδια για μιλφ Αντζελα μελαρχινη 40αρα εχουμε κανα νεο?? Τελευταια ενημερωση ηταν προμηθεως 11 πρωινη κυριακη συνεχιζη εκει πρωινη στανταρ η @@??

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ναι καραφλο αδερφι οντως δυσκολη η πατατα γιατι δεν ειχα χρονο να παω αλλου και τωρα δεν ξερω ποτε θα ξανα ερθω...μηπως πρεπει να την χωρισεις κ να την στειλεις αθηνα να ερθει καμια που να εκτιμαει την θεσσαλονικιοτικα ευρω???

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Άσχημα τα μαντάτα για το βιτρινάτο. :(

Το κλείσανε και μάλιστα πρέπει να βάλανε και μολυβοσφραγίδα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. :(

Δεν ξέρω τι ώρα μπορεί να έγινε...εγώ το είδα πριν περίπου 1μιση ώρα. :-

Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν, φαίνεται η Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να περιορίσει τα πράγματα. :(

Κρίμα.. :think:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096

Το κλείσανε και μάλιστα πρέπει να βάλανε και μολυβοσφραγίδα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. :(

Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν, φαίνεται η Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να περιορίσει τα πράγματα. :(

Καλα τι τους εφταιγε την Δημοτικη αρχη το Βιτρινατο ? δεν μπορω να το καταλαβω !
Κριμα.. :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι καραφλο αδερφι οντως δυσκολη η πατατα γιατι δεν ειχα χρονο να παω αλλου και τωρα δεν ξερω ποτε θα ξανα ερθω...μηπως πρεπει να την χωρισεις κ να την στειλεις αθηνα να ερθει καμια που να εκτιμαει την θεσσαλονικιοτικα ευρω???

Μακαρι να γινει ανταλλαγη πληθυσμου και να ανεβει κατι καλο αλλα που :dunno:
αν ηταν στο χερι μου ειδηκα για σενα θα την μαλωνα ...
:s&m_3:

Εχω και μαντατα ...
Το ΠΣΚ θα το βγαλουν οι Αδερφες Ραιτ ( Ραιχ )
Απο Δευτερα στο πλευρο τους η Τζεσυ , το ποιο ομορφο κομοδινο που συναντησα (παρα την πατατα ξαναψηνομαι  :idiot:)
η Αντριαννα λος Βιλας Τουμπανιεθ ντελα πιπεθ Παιρνες εφυγε και πηγε κατα  Ισπονια μερια  ( Καλοθ Πασχαθ Αντριανααα μουτσας σουβλας  :cheesy: )
Θα επιστρεψει σε 2 βδομαδεθ , ελπιζω ανανεωμενη  :tits2: και αυτη μετα απο 6 μηνες + λεω να την ξαναπαρω

Αυτα τα νεα της Βιλας .. Τι  νεα δηλαδις ψιλολογια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

μαλλον πρεπει να γαμησουμε οτι προλαβαινουμε γιατι δε το βλεπω καλα το πραμα...
Προχθες που παρακολουθησα το δημοτικο συμβουλιο λεγανε οτι τις επομενες μερες θα συνεδριασουν αποκλειστικα για το θεμα και θα παρθουν οι τελικες αποφασεις ωστε να ικανοποιηθουν και οι 2 πλευρες :jerking: :jerking: :jerking:

Η υποκρισια τους πραγματος ειναι οτι μιλησε και μια εκπροσωπος των κατοικων και ειπε οτι λογω μη ανανεωσης των αδειων των σπιτιων εχει γεμισει η περιοχη πεζοδρομιακη πορνεια.Αυτο τους ενοχλει κυριως.Δηλαδη αυτοι θελουν να ανοιξουν τα σπιτια με αυτη τη λογικη...
Απο την αλλη πανε και διαδηλωνουν εξω απ'τη Μαντζαρου και το Λαφαμ :idiot: :idiot:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
επισης ηθελα γυμνο και ρωτησα την τσατσα ποσο και τι με ειπε......??????80 ευρω..λεω πολλα ειναι κατι καλυτερο??οχι λεει αυτη ειναι η τιμη.....αυτοι τελαθηκαν ρε...εδω λεμε μηπως κατεβει κανα 10ρικο η ταριφα στο λαφαμ και αυτοι ειναι 20 ευρω πανω....
ακους jo  η αραββωνιαρα σου ????κανει προικα μαλλον και μαζευει λεφτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom