jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλησπέρα παιδιά. Όσο και αν προσπάθησα να πείσω τον φίλο μου να γραφτεί και να γράψει κριτικές δεν τον έψησα. Είναι τσόγλανος . Παρόλα αυτά με περιέγραψε πίνωντας καφέ τις εμπειρίες του σήμερα από το τριπ του και θα τα μεταφέρω εγώ . Αυτός λοιπόν πήγε Κυριακή βράδυ για Νικόλ προς Νικηφόρου αλλά αντί Νικόλ είχε Τζέσσικα. Μου είπε ότι βλέπωντας τί μουνάρα είναι στο σαλόνι δε μπόρεσε να αντισταθεί και έδωσε 30 ευρώ και μπήκε. Του μιλούσε πολύ γλυκά και ναζιάρικα και του έκανε αρκετά προκαταρκτικά αλλά του απαγόρεψε να βάλει δάχτυλα στις οπές :S.Την ρώτησε τη καταγωγή της και του είπε μισή Ρωσσίδα μισή Ελληνίδα. Την πήρε σε 3 στάσεις και εντυπωσιάστηκε από τα natural βυζιά της και τις πατούσες της που σε στάση ιεραπόστολου της έφερε στο πρόσωπο του και μύριζαν ωραία. Έκατσε κοντά στο τέταρτο χωρίς πίεση χρόνου. Του είπα ότι είδα κριτική για αυτήν που έκανε λόγω για πηγάδι αλλά μου λέει ότι ήταν στενό. Σε doggie style μου είπε ότι το γκρόβερ της φαινόταν δουλεμένο. Γενικά του συμπεριφέρθηκε πολύ καλά σε σχέση με τις 2 κριτικές που είδα δε ξέρω γιατί ίσως λόγω ηλικίας του (25 χρονών)και εμφάνισης.
Την άλλη μέρα με ρώτησε για ένα στανταράκι και του πρότεινα Άφρο. Πήγε Κωλέττη λοιπόν. Έδωσε 40αρι και μπήκε μέσα.Του άρεσε πολύ το σώμα της όχι όμως και τα βυζιά της που ήταν υπερβολικά ψεύτικα και όταν τα άγγιζε ήταν σαν να πιάνει πέτρα και επίσης δε του άρεσε το πρόσωπο της. Την ρώτησε από που είναι και του απάντησε μισή Ρωσσίδα μισή Κύπρια. (Εγώ είχα ακούσει οτι ειναι Ελληνοκύπρια, τέλος πάντων). Τον τρέλλανε στο τσιμπούκι (κοντά στα 10 λεπτά) και δε σταμάτησε μέχρι να της πει αυτός. Μετά ακολούθησαν πολλές στάσεις με άγριο σφυροκόπημα και πολλά καυλόλογα που όμως τον ξενέρωσαν το φίλο μου καθώς τα έλεγε σε σπαστά ελληνικά. Σε κάποια φάση τον πίεσε πολύ η καπότα λέει και η Άφρο βγήκε και ζήτησε από την τσατσά μία άλλη.Μετά από δεύτερο γύρο σφυροκοπήματος τέλιωσε. Έκατσε σύνολο στα 25 λεπτά λέει χωρίς ίχνος βιασύνης. Τον εντυπωσίασε η Άφρο λέει από άποψη επαγγελματισμού όχι ομως από ομορφιά στο πρόσωπο. Αυτά...
Παρ τ @@ μου επρεπε να του πεις
Μουναρα η Τζεσικα ?
Η Ανοστη Αγευστη και Αοσμη ?
Τεςπα ....
Αλλη αυτη και αλλη της βιλας παντως .. μη μπερδευεστε
Α Ρε Αφρουλα γαμω το προγραμμα σου
μου φαινετε πρωτα θα παντρευτω και μερτα σα σε πετυχω
Τα χερετισματα μου στον φιλο σου
Δαχτυλα στον κωλο???....αυτη με το ζορι αφηνει να της πιασεις τον κωλο.
Μετριοτατη συμφωνα με την περσινη μου συνευρεση μαζι της.Αγενης και βρωμομουνη(κυριολεκτικα)...
:S τζαμπα χαλβαδιαζω φωτος ?
Κριτικη δεν υπαρχει υπουθετω ε ? να μη ψαχνω
αν και μετα απο 1 χρονο ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα ...