Λοιπον εκανα μια μικρη βολτα αποψε αλλα τελικα δεν κατεθεσα...
-Φριξου 14.Ηταν πραγματι η Ρωξανη(εγινε Ισπανιδα τωρα) απο Νικ.Ουρανου.μελαχρινη πολυ αδυνατη,ασχημοφατσα και κακοφτιαγμενα βυζια οπως τα ειδα πεταμενα απ'εξω.Η τσατσα εδινε εγγυηση επιστροφης χρηματων
-26ης Οκτωβριου 35.η Μερτσυ.Μελαχρινη μακρυ μαλλι,πολυ ωραιο κορμι λαμπαδα,συμπαθητικη φατσα και βυζακια αλλα...ηρθε εκατσε πανω μου στο σαλονι και δεν εφευγε.Μου'γλειφε τ'αυτα,μου'πιανε τ'αρχιδια,δεν εχασα ευκαιρια κι εγω και της ετριψα λιγο την σουφρα.Τεσπα σηκωνομαι να φυγω και δε 'αφηνει...Δε μπορω τοσο κουραστικο στυλ εγω γιατι ξενερωνω.Παντως εδειχνε ορεξατη η μικρη
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).Η Μιραμπελα.Συνεχιζω να την θεωρω δυναμη και να την προτεινω αν και την τελευταια φορα μου ειχε σπασει τα νευρα...
-Προμηθεως τερμα κατω..Η Μιρελα η μοντελισια.ψηλη μελαχρινη,ωραιο κορμι μικρο βυζακι.Καμια 15 ατομα στο σαλονι ηταν...Εμενα μ'αρεσει,την θεωρω δυναμη και την προτεινω.Στα 40ε γλειψιμο και στα 50ε 69.
-Σαπφους 5.Γυρισε η Ουκρανη Ηρα,ξαναγινε ξανθια και μουναρα και κορμαρα οπως ητανε.Στα 30ε και δινει και γλυφοκωλι δωρο αλλα αυτο το λεμε μονο μεταξυ μας
.Για μενα απο τις τοπ επιλογες αλλα απο αυριο γυρναει πρωινη.
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Η Μιρελα Νο2.Καστανο μικρο με πιασιματακια και μετρια φατσα αλλα συμπαθητικη στο συνολο.Τελικα ειναι ζουμπουρλου,ειχε το κωλαρακι πεταμενο εξω το οποιο ξεφευγε λιγο
-Τανταλου 8.Η μουναρα Ουκρανη Βικυ με πολυ κοντο μαλλι και τιγρε μπειμπι ντολ με την κωλαρα πεταμενη εξω.Στα 50ε γυμνο αλλα το 69 με γυμνο ζηταει 80ε η μαλακισμενη η τσατσα.Μια φορα πρωινη μου ειπε απο μονη της η Βικυ στα 60ε.Δε βγαζω ακρη με τις τιμες εκει...
-Τανταλου 14(αλουμινατο)Ενα μυστηριο πλασμα,μελαχρινο κοντο με πολυ στενες πλατες μικρα βυζακια,μετρια στη φατσα και φοβισμενο υφος.Σαν εξωγηινο ητανε
Πρωτη φορα την εβλεπα.
-Κατεχακη.η μουναρα η Καρμεν με τις βυζαρες οπως μου ειπε η τσατσα στο Προμηθεως 25 και αυριο θα εμφανιστει καινουριο κοριτσι.
Στο βαρδαρη κυκλοφορουσαν 3-4 παρεες απο 15 καγκουρες η καθεμια οποτε υπηρχε σχετικη κινηση.Στα στουντιο νεκρα...
Επισης οι θειες στο μπαρ Διας στην Προμηθεως μου'χουν σπασει τ'αρχιδια καθε φορα που περναω απο κει
Διαβαστε ομως και στις πιατσες το τι εχει συμβει...Γεμισε μουνακια ο τοπος και πρεπει να αποκαλυψω οτι πετυχα φυλακα γνωστου στουντιο να κατεβαζει 2 μουνακια με το αμαξι του στη Γιαννιτσων.
Κυκλος ειναι ολα τελικα μου φαινεται.Κλεισαν τα σπιτια,μειωθηκαν οι γκομενες αλλα μαλλον βγαζουν τη ζημια απο τον δρομο οι ιδιοι ανθρωποι.