jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Λοιπον εκανα μια μικρη βολτα αποψε αλλα τελικα δεν κατεθεσα...
Ενδυκτικο της καταστασης .. ασφαιρες τσαρκες αντι να σπας το κεφαλι σου που να πας τα μαζευεις και φευγεις
-Φριξου 14.Ηταν πραγματι η Ρωξανη(εγινε Ισπανιδα τωρα) απο Νικ.Ουρανου.μελαχρινη πολυ αδυνατη,ασχημοφατσα και κακοφτιαγμενα βυζια οπως τα ειδα πεταμενα απ'εξω.Η τσατσα εδινε εγγυηση επιστροφης χρηματων
Ισπανιδα ειναι καιρο τωρα .. εχει παρει ιθαγενεια απο εποχης εκκλησιας
-26ης Οκτωβριου 35.η Μερτσυ.Μελαχρινη μακρυ μαλλι,πολυ ωραιο κορμι λαμπαδα,συμπαθητικη φατσα και βυζακια αλλα...ηρθε εκατσε πανω μου στο σαλονι και δεν εφευγε.Μου'γλειφε τ'αυτα,μου'πιανε τ'αρχιδια,δεν εχασα ευκαιρια κι εγω και της ετριψα λιγο την σουφρα.Τεσπα σηκωνομαι να φυγω και δε 'αφηνει...Δε μπορω τοσο κουραστικο στυλ εγω γιατι ξενερωνω.Παντως εδειχνε ορεξατη η μικρη
μμμμμμμ ψηνομαι ιτσ πιπινι ταιμ
-Τανταλου 14(αλουμινατο)Ενα μυστηριο πλασμα,μελαχρινο κοντο με πολυ στενες πλατες μικρα βυζακια,μετρια στη φατσα και φοβισμενο υφος.Σαν εξωγηινο ητανε Πρωτη φορα την εβλεπα.
Καλα η Μιμη δεν ειναι θεογκομενα .. αλλα οχι και εξωγηνη ρε . την εθαψες
-Κατεχακη.η μουναρα η Καρμεν με τις βυζαρες οπως μου ειπε η τσατσα στο Προμηθεως 25 και αυριο θα εμφανιστει καινουριο κοριτσι.
μμμμ Πασχαλινη εκπληξη ... για να δουμε ...
Διαβαστε ομως και στις πιατσες το τι εχει συμβει...Γεμισε μουνακια ο τοπος και πρεπει να αποκαλυψω οτι πετυχα φυλακα γνωστου στουντιο να κατεβαζει 2 μουνακια με το αμαξι του στη Γιαννιτσων.
Κυκλος ειναι ολα τελικα μου φαινεται.Κλεισαν τα σπιτια,μειωθηκαν οι γκομενες αλλα μαλλον βγαζουν τη ζημια απο τον δρομο οι ιδιοι ανθρωποι.
Και γιατι δε τις πανε στα ντελα που θελυον ανανεωση ολοι ? ας βγαλουν τις μ,πουρδελιαρες στο δρομο ... αααα
πρεπει αν γυρναμε και μεις μαζι με τους κατοικους να λεμε τα αιτηματας ..
Οχι ξεπετες στααα μπουρδελα