Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ίσα ίσα που θέλω να τον προϊδεάσω..Εκτός εάν εχω χάσει σχετικές συζητήσεις
εχασες πολλα ....μεχρι και πινακες ζωγραφικης.... :grin:
ρε συ για πες εσυ που δεν εισαι προιδεασμενος .....ειναι τραβελι τελικα;πως την ειδες;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker πηγα εγω.δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα .μεχρι πριν απο 4 μερες τουλαχιστον.τζεσυ σταθερη εκανα κ μια δευτερη κατασταση επειδη μ αρεσε πολυ εμφανισιακα αλλα μεσα τα ιδια.οχι κατι ιδιαιτερο.επισης και η χριστινα το ιδιο μεσα οπως λενε οι διαφορεσ κριτικες.και η αντριαννα επεισης σταθερη την οποια ομως δεν εχω δοκιμασει.οι κοπελες δηλαδη ειναι οι ιδιες.και οι 2 απο τις 3 δεν εχουν βελτιωθει μεσα.απλα παρεμειναν ως ειχαν.ελπιζω να βοηθησα
οχι πως περιμενα κ τρελες αλλαγες....
σ ευχαριστω

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
τωρα εγω να ρωτησω κατι ασχετο,στο φριξου 9 γιατι δεν μπαινει κανεις για να μας γραψει κ κανενα νεο?
τι παιζει η αν αλλαξε κατι?
βλεπω αναφορες με το φριξου 14 κ το 9 οχι....γιατι ειστε ρατσιστες?

Έχει τις βάρδιες στο γνωστό άλλο site, οπότε δεν χρειάζεται πλέον να μπούμε για ενημερωτικούς λόγους!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Έχει τις βάρδιες στο γνωστό άλλο site, οπότε δεν χρειάζεται πλέον να μπούμε για ενημερωτικούς λόγους!

ετσι ....

η μονη αλλαγη που ειδα εγω ειναι αυτη που γραφω  στην κριτικη με τις φωτο στον τοιχο

καλημερες  :rockon:

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλημερα,
χθες φιστικωσα την μαρινα την ρωσσίδα (μιλφακι). στην μαντζαρου στο τελευταιο..(δεν θυμαμαι νουμερο.)
πλυσιμο χεριων με σαπουνι, πλησιμο πουτσου και μαντιλακι. - επαθα πλακα...

κακια σκληρη και αχαρη πίπα.
καλο γλυσιμο σωματος και πρωτικης και γυρω αρχιδιων περιοχης

γαμησι μετριο με τιποτα για 40 ευρω

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εχασες πολλα ....μεχρι και πινακες ζωγραφικης.... :grin:
ρε συ για πες εσυ που δεν εισαι προιδεασμενος .....ειναι τραβελι τελικα;πως την ειδες;
Φίλε gl δεν νομίζω να είναι,πάντως εγώ στο δωμάτιο δεν αισθάνθηκα και πολλύ άνετα,δεν έφυγα ευχαριστημένος!
                                      Καλημέρα σε όλους !

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Aαναφορά για χθες (8/11) το απόγευμα (16.30) με καταθεση στην Κατεχακη (Μαρινα)
Προμηθεως 25: Μια μελαχροινη ψιλο-milf. Οχι ιδιαίτερα καλο σωμα. Αν δεν κανω λαθος, τα δόντα της ήταν περίεργα
Προμηθεως 11: H Αλεξια. Εχει ριζώσει εκει για τα καλα. Προσχαρη κοπελα στα ορια του milf, με τα πιασιματακια της. Σχετικα κοντουλα. Ηλικια 30+ την κοβω
Σαπφους 5: Δεν πήγα διοτι καθε φορα που παω εκει η Τζέσικα "με τραβαει" να περασω (την εχω ηδη επισκεφτει 2 φορες με καλες επιδοσεις)
Σαπφους 7: Η Τζουλι (ΟΧΙ η γνωστη μοντελίσια Τζούλια που επίσης δουλευει εκει). Ομορφη, ψηλη, ξανθια, με πιασιματα, ωραιο δερμα, μαλλι πιασμενο πίσω. Αυτη την φορα φαινοταν κουρασμενη και το πρόσωπό της λιγακι σπασμενο.
Σαπφους 8: Το ξανθο πιπινοειδες, πολύ αδυνατο, με την περιεργη φατσούλα (σαν κουνελάκι)Εβελύννα. Παρολο που η φατσα της δεν μου πολυαρεσει, εντούτοις κατι μου λεει να περάσω (παρεμπιπτοντως, εχει πολυ ωραιο βυζι)
Τανταλου-Σαπφους: Μια με μπουκλωτο (ραστα) μαλλι, μικρη σε ηλικια, μελαχροινη, που κανει και ενα mini-show οταν βγαινει εξω. Νομιζω την λένε Αλεξάντρα (σαν Τουρκάκι ειναι!)
Τανταλου 8: H Mαρινα

Η κατάθεση εγινε στο Κατεχακη, στην milf Μαρινα. Θα διαφωνησω με τον συναγωνιστη, πολυ καλή περίπτωση για τους λάτρεις του είδους. Με λίγα λογια, τα πάντα ολα. Θα ανεβάσω κριτικη.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
χθες φιστικωσα την μαρινα την ρωσσίδα (μιλφακι). στην μαντζαρου στο τελευταιο..(δεν θυμαμαι νουμερο.)
πλυσιμο χεριων με σαπουνι, πλησιμο πουτσου και μαντιλακι. - επαθα πλακα...
κακια σκληρη και αχαρη πίπα.
καλο γλυσιμο σωματος και πρωτικης και γυρω αρχιδιων περιοχης
γαμησι μετριο με τιποτα για 40 ευρω
Εγώ πάλι, θα συμφωνήσω...
Η πίπα της σχεδόν με πόνεσε, έκανε σαν λυσσάρα για να με γκαβλώσει, κάπως βιαστική ή βίαιη...
Δεν ξέρω, δεν είναι ο τύπος μου, σίγουρα σε κάποιους θα αρέσει.
Ο συναγωνιστής που την έπαιρνε πριν απο μένα σχεδόν έσπασε το κρεβάτι από το σμπρώξιμο...  :fuck2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η πίπα της σχεδόν με πόνεσε, έκανε σαν λυσσάρα για να με γκαβλώσει, κάπως βιαστική ή βίαιη...
Ο συναγωνιστής που την έπαιρνε πριν απο μένα σχεδόν έσπασε το κρεβάτι από το σμπρώξιμο...  :fuck2:
γενικα ειναι καλη περιπτωση η Μαρινα αλλα η τοσο λυσσασμενη πιπα χαλαει το συνολο.αυτη βεβαια το κανει για να σε ικανοποιησει αλλα κι εμενα με χαλαει αυτο.επισης αφηνει πολυ σαλιο στον πουτσο σου το οποιο ειναι αντιαισθητικο

Φίλε gl δεν νομίζω να είναι,πάντως εγώ στο δωμάτιο δεν αισθάνθηκα και πολλύ άνετα,δεν έφυγα ευχαριστημένος!
                                      Καλημέρα σε όλους !
σας το ειπα και την προηγουμενη βδομαδα.....μην απορειται αν ειναι τρανς.πρωτα υπολογιστε ποσο χρονων μπορει να ειναι η....θεια Ελινα

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1

ακριβως συναδελφε,
και εμενα αυτα τα αγρια ντεπεκ θα σε καβλωσω αγρια δεν με φτιαχνουν καθολου

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Mα πες μου εσυ που εισαι λογικο παιδι...για να μη τα λεω μονος μου

γραφω λοιπον...η Μαρινα στην Κατεχακη.μπαινει αυτος κανει παραθεση στο ιδιο μην και ρωταει που δουλευει η Μαρινα

γραφω η Τζινα απο Βαρδαρη.....κανει παραθεση πανω στο ιδιο μηνυμα και με ρωταει αν ειναι η Τζινα απο βαρδαρη

γραφεις εσυ βολτα χθες το βραδυ....κανει παραθεση πανω στο μην σου και σε ρωταει βαρδια

γραφει χθες ο karaman Σαπφους-Τανταλου γωνιακο.....και μπαινει αυτος και ρωταει ποιο ειναι το γωνιακο

συζητανε χθες ο karaman και o gl για τη Δαναη....και μπαινει αυτος  σημερα εντελως τυχαια και ρωταει αν υπαρχει καμια Δαναη

Εαν λοιπον ο χρηστης kosts δεν κανει απλα πλακα εδω μεσα,τοτε τι κανει?
ρωταει μαλακιες μονο και μονο για να ρωταει.76 μηνυματα και σε ολα ρωταει

και ειναι κι αλλοι απλα αυτος καρφωθηκε πολυ τελευταια.ας τους απομονωσουμε

Δίκιο έχεις.. Ή σπάει πλάκα, ή έχει κάποιο πρόβλημα ο άνθρωπος..
Λίγοι βαρεμένοι κυκλοφορούν νομίζεις στα μπουρδέλα..; Τις προάλλες (26 Οκτ ήταν νομίζω) έκανα βόλτα στο βαρδάρη κι ήταν ένας στο σαλόνι κι έλεγε τα δικά του.. Μιλούσε συνέχεια ακατάληπτα..! Τί τραβαν κ τα κορίτσια να σκεφτείτε..! Να μου πεις, κάπου πρέπει να παν κι αυτοί.. Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα προκαταληψη, ότι μόνο τέτοιοι παν στα μπουρδέλα, αλλά τώρα διαπίστωσα ότι υπάρχουν μια χαρά νορμαλ παιδιά που πάνε..!
Γι' αυτό, καλύτερα μην ασχολείσαι κ χαλάς τη ζαχαρένια σου άδικα.. Αγνόησέ τον καλύτερα..
Άσε που μπορεί να 'χει κανα ψυχολογικό θεμα κ να μη φταίει..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ανοιγω θεματακια για ολα τα μαγαζια και να τα λεμε εκει , ωστε και οι πληροφοριες να μενουν ( γιατι στην μπουρδελοκατασταση χανονται )
και αν ποτε μπει κανεις του μαγαζιου να βλεπει τα τυχων παραπονα ( αν τον ενδιαφερουν ) και ισως ενημερωνει και για νεες αφηξεις - προγραμματα κλτ

Θα βοηθησει πιστευω  αρκει να τα κρατησουμε < καθαρα > ... φανταζομαι θα συμφωνητε και συνεχιζω  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζο μην ανοιξεις μονο για κοροβαγκου και κωλετη....σε ειχαν προλαβει κατι νταβαδες.... :P :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ξερω τα ειδα , τωρα ειδα εχει το το Α γεω 4

απορω ποσοι θα με περασουν για μεγαλονταβα της Θεσσαλονικης  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα ανοιξα (σαν καλος νταβατζης )ελπιζω να βοηθησουν αποθηκευοντας πληροφοριες και αδειαζοντας την  μπουρδελοκατασταση απο τις ιδιες ερωτησεις καθε τρεις και λιγο  ;)

προσθεστε τις καταλληλες πληροφοριες οσοι ξερετε ( στανταρ κοπελες , προγραμματα τιμες κλτ ) και ας μη πολυποσταρουμε αρλουμπες εκει γιατι στο τελος αντι για ακλο θα γινει μπελας 
αντι για μια , θα εχουμε 10 μπουρδελοκαταστασεις  :idiot:

Για τα κλειστα
Ανδρέου Γεωργίου 16
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου)
Μαντζάρου 1Α
Νικηφόρου Ουρανού 1Β

δεν εκανα  , ας ανοιξουν και μετα

ουτε και για μπουρδελα εκανα .. ουτε θα κανω αν θελει κανεις ας ανοιξει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γενικα ειναι καλη περιπτωση η Μαρινα
σας το ειπα και την προηγουμενη βδομαδα.....μην απορειται αν ειναι τρανς.πρωτα υπολογιστε ποσο χρονων μπορει να ειναι η....θεια Ελινα

Αλ που δουλευει η Μαρινα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Την προηγουμενη βδομαδα για την αντριαννα ελεγες ρε,  της βιλας 

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
gl ή Δαναη που παίζει το πρωι εδω ειναι η Δαναη απο Βαρδάρη?

ξερω τα ειδα , τωρα ειδα εχει το το Α γεω 4

απορω ποσοι θα με περασουν για μεγαλονταβα της Θεσσαλονικης  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl ή Δαναη που παίζει το πρωι εδω ειναι η Δαναη απο Βαρδάρη?
ο κοστσ εισαι; :birdman: :grin: :grin:

δεν με κανεις πλακα ε;.....ξαναγυρισε εκει το μωρο;ερχομαι να κανουμε ντουζακι.....με την δαναη οχι με σενα....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ποιος ειναι ο κοστσ? κάνας τιμημενος κλωνος! :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν φτανει που σου ανοιγω τα ματια! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:2funny: :2funny: :2funny:
τραβα για ντουζακι
Δαναη μελαχροινο! λιγο γεματουλα με καλουτσικο βυζακι? :think:
τρεξε πριν γυρισει η ευα και την χασεις πάλι (τις μερες της μου ειπε η τσα2 οτι εχει :think:) ! :grin:  :grin:  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom