Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστω φιλε.θα παω και θα ερθω να σου πω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτο με το χαρτι μη ξεχασεις .. πες το να δουμε τι θα σου πει .. μη μασας συζητησημη ειναι  ;)

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
welcome  :rockon:

Ωραια η αναφορα , με ενα τεφτερακι θα γινεις σπεσιαλ ρεπορτερ  :2funny:
τα ονοματα και γω τα ξεχνουσα , στο τελος τα εμαθα απ εξω , μη δινεις σημασια  ;)

Για 26ης κανονικα βραδυ ηταν η Βικυ αλλα δεν εχει και τοσο μικρο βυζακι , μηπως ηταν η Μερσι ?  :think:

(βασικα τι ωρα πηγες ?  :think:)

πηγα γυρω στις 12 και κατι το βραδυ...ηταν λιγο σαν κινεζουλα ρε παιδι μου....σχιστα ματακια...αν σε βοηθαει αυτο...το βυζακι δεν ηταν και παρα πολυ μικρο...προσ το κανονικο το λες...δεν ξερω αν καταλαβες τελικα ποια ηταν...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ασπρουλιαρικο δερμα , ροζ ρογα ?  :think:

τεςπα η τσατσα στο τηλ Βικυ μου ειχε πει για βραδυ , αυτη θα ηταν μαλλον
απλα για αυτη  την Μερσι δεν εχει γραψει καποιος γιαυτο ρωτησα ποιο πολυ

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
Ασπρουλιαρικο δερμα , ροζ ρογα ?  :think:

τεςπα η τσατσα στο τηλ Βικυ μου ειχε πει για βραδυ , αυτη θα ηταν μαλλον
απλα για αυτη  την Μερσι δεν εχει γραψει καποιος γιαυτο ρωτησα ποιο πολυ

ναι φιλε μου ασπρουλιαρικο δερμα...αυτη ηταν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
σαν την βικυ ταιριαζει η περιγραφη....

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
πηγα γυρω στις 12 και κατι το βραδυ...ηταν λιγο σαν κινεζουλα ρε παιδι μου....σχιστα ματακια...αν σε βοηθαει αυτο...το βυζακι δεν ηταν και παρα πολυ μικρο...προσ το κανονικο το λες...δεν ξερω αν καταλαβες τελικα ποια ηταν...

αν ηρθε και καθησε στα ποδια σου ηταν η Λαουρα σιγουρα!!αν οχι , δεν ηταν αυτη. δεν θυμαμαι παντως να ειχε σπαστο μαλλι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτη ηταν . πειστηκα  καλο μωρακι την ειχα παρει ο καλοκαιρι , πολυ απαλο δερματακι ειχε , λιγο βιαιη πιπα , cowgilr για τα μπαζα , κατα τ αλλα καλη και δεκτηκη , αλλα < απειρη  > 19 ετων δηλωσε ,

Την Λαουρα την εχω στα υποψιν αλλα απουσιασει και την θεση της εχει παρει μια Μερσι ... αυτην περασει κανεις πρωι ας μπει να ριξει ενα ματι γιατι δεν υπαρχει περιγραφη ακομη

gl ποτε θα ανεβεις σα παν ?  :think:

( στα ποδια και η βικυ καθεται ειναι τρικ του μαγαζιου αλλα δε το κανουν παντα γιατι μερικοι το εκμεταλευονται και πηγαιναν  για πλακα , ειχα μιλησει με 2τσα ... )

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
αν ηρθε και καθησε στα ποδια σου ηταν η Λαουρα σιγουρα!!αν οχι , δεν ηταν αυτη. δεν θυμαμαι παντως να ειχε σπαστο μαλλι.

καθησε στα ποδια μου..αλλα και παλιοτερα που πηγαινα στο εν λογω στοθντιο ολες καθοντουσαν...ειναι πολιτικη του μαγαζιου..θα συμφωνησω ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τελικα θα παω σακατ παλι τζο.....στας αθηνας... :dancing:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλα θα κανς  :dancing:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
φιλτατε gl κ οποιος αλλος μπορει να ενδιαφερεται σημερα το απογευμα πετυχα οντως δαναη στο ανδ.γεωργιου 4 ειπε οτι 8α ειναι για λιγες μερες κ μετα 8α μετακομισει βαρδαρη οποτε οποιος προλαβε τον κυριο ειδε!  :rockon:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τα κυριότερα σημεία μιας καταδρομικής επίσκεψης χθες βράδυ στα ιδρύματα του Βαρδάρη...
Σαπφούς 20 η Κέλλυ... Έχω φάει τρείς φορές την πατάτα και πάλι ψήνομαι... 30 το απλό, 40 πιο χαλαρά (και καλά) και το νέο πρόγραμμά της (τουλάχιστον για μένα) με 80 sex show με το δονητή της... Ψήνομαι όλο και περισσότερο... Καλά να πάθω...
Σαπφούς 7 μια λεπτή, ψηλή, αδύνατη ξανθιά σχετικά ομορφούλα που όλο ξεχνάω το όνομά της... Δεν την πηδούσε κανείς... Κρίμα...
Σαπφούς 5 η Βερόνικα... Δεν προλάβαινε να κλείσει μπούτι...!! Η φάση θύμιζε λεωφορείο, το 14... Κάθε 4-5 λεπτά σταματούσε να κατέβει ο λαός και να μπούν οι επόμενοι... Ήθελα να καταθέσω αλλά ήταν συνεχώς τα δωμάτια τίγκα... Μπήκα 4 φορές (!!!) και όλες ήταν και τα τρία δωμάτια γεμάτα και περίμεναν και ένας-δυό απ'έξω... Αν είναι να περιμένω μια ώρα για να πηδήξω την παίζω και μόνος μου και γλιτώνω και τα 30 ευρώ...
Ανορθόγραφο ένα ψιλομπαζάκι, δεν μου έκανε ούτε κλίκ, ούτε κλάκ, μάλλον πρίτς θα έλεγα ότι μου έκανε...
Προμηθέως 11 η Μιρέλλα, καμαρωτή-καμαρωτή, με κάτι θεόψηλες μάυρες μποτάρες ειδική παραγγελία για τον mpotofilo...
Στο πράσινο Ταντάλου ως γνωστόν δεν μπαίνω μέχρι να ανακαινιστεί άλλα ένας συνάδελφος που έβγαινε μου έκανε μια γκριμάτσα σαν να είχε φάει σκατα...
Τέλος, στο αλουμινάτο μια μαυρομάλλα κοντούλα όχι κάτι ιδιαίτερο...

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι στο βαρδαρη ολα 30 εχουν τελικα η οχι.μπορεισ να γραψεισ ενα καταλογο απο ολα τα σπιτακια τησ θεσσαλονικησ με τησ αρχικεσ τιμεσ τουσ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
φιλτατε gl κ οποιος αλλος μπορει να ενδιαφερεται σημερα το απογευμα πετυχα οντως δαναη στο ανδ.γεωργιου 4 ειπε οτι 8α ειναι για λιγες μερες κ μετα 8α μετακομισει βαρδαρη οποτε οποιος προλαβε τον κυριο ειδε!  :rockon:
ωραιος φιλε...αλλα δυστυχως παλι εμπλεξα αλλου.....δεν θα την προλαβω μαλλον...ευχαριστω παντως και σενα και τον αλεξμ4ν... :rockon:

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Βόλτα πριν από λίγο..
Στο Βαρδάρη ακριβώς όπως τα είπε ο arisk εχθές.
Ταντάλου 9: Κλειστό λόγω εργασιών, από ότι έγραφε ένα χαρτί κολλημένο στην πόρτα (για 3 μέρες αν είδα καλα)
Στο πράσινο: Η κοπέλα μπορεί να μένει και Δενδροπόταμο χαλαρά.
Προμηθέως 19 και 14 : Κλειστά
Μαντζάρου 1α : Κλειστό
Κεφαλληνίας : Κλειστό
Έρως 16: Κλειστό
Highlights
Κατεχάκη: Ένα τρελό μωρό με βυζάρες και σωματάρα.. Έχω την εντύπωση ότι είναι η Κάρμεν από Προμηθέως 25. Κάνω λάθος?
Αλιάκμονως 8: Ξανθιά με βυζάρες, γεματούλα αλλά όχι χοντρή με ψιλοσάπια ή αραιά δόντια, σκέτη καύλα.. Είναι η Βίκυ που λέει το άλλο site?
26ης Οκτωβρίου 52: Αννίτα. Γκόμενα με τα όλα της. Μελαχροινή, βγήκε με ένα φορεματάκια κόλαση! Μου είπε από 40 και έφυγα με μισή καρδιά.
Φρίξου 14: Ωραία κοπελίτσα με σγουρά μαλλιά και πολύ μεγάλη περιφέρεια, ξέρει κανεις τίποτα?
Πέτρου Ερημίτη: Η Αντριάνα, από εκκλησία,ανανεωμένο ψαροτικότατο στυλάκι! 100 λοκώ.

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
η δαναη ειναι μια ξανθια ψιλογεματουλα που δουλευε και παλια εκει;οταν λες απογευμα πρωινη βαρδια υποθετω ε;thanks.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom