Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
η δαναη ειναι μια ξανθια ψιλογεματουλα που δουλευε και παλια εκει;οταν λες απογευμα πρωινη βαρδια υποθετω ε;thanks.
ξανθια δεν ειναι ουτε ηταν ποτε απο οσο την θυμαμαι χρονια τωρα....στα αλλα που λες ολα ναι....δουλεψε εκει καλοκαιρι του 2007 πριν κλεισει για ανακαινιση και απο καλοκαιρι 2008 εως λιγο πριν τα χριστουγεννα του 2008...μετα βαρδαρη προμηθεως 14,25,σαπφους 20,τανταλου και σαπφους,σαπφους 5...εχει περασει αρκετα... :grin:
βαρδαρη σχεδον παντα πρωινη....δεν μπορει να δουλευει βραδια απο οτι μου χει πει εκει.....
σε στουντιο οποτε ειναι μπορει να κανει ενιοτε και βραδινη βαρδια.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βόλτα πριν από λίγο..
Στο πράσινο: Η κοπέλα μπορεί να μένει και Δενδροπόταμο χαλαρά.
Στα προγραμματα εχει τιποτα να σου διαβαζει το χερι ? :2funny:
Αλιάκμονως 8: Ξανθιά με βυζάρες, γεματούλα αλλά όχι χοντρή με ψιλοσάπια ή αραιά δόντια, σκέτη καύλα.. Είναι η Βίκυ που λέει το άλλο site?
Θα μας πει ο Καραμαν , ρε Καραμαν ? φαφουτα γαμησες ? :huh:
26ης Οκτωβρίου 52: Αννίτα. Γκόμενα με τα όλα της. Μελαχροινή, βγήκε με ένα φορεματάκια κόλαση! Μου είπε από 40 και έφυγα με μισή καρδιά.
Αυτην πρεπει να την δοκιμασω , απ τις φωτο μου ειχε αρεσει , μ ακαρι να ειναι σαν την Ρεβεκκα  :dancing:
αλλα γαμω τα 40 ρια μου ...

And the oscar goes to
Πέτρου Ερημίτη: Η Αντριάνα, από εκκλησία,ανανεωμένο ψαροτικότατο στυλάκι! 100 λοκώ.
ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας ήρθε [size=20pt]* [/size] :idiot:
οποιος πιστευει οτι εχει αλλαξει συμπεριφορα να σηκωσει το χερι

[size=20pt]*[/size]
Μια έκφραση η οποία χρησιμοποιείται για να εκφράσει κυρίως έκπληξη και πιθανή δυσαρέσκεια.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αντιστοιχία με το: καλώς τα αρχίδια μας τα δυο.  :2funny: :2funny: :2funny:

Nasout

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες είδα φοτο από Λουνα (Ανδ.Γεωργιου 34) και απο Νικόλ (Saal Sex) Στο γνωστό site.
Μου έκαναν κλικ μπορώ να πω.
Έχουμε προσφατες πληροφορίες ή κριτικές για τα τεμάχια?

Καλό βράδυ σε όλους!

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Πριν μια ωρα και κατι, ξεκινησα παιδες να παω καρφωτος στη Σαρα στη Μαντζαρου, αλλα ηταν τελικα η Αντζελα, οπου , παρολο που μου εκανε ενα κλικ κρατηθηκα και δεν μπηκα γιατι ειχα στο μυαλο αλλη εναλλακτικη...
Εφυγα και παλι στο καρφι για Π.Ερημιτη, οπου επιτελους ειδα και γω τη Ναντια, μου αρεσε πολυ, και οντως περασα απιστευτα μαζι της...
Σιγουρα θα γινει favorite για μενα, τονιζω ομως οτι ειμαι μεγαλος οπαδος των milf (που σημαινει οτι σε καποιους ισως να μην αρεσει τοσο), οποτε οσοι πιστοι του σπορ, προσελθετε..
Συντομα θα ανεβει και η κριτικη μου...

Υ.Γ. Λογω του οτι ακομα δεν εχω συμπληρωσει τον απαραιτητο αριθμο κριτικων στο σαιτ, η βαθμολογια που θα δειτε ειναι η μεγιστη που με αφηνε το συστημα..Κανονικα θα βαζα αρκετα 10αρια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
[size=20pt]*[/size]
Μια έκφραση η οποία χρησιμοποιείται για να εκφράσει κυρίως έκπληξη και πιθανή δυσαρέσκεια.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αντιστοιχία με το: καλώς τα αρχίδια μας τα δυο.  :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλλον την Βιkη ειδε ο same, ξανθια με κοντο αγορε μαλι, οτι τσεβδιζει οταν μιλαει τσεβδιζει αλλα δεν εχω προσεξει τα δοντια της αν ειναι φαφουτα, μαλλον οχι, μπορει να ειναι στραβα αλλα οχι σαπια, σαπια ηταν της Αγγελικης της Βουλγαρας αλλα πλεον τα διωρθωσε ή εβαλε μασελα.!! :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παίδες είδα φοτο από Λουνα (Ανδ.Γεωργιου 34) και απο Νικόλ (Saal Sex) Στο γνωστό site.
Μου έκαναν κλικ μπορώ να πω.
Έχουμε προσφατες πληροφορίες ή κριτικές για τα τεμάχια?

Καλό βράδυ σε όλους!

Στα αναλογα στουδιο δεν βρηκες κριτικες ?  :think:
ειχα βαλει εγω για Λουνα απο τελη Σεπτεμβριου , μετρια κατασταση

Nasout

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το λάθος είναι δικό μου.
Ελλειπές σερφάρισμα απο μέρος μου.
Έχει κριτικες και για τα 2...πρόσφατες!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Απο μαντζαρου 14 ? Αυτη λες ?  :think:

( Παμε Π ερημητη για παρτουζα ? ηρθε η Αντριανα  :2funny: )
www.imagerous.com/viewer.php?file=51080715234399223803.png] [/URL]

Οχι αυτη ειχε πρωτοεμφανηστει Προμηθεους 11, μερα περασε απο Ν.Ουρανου 26 και 26ης 52, και τωρα ακουσα οτι τραγουδαει με καινουρια δοντια παλι Ν.Ουρανου 26.

Παρτουζα με την Αντριανα??? :think: Δεν λεει αυτη ειναι κομοδινο ρεσυ.! Παμε Χριστινα.de,!! :rockon: :rockon:

ΥΓ. ααααααααχχχχαααααααχαχαχα τωρα ειδα το συρταριερα στο σκετζακι.!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Θα φαω το καπελο μου ρε πουστη , μια Ρεβεκκα εμφανιστηκε τελευταια και κατι ελεγε και χαθηκε
και για αποζημιωση εμφανιζετε η Αντριαννα ... Κυριε ελλεησον ...
Να παρακαλαει να μην παει κανας νταλικιερης απο κει εξω και του κανει καμια μαγκια ... θα φωναξει τους αλλους και θα μπουν με τις νταλικες μεσα
Πετρου Ερειπιτη θα γινει... πολυ ερειπειο σε λεω  :2funny:

Υγ προσεχε μη πιαστεις το πουλακι σου σε κανα συρταρι  :2funny: δε τις μπορω τις φωνες  :cheesy:

ΥΓ θελω να παω να την δω την Βικυ σου .. να τις πω τιποτα ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Θα φαω το καπελο μου ρε πουστη , μια Ρεβεκκα εμφανιστηκε τελευταια και κατι ελεγε και χαθηκε
και για αποζημιωση εμφανιζετε η Αντριαννα ... Κυριε ελλεησον ...
Να παρακαλαει να μην παει κανας νταλικιερης απο κει εξω και του κανει καμια μαγκια ... θα φωναξει τους αλλους και θα μπουν με τις νταλικες μεσα
Πετρου Ερειπιτη θα γινει... πολυ ερειπειο σε λεω  :2funny:

Υγ προσεχε μη πιαστεις το πουλακι σου σε κανα συρταρι  :2funny: δε τις μπορω τις φωνες  :cheesy:

ΥΓ θελω να παω να την δω την Βικυ σου .. να τις πω τιποτα ?  :think:

Πες της οτι...γαμιετε.!! Δεν πιστευω να παρεξηγηθει.!! :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα κυριότερα σημεία μιας καταδρομικής επίσκεψης χθες βράδυ στα ιδρύματα του Βαρδάρη...
Σαπφούς 20 η Κέλλυ... Έχω φάει τρείς φορές την πατάτα και πάλι ψήνομαι... 30 το απλό, 40 πιο χαλαρά (και καλά) και το νέο πρόγραμμά της (τουλάχιστον για μένα) με 80 sex show με το δονητή της... Ψήνομαι όλο και περισσότερο... Καλά να πάθω...

Παιδια που να ψαξω κριτικες για κελλυ ? που δουλευε ?  :think:

Ελληνιδα ειπαμε ε ? ... Σε συγκριση με χριστινα.gr ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Παιδια που να ψαξω κριτικες για κελλυ ? που δουλευε ?  :think:

Ελληνιδα ειπαμε ε ? ... Σε συγκριση με χριστινα.gr ?

Δες Σαπφως 20 για τωρα και πριν Τανταλου 9 (εχει δικια μου), Σαπφως 8, και νωμιζω και Τανταλου 8

Σε σχεση με Χριστινα η μερα με την Νυχτα... :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χριστινα.GR ειπα ε .. οχι .DE

ποτε πηρες .gr εσυ ? :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

DimToyo

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το γνωστό σαιτ και το γνωστό σαιτ διαβάζω... Ποιό είναι ρε παιδιά αυτό το "γνωστό σαϊτ"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom