Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 509
- Πόντοι
- 7.135
Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό topic...
Τώρα το πρωΐ σε κάποια από τα "ιδρύματα" της συμπρωτεύουσας...
Φρίξου 9, "Villa Erotica": Η Αντριάννα...
Φρίξου 14, "Studio Sex and the City": Ομολογώ ότι η υπηρεσία ήταν ευγενέστατη... μπορούσα να μιλάω μαζί ακόμα για ώρες... Το κορίτσι που μου παρουσίασε τηλεφωνικά ήταν η Ανίτα! "Μια κοπελίτσα 22 χρονών, από Ουγγαρία... είναι πάρα πολλή καλή στο δωμάτιο και καλό παιδί... είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις πολύ καλά!"
Ανδρέου Γεωργίου 4, "Saal Sex": Η Εύα είναι αδιάθετη, που έπρεπε να είναι κανονικά... και στη θέση της βρίσκεται ένα άλλο "κουκλάκι", όπως χαρακτηριστικά μου είπε η υπηρεσία, το όνομά αυτής: Δανάη!
Ανδρέου Γεωργίου 34, "La Femme": Η Σαμπρίνα!
Αλιάκμονος 8, "Studio LUX": Η Λίνα!
Και να προσθέσω:
-26ης Οκτ. 52. Η ξανθιά Μαρία (ΟΧΙ Η ΣΛΟΒΑΚΑ), έχει χάσει κιλά, αυτό που δεν έχει χάσει είναι το ξυνισμένο και αδιάφορο ύφος της στο σαλόνι. Το βράδυ η βουλγάρα Αγγελική.
-Κώττα & Οικονόμου. Ντόνα.
-Αλιάκμωνος 8. Η Λίνα είναι το γνωστό πιπίνι Μάρτα, φιδίσιο κορμάκι αλλά μακριά γιατί είναι άσχετο με το σπορ ακόμα. Πέτυχα και την Βίκυ εκεί που έχει βραδυνή βάρδια, ντυμένη πολύ σένια και περιποιημένη, δεν της φαινόταν!
-Κατεχάκη 13. Η θειτσομίλφ Μαρίνα, είπα να μπω με το απλό, η τσατσά πήγε να μου φάει ένα δεκάρικο στα ρέστα, πήρα τα χρήματα και έφυγα. Βράδυ η Κάρμεν με τη Σιμόνα πιθανόν να ξαναρχίζει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
-Ν. Ουρανού 26. Η μπατάλα Αλεξάνδρα, το βράδυ η Νάταλι.
-Π. Ερημίτη 2. Το έτερο θειτσομίλφ Νάντια, εκεί μπήκα, μέτρια εμφάνιση, αλλά καλή στο σεξ, όμως ακατάσχετη φλυαρία επί παντός επιστητού. Δεν με άφηνε να φύγω μετά, ήθελε κουβέντα για ζώδια και μαλακίες. Μάλλον δεν έχει δεύτερη φορά για μένα.