Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (3 μέλη και 61 επισκέπτες)

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
Με λιγα λογια αυτη τη στιγμη,(σημερα τωρα) τι προτινετε;
value for money που λεμε.
απο αποψη εμφανηση-εξυπηρετηση.
Στα 30-40€.
(ονομα και σπιτι αν πειτε ειμαι υποχρεος)

Διαβαζω τις τελευταιες 6-7 σελιδες αλλα πολυ μπερδεμα.

μια πολυ καλη προταση που σε καμια περιπτψση δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου..ισα ισα α το ευχαριστηθεις ειναι η βερονικα.λογικα ειναι βραδυ σημερα στο σαπφους 5

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτή τη κατάσταση καμια καινούργια βυζαρου θα μας φέρουνε... Βυζάκια μικρα έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε παντού...

mystery777

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η βικη απο Αλιακμωνος της μοιαζει λιγο στην 2-3η φωτο...αν θολωσεις λιγο και τα ματια.! :2funny:

Η Βικυ ή και Βίκα όπως ειχε γινει γνωστη στο Α.Γεωργιου 4...

Θα συμφωνησω Καραμαν. Ειναι η βελτιωμενη εκδοση της θα ελεγε καποιος. Η Βικα ειναι απο Ουκρανια (ετσι ειπε), το κοριτσι εχει σιγουρα "ραδιενεργεια".  :fuck1:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες ερωτηση κ περιμενω απαντσησ για σημερα το βραδυ
περασε ενας φιλος απο πετρου ερημιτη κ μου ειπε οτι ειχε μια ξανθια καυλιαρα με σιλικονατα μπαλκονια
δεν θυμαται ονομα γιατι δεν ειναι εκπαιδευμενος καλα μου φαινεται αλλα του αρεσε πολυ.δουλευει βραδυ εκει.ξερουμε ποια ειναι κ αν αξιζει?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημερα , η Αντριαννα της εκκλησιας φανηκε εκει αλλα αυτην δεν ειχε σιλικονη , εκτος αν εβαλε

Καλημερα  ;)

( τι σημερα το βραδυ ρε ?  :2funny:
Στάλθηκε από: deker 05:45

ξημερωσε λεμε , σχολασε και η γκομενα

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Μετά την τρελή χθεσινή έκπληξη (για μένα ήταν), βλέπω επιτέλους να αλλάζει σε μερικούς μήνες ο μπουρδελοχάρτης της Θεσσαλονίκης. Περιμένω περισσότερες άδειες για μαγαζιά και σε μέρη που ίσως δεν το περιμένουμε. Ίδωμεν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Μετά την τρελή χθεσινή έκπληξη (για μένα ήταν), βλέπω επιτέλους να αλλάζει σε μερικούς μήνες ο μπουρδελοχάρτης της Θεσσαλονίκης. Περιμένω περισσότερες άδειες για μαγαζιά και σε μέρη που ίσως δεν το περιμένουμε. Ίδωμεν...
λες ε; :grin: :grin: :grin:

Καλημερα , η Αντριαννα της εκκλησιας φανηκε εκει αλλα αυτην δεν ειχε σιλικονη , εκτος αν εβαλε

Καλημερα  ;)

( τι σημερα το βραδυ ρε ?  :2funny:

πρεπει να εχουν ενισχυση της αντριαννας......απο οτι θυμαμαι και γω...αλλα κομοδινακι

duonitis

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παιδες η βυζαρου η Μαίρη δουλευει ακόμη?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για τις εκλογες λες?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

Τι ακριβώς εκπληξη ηταν αυτη; Διαφωτισε μας. Σημερα, καθως περνουσα, εντοπίσθη σπιτακι επι της Κλειτου. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο; Μου τραβηξε την προσοχη γιατι ηταν ξεκαρφωτο μεσα σε κατοικημενη περιοχη, πρωτη φορα εβλεπα κατι τετοιο. Ελπιζω να μην κανω λαθος αλλα ειχε την κλασικη διαταξη ρδελου τυπου βαρδαριου, ροζ τοιχος, ασπρη (κυριλε θα λεγα) πορτα με κουδουνι απ εξω και φυσικα το κλασικο φως. ααα ειχε και κατι παραθυρα μικρα απο πανω κατι σαν ημιοροφος.

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπουταρησ city ,στα ρδελα με πιστη.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
ελα ρε για τις εκλογες λεει.....για πες για κλειτου....πως και δεν ρωτησες;

δε ρωτησα γιατι δεν ημουν σιγουρος αν οντως προκειται για σπιτακι η για κατι αλλο. Σου λεω σαστισα πραγματικα, πρωτη φορα εβλεπα κατι τετοιο, ελεγα ειναι; δεν ειναι; ακομα και τωρα δεν ειμαι σιγουρος, δεν ηθελα να κανω καμια πατατα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
δε ρωτησα γιατι δεν ημουν σιγουρος αν οντως προκειται για σπιτακι η για κατι αλλο. Σου λεω σαστισα πραγματικα, πρωτη φορα εβλεπα κατι τετοιο, ελεγα ειναι; δεν ειναι; ακομα και τωρα δεν ειμαι σιγουρος, δεν ηθελα να κανω καμια πατατα.
λογικα κατι αλλο θα ειναι....ξαναπερνα και δες καλυτερα να μας πεις....

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
δεν εχει να δω καλυτερα, ειμαι σιγουρος για το τι ειδα ,απλα δεν ξερω αν οντως ειναι. η μονη λυση ειναι τακ-τακ την πορτα :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τακ τακ....
-συγνωμη τι ειστε εδω;
-εσυ τι ψαχνεις;
-να γαμησω ...μπουρδελο ειστε;
-σταδιαλα ρε πρωι πρωι..... :grin: :grin: :grin: :grin:
-ξεχασατε το φωτακι της εισοδου αναμενο ....
-καλα θα το κλεισω ,σπασε τωρα.....της ΔΕΗ εισαι;
-ανδρεου γεωργιου εχετε παει;ειναι ενα σπιτι εκει ιδιο με το δικο σας..... :grin: :grin:
-αμολαω τον σκυλο...
-.....(ποδοβολητα)....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Καλημερα  ;)

( τι σημερα το βραδυ ρε ?  :2funny:

την αντριαννα την ξερω αλλα δεν την ειδα εγω για να κρινω
παιζει να ειναι κ αυτο το ονομα γιατι τον ξαναρωτησα
δεν τραβαει η ομαδα μεσα?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
χαχαχαχαχαχαχαχα gl, κατι τετοια λεγε μου και ποτε δεν θα μαθουμε. Λες να στειλουμε καποιον που εχει πειρα σε κασκαντεριλικια;

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
χαχαχαχαχαχαχαχα gl, κατι τετοια λεγε μου και ποτε δεν θα μαθουμε. Λες να στειλουμε καποιον που εχει πειρα σε κασκαντεριλικια;
κατα τις 8 ρε παιδες που γινεται η αλλαγη λογικα θα εχει κινητικοτιτα εκει..θα ρχονται θα φευγουν τσατσαδες κ τανες...αν ειναι καποιος κοντα απο κει μπορουμε να καταλαβουμε...αν ηξερα που ειναι θα εκανα μια καταδρομικη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom