Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στο 52 η Μαιρη ή Μαρια η τσεχα < μια ξανθια με ισιο μαλλι και ωραιο βυζακι
Στο τσιρκο η Μερσι ( Μερση )  μελαχρινη , αδυνατη πιπινακι με αραια τα 2 μπροστινα δοντακια απο ουγγαρια δηλωσε της τον βαζω χαλαρα , τωρα μεσα τι κανει δεν ξερω
( η τσατσα μπες και μπες μου εσπασε τα @@ καθησε και πανω μου το κοριτσακι και αυτη λεει σηκω .. θα φυγει ο πελατης ... εεεεγινε γεια σας )

Στο φριξου 19 η Αννιτα , ομορφουλα .. μεσα τι κανει δεν ξερω > Η Τσατσα  respect χαλαρη ανετη συζητησημη, κυριλε !!!

Στο Λαφαμ  Μαρια στα ροζ σημερα . Καλημερα πηραμε προχθες γεια σας

Ματζαρου η Αντζελα , καλο τεμαχιον

Saal  η Δαναη  , χμμμ τι να πω την ξερετε ε ? απλα δεν την λες και σεξοβομβα εμφανισιακα
η τσατσα η χαρακωμενη αντε μπες να μην καθομαι ορθια λεει πριν βγει η Δαναη  ... καμια διαθεση για σεξ εγω .. γεια σας . πηδηξημη η δαναη αλλα δεν ετυχε
Ρ Κωττα η Ντονα , ειδα και τα δωματιακια , πολυ ωραια καθαρα ... αντε να ρθει κανα μουνι να γαμησουμε κει εκει μεσα
Στο Λουξ δεν πηγα

Βιλα η Χριστινα αλλαξε και το μαλι , το κανε < σαπαν  >, νευρικη πρωι πρωι , λιγο σπασαρχιδω , Χιτλερ την αποκαλεσα σε μια δοση της εριξα ενα πουτσο να βαλει μυαλο
μαλλον αποχαιρετιστηριο...

Κωλετη η Εφη
Μαλακες βοηθατε , εχω βασιμες υποψιες οτι ειναι αυτη που εκανα το ντεμπουτο μου στο Σαπφους 5 ( Η κριτικη ειναι στο προμηθεους 11 )  Την ρωτησα και δουλευε εκει Ιουνιο Ιουλιο .. την θυμαται κανεις τελη Ιουνιου εκει ?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον,παιδια πηγα σημερα απο Π.Ερημιτη.Ηταν η ναντια.Αυτη ανοιξε την πορτα.Απο τις χειροτερες μου εμπειριες.σιγα την μιλφ.αρπα κολα με ολη της τη σημασια.Δεν τιμαει τα λεφτα ποθ τησ δινουμε.Μονο να σε καλοπιανει και να χαμογελαει ξερει.Θεωρω οτι πεταξα τα λεφτα μου.Δεν την προτινω σε κανεναν.Υπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεισ για καποιον που θελει μιλφ.
περασα απο κατεχακη ηταν μια ξανθια με ξανθο μαλλι και μεγαλα περσμενα βυζια.αυτη ειναι η μαρινα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Στο 52 η Μαιρη ή Μαρια η τσεχα < μια ξανθια με ισιο μαλλι και ωραιο βυζακι μπερδεψαμε τις μαριες τις τσεχες,κολπα ιδιοκτητων αραγε; :grin: :grin: :grin:

Στο φριξου 19 η Αννιτα πηρες φορα εσυ και το αλλαξες τελικα το μαγαζι τοποθεσια....λεγε λεγε θα το συνηθισουμε

Saal  η Δαναη  , χμμμ τι να πω την ξερετε ε ? απλα δεν την λες και σεξοβομβα εμφανισιακα εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι καμια μοντελα....απλα μου αρεσει και με φτιαχνει

Κωλετη η Εφη
Μαλακες βοηθατε , εχω βασιμες υποψιες οτι ειναι αυτη που εκανα το ντεμπουτο μου στο Σαπφους 5 ( Η κριτικη ειναι στο προμηθεους 11 )  Την ρωτησα και δουλευε εκει Ιουνιο Ιουλιο .. την θυμαται κανεις τελη Ιουνιου εκει ? αυτη ηταν ειχε ειπωθει και εδω
καλησπερα τζο ....σε ψαχνει ενας δικαστικος επιμελητης

Λοιπον,παιδια πηγα σημερα απο Π.Ερημιτη.Ηταν η ναντια.Αυτη ανοιξε την πορτα.Απο τις χειροτερες μου εμπειριες.σιγα την μιλφ.αρπα κολα με ολη της τη σημασια.Δεν τιμαει τα λεφτα ποθ τησ δινουμε.Μονο να σε καλοπιανει και να χαμογελαει ξερει.Θεωρω οτι πεταξα τα λεφτα μου.Δεν την προτινω σε κανεναν.Υπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεισ για καποιον που θελει μιλφ.
περασα απο κατεχακη ηταν μια ξανθια με ξανθο μαλλι και μεγαλα περσμενα βυζια.αυτη ειναι η μαρινα?
αυτη ειναι μαλλον....αλλα στην ερημιτου ηταν σιγουρα ναντια;μου κανει εντυπωση....9 στους δεκα ειναι σουπερ ευχαριστημενοι ....τι ακριβως σε χαλασε; :think:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

αυτη ειναι μαλλον....αλλα στην ερημιτου ηταν σιγουρα ναντια;μου κανει εντυπωση....9 στους δεκα ειναι σουπερ ευχαριστημενοι ....τι ακριβως σε χαλασε; :think:

το ολο σκηνικο.πολυ αρπα κολα.δεν ξαναπαω σιγουρα.δεν εχω λογο να πω ψεματα.σου ειχα πει πως θα ενημερωσω και το εκανα.ισως παω στο μελλον στη μαρινα.εχεις να προτινεις κατι αλλο ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

το ολο σκηνικο.πολυ αρπα κολα.δεν ξαναπαω σιγουρα.δεν εχω λογο να πω ψεματα.σου ειχα πει πως θα ενημερωσω και το εκανα.ισως παω στο μελλον στη μαρινα.εχεις να προτινεις κατι αλλο ?
σαρα....σε προ-μιλφ....αλλην δεν μου ρχεται στο μυαλο.....δεν αμφισβητω οτι μπορει να μην περασες καλα και δεν ειμαι υπερ του να ευλογαμε καμια οπως και τις κλασικες εφη,αφρο κλπ αλλα γενικα η ναντια δεν μου φαινεται να βιαζεται ποτε......και εχει τον τροπο της να σε αναψει.....

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σαρα....σε προ-μιλφ....αλλην δεν μου ρχεται στο μυαλο.....δεν αμφισβητω οτι μπορει να μην περασες καλα και δεν ειμαι υπερ του να ευλογαμε καμια οπως και τις κλασικες εφη,αφρο κλπ αλλα γενικα η ναντια δεν μου φαινεται να βιαζεται ποτε......και εχει τον τροπο της να σε αναψει.....

ε ναι αλλα για  την αφροδιτη δεν εχω να πω τιποτα.αψογη.αρα κατι με χαλασε σε αυτην.η σαρα που  δουλευει  ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Σιγουρα δεν ταιριαζουν ολοι με ολους , καλο ειναι να αναφαιρονται ωστοσο ολα νομιζω ,χωρις κραξιματα ή θεοποιησεις  ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στο 52 η Μαιρη ή Μαρια η τσεχα < μια ξανθια με ισιο μαλλι και ωραιο βυζακι
Στο τσιρκο η Μερσι ( Μερση )  μελαχρινη , αδυνατη πιπινακι με αραια τα 2 μπροστινα δοντακια απο ουγγαρια δηλωσε της τον βαζω χαλαρα , τωρα μεσα τι κανει δεν ξερω
( η τσατσα μπες και μπες μου εσπασε τα @@ καθησε και πανω μου το κοριτσακι και αυτη λεει σηκω .. θα φυγει ο πελατης ... εεεεγινε γεια σας )

Στο φριξου 19 η Αννιτα , ομορφουλα .. μεσα τι κανει δεν ξερω > Η Τσατσα  respect χαλαρη ανετη συζητησημη, κυριλε !!!

Στο Λαφαμ  Μαρια στα ροζ σημερα . Καλημερα πηραμε προχθες γεια σας

Ματζαρου η Αντζελα , καλο τεμαχιον

Saal  η Δαναη  , χμμμ τι να πω την ξερετε ε ? απλα δεν την λες και σεξοβομβα εμφανισιακα
η τσατσα η χαρακωμενη αντε μπες να μην καθομαι ορθια λεει πριν βγει η Δαναη  ... καμια διαθεση για σεξ εγω .. γεια σας . πηδηξημη η δαναη αλλα δεν ετυχε
Ρ Κωττα η Ντονα , ειδα και τα δωματιακια , πολυ ωραια καθαρα ... αντε να ρθει κανα μουνι να γαμησουμε κει εκει μεσα
Στο Λουξ δεν πηγα

Βιλα η Χριστινα αλλαξε και το μαλι , το κανε < σαπαν  >, νευρικη πρωι πρωι , λιγο σπασαρχιδω , Χιτλερ την αποκαλεσα σε μια δοση της εριξα ενα πουτσο να βαλει μυαλο
μαλλον αποχαιρετιστηριο...

Κωλετη η Εφη
Μαλακες βοηθατε , εχω βασιμες υποψιες οτι ειναι αυτη που εκανα το ντεμπουτο μου στο Σαπφους 5 ( Η κριτικη ειναι στο προμηθεους 11 )  Την ρωτησα και δουλευε εκει Ιουνιο Ιουλιο .. την θυμαται κανεις τελη Ιουνιου εκει ?
Στο Σαπφούς 7 δούλευε η Έφη εκείνη την εποχή (την είχα τιμήσει και εγώ, δις). Δούλευε τότε εκεί γιατί η Κωλλέτη ήταν κλειστή λογω ανανέωσης άδειας ή ανακαίνισης, κάτι τέτοια. Κατα τη γνώμη μου το πιο value 40ευρο αυτή τη στιγμή στην πιάτσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι gl.
οκ το πιασες..... ;)
ενη εκραξα. απλα δεν την προτινω
γενικα ο καθενας καταθετει εμπειριες....το να προτεινεις κατι στο θεμα σεξ και πουτανες ειναι δυσκολο....καθενας με τα γουστα του....περι ορεξεως .....

αλλα ενω η χημεια στο σεξ ειναι υποκειμενικη....ο επαγγελματισμος ομως μιας ιεροδουλης ή οχι ,νομιζω ειναι κατι αντικειμενικο....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στο Σαπφούς 7 δούλευε η Έφη εκείνη την εποχή (την είχα τιμήσει και εγώ, δις). Δούλευε τότε εκεί γιατί η Κωλλέτη ήταν κλειστή λογω ανανέωσης άδειας ή ανακαίνισης, κάτι τέτοια. Κατα τη γνώμη μου το πιο value 40ευρο αυτή τη στιγμή στην πιάτσα.

Στο 5 την ειχα παρει εγω ( αν ηταν αυτη στις 19-20 Ιουνιου
περασα σημερα απο κει την ειδα τα ειπαμε κανα δυο λεπτα και εφαγα φλασια και την ρωτησα γιατι μου θυμησε τον πρωτο μου < αγοραιο ερωτα  >
Δεν θυμοταν ακριβως , παντως μου την θυμησε αρκετα
οποιος θυμαται βοηθαει  :helpplea:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οκ το πιασες..... ;)γενικα ο καθενας καταθετει εμπειριες....το να προτεινεις κατι στο θεμα σεξ και πουτανες ειναι δυσκολο....καθενας με τα γουστα του....περι ορεξεως .....
αλλα ενω η χημεια στο σεξ ειναι υποκειμενικη....ο επαγγελματισμος ομως μιας ιεροδουλης ή οχι ,νομιζω ειναι κατι αντικειμενικο....
Αμα σου κατσει στραβα κατι γαμησε το , και γω εχει ποσο καιρο που θελω να την παρω αλλα δε με πολυτραβαει

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στο 5 την ειχα παρει εγω ( αν ηταν αυτη στις 19-20 Ιουνιου
περασα σημερα απο κει την ειδα τα ειπαμε κανα δυο λεπτα και εφαγα σφλασια και την ρωτησα για μου θυμησε τον πρωτο μου < αγοραιο ερωτα  >
Δεν θυμοταν ακριβως , παντως μου την θυμησε αρκετα
οποιος θυμαται βοηθαει  :helpplea:
Το καλύτερο ντεμπούτο που μπορούσες να κάνεις. Μπορεί να ήταν και στο 5, εγώ την είχα πετύχει και στο πράσινο, εκείνη την εποχή γυρνούσε

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Με λιγα λογια αυτη τη στιγμη,(σημερα τωρα) τι προτινετε;
value for money που λεμε.
απο αποψη εμφανηση-εξυπηρετηση.
Στα 30-40€.
(ονομα και σπιτι αν πειτε ειμαι υποχρεος)

Διαβαζω τις τελευταιες 6-7 σελιδες αλλα πολυ μπερδεμα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οτι και να διαβασες μολις αλλαξαν

Tommy3