Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
...κοιτα εγω που εχω και λιγα δεκατα μυωποιας τα θολωνω λιγοτερο.!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλα δεν μοιαζει λιγο????
εχεις δικιο....αν θες εσυ να της μοιαζει της μοιαζει
σου χαλαω εγω χατιρι?

DimToyo

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θενκ γιου καραμάν! υπόχρεος

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
...κοιτα εγω που εχω και λιγα δεκατα μυωποιας τα θολωνω λιγοτερο.!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλα δεν μοιαζει λιγο????
φιλε καραμαν δεν εχω παει ποτε εκει..και δεν εχω δει την κοπελα..μοιαζει οντως με την κοπελα της φωτο ?ρωταω επειδη τετοιες κοπελες ειναι του γουστου μουαν ειναι να παω για μια καταδρομικη επισκεψη....κ καταθεση...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Που είσαι εσύ βρε χαμένε;;;; Ξυπνάς τον κόσμο... δεν ντρέπεσαι...
δουλεια φιλε....πολυ δουλεια
ουτε να γαμησω δεν προλαβαινω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που να ξερω ρε σκατογερε οτι θα κοιμασαι απο τις 2?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ασχετο

ladies.com/sedcards/details/573

αντι για κομοδινο ψηγειο ?  :think: καλη φαση ... εχει και παγωτα το καλοκαιρι ?  :think:
Βρε τους συντεκνους.. καλα περνανε

Τσε που λες Μανωλιο επηγα στο στουΝτιο τσε επετυχα μια γκομενα χαλια ... καλυτερα να εγαμουσα το ψυγειο
:2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
φιλε καραμαν δεν εχω παει ποτε εκει..και δεν εχω δει την κοπελα..μοιαζει οντως με την κοπελα της φωτο ?ρωταω επειδη τετοιες κοπελες ειναι του γουστου μουαν ειναι να παω για μια καταδρομικη επισκεψη....κ καταθεση...

Σαν σωμα η Βικη ειναι ποιο παχουλη με μεγαλυτερα σιληκονατα βυζια, κωλαρακι οχι πολυ φαρδυ, η γνωμη μου ειναι οτι στο προσωπο στα ματια και στα χιλια της μοιαζει, τωρα εχει κοντο μαλι αγορε ξανθο, περνας και βλεπεις αν δεν σου αρεσει φευγεις.
Στο δωματιο μεσα δεν βαζει και φωτιες αλλα ειναι καλη αν και μικρομυαλη λιγακι.! μπορεις να τις φερθεις και προστυχα δεν παρεξηγιετε.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
Σαν σωμα η Βικη ειναι ποιο παχουλη με μεγαλυτερα σιληκονατα βυζια, κωλαρακι οχι πολυ φαρδυ, η γνωμη μου ειναι οτι στο προσωπο στα ματια και στα χιλια της μοιαζει, τωρα εχει κοντο μαλι αγορε ξανθο, περνας και βλεπεις αν δεν σου αρεσει φευγεις.
Στο δωματιο μεσα δεν βαζει και φωτιες αλλα ειναι καλη αν και μικρομυαλη λιγακι.! μπορεις να τις φερθεις και προστυχα δεν παρεξηγιετε.
σ ευχαριστω πολυ..αν παω θα ενημερωσω κ με αναλογη κριτικη...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
καραμαν ειδα την βικυ στο αλιακμονως 8 πριν απο λιγο...οπως τα πες ειναι..λιγο παχουλη κ οντως της φερνει λιγο..κατι νομιζω πως εχουν τα δοντια της αν ειδα καλα...δεν μου αρεσε τελος παντων...να ενημερωσω οτι η βερονικα ειναι σταθερη αλλα με φουλ δωματια οποτε κ εκανα καταθεση προμηθεως 25 στην μιραμπελα.εχω στειλει κριτικη...δεν μου πολυ αρεσε..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αξιος ο Γιωργης  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
καραμαν ειδα την βικυ στο αλιακμονως 8 πριν απο λιγο...οπως τα πες ειναι..λιγο παχουλη κ οντως της φερνει λιγο..κατι νομιζω πως εχουν τα δοντια της αν ειδα καλα...δεν μου αρεσε τελος παντων...να ενημερωσω οτι η βερονικα ειναι σταθερη αλλα με φουλ δωματια οποτε κ εκανα καταθεση προμηθεως 25 στην μιραμπελα.εχω στειλει κριτικη...δεν μου πολυ αρεσε..

:thumbsup:
Μιραμπελα μια φορα την πηρα οταν ηταν Κεφαληνιας αν και εχει μια υπεροψια για τον εαυτο της, ηταν παρα πολυ καλη θα ελεγα,  τωρα σε μπουρδελο και κυριως στο Προμηθεους 25 δυσκολα να την επισκεφτω...

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εκτός του οτι είναι ξυλάγκουρο και άβυζη η Μιραμπέλα..είναι και αγενής .Βαραιθήκαμε τις ίδιες και τις ίδιες,......ούστ !!!!!!!!!!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό topic...

Τώρα το πρωΐ σε κάποια από τα "ιδρύματα" της συμπρωτεύουσας...  :grin: :grin: :grin:

Φρίξου 9, "Villa Erotica": Η Αντριάννα...

Φρίξου 14, "Studio Sex and the City": Ομολογώ ότι η υπηρεσία ήταν ευγενέστατη... μπορούσα να μιλάω μαζί ακόμα για ώρες... Το κορίτσι που μου παρουσίασε τηλεφωνικά ήταν η Ανίτα! "Μια κοπελίτσα 22 χρονών, από Ουγγαρία... είναι πάρα πολλή καλή στο δωμάτιο και καλό παιδί... είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις πολύ καλά!"  :rockon: :rockon: :rockon:

Ανδρέου Γεωργίου 4, "Saal Sex": Η Εύα είναι αδιάθετη, που έπρεπε να είναι κανονικά... και στη θέση της βρίσκεται ένα άλλο "κουκλάκι", όπως χαρακτηριστικά μου είπε η υπηρεσία, το όνομά αυτής: Δανάη!  :) :) :)

Ανδρέου Γεωργίου 34, "La Femme": Η Σαμπρίνα!

Αλιάκμονος 8, "Studio LUX": Η Λίνα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Αντριαννα της Εκκλησιας αναφερεσαι; ωχ βοηθεια μας! Γεια σου ρε jo με τα σκιτσα σου!! πολυ γελαω μαζι σου ρε μαν!
Ναι γιαυτην λεω , καποιος περασε και την ειδε μηπως θες να ρθεις για τριο ?  :think:

:2funny:

( Χαιρομαι που σ αρεσε το σκιτσακι  ;) )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό topic...

Τώρα το πρωΐ σε κάποια από τα "ιδρύματα" της συμπρωτεύουσας...  :grin: :grin: :grin:
Ανδρέου Γεωργίου 34, "La Femme": Η Σαμπρίνα!
Αλιάκμονος 8, "Studio LUX": Η Λίνα!

Σωστα ποσταρες  ;) Τουριστας τουριστας ?
La Femme , τελικα αυτη η Σαμπρινα ειναι αυτη  >  ή καμια αλλη ?  :think:
LUX Λινα ?  :think: πρωτη φορα το ακουω το ονομα ? πως ηταν αυτη ρε συ Pitsirikos ?

Τελικα που τον εδωσες ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Σωστα ποσταρες  ;) Τουριστας τουριστας ?
La Femme , τελικα αυτη η Σαμπρινα ειναι αυτη  >  ή καμια αλλη ?  :think:
LUX Λινα ?  :think: πρωτη φορα το ακουω το ονομα ? πως ηταν αυτη ρε συ Pitsirikos ?

Τελικα που τον εδωσες ?  :think:
αλλη αυτη στις φωτο.....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους!τι κανουμε? Ξερει κανεις αν ειναι θεσσαλονικη αυτο το καιρο η μαρθα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom