εχεις δικιο....αν θες εσυ να της μοιαζει της μοιαζει...κοιτα εγω που εχω και λιγα δεκατα μυωποιας τα θολωνω λιγοτερο.!!
Αλλα δεν μοιαζει λιγο????
σου χαλαω εγω χατιρι?
εχεις δικιο....αν θες εσυ να της μοιαζει της μοιαζει...κοιτα εγω που εχω και λιγα δεκατα μυωποιας τα θολωνω λιγοτερο.!!
εχεις δικιο....αν θες εσυ να της μοιαζει της μοιαζει
σου χαλαω εγω χατιρι?
φιλε καραμαν δεν εχω παει ποτε εκει..και δεν εχω δει την κοπελα..μοιαζει οντως με την κοπελα της φωτο ?ρωταω επειδη τετοιες κοπελες ειναι του γουστου μουαν ειναι να παω για μια καταδρομικη επισκεψη....κ καταθεση......κοιτα εγω που εχω και λιγα δεκατα μυωποιας τα θολωνω λιγοτερο.!!
δουλεια φιλε....πολυ δουλειαΠου είσαι εσύ βρε χαμένε;;;; Ξυπνάς τον κόσμο... δεν ντρέπεσαι...
Τσε που λες Μανωλιο επηγα στο στουΝτιο τσε επετυχα μια γκομενα χαλια ... καλυτερα να εγαμουσα το ψυγειο
φιλε καραμαν δεν εχω παει ποτε εκει..και δεν εχω δει την κοπελα..μοιαζει οντως με την κοπελα της φωτο ?ρωταω επειδη τετοιες κοπελες ειναι του γουστου μουαν ειναι να παω για μια καταδρομικη επισκεψη....κ καταθεση...
σ ευχαριστω πολυ..αν παω θα ενημερωσω κ με αναλογη κριτικη...Σαν σωμα η Βικη ειναι ποιο παχουλη με μεγαλυτερα σιληκονατα βυζια, κωλαρακι οχι πολυ φαρδυ, η γνωμη μου ειναι οτι στο προσωπο στα ματια και στα χιλια της μοιαζει, τωρα εχει κοντο μαλι αγορε ξανθο, περνας και βλεπεις αν δεν σου αρεσει φευγεις.
Στο δωματιο μεσα δεν βαζει και φωτιες αλλα ειναι καλη αν και μικρομυαλη λιγακι.! μπορεις να τις φερθεις και προστυχα δεν παρεξηγιετε.
καραμαν ειδα την βικυ στο αλιακμονως 8 πριν απο λιγο...οπως τα πες ειναι..λιγο παχουλη κ οντως της φερνει λιγο..κατι νομιζω πως εχουν τα δοντια της αν ειδα καλα...δεν μου αρεσε τελος παντων...να ενημερωσω οτι η βερονικα ειναι σταθερη αλλα με φουλ δωματια οποτε κ εκανα καταθεση προμηθεως 25 στην μιραμπελα.εχω στειλει κριτικη...δεν μου πολυ αρεσε..
εκτός του οτι είναι ξυλάγκουρο και άβυζη η Μιραμπέλα..είναι και αγενής .Βαραιθήκαμε τις ίδιες και τις ίδιες,......ούστ !!!!!!!!!!καραμαν ειδα την βικυ στο αλιακμονως 8 πριν απο λιγο...οπως τα πες ειναι..λιγο παχουλη κ οντως της φερνει λιγο..κατι νομιζω πως εχουν τα δοντια της αν ειδα καλα...δεν μου αρεσε τελος παντων...να ενημερωσω οτι η βερονικα ειναι σταθερη αλλα με φουλ δωματια οποτε κ εκανα καταθεση προμηθεως 25 στην μιραμπελα.εχω στειλει κριτικη...δεν μου πολυ αρεσε..
...κοιτα εγω που εχω και λιγα δεκατα μυωποιας τα θολωνω λιγοτερο.!!
Απο μαντζαρου 14 ? Αυτη λες ?
( Παμε Π ερημητη για παρτουζα ? ηρθε η Αντριανα )
www.imagerous.com/viewer.php?file=51080715234399223803.png] [/URL]
Ναι γιαυτην λεω , καποιος περασε και την ειδε μηπως θες να ρθεις για τριο ?Η Αντριαννα της Εκκλησιας αναφερεσαι; ωχ βοηθεια μας! Γεια σου ρε jo με τα σκιτσα σου!! πολυ γελαω μαζι σου ρε μαν!
Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό topic...
Τώρα το πρωΐ σε κάποια από τα "ιδρύματα" της συμπρωτεύουσας...
Ανδρέου Γεωργίου 34, "La Femme": Η Σαμπρίνα!
Αλιάκμονος 8, "Studio LUX": Η Λίνα!
αλλη αυτη στις φωτο.....Σωστα ποσταρες ;) Τουριστας τουριστας ?
La Femme , τελικα αυτη η Σαμπρινα ειναι αυτη > ή καμια αλλη ?
LUX Λινα ? πρωτη φορα το ακουω το ονομα ? πως ηταν αυτη ρε συ Pitsirikos ?
Τελικα που τον εδωσες ?
Ποια μαρθα ? αυτη που ηταν πριν κανα δυο βδομαδες λουξ ?καλησπερα σε ολους!τι κανουμε? Ξερει κανεις αν ειναι θεσσαλονικη αυτο το καιρο η μαρθα?