gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ποια νικολ;πηγα κωλεττη και ηταν η νικολ και καλα καινουρια στη δουλεια.κανει και καποια εξτρα.για μενα τρελομπαζο.δε λεει τπτ.
ποια νικολ;πηγα κωλεττη και ηταν η νικολ και καλα καινουρια στη δουλεια.κανει και καποια εξτρα.για μενα τρελομπαζο.δε λεει τπτ.
Αυτη η Αντζελα είναι εξ Ουκρανίας, μελαχροινη, 3αρι στήθος;
Λίγο δύσκολο να "τον δώσω" κάπου... με χωρίζουν κάμποσα χιλιόμετρα από τα εκεί studio...![]()
![]()
![]()
Την θυμαμαι , στην πιπα σε μενα μαρσαρε πολυ ομως..Είναι των χαμηλών στροφών η Βίκυ, αργές κινήσεις, αργά χάδια, slow tempo πίπα. Μπόρει να παρεξηγηθεί αυτό από κάποιους φυσικά. Καλημέρες![]()
Αντζελα ματζαρου Βουλγαρα , ζυβι φυσικο , λασποηδες οχι μεγαλοΑυτη η Αντζελα είναι εξ Ουκρανίας, μελαχροινη, 3αρι στήθος;
ποια νικολ;![]()
βιτσιο.....Και γιατι παιρνεις τηλεφωνα ?![]()
Πρεπει να ειναι η Ραμονα τοτε, μαυρομαλα αδυνατη σχετικα ψιλη. Αν ειναι αυτη δεν αξιζει...
Την θυμαμαι , στην πιπα σε μενα μαρσαρε πολυ ομως..
ωραιο βυζακι .. ωραιο δερμα νομιζω αρχισουμε απο 30 ?
τεςπα Απο Ελληνικα πως τα παει τωρα ?
Αν λές για την Βικυ στην 28ης Οκτ. +1 ψήφο και από εμένα,Ψήφο εμπιστοσύνης στην πιπινοβικούλα, αν κ κάπως άκεφη σήμερα είναι για μένα ΤΟΠ της περιόδου τελευταία. Μιλάμε για basic πακέτο κ όχι περίπλοκα πράματα.
Δεν πάει! Συνεννόηση σχεδόν 0! Δεν χρειάζεται κιόλας, πιάσε τη βυζάρα της κ θα συνεννοηθείτε!
και που θα ξερατε πως ειναι/ποια ειναι για να μπειτε;σας ειπε ονομα;χθες βραδυ ποιο καυλακι ηταν ενα μελανουρι στο πρασινο?? επισης μια ψηλη μουναρα στην τανταλου14?? η βερονικα ρε παιδια σιγα την γκομενα... η κελυ καλη καυλα! σαπφους 20! βικυ στο τσιρκο σκατουλε! στο αλισα κλαιν μια ξανθια γνωστη.στο λα φαμ. παιδια λεει η τσατσα θα μπειτε? να μην την βγαζω εξω τζαμπα.ντυνεται να φυγει.εαν ντυνεται λεω αστο θα ρθουμε αλλη φορα πιο χαλαρα.λεει τσατσα αν μπειτε ξεντυνεται,χαλαρα θα ειναι δε βιαζεται![]()
το ειδα....ποια ηταν Λα φαμ ?
Το ειδες το σκιστο ρε gl ?
Για να κάνω την πλάκα μου...Και γιατι παιρνεις τηλεφωνα ?![]()
και καλα κανεις.....Για να κάνω την πλάκα μου...![]()
![]()
![]()
Θα αρχησω και γω απο αυριο να παιρνω στας Αθηνας και θα τοιυς λεω τι ωρα σχολαει η κοπελα ? ααα κριμα .. δε προλαβαινωΓια να κάνω την πλάκα μου...![]()
![]()
![]()
Ξεκίνα πρώτα από τα δικά σας και φτάνεις Αθήνα... ;) ;) ;)Θα αρχησω και γω απο αυριο να παιρνω στας Αθηνας και θα τοιυς λεω τι ωρα σχολαει η κοπελα ? ααα κριμα .. δε προλαβαινω![]()
![]()
![]()
Ξεκίνα πρώτα από τα δικά σας και φτάνεις Αθήνα... ;) ;) ;)