gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ποια νικολ;πηγα κωλεττη και ηταν η νικολ και καλα καινουρια στη δουλεια.κανει και καποια εξτρα.για μενα τρελομπαζο.δε λεει τπτ.
ποια νικολ;πηγα κωλεττη και ηταν η νικολ και καλα καινουρια στη δουλεια.κανει και καποια εξτρα.για μενα τρελομπαζο.δε λεει τπτ.
Αυτη η Αντζελα είναι εξ Ουκρανίας, μελαχροινη, 3αρι στήθος;
Λίγο δύσκολο να "τον δώσω" κάπου... με χωρίζουν κάμποσα χιλιόμετρα από τα εκεί studio...
Την θυμαμαι , στην πιπα σε μενα μαρσαρε πολυ ομως..Είναι των χαμηλών στροφών η Βίκυ, αργές κινήσεις, αργά χάδια, slow tempo πίπα. Μπόρει να παρεξηγηθεί αυτό από κάποιους φυσικά. Καλημέρες
Αντζελα ματζαρου Βουλγαρα , ζυβι φυσικο , λασποηδες οχι μεγαλοΑυτη η Αντζελα είναι εξ Ουκρανίας, μελαχροινη, 3αρι στήθος;
ποια νικολ;
βιτσιο.....Και γιατι παιρνεις τηλεφωνα ?
Πρεπει να ειναι η Ραμονα τοτε, μαυρομαλα αδυνατη σχετικα ψιλη. Αν ειναι αυτη δεν αξιζει...
Την θυμαμαι , στην πιπα σε μενα μαρσαρε πολυ ομως..
ωραιο βυζακι .. ωραιο δερμα νομιζω αρχισουμε απο 30 ?
τεςπα Απο Ελληνικα πως τα παει τωρα ?
Αν λές για την Βικυ στην 28ης Οκτ. +1 ψήφο και από εμένα,Ψήφο εμπιστοσύνης στην πιπινοβικούλα, αν κ κάπως άκεφη σήμερα είναι για μένα ΤΟΠ της περιόδου τελευταία. Μιλάμε για basic πακέτο κ όχι περίπλοκα πράματα.
Δεν πάει! Συνεννόηση σχεδόν 0! Δεν χρειάζεται κιόλας, πιάσε τη βυζάρα της κ θα συνεννοηθείτε!
και που θα ξερατε πως ειναι/ποια ειναι για να μπειτε;σας ειπε ονομα;χθες βραδυ ποιο καυλακι ηταν ενα μελανουρι στο πρασινο?? επισης μια ψηλη μουναρα στην τανταλου14?? η βερονικα ρε παιδια σιγα την γκομενα... η κελυ καλη καυλα! σαπφους 20! βικυ στο τσιρκο σκατουλε! στο αλισα κλαιν μια ξανθια γνωστη.στο λα φαμ. παιδια λεει η τσατσα θα μπειτε? να μην την βγαζω εξω τζαμπα.ντυνεται να φυγει.εαν ντυνεται λεω αστο θα ρθουμε αλλη φορα πιο χαλαρα.λεει τσατσα αν μπειτε ξεντυνεται,χαλαρα θα ειναι δε βιαζεται
το ειδα....ποια ηταν Λα φαμ ?
Το ειδες το σκιστο ρε gl ?
Για να κάνω την πλάκα μου...Και γιατι παιρνεις τηλεφωνα ?
και καλα κανεις.....Για να κάνω την πλάκα μου...
Θα αρχησω και γω απο αυριο να παιρνω στας Αθηνας και θα τοιυς λεω τι ωρα σχολαει η κοπελα ? ααα κριμα .. δε προλαβαινωΓια να κάνω την πλάκα μου...
Ξεκίνα πρώτα από τα δικά σας και φτάνεις Αθήνα... ;) ;) ;)Θα αρχησω και γω απο αυριο να παιρνω στας Αθηνας και θα τοιυς λεω τι ωρα σχολαει η κοπελα ? ααα κριμα .. δε προλαβαινω
Ξεκίνα πρώτα από τα δικά σας και φτάνεις Αθήνα... ;) ;) ;)