Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι μπράβο Κάραμαν έτσι πρέπει να την λένε, Ραμόνα.

Όσο για τη Βίκη... τρελό βυζάκι βελούδινο δέρμα κ όλοσφιχτο κορμί!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Είναι των χαμηλών στροφών η Βίκυ, αργές κινήσεις, αργά χάδια, slow tempo πίπα. Μπόρει να παρεξηγηθεί αυτό από κάποιους φυσικά. Καλημέρες  :)
Την θυμαμαι , στην πιπα σε μενα μαρσαρε πολυ ομως..
ωραιο βυζακι .. ωραιο δερμα νομιζω αρχισουμε απο 30 ?  :think:
τεςπα Απο Ελληνικα πως τα παει τωρα ?

Αυτη η Αντζελα είναι εξ Ουκρανίας, μελαχροινη, 3αρι στήθος;
Αντζελα ματζαρου Βουλγαρα , ζυβι φυσικο , λασποηδες οχι μεγαλο

τι ποια νικολ δεν ειδες ? πηρα ντεντεφωνο χθες και μου ειπε η 2 τσα εχω καινουρια στη δουλεια και στο μαγαζι > Νικολ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Και γιατι παιρνεις τηλεφωνα ?  :think:
βιτσιο..... :2funny:

που ειν το σκιτσο με τον συναγωνιστη που ψαχνει μπουρδελο στην κλειτου που μου ταξες; :think: :(

η νικολ απο βενζιναδικο ;η μιλφ; :think:

Επισκέπτης
Την θυμαμαι , στην πιπα σε μενα μαρσαρε πολυ ομως..
ωραιο βυζακι .. ωραιο δερμα νομιζω αρχισουμε απο 30 ?  :think:
τεςπα Απο Ελληνικα πως τα παει τωρα ?

Δεν πάει! Συνεννόηση σχεδόν 0! Δεν χρειάζεται κιόλας, πιάσε τη βυζάρα της κ θα συνεννοηθείτε!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ψήφο εμπιστοσύνης στην πιπινοβικούλα, αν κ κάπως άκεφη σήμερα είναι για μένα ΤΟΠ της περιόδου τελευταία. Μιλάμε για basic πακέτο κ όχι περίπλοκα πράματα.
Αν λές για την Βικυ στην 28ης Οκτ. +1 ψήφο και από εμένα,
Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια και η αλλη Βίκυ ή Βίκα μια χαρά είναι.
Λιγότερο "χαριτωμένη" αλλά πιο καυλιάρα.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
χθες βραδυ ποιο καυλακι ηταν ενα μελανουρι στο πρασινο??  επισης μια ψηλη μουναρα στην τανταλου14?? η βερονικα ρε παιδια σιγα την γκομενα... η κελυ καλη καυλα! σαπφους 20! βικυ στο τσιρκο σκατουλε! στο αλισα κλαιν μια ξανθια γνωστη.στο λα φαμ. παιδια λεει η τσατσα θα μπειτε? να μην την βγαζω εξω τζαμπα.ντυνεται να φυγει.εαν ντυνεται λεω αστο θα ρθουμε αλλη φορα πιο χαλαρα.λεει τσατσα αν μπειτε ξεντυνεται,χαλαρα θα ειναι δε βιαζεται :idiot: 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
χθες βραδυ ποιο καυλακι ηταν ενα μελανουρι στο πρασινο??  επισης μια ψηλη μουναρα στην τανταλου14?? η βερονικα ρε παιδια σιγα την γκομενα... η κελυ καλη καυλα! σαπφους 20! βικυ στο τσιρκο σκατουλε! στο αλισα κλαιν μια ξανθια γνωστη.στο λα φαμ. παιδια λεει η τσατσα θα μπειτε? να μην την βγαζω εξω τζαμπα.ντυνεται να φυγει.εαν ντυνεται λεω αστο θα ρθουμε αλλη φορα πιο χαλαρα.λεει τσατσα αν μπειτε ξεντυνεται,χαλαρα θα ειναι δε βιαζεται :idiot: 
και που θα ξερατε πως ειναι/ποια ειναι για να μπειτε;σας ειπε ονομα; :think:
δεν την παλευουν οι τσατσαδες μου φαινεται....στην τελικη οταν γινεται αλλαγη βαρδιας κλεινεις το φωτακι και δεν βαζεις μεσα κοσμο....λες αλλαγη περαστε μετα....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ποια ηταν Λα φαμ ?  :think:

Το ειδες το σκιστο ρε gl ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Για να κάνω την πλάκα μου...  :2funny: :2funny: :2funny:
και καλα κανεις..... :cheesy:

να πω και κατι για το ποσο πισω ειμαστε ακομη....στην αθηνα μια αναφορα συναγωνιστη απο στουντιο πρακτικα δεν εχει ιδιαιτερη αξια με τοσα μπανερακια δεξια και αριστερα στο σαιτ...πατας και βλεπεις που θα πας και προγραμματιζεις ακομη και για μερες μετα....εδω περιμενουμε ακομη μια ονλαιν αναφορα συναγωνιστων και το τηλεφωνο....βεβαια απο την αλλη τα στουντιο μας ρε παιδια σε μια σπορια γη ειναι μαζεμενα...καντε καμια τσαρκα μην βαριεστε και περιμενετε ολοι μασημενη τροφη....που να πατε αθηνα που τα στουντιο ειναι απειρα και χιλιομετρα μακρια το ενα απο το αλλο... :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για να κάνω την πλάκα μου...  :2funny: :2funny: :2funny:
Θα αρχησω και γω απο αυριο να παιρνω στας Αθηνας και θα τοιυς λεω τι ωρα σχολαει η κοπελα ? ααα κριμα .. δε προλαβαινω  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ
ασχετο προχθες στην τσαρκα περνοντας απο μυλο ειχε κοσμο , κατι κανανε και τυχαια στο ραδιο επαιζε τρυπες... :rockon: :rockon: :rockon:
Θυμηθηκα τα νιατα μου .. μουρθε να μπω στο μυλο να τραβηξω μια μαλακια και να φυγω... τελικα σε μπουρδελο πηγα παλι :/

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Θα αρχησω και γω απο αυριο να παιρνω στας Αθηνας και θα τοιυς λεω τι ωρα σχολαει η κοπελα ? ααα κριμα .. δε προλαβαινω  :2funny: :2funny: :2funny:
Ξεκίνα πρώτα από τα δικά σας και φτάνεις Αθήνα...  ;) ;) ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξεκίνα πρώτα από τα δικά σας και φτάνεις Αθήνα...  ;) ;) ;)

Επαιρνα . και ακομη παιρνω που και που για ανημερωση τοσο για μενα οσο και για το παρων πολυπαθο θεμα
αλλα ειναι λιγα , οι ιδιες και οι ιδιες ...  πανω κατω .. απ εξω τα μαθαινεις  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom