mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
κατι ακουσα για δαναη που βρισκεται η εν λογω κορασιδα?
στα φαναρια λεει ο αλεξμαν στην ανδρεου γεωργιου4....για κανε μια αυτοψια....κατι ακουσα για δαναη που βρισκεται η εν λογω κορασιδα?
να κανω εγω ενα παραπονο τοτες θα το γραψω και αλλου ;) και διπλα ;)
αυτη η τσα2 στο Σ5 στην Βερονικα ειναι πολυ σπαστικη! >
φωναζει βαραει τις πορτες αν αργεις! γαμησι με το χρονομετρο δεν το μπορω καθολου!
δεν καταλλαβα δλδ αν τελειωσει κανενας στο πενταλεπτο του δινει τα λεφτα του πίσω!
Η Έφη στην Κωλέττη είναι αντίστοιχη της Βερόνικας gfe δηλαδή και ίσως η Μαρίνα η πολωνέζα στο μαρινόσπιτοκαλησπερα σε ολους...χρειαζομαι τη βοηθεια οσων μπορουν και θελουν να βοηθησουν...εκτος της βερονικας,της οποιας ημουν παλιος φαν(δεν ασχολουμε και τοσο συχνα με το αθλημα),υπαρχει καμια αλλη κοπελα σ'αυτο το στυλ???αν ναι μπορειτε να μου πειτε ποια???ευχαριστω εκ των προτερων...
να κανω εγω ενα παραπονο τοτες θα το γραψω και αλλου ;) και διπλα ;)
αυτη η τσα2 στο Σ5 στην Βερονικα ειναι πολυ σπαστικη! >
φωναζει, βαραει τις πορτες αν αργεις! γαμησι με το χρονομετρο δεν το μπορω καθολου!
δεν καταλλαβα δλδ αν τελειωσει κανενας στο πενταλεπτο του δινει τα λεφτα του πίσω!
η τσατσα της βερονικας η κυρια με το γκριζο κοντο μαλλι δηλαδη δηλωσε οτι κανει προγραμμα με 30 κ με 40 ειναι για πιο χαλαρα
αψογος......ηταν η πρωτη αναφορα ..ελπιζω να βοηθησα..σορυ για τα ονοματα αλλα...δεν.....
καλησπερα συναγωνιστες..
μια μικρη αωαφορα αναμεικτη(λιγο στοθντιο και αρκετο βαρδαρη).
26ης οκτωβριου 35 μια νεα κοπελιτσα κοντουλα μπορεισ να την πεις..με μικρο βυζακι μαυρα μακρια λιγο σπαστα μαλλια νομιζω πως ηταν η λαουρα...(συγγνωμη μαγκες αλλα δεν μποω να συγκρατω ονοματα με τιποτα)