Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κατι ακουσα για δαναη που βρισκεται η εν λογω κορασιδα?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τηλε βολτα

Τσιρκο η Μερσι και βραδυ η Βικυ , η Λαουρα ξεκουραζετε μαλλον
Αλισα (52) Η Μαρινα η ρουμανα τωρα Αννίτα το βραδυ (to leei kai sto site)
Για Ρεβεκκα που ρωτησα μου ειπε η 2τσα < Φυγανε , δεν ξερω που πηγανε > κριμα αν την κοπανησε , ωραιο πιπινι ειχα περασει καλα  :-
Λα φαμ Σαμπρινα τωρα Κορινα το βραδυ

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλη η προσπαθεια του go145,αλλα μαγκεσ νομιζω οι μπουρδελοκατασταση βοηθαει να μινει ετσι γιατι βρισκεισ εδω τα παντα ευκολα χωρισ να ψαχνεισ το καθε σπιτακι ξεχωριστα.αλλωστε δεν ειναι τυχαιο νομιζω οτι απο εκεινη τι στιγμη παγωσε εντελωσ το θεμα.αποψι μου ετσι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν αλλαζει κατι , στα αλλα θεματα θα ειναι συγκεντρωμενες οι πληροφοριες για οποιον τις θελει γιατι σε αυτο το θεμα με τις τοσες σελιδες χανονται
επισης εκει καλο ειναι να γραφουμε παραπονα κλτ ΜΠΑΣ και τα δει κανενας του μαγαζιου και ΜΠΑΣ και αρχησει να γραφει και κανεις βαρδιες κλτ

αυτο λεγαμε και με τον αλεξμαν χθες και εγω ειμαι υπερ του να γραφουμε εδω τις τσαρκες και οχι στα αναλογα σπιτια γιατι θα φουσκωσουν γρηγορα τα θεματα
εκει αν αλλαξει καμια γκομενα , κανα κραξιμο σε καμια τσατσα  :cheesy: σε κανα σκυλο  :2funny: κλτ , κατι που θελουμε να μεινει δηλαδι , η τσαρκα δεν εχει νοημα να μεινει
κανεναν δε θε ενδιαφερει αν δουλευε πρωιή βραδυ η Λουνα στις 4 οκτωμβριου

αποψη ομως ειπες και συ , περιμενουμε και των αλλων ...

Η μπουρδελοκατασταση δεν κλεινει παντως  :rockon:, οπως ειδες ηδη την εριξα την (μινι) αναφορα μου  ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
να κανω εγω ενα παραπονο τοτες θα το γραψω και αλλου ;) και διπλα ;)
αυτη η τσα2 στο Σ5 στην Βερονικα ειναι πολυ σπαστικη!  >:(
φωναζει, βαραει τις πορτες αν αργεις! γαμησι με το χρονομετρο δεν το μπορω καθολου! :headbang: :headbang: :headbang:
δεν καταλλαβα δλδ αν τελειωσει κανενας στο πενταλεπτο του δινει τα λεφτα του πίσω! :tooth: :tooth:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτη η τσα2 στο Σ5 στην Βερονικα ειναι πολυ σπαστικη!  >:(
φωναζει βαραει τις πορτες αν αργεις! γαμησι με το χρονομετρο δεν το μπορω καθολου! :headbang: :headbang: :headbang:
δεν καταλλαβα δλδ αν τελειωσει κανενας στο πενταλεπτο του δινει τα λεφτα του πίσω! :tooth: :tooth:

καλως τον .. διπλα δεν εχει που να το γραψεις , πρεπει να ανοιξουμε θεμα για το σπιτακι ... να το ψησω ?

Πολυ ενδιαφερψν παντως αυτο... αλλο ενα βημα μακρυτερα απο την μανταμ βερονικ... ειμαι και αργος παναθεμα με  :idiot:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτη η τσατσα που λες μια χοντρη ειναι ?  :think:

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους...χρειαζομαι τη βοηθεια οσων μπορουν και θελουν να βοηθησουν...εκτος της βερονικας,της οποιας ημουν παλιος φαν(δεν ασχολουμε και τοσο συχνα με το αθλημα),υπαρχει καμια αλλη κοπελα σ'αυτο το στυλ???αν ναι μπορειτε να μου πειτε ποια???ευχαριστω εκ των προτερων...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους...χρειαζομαι τη βοηθεια οσων μπορουν και θελουν να βοηθησουν...εκτος της βερονικας,της οποιας ημουν παλιος φαν(δεν ασχολουμε και τοσο συχνα με το αθλημα),υπαρχει καμια αλλη κοπελα σ'αυτο το στυλ???αν ναι μπορειτε να μου πειτε ποια???ευχαριστω εκ των προτερων...
Η Έφη στην Κωλέττη είναι αντίστοιχη της Βερόνικας gfe δηλαδή και ίσως η Μαρίνα η πολωνέζα στο μαρινόσπιτο

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
αυτη η τσα2 στο Σ5 στην Βερονικα ειναι πολυ σπαστικη!  >:(
φωναζει, βαραει τις πορτες αν αργεις! γαμησι με το χρονομετρο δεν το μπορω καθολου! :headbang: :headbang: :headbang:

φιλε μου εγω 2 φορες που πηγα βερονικα για καταθεση ηταν μια τσατσα με γκριζα μαλλια κοντα,κοντουλα αδυνατη.ηταν πολυ ευγενικη και οσο περιμενα ,γιατι ηταν ολα τα δωματια πιασμενα δεν εκανε κατι τετοιο.μηπως πετυχες αλλη τσατσα ?αλλιψς δεν ξερω....τι να πω....εμενα με προβληματιζει το αλλο γεγονος παιδια...οταν ειχε πρωτοερθει ηταν στα 40.εκανα μια καταθεση στο απλο με 30.ενημερωσα εδω μεσα και μου ειπε καποιος δεν θυμαμαι ποιος..πως την ιδια μερα με μενα λιγο πιο αργα του πηρε 40 για το απλο..ειναι λιγο ασχημο αυτο...τι λετε?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η τσατσα της βερονικας η κυρια με το γκριζο κοντο μαλλι δηλαδη δηλωσε οτι κανει προγραμμα με 30 κ με 40 ειναι για πιο χαλαρα

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καλησπερα συναγωνιστες..
μια μικρη αωαφορα αναμεικτη(λιγο στοθντιο και αρκετο βαρδαρη).
26ης οκτωβριου 35 μια νεα κοπελιτσα κοντουλα μπορεισ να την πεις..με μικρο βυζακι μαυρα μακρια λιγο σπαστα μαλλια νομιζω πως ηταν η λαουρα...(συγγνωμη μαγκες αλλα δεν μποω να συγκρατω ονοματα με τιποτα)
ν.ουρανου 26 η ναταλι με μεγαλουτσικα βυζια λιγα παχακια αλλα αδιαφορη για μενα..
26ης οκτ 52 η αννιτα...μου αρεσε μπορω να πω.καρε μαλλι μαυρο λιγο μεγαλο κωλαρακι διεκριωα...κ φοροθσε ενα σαν φορεματακι δερματινο κολλητο..ξεκιναει απο 40.τα κανει ολα εκτος απο κωλο..στο τσαφ ημουν να μπω αλλα δεν ξερω γιατι..εφυγα...
σαπφους 5 η βασσιλισα βερονικα..αξεπεραστη
προμηθεως 25 μιραμπελλα. ωραια κοπελα με κοντα μαυραα μαλλια ωραιο σωματακι ππου δινει κ κωλο στα 100 αν θυμαμαι καλα.
σαπφως 20 η κελλλυ.ελληνιδα με ωραια βυζια κ καλη σαν εμφαανιση.θα μπαινα αλλα ειχα διαβασει καποιες κριτικεσ αποθαρυντικες κ δεν μπηκα..δεν ξερω αν τελικα εκανα καλα...
σαπφως κ τανταλου (πρασινο) μια σαν γυφτισσα με κοκινα μαλλια..δεν μου αρεσε καθολου...βγηκε με το σωληναριο στο χερι..ο χωρος απλα αχαρακτιριστος...
τανταλου 8α μια μιλφαρα που δεν μου αρεσε καθολου...
τανταλου 14 μια κοντουλα μελαχρινη καπως σουσι σιση σουζι...δεν μου αρεσε αλλα βγαινοντας μου πε το παλικαρι να μπω με κλειστα ματια....ειναι απιθανη λεει...κ φαινοταν οτι οντως του ειχε αρεσει...
σαπφους 5 πρεπει να τα η εβελινα ψηλη κανονικα κιλα μακρια ποδια...
και τελος προμηθεψς 11 οπου εγινε κ η καταθεση στην μιρελλα..πολυ ωραια παρουσια για μενα..οραιο κωλαρακι..μπηκα με το απλο των 30..μου αρεσε αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκκα κιολας...ηταν προθυμη αλλα με χαλασαν καποια πραγματα...θα ανεβασω κριτικη..οταν ντυθηκα για να φυγω ηταν στο παραθυρο με τα βυζια εξω..μιλουσε με τον φουσκωτο απεναντι κ χαιρετουσε τον κοσμο...
ηταν η πρωτη αναφορα ..ελπιζω να βοηθησα..σορυ για τα ονοματα αλλα...δεν.....

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
η τσατσα της βερονικας η κυρια με το γκριζο κοντο μαλλι δηλαδη δηλωσε οτι κανει προγραμμα με 30 κ με 40 ειναι για πιο χαλαρα

οχι την ξεκινουσε απο 40...κ σε αλλουσ την ξεκινουσε απο 30...μαλιστα ενας φιλος αρκετα πιο πισω ειχε πει πως ειχε μπει με 30 και ακουσε τουσ επομενουσ μεσα που ηρθαν και την ξεκινησε παλι απο 40.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
mpotofilos  να ενημερωσω πως η μιρελλα φοραει μποτες...μαυρεσ ως το γονατο σχεδον...με τακουνι..τις οποιες δεν βγγαζει μεσα εννοειται...αρκετα καυλωτικες.....
gl σ υχααριστω...χαρη στο θρεντ γλιτωσα αρκετα χαμενα 30αρια και 60αρια...κ ελπιζω να βοηθαω κ εγω αλλουσ συναγωνιστες... :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλησπερα συναγωνιστες..
μια μικρη αωαφορα αναμεικτη(λιγο στοθντιο και αρκετο βαρδαρη).
26ης οκτωβριου 35 μια νεα κοπελιτσα κοντουλα μπορεισ να την πεις..με μικρο βυζακι μαυρα μακρια λιγο σπαστα μαλλια νομιζω πως ηταν η λαουρα...(συγγνωμη μαγκες αλλα δεν μποω να συγκρατω ονοματα με τιποτα)

welcome  :rockon:

Ωραια η αναφορα , με ενα τεφτερακι θα γινεις σπεσιαλ ρεπορτερ  :2funny:
τα ονοματα και γω τα ξεχνουσα , στο τελος τα εμαθα απ εξω , μη δινεις σημασια  ;)

Για 26ης κανονικα βραδυ ηταν η Βικυ αλλα δεν εχει και τοσο μικρο βυζακι , μηπως ηταν η Μερσι ?  :think:

(βασικα τι ωρα πηγες ?  :think:)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια.ξερετε να μου πειτε αν δουλευουν ακομα η μαρινα απο κατεχακη και η ναντια απο Ερημιτη?λεω να παω σε κατι πιο μεγαλο αυτες τις  μερες.ποια προτινετε απο τις 2 ?αν ξερετε πειτε μου τι ωρες δουλευουν.εθχαριστω

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Πρωί και οι δύο... Για πιο GFE Ναντια...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πρωι τις εχω πετυχει και τις 2  , ειδικα η ναντια
( αν πας πες της να βαζει χαρτι στην πορτα με το ονομα της  :cheesy:)

εμφανισισακα θα πας να της δεις τι να σου πω ...
εμενα η Ναντια ποιο πολυ μαρεσε , αλλα τι σχεση σχουν τα ματια μου με τα δικα σου ?  :think:
για σεβις δες κριτικες και η περιμενε , εγω δν πηρα καμια ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom