Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Κωλλέτη βράδια τι παίζει ? Νομίζω έχουμε κάτι καινούριο ?

Για να το λες κάτι θα ξέρεις... για πες... πήγες; Δοκίμασες; Έφαγες; Ή απλά όπως και τα 27 σου ποστ απλά ρωτάς έτσι... χωρίς λόγο; Μπορεί να έχεις και λόγο (δεν με νοιάζει προσωπικά) αλλά δεν λες και μια κουβέντα ρε αδερφέ. στα Call Girls και Θεσ/νίκης και Αθηνών έχεις ρωτήσει, city tours, μπουρδέλα αλλά από ενημέρωση τίποτα...

Για πες λοιπόν; Πήγες;;;

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για να το λες κάτι θα ξέρεις... για πες... πήγες; Δοκίμασες; Έφαγες; Ή απλά όπως και τα 27 σου ποστ απλά ρωτάς έτσι... χωρίς λόγο; Μπορεί να έχεις και λόγο (δεν με νοιάζει προσωπικά) αλλά δεν λες και μια κουβέντα ρε αδερφέ. στα Call Girls και Θεσ/νίκης και Αθηνών έχεις ρωτήσει, city tours, μπουρδέλα αλλά από ενημέρωση τίποτα...

Για πες λοιπόν; Πήγες;;;

Όχι... Πήρα τηλ και μου είπαν ότι είναι μια καινούρια... γι αυτό ρωτάω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

Για πες λοιπόν; Πήγες;;;
τον αλλο τον δικο μου τον μελετησες??75 μηνηματα με χαζοερωτησεις.
απλα μην απαντατε μπας και βαρεθουν και ξεκουμπιστουν....

γεια σου και σενα jo

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ντοντ πανικ  :dancing:

Κωλετη εχει ενα καινουριο , αλλα εχει και κριτικες , τις ειδατε ? ( δεν τοε χω δει )
το τελυταιο που ειδα εκει εκτος απο αφρο εφη ηταν μια Ανιτα , και νομιζω πηγε στο Φρ 14

Γαμηθηκα στο γελιο παντως με την κριτικη του λαστπονδιαν  :2funny:  καθολου βιαστικο το καινουριο  :2funny:

dokimazo το θεμα ειναι αν θα γινετε ενημερωση σωστα η αν θα τα λεμε παλι εδω .. καλο ειναι να υπαρχουν παντως , μπορει καποια στιγμη να μπει κανας του μαγαζιου να λεει βαρδιες τουλαχιστον

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
παιδια δοκιμασα εφη απο κολεττη...απιστευτη..πολυ καλη προταση...θα ανεβασω κ κριτικη φυσικα αλλα την προτεινω ανεπιφυλακτα...

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το ειχα φανταστει οτι στα 40 θα ειναι ποιο μαζεμενη , εγω κατα λαθος εδωσα 50 και
και παλι δεν τρελαθηκα , απλα ειχαμε ποιο πολλες στασεις . ( Λιγη κοιλιτσα δε διεκρινες ?  :tooth:)
Γενικη εντυπωση ειναι οτι το μαγαζι < Ακριβο >

Για Ρεβεκκα ,  δεν την βλεπω στο αλλο σιτε ουτε καν στις φωτο εξω , τι σταδιαλα ? την χασαμε ?  :think:
Παραμενει αγνωστη η ανιτα στο 52 και μια Μερσι στο Τσιρκο

αυτα ...
Γενικως αυτο το μαγαζι δουλεύει με ορεξατες κοπέλες ,δεν ξέρω τώρα Γιατί έτσι ! Για την κοιλιά που λες δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο

Εγω αν και ηθελα να παω να < ψηφησω > σημερα  :fuck2:, δεν μπορεσα γαμωτο.
Καλα γαμησια στους βραδυνους , καλη βδομαδα και υπομονη στους τρομπες σαν του λογου μου  :jerking:

εδιτ
dok πρωι πηγες να φανταστω ?

γιατι βραδυ η επιλογη ειναι μια ... ελινα  :rockon:
:2funny:

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Jo145 σου εχω απαντήσει μέσα στο Μήνυμα που εστειλες,απλώς στεω απο κινητο και μπερδευτηκαν λίγο τα κείμενα !

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
26ης Οκτωβρη 52, και ειπεν η τσατσα ... Γκιατι εφυγκει αγκορι μι τις μπαντις αραγκις ?
Τανταλου και Σαπφως μηπως ειναι η 3η  < Τζουλια-ψιλονταρντάνα που τσιγγανοφερνει > ? Αρα εχουμε τριτη Τζουλια??? γιατι δεν ηταν η Τζουλια απο προμηθεους ηταν αλλη μαυρομαλα μπαρμπατσικια..
Σαπφως 5 Αποθαρρηνομαι ολο και περισσοτερο μα συναντησω την μανταμ Βερονικ :/ Πηγαινε με κλειστα ματια Εγγυηση
Προμηθεους 11 πες της δωρεαν δοκιμαστικα  την πηδαω και της γραφω και κριτικη , αν βγει μαπα μου σκαει ενα 30ρη και δεν γραφω τιποτα  

Αλιακμονως... ας τα παρουμε αναποδα...
Το χαρτι
Καλα ολοκερο στουδιο , γυαλιστερο και καθαρο , με κωλοχαρτα την βγαζουν ? καλα που το ειπες να παρω χαρτομαντιλα
Το desing πραγματι φοβερο , αν ξετυλιξουν και εν αστις σκαλες να σε οδηγει πανω θα ειναι ποολυ μπροστα
Γαμησετα μια κολοθηκη δεν εχουνε βαλει, τουλαχιστων αυτο ειναι χαρτι χεριων, παλια ειχε κωλοχαρτο με τα μπιλακια.!!

Η Πιπα
χωρις προλογο , @@ γλυφει ? (αν οχι πηγες ξυρισμενος ή σαν τον Βαμβακουλα ) Ξυρησμενος ποτε δεν μπορω τσιμπανε οι πουτσοτριχες οταν μεγαλωνουν και στην τελικη δεν τα γλυφω εγω.!! ας φανε και καμια τριχα.!! :2funny: :2funny:, βαμβακουλας οχι, απλα με την ψιλη τα περνω.! αρχιδια δεν μου εγλυψε
Μπραβο και για την καποτα , πρεπει να παω να δω για αλλαγη και μονο

Ισπανικο εκανες ? ποσο το μαλλι ? βυζουμπα φυσικη ? με καποτα κι αυτο η οχι ?
Βυζουμπα σιλικονατη μεγαλη ολα τα λεφτα, :tits: μαλακο προς το φυσικο, 60 ευρω ισπανικο, με καποτα, πρωτα μου εκανε πιπα και μετα ισπανικο.

Τσατσα ? πως την εκοψες ? της ειπες οτι  την ευχαριστω που με εδιωξε
και δεν μπηκα στο ομορφο κομοδινο μαρθα ?
Ηταν η θειτσα με τα γυαλια, με αυτην τα βρισκω με γνωριζει...μερικες φορες.!! :2funny:

Ευχαριστω που με σκευτικες , νοιωθω εστω και νοερα οτι πηγα σε ντελο , και γω σας εχω θυμηθει κατα καιρους και γελουσα μονος
Μηπως ειναι καιρος να παψουμε να κρυβομαστε ? μηπως ειναι καιρος να κανουμε οικονομια ? Μηπως ο ηλιος καιει για μας τους γκεη ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωστε δεν γλυφει @@ ε ? μμμμ κατσε να παω να της τα ψαλω  :tickedoff:
Και ξυρισου... δε σε παιρνω στην παρτουζα αξυριστο  :cheesy:
==============================================================
Μαλακες... σκευτικα να ανοιξουμε ενα θεματακι για καθε σπιτι και να σπασει λιγο το μπαχαλο απο δω , τι λετε ?  :think:
για μερικα υπαρχει ηδη εχω δει αλλα ξεχαστηκαν

Γιαυτο τι λετε ?
==============================================================
Καραμαν θα ρθεις να βοηθησεις να γαμησουμε την ψηλη ?
:cheesy:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τον είδα και τον δικό σου... που μας (τους) βρίσκουν απορώ...

Μπορεί να 'ναι κι ο ίδιος κ να 'χει κ δυο προφιλ, γιατί οι ερωτήσεις που κάνουν μοιάζουν.. Ποιός ξέρει.. Μη χαλιέστε ρε παιδιά..! Απλά μην απαντάτε..!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μπορεί να 'ναι κι ο ίδιος κ να 'χει κ δυο προφιλ, γιατί οι ερωτήσεις που κάνουν μοιάζουν.. Ποιός ξέρει.. Μη χαλιέστε ρε παιδιά..! Απλά μην απαντάτε..!
Mα πες μου εσυ που εισαι λογικο παιδι...για να μη τα λεω μονος μου

γραφω λοιπον...η Μαρινα στην Κατεχακη.μπαινει αυτος κανει παραθεση στο ιδιο μην και ρωταει που δουλευει η Μαρινα

γραφω η Τζινα απο Βαρδαρη.....κανει παραθεση πανω στο ιδιο μηνυμα και με ρωταει αν ειναι η Τζινα απο βαρδαρη

γραφεις εσυ βολτα χθες το βραδυ....κανει παραθεση πανω στο μην σου και σε ρωταει βαρδια

γραφει χθες ο karaman Σαπφους-Τανταλου γωνιακο.....και μπαινει αυτος και ρωταει ποιο ειναι το γωνιακο

συζητανε χθες ο karaman και o gl για τη Δαναη....και μπαινει αυτος  σημερα εντελως τυχαια και ρωταει αν υπαρχει καμια Δαναη

Εαν λοιπον ο χρηστης kosts δεν κανει απλα πλακα εδω μεσα,τοτε τι κανει?
ρωταει μαλακιες μονο και μονο για να ρωταει.76 μηνυματα και σε ολα ρωταει

και ειναι κι αλλοι απλα αυτος καρφωθηκε πολυ τελευταια.ας τους απομονωσουμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Mα πες μου εσυ που εισαι λογικο παιδι...για να μη τα λεω μονος μου

γραφω λοιπον...η Μαρινα στην Κατεχακη.μπαινει αυτος κανει παραθεση στο ιδιο μην και ρωταει που δουλευει η Μαρινα

γραφω η Τζινα απο Βαρδαρη.....κανει παραθεση πανω στο ιδιο μηνυμα και με ρωταει αν ειναι η Τζινα απο βαρδαρη

γραφεις εσυ βολτα χθες το βραδυ....κανει παραθεση πανω στο μην σου και σε ρωταει βαρδια

γραφει χθες ο karaman Σαπφους-Τανταλου γωνιακο.....και μπαινει αυτος και ρωταει ποιο ειναι το γωνιακο

συζητανε χθες ο karaman και o gl για τη Δαναη....και μπαινει αυτος  σημερα εντελως τυχαια και ρωταει αν υπαρχει καμια Δαναη

Εαν λοιπον ο χρηστης kosts δεν κανει απλα πλακα εδω μεσα,τοτε τι κανει?
ρωταει μαλακιες μονο και μονο για να ρωταει.76 μηνυματα και σε ολα ρωταει

και ειναι κι αλλοι απλα αυτος καρφωθηκε πολυ τελευταια.ας τους απομονωσουμε
παλι εγινες κακος με τα αλλα παιδακια?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα εγω να ρωτησω κατι ασχετο,στο φριξου 9 γιατι δεν μπαινει κανεις για να μας γραψει κ κανενα νεο?
τι παιζει η αν αλλαξε κατι?
βλεπω αναφορες με το φριξου 14 κ το 9 οχι....γιατι ειστε ρατσιστες?

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
deker πηγα εγω.δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα .μεχρι πριν απο 4 μερες τουλαχιστον.τζεσυ σταθερη εκανα κ μια δευτερη κατασταση επειδη μ αρεσε πολυ εμφανισιακα αλλα μεσα τα ιδια.οχι κατι ιδιαιτερο.επισης και η χριστινα το ιδιο μεσα οπως λενε οι διαφορεσ κριτικες.και η αντριαννα επεισης σταθερη την οποια ομως δεν εχω δοκιμασει.οι κοπελες δηλαδη ειναι οι ιδιες.και οι 2 απο τις 3 δεν εχουν βελτιωθει μεσα.απλα παρεμειναν ως ειχαν.ελπιζω να βοηθησα

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
το ειδα steve03301
ανοιξα και θεματακι για το μαγαζι ...

σπαστικο το κινητο ε? σου βγαζει τα ματια
Σωστός για το θεματάκι που άνοιξες,όσο για το κινητό άστα..ταλαιπώρια σκέτη!Τώρα θυμήθηκα ..άσχετο Αυτήν την ψηλή στο μαγαζί που ανεβαίνεις τις σκάλες στα carefur,εάν κάνεις να φύγεις απο το σαλόνι ενώ είναι ακόμη έξω σε σνομπάρει και παίρνει και πόζα,τί ρόλο βαράει άραγε ;παράξενη και στο δωμάτιο μέσα κλάϊν!Παίρνει και 40€!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Σωστός για το θεματάκι που άνοιξες,όσο για το κινητό άστα..ταλαιπώρια σκέτη!Τώρα θυμήθηκα ..άσχετο Αυτήν την ψηλή στο μαγαζί που ανεβαίνεις τις σκάλες στα carefur,εάν κάνεις να φύγεις απο το σαλόνι ενώ είναι ακόμη έξω σε σνομπάρει και παίρνει και πόζα,τί ρόλο βαράει άραγε ;παράξενη και στο δωμάτιο μέσα κλάϊν!Παίρνει και 40€!
μην του ξυνεις πληγες ρε....βαλτος εισαι; :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom