26ης Οκτωβρη 52, και ειπεν η τσατσα ... Γκιατι εφυγκει αγκορι μι τις μπαντις αραγκις ?
Τανταλου και Σαπφως μηπως ειναι η 3η < Τζουλια-ψιλονταρντάνα που τσιγγανοφερνει > ?
Αρα εχουμε τριτη Τζουλια??? γιατι δεν ηταν η Τζουλια απο προμηθεους ηταν αλλη μαυρομαλα μπαρμπατσικια..
Σαπφως 5 Αποθαρρηνομαι ολο και περισσοτερο μα συναντησω την μανταμ Βερονικ :/
Πηγαινε με κλειστα ματια Εγγυηση
Προμηθεους 11 πες της δωρεαν δοκιμαστικα την πηδαω και της γραφω και κριτικη , αν βγει μαπα μου σκαει ενα 30ρη και δεν γραφω τιποτα
Αλιακμονως... ας τα παρουμε αναποδα...
Το χαρτι
Καλα ολοκερο στουδιο , γυαλιστερο και καθαρο , με κωλοχαρτα την βγαζουν ? καλα που το ειπες να παρω χαρτομαντιλα
Το desing πραγματι φοβερο , αν ξετυλιξουν και εν αστις σκαλες να σε οδηγει πανω θα ειναι ποολυ μπροστα
Γαμησετα μια κολοθηκη δεν εχουνε βαλει, τουλαχιστων αυτο ειναι χαρτι χεριων, παλια ειχε κωλοχαρτο με τα μπιλακια.!!
Η Πιπα
χωρις προλογο , @@ γλυφει ? (αν οχι πηγες ξυρισμενος ή σαν τον Βαμβακουλα )
Ξυρησμενος ποτε δεν μπορω τσιμπανε οι πουτσοτριχες οταν μεγαλωνουν και στην τελικη δεν τα γλυφω εγω.!! ας φανε και καμια τριχα.!! , βαμβακουλας οχι, απλα με την ψιλη τα περνω.! αρχιδια δεν μου εγλυψε
Μπραβο και για την καποτα , πρεπει να παω να δω για αλλαγη και μονο
Ισπανικο εκανες ? ποσο το μαλλι ? βυζουμπα φυσικη ? με καποτα κι αυτο η οχι ?
Βυζουμπα σιλικονατη μεγαλη ολα τα λεφτα, μαλακο προς το φυσικο, 60 ευρω ισπανικο, με καποτα, πρωτα μου εκανε πιπα και μετα ισπανικο.
Τσατσα ? πως την εκοψες ? της ειπες οτι την ευχαριστω που με εδιωξε
και δεν μπηκα στο ομορφο κομοδινο μαρθα ?
Ηταν η θειτσα με τα γυαλια, με αυτην τα βρισκω με γνωριζει...μερικες φορες.!!
Ευχαριστω που με σκευτικες , νοιωθω εστω και νοερα οτι πηγα σε ντελο , και γω σας εχω θυμηθει κατα καιρους και γελουσα μονος
Μηπως ειναι καιρος να παψουμε να κρυβομαστε ? μηπως ειναι καιρος να κανουμε οικονομια ? Μηπως ο ηλιος καιει για μας τους γκεη ?