Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απλα με καβλωνε περισσοτερο να μου τον παιξει χωρις καποτα και να χυσω εστω και επανω της. Γουσταρα που ακουμπουσε με ανεση τα χυσια και αφου τελειωσα με χαιδευε το πουτσοκεφαλο.
μου αρεσαι
ναι σωστα... εγω ρωτησα λαθος .. ηθελα να ρωτησω γιατι τελειωσες με αυτον τον τροπο , δε μπορεουσες και συ σαν εμενα αλλιως ?
γιατι οταν εγραφα την κριτικη ειχα τυψεις , αλλα μετα καποιος ειπε ( νομιζω ο Αλ ) οτι και σ αυτον ετσι ηταν

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια ,αυτή η Αντζελα στην Μαντζαρου 10 λέει τίποτα ;είναι μια ψηλλή καστανόξανθη και τραγουδάει βράδυ .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ρε παλικάρια ,αυτή η Αντζελα στην Μαντζαρου 10 λέει τίποτα ;είναι μια ψηλλή καστανόξανθη και τραγουδάει βράδυ .
καλη ειναι φιλε....προστυχοφατσα,δυνατη μεσα αν και σχολαστικη με την καθαριοτητα για να μου κανει ενα γυμνο τσιμπουκι με ξεπατωσε στο πλυσιμο και τα μωρομαντιλα....ωραιο σωμα και κωλος ....γενικα  καλες επιδοσεις μεσα.....οι τιμες φαρμακι εκει ως συνηθως...

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλη ειναι φιλε....προστυχοφατσα,δυνατη μεσα αν και σχολαστικη με την καθαριοτητα για να μου κανει ενα γυμνο τσιμπουκι με ξεπατωσε στο πλυσιμο και τα μωρομαντιλα....ωραιο σωμα και κωλος ....γενικα  καλες επιδοσεις μεσα.....οι τιμες φαρμακι εκει ως συνηθως...
Ευχαριστώ πολλύ φίλε gl !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αν και τα χουμε ξαναπει και μιζεριαζουμε μονο λιγα συμπερασματα απο την επισκεψη μου αθηνα...
τα στουντιο τους γενικα ειναι σε κατωτερο επιπεδο απο αποψη κτιριων που στεγαζονται και εσωτερικων χωρων...λογικο αφου μιλαμε και για πιο παλιες οικιστικα γειτονιες που φιλοξενουν τον αγοραιο ερωτα,με παλια νεοκλασικα κτιρια και ετσι που σιγουρα οση ανακαινιση και να υποστουν δεν γινονται καινουρια...

να σκεφτειτε οτι ντουζ σε δυο σπιτια που ηθελα να κανω δεν ειχε μεσα αλλα εξω απο το δωματιο... :priest: :priest:

κοπελες γενικα καλυτερες ομως απο τις δικες μας,μεγαλυτερη σιγουρα ποικιλια,καλυτερη γενικα διαθεση και πιο πολυς επαγγελματισμος σε γενικες γραμμες παντα βεβαια,γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις....ισως παιζει ρολο η διαφορετικη νοοτροπια αντομετωπισης του πελατη και η μεγαλυτερη επαγγελματικη εμπειρια...

απο τιμες σε στουντιο γιατι μονο σε τετοια παω το απλο ειναι πιο ακριβο μεν 50 ευρω αλλα με 100 εχεις το φουλ που τα περιλαμβανει σχεδον ολα.....69,σεξσοου με δονητη και μασαζ....

δλδ εκει συμφερει να παρεις ενα προγραμμα και οχι σαν τις δικες μας που χρεωνουν με το καθετι εικοσι και τριαντα ευρω παραπανω...(εξαιρειται μαλλον η βιλα εροτικα λογω επιχειρηματικης συναφειας με την τριγγετοαλυσιδα των αθηνων).... :grin:

απο συμπεριφορα τσατσαδων θα σημειωσω τα εξης....ενω δεν ημουν κανας γνωστος πελατης σε ολα προσφερθηκαν να κερασουν ποτο,καφε κλπ και σε ολα με ρωτησαν με ευγενεια στο τελος αν περασα καλα και αν ηταν ολα ενταξει...καταγραφεται στα θετικα και αυτο...

δεν συζητω για το γεγονος οτι σαν επιχειρησεις εχουν τα μπανερακια με τις ενημερωσεις για κοπελες ωραρια κλπ στο σαιτ που ειναι πολυ εξυπηρετικα για τον πελατη που δεν εχει χρονο να ψαχνει που δουλευει ποια και ποτε...πραγμα που στην θεσσαλονικη ακομα δεν υφισταται καν... :headbang: :headbang:
αυτα τα ολιγα σχολια πανω στο θεμα συγκρισεων που κατα καιρους ανακυπτουν..

ΥΓ απο αποψη φαγητου για τζο και δοκιμαζω παει αυτο το σχολιο η αθηνα ειναι κλασεις κατωτερη της θεσσαλονικης...τελεία και παυλα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καμια καρυατιδα στην Ακροπολη δεν πηδηξες ?  :think:

Απο συμπεριφορα τσατσαδων θα σημειωσω τα εξης....ενω δεν ημουν κανας γνωστος πελατης σε ολα προσφερθηκαν να κερασουν ποτο,καφε κλπ και σε ολα με ρωτησαν με ευγενεια στο τελος αν περασα καλα και αν ηταν ολα ενταξει...καταγραφεται στα θετικα και αυτο...
Πριν βγει η γκομενα αυτα ?  :think:

Οσο για τις ερωτησεις εμενα δε μου πολυ αρεσουν , αντε αν περασες καλα παει και ερχετε , αν δε περασες και τοσο τι λες ?
Εγω τις γραφω στ @@ μου , ξερω οτι μονο καλα θελουν να ακουνε , και αν πεις τιποτα στραβο θα σου πουν < συμβαινουν και αυτα >
Χαιρω πολυ Τζο

Υπαρχει θεματακι η να το ανοιξουμε ?  :think:

ΥΓ ενοειτε οτι ειναι κατωτερη στο φαγητο , να φανταστεις ουτε μπουγατσα με μουνι δεν εχουν  :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Καμια καρυατιδα στην Ακροπολη δεν πηδηξες ?  :think:
Πριν βγει η γκομενα αυτα ?  :think:

Οσο για τις ερωτησεις εμενα δε μου πολυ αρεσουν , αντε αν περασες καλα παει και ερχετε , αν δε περασες και τοσο τι λες ?
Εγω τις γραφω στ @@ μου , ξερω οτι μονο καλα θελουν να ακουνε , και αν πεις τιποτα στραβο θα σου πουν < συμβαινουν και αυτα >
Χαιρω πολυ Τζο

Υπαρχει θεματακι η να το ανοιξουμε ?  :think:

ΥΓ ενοειτε οτι ειναι κατωτερη στο φαγητο , να φανταστεις ουτε μπουγατσα με μουνι δεν εχουν  :cheesy:

Σορυ για το off-topic. Αδελφε τελικα αυριο θα πας?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στις πουτανες ? ... ενοειτε  :cheesy:

Ειμαι 50 /50
Επαναστατης χωρις αιτια ενα πραγμα
θα απαντησω στο θεμα με την εφορευτικη , αν με δεις να ζηταω τηλεφωνο σου ... μεσα με εχουν  :-

(βαλε αβαταρ να σε ξεχωριζουμε ρε συ .. )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Στις πουτανες ? ... ενοειτε  :cheesy:

Ειμαι 50 /50
Επαναστατης χωρις αιτια ενα πραγμα
θα απαντησω στο θεμα με την εφορευτικη , αν με δεις να ζηταω τηλεφωνο σου ... μεσα με εχουν  :-

(βαλε αβαταρ να σε ξεχωριζουμε ρε συ .. )

Αν σου πω οτι δεν ξερω να βαζω, θα με πιστεψεις?

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

ευχαριστημενος απο στο συνολο μπορω να πω.μου αρεσε και το δωμα με το στρογγυλο κρεβατι και απο πισω ο καθρεφτης

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Aαναφορά για χθες (5/11) το απόγευμα (16.30) με καταθεση στο "πράσινο" (Τανταλου-Σαπφους)

Προμηθεως 25: Η Βανεσσα. Σταθερη αξια εκει. Ατσούμπαλη αλλα με καλες κριτικες.
Προμηθεως 11: H Αλεξια. Προσχαρη κοπελα στα ορια του milf, με τα πιασιματακια της. Σχετικα κοντουλα. Ηλικια 30+ την κοβω
Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη Τζεσικα. Πολύ ωραιο σωμα, ωραια περπατησια, φατσα οχι τιποτα το ιδιαίτερο. Καλες επιδοσεις μεσα στο δωατιο
Σαπφους 7: Η Τζουλι (ΟΧΙ η γνωστη μοντελίσια Τζούλια που επίσης δουλευει εκει). Ομορφη, ψηλη, ξανθια, με πιασιματα, ωραιο δερμα, μαλλι πιασμενο πίσω. Αυτην την φορα μου την συστησαν ως Τζούλια
Σαπφους 8: Ξανθο πιπινοειδες, πολύ αδυνατο, περιεργη φατσούλα (σαν κουνελάκι), ψηλο. Η περιβόητη Εβελύννα να υποθέσω?
Τανταλου-Σαπφους: Η (τρίτη με αυτο το όνομα) Τζούλια. Ψιλονταρντάνα, που εκ πρώτης οψεως τσιγγανοφέρνει και ευκολα την περνάς για προ-milf (δεν ειναι ομως). Αν και θα ανεβάσω κριτικη, εν ταχει λεω πως στο δωματιο αποκαλύπτεις ευκολα πως ειναι μικρότερη (27-28, max 30), ειναι ψηλοτρελούτσικη (με την καλή εννοια του όρου), δεκτικη, προσχαρη. Ρουμάνα στην καταγωγη. Την εφερα και στα μετρα μου ευκολα. Καλουτσικη, οχι κατι το εξαιρετικο.
Τανταλου 8: H Mαρινα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Aαναφορά για χθες (5/11) το απόγευμα (16.30) με καταθεση στο "πράσινο" (Τανταλου-Σαπφους)
Σαπφους 8: Ξανθο πιπινοειδες, πολύ αδυνατο, περιεργη φατσούλα (σαν κουνελάκι), ψηλο. Η περιβόητη Εβελύννα να υποθέσω?

μαλλον  :2funny:  αν ειχε και βυζι χυμα  , ακομη ποιο μαλλον

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλη ηταν , μειοεκτιμα το γρασο που εβαζε , κατα τ αλλα δεν μ αφησε παραπονεμενο , δεν τελειωνα και τον ξαπαπηρε στο στομα και εχυσα μεσα ( με προφυλακτικο )
την στιγμη που αλλες σε αναλογες στιγμες σου κανουν παρεα ενω τραβας μαλακια ... ε καλη ηταν , και γενικα χαλαρη με πρκαταρκτικα κλτ
πλεονεκτιμα το βυζι που μερεσε πολυ , ειχε καταλληλο μεγεθος και ωραια ηφη ( φυσικο )

Τελος καλοκαιριου πριν την αδεια κουρασμενη ηταν παντως , τωρα στον βαρδαρη δε ξερω τι ρολο βαραει , την φανταζομαι θα εγινε ποιο ξεπετα ,αλλα οι φαντασιες μου ειναι απλα φαντασιες
εγω μιας και εχω κανα δυμηνο+ να την δω μπορει αντην ξαναπαρω αν μου κανει κλικ .
Τουλαχιστον θα γελασω , μιλαει αστεια ελληνικα  :cheesy:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
μινι βολτα και καταθεση πριν λιγο...(εχω παρει φορα)

-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Βουλγαρα Αγγελικη με τις βυζαρες και τα ομορφα δοντια.στα 50ε γυμνο και 60ε 69
-Φριξου 14.η Ρουμανα Χριστινα με την κωλαρα.σα να ξαναπηρε κιλα,αρχισε να ξεφευγει παλι.στα 60ε γυμνο τσιμπουκι.το βραδυ δουλευει η μικρουλα,αδυνατη Μαρια με το ξεσκισμενο κωλαρακι.
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Σαμπρινα το θηριο με τις φονικες καμπυλες και το ομορφο προσωπο.μετα απ'αυτα που μας ειπε ο gl ομως τη διαγραφω απ'τη λιστα μου
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Τζινα η γνωστη απο βαρδαρη.καστανη πλεον,βγηκε μονο με το στριγκ,βυζαρες εξω και τελικα εχει ωραιο κορμι σημερα που το ειδα.στα 60ε το γυμνο.οι milf του ιδιου σπιτιου το κανουν στα 50ε
-26ης Οκτωβριου 52.η Μαρια(οχι η γνωστη) με τα ομορφα βυζομπαλα(κυριολεκτικα ομως).ειναι αυτη η ρεπατζου που παλιοτερα δουλευε Προμηθεως 25 σταθερα και αργοτερα τα γυρισε σχεδον ολα.νομιζω τοτε την ελεγαν Αννα.τελοσπαντων μονο αρνητικες κριτικες ειχε τοτε

Λοιπόν, έκανα δυο μικρές βόλτες χθες το βράδυ κ σήμερα τ' απόγευμα..
Χθες ξαναδα την Μαρία την Τσέχα στο Α.Γ.34 κι ομολογώ ότι είναι πιο όμορφη στο πρόσωπο απ' ότι θυμόμουν, απ' τις ομορφότερες που κυκλοφορούν εδώ.. Σώμα όμως δεν πολυπρόσεξα, γιατί δεν πλησίασε πολύ στο σαλόνι κ φορούσε ένα ολόσωμο κορμακι κ δε φαινόντουσαν πολλά πράγματα.. Δεν ξέρω αν μεγάλωσε το βυζί της από τότε που την είδα το καλοκαίρι..
Σήμερα είδα τη Τζίνα στο Α.Γ.4, που επίσης είναι αρκετά όμορφη κ μ' ωραίο σώμα..! Βυζάκι καλό, όχι όσο μεγάλο θα θελα, λίγο μικρότερο της Εβελίνας.. Η τσατσά μου 'πε ότι δεν ξέρει πότε ή αν θα ξαναδουλέψει εκεί.. Ούτε τα προγράμματα μου 'πε..! Αν την ξαναδει κανείς την Τζίνα, ας ενημερώσει, γιατί αλλάζει συνέχεια μαγαζιά..
Την Μαρία του 26 Οκτ 52 δεν την είδα γιατί ήταν η Μαρίνα..
Στο Α.Γ. 34 ήταν η Σαμπρίνα, που απ' ότι κατάλαβα είναι η γνωστή με τις φωτο, που κατά τη γνώμη μου είναι χοντρή.. Εγώ νόμιζα ότι λέγατε άλλη..
Στο Ν.Ο. 26 ήταν η Αλεξάνδρα.. Απ' τα μεγαλύτερα μπάζα που 'χω δει..!
Αυτά.. Καλό βράδι κ καλό βόλι, καλή ψήφο αύριο..!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την Μαρία του 26 Οκτ 52 δεν την είδα γιατί ήταν η Μαρίνα..

Η ρουμανα το Α Γεω . 16 ? (ερως)

Στο Α.Γ. 34 ήταν η Σαμπρίνα, που απ' ότι κατάλαβα είναι η γνωστή με τις φωτο, που κατά τη γνώμη μου είναι χοντρή.. Εγώ νόμιζα ότι λέγατε άλλη..
Και γω αλλη νομιζα ,, αυτη ειναι τελικα ?  :think:

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κατάθεση στην Άντζελα,Μαντζάρου 10.Ψιλομαζεμενη,μικρό στηθος,τίποτα ιδιαίτερο γενικως ! :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Περαστικα

ποσα εσκασες 40 ?  :think: