Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
για Αννιτα στο 26 οκτ 52 το σκεφτεσαι καθολου η μπα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
για Αννιτα στο 26 οκτ 52 το σκεφτεσαι καθολου η μπα;
δε την ειδα ακομα.απο τις φωτο ομως μου αρεσει η κωλαρα της....θα πρεπει ομως να μου αρεσει και η φατσα της

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
6
Μάγκες....

Εντυπώσεις για την Ευα την μιλφ από Ανδρέα Γεωργίου 4................... 
Έχει κανενας επισκευτεί?

Αναμένω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

giavas26

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
kalispera sinagonistes, kserei kaneis an paizei kamia mauroula sta spitia???
i natali einai i 35ara pou douleve sapfous 7 to kalokairi???

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τοσες σελιδες κ για μποτα δε γραφετε τπτ ενω αναφερθηκε κ μια κοπελα που ειχα πετυχει με μποτες ψηλες κιολας απ αυτες που δεν περνανε απαρατηρητες  :s&m_2: :'(

Αχχχ φιλε μου καλε , καημο που τραβας και συ
Εγω δεν θυμαμαι να πετυχα μποτα παντω  , αλλα παιζει να μην την προσεξω κιολας καμια φορα , θα στο πω παντως αν δω  :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Προσφατα ανακαλυψα αυτο το site και θελω να πω 2-3 λογια για καποιες κοπελες απο προσωπικη μου εμπειρια 
- Σαρα ζεστη γυναικα,καλη στο κρεβατι απλα η εμφανιση της δεν ειναι στα γουστα μου
-Ηρα πραγματι πολυ ωραια γυναικα,υπομονητικη αλλα δεν ειναι για μπουρδελο
-Εβελινα χαμογελαστη κοπελιτσα,ωραιο σωματακι και δεχτικη σε ολα.
-Αφροδιτη πολυ γλυκια κοπελιτσα,ομορφο προσωπακι,φιδισιο σωματακι,υπομονητικη και επισης δεχτικη.

Παιδια η Εφη ποτε δουλευει?

Η Εφη ειναι κωλετη σημερις
Συνηθως ειναι εκει Πεμτη με κυριακη πρωι
Οπως ειπα και στον αδερφο Αλ καλυτερα να γραφεις καμια κριτικη ετσψ με 2 σειρες , εδω οτι πληροφιορια και να δοσεις σε 2 μερες εχει χαθει  :-

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατα τ αλλα η Ρεβεκκα αγνοειται , μια Μαιρη ειναι στο 52 ( προχθες μου ειπαν Μαρια τσεχα ) δε την εχω δει...
Η Αγαπη εχει ρεπο , απο βδομαδα παλι
Στο τσιρκο το βραδυ η Βικη ( τωρα μαλλον η Αγνωστη Μερσι )
Λα φαμ τωρα Σαμπρινα , βραδυ Μαρια (ντοντ τατς μαι μπουμπς )
Αντζελα στο μανταρου 14 !! <<<< καλη ευκαιρια για οσους την εχουν στα υποψιν και δε μπορουν βραδυ , μιας και απ οτι ξερω αυτη ειναι σηνηθος βραδυνη  )

Υποθετω
Π ερημητη Ναντια
Ν ουρ 26 Η Αλεξανδρα  :S που τα κανει ολα ( και κωλο αν θυμαμαι καλα  )με 70 γιουρια  :rockon: αρκει να κανετε εναν συμβιβασμο ... εμενα δεν μαρεσε παντως  :badair:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
για παραδειγμα οταν αναρωτιουνται καποιοι αν η Αντριαννα του Βιλα ειναι τρανσεξουαλ,πρωτα πρεπει να αναρωτηθουν αν ειναι 26 χρονων που γραφει στο αλλο σαϊτ :2funny: :2funny: :2funny:

Με φωναξε κανεις ?  :2funny:

Δε με πειραζει αν ειναι 26 ( που δεν ειναι ) και 30 που ειναι την πηδηξα τελιακα τα καταφερα εγω
Απλα την ειδα 5-6 φορες μπας και ειναι  τρανσ  :badair:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
μαγκες κατεθεσα χθες στην τζουλια στο σαπφους 7 γυρω στις 3 το βραδυ.μια μικρη ξανθουλα γυρω στα 22-23 .εχει δοκιμασει κανεις να μου πει γνωμη??γιατι δεν την εχω δει σε κριτικη...εχω στειλει την κριτικη μου η οποια περιμενω να ανεβει....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
μινι βολτα και καταθεση πριν λιγο...(εχω παρει φορα)

-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Βουλγαρα Αγγελικη με τις βυζαρες και τα ομορφα δοντια.στα 50ε γυμνο και 60ε 69
-Φριξου 14.η Ρουμανα Χριστινα με την κωλαρα.σα να ξαναπηρε κιλα,αρχισε να ξεφευγει παλι.στα 60ε γυμνο τσιμπουκι.το βραδυ δουλευει η μικρουλα,αδυνατη Μαρια με το ξεσκισμενο κωλαρακι.
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Σαμπρινα το θηριο με τις φονικες καμπυλες και το ομορφο προσωπο.μετα απ'αυτα που μας ειπε ο gl ομως τη διαγραφω απ'τη λιστα μου
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Τζινα η γνωστη απο βαρδαρη.καστανη πλεον,βγηκε μονο με το στριγκ,βυζαρες εξω και τελικα εχει ωραιο κορμι σημερα που το ειδα.στα 60ε το γυμνο.οι milf του ιδιου σπιτιου το κανουν στα 50ε
-26ης Οκτωβριου 52.η Μαρια(οχι η γνωστη) με τα ομορφα βυζομπαλα(κυριολεκτικα ομως).ειναι αυτη η ρεπατζου που παλιοτερα δουλευε Προμηθεως 25 σταθερα και αργοτερα τα γυρισε σχεδον ολα.νομιζω τοτε την ελεγαν Αννα.τελοσπαντων μονο αρνητικες κριτικες ειχε τοτε

-Κατεχακη.Μαρινα,Ρωσσιδα(Μοσχα ειπε) ξανθια milf γυρω στα 40+ ας πουμε.εδω εγινε η καταθεση για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.μεγαλα βυζια,ελαφρως πεσμενα αλλα σκληρα,κατι που με κανει να πιστευω οτι εχουν ενισχυση μεσα.γενικοτερα χαλαρο κορμι.απο κει και περα....καλο παιχνιδι,πιασιματα,δαχτυλα,γλωσσοφιλα αλλα πολυ λυσσασμενη και αγρια πιπα σε βαθμο να σε ποναει.επισης επιμονο αρχιδογλειψιμο που εφτανε μεχρι την κωλοτρυπιδα μου.αχαρο καβαλημα απο πανω και στη συνεχεια την εστησα απο κατω και την σφυροκοπησα πολυ αγρια μεχρι που εχυσα.συγχρονως κουνιοταν και αυτη και μου τσιμπουσε και τις ρωγες(καλο αυτο).

αν δεν ειχα γαμησει χθες τη Ναντια,λογικα θα ημουν σουπερ ευχαριστημενος σημερα.μοιραια μπαινει το θεμα της συγκρισης λοιπον.η Μαρινα ειναι μια πολυ καλη και ορεξατη milf,εμπειρη στο σεξ,την προτεινω ανεπιφυλακτα να τη δοκιμασετε....αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πως σε επιρεασα λιιιιγο ?  :sunglasses:

-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Βουλγαρα Αγγελικη
:think: Δεν θυμαμαι να την εχω ακουστα ...

-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Σαμπρινα το θηριο με τις φονικες καμπυλες και το ομορφο προσωπο.μετα απ'αυτα που μας ειπε ο gl ομως τη διαγραφω απ'τη λιστα μου
με αυτα που ειπε ο GAMEOVER ? :P
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Τζινα
Ρεπατζου λογικα στο εν λογο ...
-26ης Οκτωβριου 52.η Μαρια  (τοτε την ελεγαν Αννα.τελοσπαντων μονο αρνητικες κριτικες ειχε τοτε )
Τι εγινε η Ρεβεκκα ρε γαμωτο αραγες ... :think:

Η τσατσα ρωσιδα στο 52 ? ελα αγκορι μου να περνας ουραια δε σου ειπε ?   :cheesy:

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
ι τζινα που δουλευε στο βαρδαρι?

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26

-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Βουλγαρα Αγγελικη με τις βυζαρες και τα ομορφα δοντια.στα 50ε γυμνο και 60ε 69
-Φριξου 14.η Ρουμανα Χριστινα με την κωλαρα.σα να ξαναπηρε κιλα,αρχισε να ξεφευγει παλι.στα 60ε γυμνο τσιμπουκι.το βραδυ δουλευει η μικρουλα,αδυνατη Μαρια με το ξεσκισμενο κωλαρακι.
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Τζινα η γνωστη απο βαρδαρη.καστανη πλεον,βγηκε μονο με το στριγκ,βυζαρες εξω και τελικα εχει ωραιο κορμι σημερα που το ειδα.στα 60ε το γυμνο.οι milf του ιδιου σπιτιου το κανουν στα 50ε
-26ης Οκτωβριου 52.η Μαρια(οχι η γνωστη) με τα ομορφα βυζομπαλα(κυριολεκτικα ομως).ειναι αυτη η ρεπατζου που παλιοτερα δουλευε Προμηθεως 25 σταθερα και αργοτερα τα γυρισε σχεδον ολα.νομιζω τοτε την ελεγαν Αννα.τελοσπαντων μονο αρνητικες κριτικες ειχε τοτε

-Κατεχακη.Μαρινα,Ρωσσιδα(Μοσχα ειπε) ξανθια milf γυρω στα 40+ ας πουμε.εδω εγινε η καταθεση για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.μεγαλα βυζια,ελαφρως πεσμενα αλλα σκληρα,κατι που με κανει να πιστευω οτι εχουν ενισχυση μεσα.γενικοτερα χαλαρο κορμι.απο κει και περα....καλο παιχνιδι,πιασιματα,δαχτυλα,γλωσσοφιλα αλλα πολυ λυσσασμενη και αγρια πιπα σε βαθμο να σε ποναει.επισης επιμονο αρχιδογλειψιμο που εφτανε μεχρι την κωλοτρυπιδα μου.αχαρο καβαλημα απο πανω και στη συνεχεια την εστησα απο κατω και την σφυροκοπησα πολυ αγρια μεχρι που εχυσα.συγχρονως κουνιοταν και αυτη και μου τσιμπουσε και τις ρωγες(καλο αυτο).

αν δεν ειχα γαμησει χθες τη Ναντια,λογικα θα ημουν σουπερ ευχαριστημενος σημερα.μοιραια μπαινει το θεμα της συγκρισης λοιπον.η Μαρινα ειναι μια πολυ καλη και ορεξατη milf,εμπειρη στο σεξ,την προτεινω ανεπιφυλακτα να τη δοκιμασετε....αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες
για ποια βαρδια μιλασ?
και ι τζινα που δουλευε στο βαρδαρι?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

:thumbsup: Ωραιος.!!

Antony27

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τοσες σελιδες κ για μποτα δε γραφετε τπτ ενω αναφερθηκε κ μια κοπελα που ειχα πετυχει με μποτες ψηλες κιολας απ αυτες που δεν περνανε απαρατηρητες  :s&m_2: :'(

Σήμερα η Μιρέλλα φοράει μπότες στην Προμηθέως 11.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τι νουμερο ?  :2funny:

αντε παραπονιαρη μποτοφιλε , εμπρος καλες μου μποτες... τρεχα  ;)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
thnx για την πληροφορια αν κ δε τα παω καλα με τη συγκεκριμενη τωρα που πιανουν τα κρυα σας 8ελω σε επαγρυπνηση σιγουρα ειναι περισσοτερες οι κοπελες με μποτες κ περιμενουν να τις ανακαλυψουμε!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
thnx για την πληροφορια αν κ δε τα παω καλα με τη συγκεκριμενη τωρα που πιανουν τα κρυα σας 8ελω σε επαγρυπνηση σιγουρα ειναι περισσοτερες οι κοπελες με μποτες κ περιμενουν να τις ανακαλυψουμε!!!
Δηλαδή τώρα που πιάνουν τα κρύα δεν τα πας καλά με τη Μιρέλλα? Δεν κατάλαβα... :think:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δε τη 8εωρω καλη στο σερβις ασχετα απο τα λεγομενα πολλων εδω μεσα την θεωρω μετρια στην καλυτερη περιπτωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom