sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Eχει νουμερο F!!!!! Η ίδια μου το είπε...
Χθες βραδυ,πηρα για 6η και τελευταια φορα τη Νικόλ.....Κουρασμενη,σπασμενη,χαλια...χωρις διαθεση...Τη λυπηθηκα μαγκες..Πονουσε το μουνι της...Επεσε στην αγκαλια μου κι εκλαιγε..Θελει να παρει ρεπο και δεν την αφηνουν διοτι το μαγαζι δουλευει πλεον με σταθερους πελατες της....Και ειναι και μεγαλη....Τι να πω?Παθητικότατη,ασχετα αν μαζι μου συμπερφερεται πολυ gfe....
Δεν καταλαβαινουν οτι αν την αφησουν καμια 10-15 μερες να ξεκουραστει και να ηρεμησει σωματικα,θα πιασει παλι καλη αποδοση και θα ειναι προς οφελός τους?
Τελος παντων...
Απο μενα,λεφτα δεν θα ξαναδουνε.....Χθες ενιωσα οτι γαμαω ενα...πτωμα....Και προσεξτε...Δεν μιλαω εναντιον της κοπέλας για μαυρο κτλ..Καταλαβαινεις πολυ καλα ποτε είναι ψυχολογικα και σωματικα ρακος και πότε βαριέται που ζει μια γκόμενα...Και για τη Νικόλ σίγουρα δεν ισχυει το δευτερο.....
Κι εγώ τα ίδια έλεγα μετά τη δεύτερη φορά που την είδα.. Αν θυμάμαι μέσα Ιουλίου..
Ήταν πάρα πολλή κουρασμένη, κ μου 'πε ότι δούλευε συνέχεια χωρίς ρεπό για 5-6 μήνες κ για πολλες ώρες..! Μου λεγε επίσης ότι ο κόσμος είναι δύσκολος το βράδυ, κ βάζουν μόνο αυτή, γιατί καμιά άλλη δεν μπορεί ν' αντέξει βραδινή βάρδια.. Είναι κ μεγάλη, οπότε πιθανό να της σταμάτησε κι η περίοδος, οπότε δεν παίρνει ρεπό ούτε γι' αυτό..!