Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Eχει νουμερο F!!!!!  Η ίδια μου το είπε...
Χθες βραδυ,πηρα για 6η και τελευταια φορα τη Νικόλ.....Κουρασμενη,σπασμενη,χαλια...χωρις διαθεση...Τη λυπηθηκα μαγκες..Πονουσε το μουνι της...Επεσε στην αγκαλια μου κι εκλαιγε..Θελει να παρει ρεπο και δεν την αφηνουν διοτι το μαγαζι δουλευει πλεον με σταθερους πελατες της....Και ειναι και μεγαλη....Τι να πω?Παθητικότατη,ασχετα αν μαζι μου συμπερφερεται πολυ gfe....
Δεν καταλαβαινουν οτι αν την αφησουν καμια 10-15 μερες να ξεκουραστει και να ηρεμησει σωματικα,θα πιασει παλι καλη αποδοση και θα ειναι προς οφελός τους?
Τελος παντων...
Απο μενα,λεφτα δεν θα ξαναδουνε.....Χθες ενιωσα οτι γαμαω ενα...πτωμα....Και προσεξτε...Δεν μιλαω εναντιον της κοπέλας για μαυρο κτλ..Καταλαβαινεις πολυ καλα ποτε είναι ψυχολογικα και σωματικα ρακος και πότε βαριέται που ζει μια γκόμενα...Και για τη Νικόλ σίγουρα δεν ισχυει το δευτερο.....

Κι εγώ τα ίδια έλεγα μετά τη δεύτερη φορά που την είδα.. Αν θυμάμαι μέσα Ιουλίου..
Ήταν πάρα πολλή κουρασμένη, κ μου 'πε ότι δούλευε συνέχεια χωρίς ρεπό για 5-6 μήνες κ για πολλες ώρες..! Μου λεγε επίσης ότι ο κόσμος είναι δύσκολος το βράδυ, κ βάζουν μόνο αυτή, γιατί καμιά άλλη δεν μπορεί ν' αντέξει βραδινή βάρδια.. Είναι κ μεγάλη, οπότε πιθανό να της σταμάτησε κι η περίοδος, οπότε δεν παίρνει ρεπό ούτε γι' αυτό..!

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
καλησπερα παιδια....ανιτα απο στουντιο  αλισα  εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν αξιζει??

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδια μολις αδιασα στην σαρα.
Πολυ το ευχαριστήθηκα. Μπορει να μην της φαίνεται αλλα εχει καβλιαρικο σωμα - καλη πιπα με προκαταρκτικα και πισοκολητο απιστευτο.
Ξεφόρτωσα για τα καλα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πηγα την ειδα  στην προ τελευταια εξορμηση αλλα τελικα τον εδωσα αλλου  :-
την αφησα στα υποψιν .. λιγο μπουλα μου φανηκε , (σαν εσενα  :birdman:) αλλα νταξυ της τον δινω

ειδατε διπλα για μαρθα ? τελικα μαρτα ειναι , καπου την θυμαμαι αυτην .,. :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μπουλα μπουλα αλλα της αρεσει να γαμιεται...παρτην με σεξσσοου παιξε με το μουνακι της και με τον δονητη,γλειψτην λιγο και θα με θυμηθεις....αλλα ξεχασα εισαι και σιχασιαρης... :birdman: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
φοβητσιαρης ειπαμε ...

καλα σε κεινο το σπιτι δεν ειναι να ζητας προγραμματα...  :badair:
δεν διαβασες τι του ειπαν του Αλ ?
40 γιουργια για δοκιμη και βλεπουμε

Και δε ΜΕ λες να ουμε .. αν κραταει το απλο 15 λεπτα , αυτο το σεξσου ποσο παει ? και ποσο πλερωνεις περιπου ?
το σκευτομουν προχθες στην παρελασε που πηγα Χριστινα.de αλλα δεν το ειπε στο μενου της γυμνο και 69 ειπε μονο

λεω να το δοκιμασω παντως , εχεις κανα δυο τρεις προτασεις για να μη ψαχνω ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
φοβητσιαρης ειπαμε ...

καλα σε κεινο το σπιτι δεν ειναι να ζητας προγραμματα...  :badair:
δεν διαβασες τι του ειπαν του Αλ ?
40 γιουργια για δοκιμη και βλεπουμε

Και δε ΜΕ λες να ουμε .. αν κραταει το απλο 15 λεπτα , αυτο το σεξσου ποσο παει ? και ποσο πλερωνεις περιπου ?
το σκευτομουν προχθες στην παρελασε που πηγα Χριστινα.de αλλα δεν το ειπε στο μενου της γυμνο και 69 ειπε μονο

λεω να το δοκιμασω παντως , εχεις κανα δυο τρεις προτασεις για να μη ψαχνω ?
ασε μην πετας λεφτα εχεις δικιο....λιγες εξαλλου το κανουν/καναν καλα....μια απο αυτες ειναι η σαρα αλλα θα σου ρθει κανα κατοσταρι με γλειψιμο και η χριστιναρα το κανε καλα στα 80 χωρις γλειψιμο ομως...αυτο το προγραμμα γενικα αμα το κατεχει η γκομενα και αμα θελει να παιξει και γουσταρει να γαμηθει ειναι το καλυτερο αλλα σπανια να το βρεις σε ολο το μεγαλειο του....αριστη πχ η ανναμαρια απο τας αθηνας αν πας....αυτη που καυλαντιζεις στο θρεντ της.... :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να παει να χεστει αυτη , τα χαλασαμε , δε μου κανει πυργατο  :birdman:

:2funny: :2funny:

Δεν ειπες ποσο παραπανω διαρκει περιπου , οτι ειναι πεταμενα λευτα το ξερω , απλα θελω να τα πεταξω και γω μια φορα να δω κατι καινουριο
αλλα δεν εμπιστευομαι καμια ...  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Να παει να χεστει αυτη , τα χαλασαμε , δε μου κανει πυργατο  :birdman:

:2funny: :2funny:

Δεν ειπες ποσο παραπανω διαρκει περιπου , οτι ειναι πεταμενα λευτα το ξερω , απλα θελω να τα πεταξω και γω μια φορα να δω κατι καινουριο
αλλα δεν εμπιστευομαι καμια ...  :-
δεν εχω ρολοι στα μπουρδελα ποτε.... :birdman: :grin: :grin:....και δεν εχω καλη αισθηση του χρονου....κανα εικοσαλεπτο;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
μινι βολτα και καταθεση πριν λιγο

-Αλιακμωνος.η Μαρθα(οχι η γνωστη milf).νεαρη μελαχρινη,λεπτο κορμι,σχετικα φαρδυ κωλαρακι και φατσα αδιαφορη.κατι σα την Κοσμινα ή την Αλεξανδρα με το τσιροτο ας πουμε
-Κατεχακη.η milf Mαρινα.πρωτη φορα την ειδα και ομολογω μ'αρεσε.ξανθια σιτεμενη,ομορφη στο προσωπο και πουτανια οσο δεν παει!βυζια πεταμενα εξω,σχεδον μεγαλα θα ελεγα.στα 50ε γυμνο και στα 60ε.ειναι το στυλ θειτσας που μ'αρεσει,μαλλον θα δοκιμασω
-Κωλετη.την ειδα επιτελους την Αφρουλα.εμφανισιακα δεν ξετρελαθηκα.μια ψηλη αδυνατη ξανθια σκυλοφατσα.εχουμε δει και ομορφοτερες.βυζι δεν ειδα καθολου διοτι πρωτον φορουσε ενα ολοσωμο μαυρο δαντελωτο κορμακι, και δευτερον η κοπελα βγηκε απ'την κουζινα και μπηκε καρφωτη στο δωματιο.ουτε γυρισε να με κοιταξει ουτε να κανει ποζα,σα να μην υπηρχα.αυτη ειναι η τρομερη επαγγελματιας που λεγαμε???

-Ερημιτη.εδω ειμαστε!!!καταθεση στη milf Ρωσσιδα Ναντια για 70ε με γυμνο τσιμπουκι και 69.εχω ξαναπει οτι η γυναικα δεν παιζεται.ομορφη στο προσωπο,σπασμενη στο κορμι,κλασσικη περιπτωση γειτονισσας νοικοκυρας.τσιμπουκι απ'τα καλυτερα,σε καυλωνει σε δευτερολεπτα,δαχτυλο στον κωλο μεχρι μεσα το οποιο ζηταει απο μονη της,γλωσσοφιλα,τριψιμο της γυμνης πουτσας σε μουνι και κωλοτρυπιδα.της αρεσει ιδιαιτερα να στηνεται σε πλαγιο πισωκολλητο ωστε να της τον χωνεις μεχρι μεσα ενω αυτη συγχρονως παιζει το μουνι της και καυλωνει.δε βιαζεται καθολου και δουλευει χωρις τσατσα.αυτη ανοιγει την πορτα....

δεν εχω να πω κατι παραπανω αλλα απο αποψη περιποιησης,καυλας και τεχνικης καταρτισης να της δωσουμε σιγα σιγα το θρονο και το στεμμα???νομιζω παιζει μπαλα μονη της η γυναικα.....

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αλ, ρώτησες αυτη στην Ερημιτη αν δουλευει κ αυριο; 10ωρα ξεκιναει;

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
οκ thanks, θα παω να την τσεκαρω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλως το παιδι  :rockon:

Ναντια πραγματι παιζει ψηλα , αρκει να συμβιβαστεις με την ηλικια και την εμφανιση
3 φορες που πηγα δεν μπηκα γιατι ειχα αλλα σχεδια , οταν εχω διαθεση για < θειτσα > θα τρεξω εκει  :rockon:

Για μαρινα που ειπες αλ την ειχε παρει φιλος το καλοκαιρι

Σου πλενει τα αρχιδια μεσα στον νυπτηρα μονη της και στο γαμησι ειναι δυνατη

θυμαμαι χαρακτηρηστηκα μου ειπε
Δεν γαμησα , με γαμησε !  2-3 στασεις , πιανονταν απ τα καγκελα και κοπανιοταν σαν τρελη και απο πανω τα ιδια

Ωραιο και το  βυζακι που μοστραρει στο σαλονι χυμα , εμενα οπως ειπα και πριν για την ναντια δε με κεντρισε λογο εμφανισης
Στα αρνητικα το γυρασμενο δερμα του αιδοιου

Μαρθα η μαρτα .. κυκλοφορουσε μια μαρτα-κομοδινο το καλοκαιρι , αυτη ηταν ? Εγω την εσβησα απ τα υποψιν Καραμαν το  νου σου

Και παμε στην Αφρουλαααααααα
εμφανισιακα κατι τετοιο θυμαμαι και γω απο την μια και μοναδικη συναντηση μας μερικων δευτερολεπτων προ τριμηνου
Μας ειχε χαιρετισει εμας τοτε , αυτο που λες ομως το εκανε η Εφη βγαινοντας απο το δωματιο θυμαμαι τοτε , δεν ειχα διαβασει και πολλα και φυγαμε σσχεδων χωρις να την δουμε
ενα μπουτι προλαβα να δω να μπαινει στην κουζινα ...
Σιγουρα αυτο δεν αποτελει κριτιριο αλλα οπως και συ με την αφρο ετσι και γω τοτε εφυγα με την αισθηση οτι ειμαι αορατος ( τελικα ξαναπηγα καποια στιγμη μετα που διαβασα )

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
jo για την Εφη που λες, κ εγω το επαθα αυτο. Βγηκε απτο δοματιο κ αμεσως κουζινα. Παντως ουτε Εφη ουτε Αφρο εχω παρει, οποτε δε ξερω :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αυτες (εφη αφρο) δουλευουν με πελατεια οποτε να σας πω δεν πολυενδιαφερονται για την πασαρελα στο σαλονι....οταν πας καρφωτος για καποια εξαλλου αυτα δεν σ απασχολουν...καμια φορα μπαινεις και χωρις να την δεις....βεβαια τον αγνωστο πελατη αυτο μπορει να τον προβληματιζει και να τον απωθει κιολας πραγματι.... :sunglasses:
Σου πλενει τα αρχιδια μεσα στον νυπτηρα μονη της
λιγο ξενερουα κατασταση βεβαια να στα πλενουν σε νιπτηρα αλλα νταξ.... :headbang:

προτιμω μωρομαντηλο στην τελικη.... :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Καλως το παιδι  :rockon:

Ναντια πραγματι παιζει ψηλα , αρκει να συμβιβαστεις με την ηλικια και την εμφανιση
3 φορες που πηγα δεν μπηκα γιατι ειχα αλλα σχεδια , οταν εχω διαθεση για < θειτσα > θα τρεξω εκει  :rockon:

Για μαρινα που ειπες αλ την ειχε παρει φιλος το καλοκαιρι

Σου πλενει τα αρχιδια μεσα στον νυπτηρα μονη της και στο γαμησι ειναι δυνατη
Ναντια και Μαρινα ειναι στο ιδιο καλουπι περιπου.αρχιδοπλυσιμο στο νιπτηρα εφτιαχνε και η αλλη κορυφαια θειτσα η Μαρθα και ηταν πολυ καυλωτικο.αυτη μαλιστα ειχε και ενα μπουκαλακι τυπου betadine.
στη Ναντια μπες παντως.μπορει να μη σου κανει το κλικ στο σαλονι αλλα μεσα ειναι φωτια....

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
παιδια τα κλειστα στουντιο λετε να ανοιξουν ποτε???
και κατι αλλω η μαρινα που δουλευει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom