Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Eχει νουμερο F!!!!!  Η ίδια μου το είπε...
Χθες βραδυ,πηρα για 6η και τελευταια φορα τη Νικόλ.....Κουρασμενη,σπασμενη,χαλια...χωρις διαθεση...Τη λυπηθηκα μαγκες..Πονουσε το μουνι της...Επεσε στην αγκαλια μου κι εκλαιγε..Θελει να παρει ρεπο και δεν την αφηνουν διοτι το μαγαζι δουλευει πλεον με σταθερους πελατες της....Και ειναι και μεγαλη....Τι να πω?Παθητικότατη,ασχετα αν μαζι μου συμπερφερεται πολυ gfe....
Δεν καταλαβαινουν οτι αν την αφησουν καμια 10-15 μερες να ξεκουραστει και να ηρεμησει σωματικα,θα πιασει παλι καλη αποδοση και θα ειναι προς οφελός τους?
Τελος παντων...
Απο μενα,λεφτα δεν θα ξαναδουνε.....Χθες ενιωσα οτι γαμαω ενα...πτωμα....Και προσεξτε...Δεν μιλαω εναντιον της κοπέλας για μαυρο κτλ..Καταλαβαινεις πολυ καλα ποτε είναι ψυχολογικα και σωματικα ρακος και πότε βαριέται που ζει μια γκόμενα...Και για τη Νικόλ σίγουρα δεν ισχυει το δευτερο.....

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ναταλι.μελαχρινη
Ακιακμωνος 8.η ξανθια ομορφουλα Ουκρανη Βικυ

μορε ινφοσ ? κριτικες ?  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ακιακμωνος 8.η ξανθια ομορφουλα Ουκρανη Βικυ

μορε ινφοσ ? κριτικες ?  :think:
τη Βικυ την ειχα παρει πριν 1 χρονο οταν δουλευε Κατεχακη.εχει λιγο σνομπ υφακι και μια ψυχρα μεσα αλλα δε λεει οχι σε οτι της ζητησεις και ειναι υπομονετικη.δυνατο της σημειο η πιπα της.τελευταια δουλευε μονιμα βραδυνη στο Μπλε στην Προμηθεως και ειχε παρει κιλα σε σχεση με το μοντελισιο κορμι που διεθετε πριν 1 χρονο.στη φατσα και στο στυλ εμενα μου θυμιζει τη Μιλανα(Μαντζαρου-Ερως)

Δεν καταλαβαινουν οτι αν την αφησουν καμια 10-15 μερες να ξεκουραστει και να ηρεμησει σωματικα,θα πιασει παλι καλη αποδοση και θα ειναι προς οφελός τους?
Τελος παντων...
εγω παντως απο τον Ιουνιο που την πρωτοειδα,δε νομιζω να σταματησε καθολου.δεν εχω δει ποτε αλλη να δουλευει βραδυνη εκει.εχει και μια ηλικια η γυναικα λογικο ειναι να τα'φτυσε....

οταν εννοεις βυζαρες για τι νουμερο μιλαμε αυτες? :tits: :tits:
οταν λεμε βυζαρες εννουμε βυζαρες.εγω δεν εχω καταλαβει ακομα πως μεταφραζονται τα νουμερα.δηλαδη το DD ποιο νουμερο ειναι?4,5?τελοσπαντων η Καρμεν ειναι μια κατηγορια κατω ας πουμε απο τη Νικολ.αλλα δε μπορεις να τα συγκρινεις ετσι....της Καρμεν ειναι φυσικο μεγαλο,εχει την ελαχιστη επιθυμητη πτωση και δινει εμφαση απο κατω προς τα πανω.της Νικολ ειναι πλαστικα τουμπανιασμενα,υπερβολικα θα ελεγα.οποτε αν δε δεις....
της Βικυς απ'οσο θυμαμαι μοιαζουν με της Λουνα αν δεις τις φωτο στο αλλο σαιτ αλλα πιο καλοφτιαγμενα
και της Ναταλι οπως τα ειδα ειναι φυσικα νομιζω στο ιδιο μεγεθος με Βικυ,ισως λιγο μεγαλυτερα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ΤΕΡΑΣΤΙΟ come back.  :dancing: :dancing: :dancing:

Η Σαμπρίνα είναι πάλι πίσω και δουλεύει πρώτη πρωϊνη βάρδυα στο La femme. Την τίμησα και ανέβασα και σχετική κριτική προ ολίγου. Απ' ότι έμαθα θα ξεχειμωνιάσει, αλλα Σαμπρίνα είναι αυτή ίδωμεν. :dancing: :dancing: :dancing:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ποια ειναι αυτη ρε Γιωργη ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ποια ειναι αυτη ρε Γιωργη ?  :think:
Παλιά (πριν 7 περίπου χρόνια) δούλευε Σαπφούς 5. Από κριτικές, και από τον gl έμαθα ότι δούλευε 26ης Οκτωβρίου 52 πριν περίπου 6-7 μήνες.
Μούναρος  :dancing: :dancing: :dancing:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αντε μπραβο μ μακαρι γιατι δεν ειχα και πολλε επιλογες , καλο και για το λα φαμ αυτο
γιατι ειχα αρχησει να το βγαζω απο την βολτα μου
Για να λες 7 χρονια , 30ρα την κοβω ε ?

και τοσο καιρο που τραγουδουσε ? ηταν εκτος ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αντε μπραβο μ μακαρι γιατι δεν ειχα και πολλε επιλογες , καλο και για το λα φαμ αυτο
γιατι ειχα αρχησει να το βγαζω απο την βολτα μου
Για να λες 7 χρονια , 30ρα την κοβω ε ?

και τοσο καιρο που τραγουδουσε ? ηταν εκτος ?  :think:
Δεν είναι με τίποτα 30αρα. Απλά πρέπει να βγήκε από νωρίς στο κουρμπέτι. Έγω είχα χάσει τα ίχνη της, ας είν΄ καλά το site.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πάντως ο κόπρος έξω από το La Femme ήταν εκεί.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ναι ενταξει γουστα ειναι αυτα!Σαμπρινα!
μελαχροινη υπερβαρη! την βλέπεις γυναικάρα και λες τωρα θα χασω το φως μου απο το πήδηγμα που θα μου κάνει αλλά... μετρια πίπα! πάς να την χαιδεψεις λίγο  και ειναι τραβηγμενη και απομακρη! δακτυλάκι ουτε για αστειο! ριχνει τα μαλλάκια μπροστα γιατι ντρεπεται :S που σου πέρνει πιπα και δεν βλέπεις τι κανει! απο πάνω δεν ανεβαινει με τιποτα! (μάλλον κομπλεξ γιατι ειναι υπερβαρη) στα τεσσερα ειναι καλυτερη αλλά πάλι δεν με επεισε! :headbang: :headbang: :headbang:
και τις δυο φορες που την δοκιμασα! :sunglasses:
σορρυ gl! αδυναμια σου αλλά...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξαναγυρισε ο κοπρος ? πολλες επιστροφες στο λα φαμ  :2funny: :2funny: :2funny:
του ειχαν στρωσει διπλα στο παρκινγ οταν πηγα εγω , αλλα το μπουρδελοσκυλο την βρισκει στα σκαλια
Οσο για την σαμπρινα , την βαζω στα υποψιν

100 γιουρια σου ειπαν το τζακουζι ?  :think: μισαωρο κι ετσι χωρις εχτρα ?

Η ρεβεκκα βγηκε απο το προγραμμα του 52 ( ελπιζω να μην εξαφανιστει την ηθελα παλι )
(βλεπε αλλλο σιτε)

edit μηπως ο αλεξ λεει για την σαμπρινα του λουξ ?  :think: (ρουμανα)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι ενταξει γουστα ειναι αυτα!Σαμπρινα!
μελαχροινη υπερβαρη! την βλέπεις γυναικάρα και λες τωρα θα χασω το φως μου απο το πήδηγμα που θα μου κάνει αλλά... μετρια πίπα! πάς να την χαιδεψεις λίγο  και ειναι τραβηγμενη και απομακρη! δακτυλάκι ουτε για αστειο! ριχνει τα μαλλάκια μπροστα γιατι ντρεπεται :S που σου πέρνει πιπα και δεν βλέπεις τι κανει! απο πάνω δεν ανεβαινει με τιποτα! (μάλλον κομπλεξ γιατι ειναι υπερβαρη) στα τεσσερα ειναι καλυτερη αλλά πάλι δεν με επεισε! :headbang: :headbang: :headbang:
και τις δυο φορες που την δοκιμασα! :sunglasses:
σορρυ gl!
Ίσως να μην έχεις άδικο. Είπαμε είναι ιδιόρυθμη, πρέπει να την πετύχεις στις καλές της. Όσο για το από πάνω να είσαι σίγουρος ότι δεν ανεβαινει όχι γιατί είναι υπέρβαρη, αλλά γιατί καβλώνει και έχει να βγάλει και ολόκληρη βάρδυα. Από εκεί και πέρα είναι επιλογή του καθενός. Δεν θα ξεχάσω που παλιά διάλεγε και πελάτες και η τστατσά ήταν έξω φρενών μαζί της. :2funny: :2funny: :2funny: :2funn

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
επειδη ειναι αυτη που ηταν στο 52 δεν κλάνω λαθος τζο!
εγω θυμάμαι πάντως την εμμονη της να μην κατεβάζει την μουσικη (τερμα λέμε ) δεν με αποσυντονιζε άλλα με ενοχλουσε τόση φασαρία
μεχρι να πάρουμε μπρος μετα δεν με ενοιαζε :grin: :grin: :grin:
για το αν καυλωνει με το cowgirlδεν το ξερω ! αν και εχω ακουσει ότι με 69 ειναι πολυ καλή! ψιλοαπογοητευτηκα και δεν την πήρα σε κάνα καλο προγραμμα! :( :( :( :(

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ξαναγυρισε ο κοπρος ? πολλες επιστροφες στο λα φαμ  :2funny: :2funny: :2funny:
του ειχαν στρωσει διπλα στο παρκινγ οταν πηγα εγω , αλλα το μπουρδελοσκυλο την βρισκει στα σκαλια
Οσο για την σαμπρινα , την βαζω στα υποψιν

100 γιουρια σου ειπαν το τζακουζι ?  :think: μισαωρο κι ετσι χωρις εχτρα ?

Η ρεβεκκα βγηκε απο το προγραμμα του 52 ( ελπιζω να μην εξαφανιστει την ηθελα παλι )
(βλεπε αλλλο σιτε)

edit μηπως ο αλεξ λεει για την σαμπρινα του λουξ ?  :think: (ρουμανα)
Το τζακούζι είναι όντως 100 ευρώ για μισάωρο πρόγραμμα αλλά πέρα από γλύψιμο μην περιμμένεις τίποτα άλλο. :( :(

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
επειδη ειναι αυτη που ηταν στο 52 δεν κλάνω λαθος τζο!
εγω θυμάμαι πάντως την εμμονη της να μην κατεβάζει την μοσικη (τερμα λέμε ) δεν με αποσυντονιζε άλλα με ενοχλουσε τόση φασαρία
μεχρι να πάρουμε μπρος μετα δεν με ενοιαζε :grin: :grin: :grin:

Πάντως αγαπητέ Alex εδώ δεν έχει τέρμα μουσικές, το μαγαζί είναι κυριλέ και δεν σηκώνει πολλά πολλά.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παλιες κριτικες υπαρχουν ?
Οπως και να χει θα παω να την δω , δεν εχω και πολλες επιλογες αλλωστε

Παντως ΑΝ υπαρχει καποιος φαν της σομπρελας που ποσταρα να ξερει οτι θα αργησει να επιστρεψει λογο προβληματος
( υγειας ? χαρτιων ? δε ξερω , ευχες για οτι καλυτερο απο μενα και δε μου λειπει)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οκ! αν και εχω πάει και σε άλλες πολεις ;) σε πολυ καλυτερα! πάντως εχω μια ενσταση ! αν θελουν να αναβαθμισουν το μαγαζι τους
να φερουν κανα καλο και φρεσκο νέο κορμι, παίχτη! ασχετα αν εγω εχω μια μετρια εμπειρια με την κοπέλα και εσυ μια πολυ καλυτερη
δεν πάυει να ειναι μια παλια δοκιμασμενη κοπελα! φαντασου δεν μου αρεσε και την πήρα και 2φορες! :headbang: :headbang: :headbang:
λίγες οι καλες λυσεις :headbang: :headbang: :headbang:

Πάντως αγαπητέ Alex εδώ δεν έχει τέρμα μουσικές, το μαγαζί είναι κυριλέ και δεν σηκώνει πολλά πολλά.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για λα φαμ λες αλεξ ?
πραγματι βαρεθηκα να ακουω λουνα και λουση ( την πρωτη την πηρα και ηταν μετρια - τυπικη και δεν την ξαναθελω )
κριμα γιατι σαν χωρος ειναι ωραιος
τουλαχιστον ας τις πανε διπλα να αλλαξουμε λιγο περιβαλον και ας φερουν τις διπλανες  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom