Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ο μεγαλος ερωτας ειναι με αλλη  :rockon: :rockon: :rockon:

Απλα η κελλυ μου αρεσει εμφανισιακα αλλα 3 φορες που την πηρα φολα ηταν στο δωματιο

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Μαντεψε τηνα .Η ετερη βυζαρου κοντοπουτανη της πολης !  Μου αρεσουν οι τουμπανιαρικες κοντοπουτανες με βυζια τελικα  :rockon: :rockon: :rockon:

Μπορεις να παρεις και την βοηθεια του κοινου η για σιγουρα πραματα την βοηθεια του...γαμαικανου !

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ναταλι.μελαχρινη με ωραιο προσωπο και βυζαρες πεταμενες εξω.εχει καποια αραβικα στοιχεια στη φατσα της,μου θυμισε εντονα τη Λευλα(περσι Μαντζαρου 10)

εμενα μου θυμισε εντονα το  " ειμαστε τσιγγανοι δεμενο καραβανι ολοι την γη γυρναμε κανενα δε ρωταμε "

Παρολα αυτα την γαμησα ειναι καλο μωρο λιγο κοιλια εχει βεβαια αλλα κατα τα αλλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
εμενα μου θυμισε εντονα το  " ειμαστε τσιγγανοι δεμενο καραβανι ολοι την γη γυρναμε κανενα δε ρωταμε "

Παρολα αυτα την γαμησα ειναι καλο μωρο λιγο κοιλια εχει βεβαια αλλα κατα τα αλλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εμενα γενικα οι τοσο εντονα μελαχρινες δε μ'αρεσουν,οι ασπρουλιαρες με φτιαχνουν.η συγκεκριμενη ομως ειχε κατι ωραιο πανω της...και ωραια ματια ειχε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γνωριζει κανεις την σχεση Αφρουλας & ορχεων ?  :think:

Επισης ειναι καλο ή κακο να αναφερθουν τα περι φορουμ ?  :think:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
βολτα πριν λιγο και καταθεση....οπως παλια

-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ναταλι.μελαχρινη με ωραιο προσωπο και βυζαρες πεταμενες εξω.εχει καποια αραβικα στοιχεια στη φατσα της,μου θυμισε εντονα τη Λευλα(περσι Μαντζαρου 10)

την εχει δοκιμασει κανεις αυτη; ειναι αυτη που τα κανει ολα με 70; εγω ολο μια αλεξανδρα που ειναι χαλια πετυχαινω.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η αλεξανδρα τα κανει ολα με 70

δοκ ξερω οτι μας βλεπει ( Γεια σου Αφρουλα ) απλα ρωταω οταν πατε πιανετε θεμα για το φορουμ ?
Εγω λεω να μην αναφερθω καθουλου σ αυτο , δε νομιζω οτι βοηθαει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γλ πηρες αφρο εσυ ? δε θυμαμαι κριτικη σου

και μετα @@ που ρωτησα , αν ξερει κανεις πλιζ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
γλ πηρες αφρο εσυ ? δε θυμαμαι κριτικη σου

και μετα @@ που ρωτησα , αν ξερει κανεις πλιζ
ουυυυυυυυυ και απο πρωτες μερες στην κωλετη αλλα τελευταια φορα περσι θα ηταν.....ειχα γραψει κατι.....αρχιδακια δεν γλειφει....καμια ποδομαλακια αν γουσταρεις πες να σου παιξει.... :birdman: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ε καλά... εγώ την πρώτη πρώτη φορά που πήγα Κωλέττη ήμουν με δύο τιμημένα μέλη (Mpotofilos, blastbeat – Χαιρετίσματα παιδιά!!!) οπότε αναγκαστικά αποκάλυψα ότι ήμουν στο φόρουμ… Αλλά δεν επηρεάστηκε…

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Ασχετο - Διαστημοπλοιο ποιο λεμε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ασχετο - Διαστημοπλοιο ποιο λεμε;
ρουλια και κωττα....
κι αυτο για να μαθαινουμε και τι σημαινουν τα ονοματα των οδων των μπουρδελων μας....

:2funny: :2funny:

τζο αμα θες εσυ που εισαι και κλωνος ανοιξε ενα σχετικο θεμα ιστοριας παντρεμενης με τα μπουρδελα... ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αρχιδακια δεν γλειφει....καμια ποδομαλακια αν γουσταρεις πες να σου παιξει.... :birdman: :2funny:

Δεν κανει καραμπα-liking  ε ?  :-

αυτη η μαλακια με τα ποδια καλη ακουγεται για αλλαγη , η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα να μου την παιζουν με τα χερια  :2funny:

Justin560

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εχει πεσει μηπως το ματι σας παιδες σε μια ρουμανα Μαρια, ειχει ενα ταττοο το γραμμα Μ στον δεξι ωμο και δουλευε το καλοκαιρι στην σαπφους8???? :kissass:

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Συναθλητες καλημερα σας,   μια Σαντρα που δουλευε πέρυσυ στη Μντζαρου γνωρίζουμε που μπορουμε να τη βρουμε?

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βολτα πριν λιγο και καταθεση....οπως παλια

-Κατεχακη.η καυλα η Καρμεν.τι καυλωτικο πλασμα ρε παιδια??βγηκε με τις φοβερες βυζαρες εξω,κορμακι τελειο,κωλαρακι.....γιατι δε γαμησα εγω ακομα αυτην???στα 50ε γυμνο,και 70ε 69 με γυμνο
.
-Ακιακμωνος 8.η ξανθια ομορφουλα Ουκρανη Βικυ με τα μεγαλα βυζια και το πολυ καλο γυμνο τσιμπουκι

-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καυλιαρα milf Νικολ με τις βυζαρες.στα 50ε γυμνο,60ε 69 και 80 κωλαρακι.δοκιμαστε την και δε θα χασετε...η πρωινη milf Ευα θα λειψει για κανα 10ημερο

οταν εννοεις βυζαρες για τι νουμερο μιλαμε αυτες? :tits: :tits:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
Eχει νουμερο F!!!!!  Η ίδια μου το είπε...
Χθες βραδυ,πηρα για 6η και τελευταια φορα τη Νικόλ.....Κουρασμενη,σπασμενη,χαλια...χωρις διαθεση...Τη λυπηθηκα μαγκες..Πονουσε το μουνι της...Επεσε στην αγκαλια μου κι εκλαιγε..Θελει να παρει ρεπο και δεν την αφηνουν διοτι το μαγαζι δουλευει πλεον με σταθερους πελατες της....Και ειναι και μεγαλη....Τι να πω?Παθητικότατη,ασχετα αν μαζι μου συμπερφερεται πολυ gfe....
Δεν καταλαβαινουν οτι αν την αφησουν καμια 10-15 μερες να ξεκουραστει και να ηρεμησει σωματικα,θα πιασει παλι καλη αποδοση και θα ειναι προς οφελός τους?
Τελος παντων...
Απο μενα,λεφτα δεν θα ξαναδουνε.....Χθες ενιωσα οτι γαμαω ενα...πτωμα....Και προσεξτε...Δεν μιλαω εναντιον της κοπέλας για μαυρο κτλ..Καταλαβαινεις πολυ καλα ποτε είναι ψυχολογικα και σωματικα ρακος και πότε βαριέται που ζει μια γκόμενα...Και για τη Νικόλ σίγουρα δεν ισχυει το δευτερο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom