Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
laspontian μπας και δεν εισαι ποντιος αλλα μπουφος ποντικοκεφαλος? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τι ακριβως δεν καταλλαβες παλλικαρι μου και ετρεξες να πας στην Βανεσσα?
ξανθοβλαχε ή ποντικομαμη βιαστικες να κρινεις,οπως και εγω που δεν διαβασα δικο σου ποστ αλλα του καραμαν, που το παλικαρι δεν ανεφερθηκε ουτε θετικα ουτε αρνιτικα για αυτην, απλα την ειδε μονο και ουτε το ονομα της δεν ρωτησε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπον...ειμαστε μαλακες τελικα...αδικα γυρναμε τις νυχτες και κανουμε και ενημερωση και γραφουμε και σεντονια που λεει κι ο gl.....

με αφορμη κανα δυο πρωινες βολτες που εκανα τωρα τελευταια πρεπει να πω οτι ο πραγματικος θησαυρος κρυβεται στην πρωινη βαρδια.
και συγκεκριμενα....κατα 90% θα βρειτε παντα αυτες
-Ερημιτη.η Ναντια
-Μαντζαρου 10.η Σαρα
-Φριξου 14.η Αγαπη
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Ευα
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.πολυ συχνα εμφανιζεται η Αλβανιδα milf Χριστινα
-Τανταλου 8.η Μαρινα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Δαναη
-Σαπφους 5.η Ηρα

8 σιγουρες επιλογες που οποια και να παρεις θα περασεις καλα,για μενα ειναι μεγαλος αριθμος σε σχεση με τον αριθμο των σπιτιων και τα στανταρ υπηρεσιων της πολης.
δεν υπαρχει αντιστοιχη τετοια ομαδα στη βραδυνη βαρδια οποιο συνδυασμο και να κανεις...

επαναλαμβανω λοιπον....η dream team της πολης εμφανιζεται στη πρωινη βαρδια

ενημερωτικα για οσους δεν ηξεραν...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
Λοιπον...ειμαστε μαλακες τελικα...αδικα γυρναμε τις νυχτες και κανουμε και ενημερωση και γραφουμε και σεντονια που λεει κι ο gl.....

με αφορμη κανα δυο πρωινες βολτες που εκανα τωρα τελευταια πρεπει να πω οτι ο πραγματικος θησαυρος κρυβεται στην πρωινη βαρδια.
και συγκεκριμενα....κατα 90% θα βρειτε παντα αυτες
-Ερημιτη.η Ναντια
-Μαντζαρου 10.η Σαρα
-Φριξου 14.η Αγαπη
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Ευα
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.πολυ συχνα εμφανιζεται η Αλβανιδα milf Χριστινα
-Τανταλου 8.η Μαρινα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Δαναη
-Σαπφους 5.η Ηρα

8 σιγουρες επιλογες που οποια και να παρεις θα περασεις καλα,για μενα ειναι μεγαλος αριθμος σε σχεση με τον αριθμο των σπιτιων και τα στανταρ υπηρεσιων της πολης.
δεν υπαρχει αντιστοιχη τετοια ομαδα στη βραδυνη βαρδια οποιο συνδυασμο και να κανεις...

επαναλαμβανω λοιπον....η dream team της πολης εμφανιζεται στη πρωινη βαρδια

ενημερωτικα για οσους δεν ηξεραν...
ρε πατσινο κανα νεο για τζοαννα;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
πατσινο,συμφωνω μαζι σου με τα 1000 αλλα ξεχασες την πρωταθλητρια αφρουλα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πατσινο,συμφωνω μαζι σου με τα 1000 αλλα ξεχασες την πρωταθλητρια αφρουλα!
σωστο!απλα εγω δε την εχω δοκιμασει.και αν βαλεις και τη Μαιρουλα στο μπλε οταν ειναι ανοιχτο....μιλαμε για σουπερ ομαδα

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
σωστο!απλα εγω δε την εχω δοκιμασει.και αν βαλεις και τη Μαιρουλα στο μπλε οταν ειναι ανοιχτο....μιλαμε για σουπερ ομαδα
δεν την εχεις δωκιμασει? :think:να υποθεσω οτι απο τις αναφωρες ολων πως υπερσαλιαριζοντε με τη αφρουλα ψιλοσιχενεσαι?

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μια Αντζέλικα στο Μαντζάρου 10 λέει τίποτα ,είναι ψηλλή καστανόξανθη,η αυτή Ειρήνη η μελαχροινή στον Βαρδάρη που είναι και new entry ?

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εννοώ την Ειρήνη στο Προμηθέως 25

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Χαρη εμένα ρωτάς για την Αννίτα ;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
βασικα τον απολο που το εγραψε αλλα οποιος ξερει απανταει.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Δεν εχεις δοκιμασει Αφρουλα?!?!?!?! Βρουτε!!

Επισκέπτης
Η Αφρούλα υπάρχει από την εποχή των δεινοσαύρων δεν μπορεί ...θα την έχεις δοκιμάσει και δεν το θυμάσε...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Η Αφρούλα υπάρχει από την εποχή των δεινοσαύρων δεν μπορεί ...θα την έχεις δοκιμάσει και δεν το θυμάσε...
ουτε καν την εχω δει....και οσες φορες βρεθηκα λογω συνεργειου εκει στη γειτονια πρωινες ωρες,δε δουλευε ποτε αυτη.ειναι πολυ εκλεκτικη η κυρια απ'οτι ακουω σε σχεση με τις βαρδιες της και μενα μου τη σπαει λιγο αυτο
επισης...παντα οπου ακουω πολλα κερασια,εγω κραταω μικρο καλαθι.Πολωνοχριστινοπεριπτωση μου μυριζει αυτη.
μπορει να κανω και λαθος...

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
Δεν εχεις δοκιμασει Αφρουλα?!?!?!?! Βρουτε!!
για να μαθενουν οι νεοτεροι και να θημουντε οι παλαιοτεροι
Το 2002 με 2003 δουλευε απεναντι απο το τανταλου14 που τωρα ειναι κλειστο
Το 2004 δουλευε σε ενα που τωρα δεν ειναι μπουρδελο προκειται για ενα 3οροφο κτιριο οπως κοιτας το μπλε μαγαζι προμηθεως19,δεξια
τωτε μαλιστα ειχε παρει και πολλα κιλά.
Το 2006 ηταν για ενα διαστημα στην τανταλου 8 ή 8Α αυτο με την ασπρη πορτα τελος παντων
Ηταν και το 2009 στην κολετη 17 ,ελειψε για ενα διαστημα και νανε παλι
Ενας συναθλητης μου ειπε οτι στην ερωτηση του τη καταγωγη εχει ,απαντησε ρωσοκυπρια
να πούμε ακομα οτι τις σιλικονες τις εκανε αρχες 2009

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Παιδιά μια Αντζέλικα στο Μαντζάρου 10 λέει τίποτα ,είναι ψηλλή καστανόξανθη,η αυτή Ειρήνη η μελαχροινή στον Βαρδάρη που είναι και new entry ?

Δοκιμασε την μια φορα, δεν θα τα κλαψεις.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ποια γνωστη αννιτα; αυτη απο το 26 οκτ 52;

Για να μην μπερδευεστε...
Ανιτες ειναι δυο η μια ειναι μελαχρινη και η αλλη ειναι ξανθια
Η ξανθια δουλευε Προμηθεους 14, Αλικμωνως 8, Κωλετη, και τωρα ειναι Φριξου 14.... Βυζακι μικρο σωματακι καλο γυρο στα 20-22 θα ειναι, στο δωματιο δεν λεει πολα, ψιλα πραγματα, δεν αξιζει για μενα.
Η Μελαχρινη τωρα δουλευει 26ης Οκτωβρη 52 και δεν την εχω δει εξωτερικα...δεν την εχω δοκιμασει ακομα...

ΥΓ. Φωτογραφιες της Μελαχρινης Ανιτας υπαρχουν στο γνωστο σαιτ, αλλα και στο θρεντ με τα κοριτσια στις Ιεροδουλες Θεσσαλονικης.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπερεεεες  :rockon:

Για δουλεια με στειλανε στην περιοχη σημερα και ηθελα να παω Μαρθα Αλιακμωνος 8 αλλα δε μου κατσε γαμωτο...
οσοι ψηνεστε προλαβαινετε ακομα ....

Καραμαν Η Ανιτα.it (μελαχρινη) καινουριο φρουτο δεν ειναι ?
Εχω και μια απορια ... οταν η Λαουρα και Η Βικυ δουλευουν βαρδαρη στο τσιρκο ποιος δινει παρασταση ?  :think:

Φιλε που ρωτας για Αντζελα @ Ματζαρου , δοκιμασε δε νομιζω να τα κλαις , εδω δε τα κλαιω εγω ( δες κριτικη  :2funny:)

Με την ψιλη τελικα τι εγινε ? λετε να ανοιξουμε κανα θεματακι να ψηφηζουμε ?  :think:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Εχω και μια απορια ... οταν η Λαουρα και Η Βικυ δουλευουν βαρδαρη στο τσιρκο ποιος δινει παρασταση ?  :think:

Δεν έχω ιδέα, εγώ την Βίκυ πέτυχα πάντως χθες βράδυ.

ουτε καν την εχω δει....και οσες φορες βρεθηκα λογω συνεργειου εκει στη γειτονια πρωινες ωρες,δε δουλευε ποτε αυτη.ειναι πολυ εκλεκτικη η κυρια απ'οτι ακουω σε σχεση με τις βαρδιες της και μενα μου τη σπαει λιγο αυτο
επισης...παντα οπου ακουω πολλα κερασια,εγω κραταω μικρο καλαθι.Πολωνοχριστινοπεριπτωση μου μυριζει αυτη.
μπορει να κανω και λαθος...

Lol, να πας, είσαι και από τους αγαπημένους της poster εδώ (όλους μας ξέρει και έχει άποψη). Αν η Ίρα σου φαίνεται καλή, αυτή είναι δυο επίπεδα πιο πάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom