Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στο 52 η μαρια η τσεχα λεει η τσατσα ....

Ρεβεκκα εγκρινω παντως θα ξαναπαω καποια φορα , μαρεσε

Βαρδαρη που ? εχει κριτικη ? η Αντριανα ?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
laspontian μπας και δεν εισαι ποντιος αλλα μπουφος ποντικοκεφαλος? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τι ακριβως δεν καταλλαβες παλλικαρι μου και ετρεξες να πας στην Βανεσσα?

Βανεσσα βουλγαρα! Ψηλη κοντα στο 1,85 με τα ψηλοτακουνα που ειναι το καταλληλο υψος για μενα!
όμορφο προσωπο  καθαρισμενα αλλα στραβα δόντια! τατου με κινεζικα ιδεογράμματα στη δεξια ώμοπλάτη!
μολις εβγαλε το λεοπαρ φορεματακι με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη! κοιλιτσα και χαλαρο στηθος με εμφανη σημαδια της βαρυτητας!
αλλά και κακοσχηματισμενο λοκο!
μηδεν προκαταρκικα κατυθειαν περασμα της καπότας και εκκινηση!πίπα με χερι και στο στομα μονο  στο κεφαλι! τιποτα σπουδαιο! τα @@ ξεχασε ότι υπάρχουν! όταν πήγα να βαλω δακτυλάκι αστραπιαια μου τραβηξε το χερι! :2funny: :2funny: :2funny:
σεξ μετριο προς αδιαφορο αν και βογκουσε και συμμετειχε αλλα όχι και τιποτα σπουδαιο για μενα :grin: :grin:!
δεν θα ξαναπάρω!

για να μην λένε μερικα τιμημενα στρακια :grin: :grin: :grin: !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
να χαρω εγω τους τιμημενους και τα θεματα που ανοιγετε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
jo :rockon: :rockon: :rockon:  εισαι κορυφη λέμε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι σαν το ξενερωτο τον gl :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
Και ελατε εδω να πειτε καμια γνωμη - εμπειρια

γιατι μου φαινετε Σαλονικιωτικο ειναι το προβλημα μονο....
gl θα με θυμηθεις...ποτάμι λέμε.... ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
να χαρω εγω τους τιμημενους και τα θεματα που ανοιγετε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
jo :rockon: :rockon: :rockon:  εισαι κορυφη λέμε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι σαν το ξενερωτο τον gl :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:gl θα με θυμηθεις...ποτάμι λέμε.... ;) :grin: :grin: :grin: :grin:
ω ρε τυπε μ εφτιαξες να την γλειψω.... ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Στην πρωινή βάρδια σήμερα στο Νικ. Ουρανού 26 η Αντριάννα, μελαχρινή ψηλή αδύνατη Ρουμάνα.
Κατάθεση πριν λίγο με 40 € ισπανικό και χύσιμο στα βυζιά (30 απλό και 50 το 69).
Το θεωρώ πολύ vfm. Παρότι είχα αμφιβολίες ότι για να είναι τόσο φθηνό κάποιο λάκο θα έχει η φάβα εν τέλει ήταν πολύ καλά, και η κοπέλα ωραία σε εμφάνιση και ικανοποιητική συμμετοχή.
Προλάβετε ;)

Λες να είναι αυτή που είδα χθες στο Σαπφούς 7..; Γλυκιά φατσούλα, αλλά 1,65 ύψος το πολυ στο ύψος..! Ίσως να την είδες με τακούνια κ να σου φάνηκε πιο ψηλή..!
Σήμερα το πρωί στο Σαπφούς 7 ήταν η Τζέσικα κ στο 5 η Ήρα..!
Εγώ πήγα στο 8 στην Εβελίνα.. Την έχω δει τόσες φορές κ δε γινόταν να μην πάω..! Τίποτα σπουδαίο..! Πολλή κρέμα στο μουνί, αλλά ωραίο βυζάκι για πιπίλισμα..!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ναι ετσι λενε , εντωμεταξυ και στο λαφαμ η Μαρια ηταν
καποια βαφτηστηκε στο 52 μαλλον ...
υπηρχε και περσι Μαρια Τσεχα στο 52 και αργοτερα μετακομισε Αν.Γεωργιου 4.ξανθο μικροκαμωμενο πιπινακι με βυζαρες.ειχε γινει και ο σχετικος θορυβος γυρω απ'το ονομα της εκεινες τις μερες...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
sxoinobaths συμφωνω τελικα μονο το βυζι της  θυμαμαι (2 φορες την ειχα παρει)
αμα την πετυχω θα της δωσω 10 ευρα 5 λεπτο πασπατεμα μονο  και θα τη αφησω να απορει γιατι δεν την πηδαω  :2funny:

Αλ γεια σου  ;)
Μπορει να ειναι και ετσι , εκτος αν εγιναν τιποτα βαφτισια
την ειχες παρει αυτη που λες ? ελεγε τιποτις ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Αλ γεια σου  ;)
Μπορει να ειναι και ετσι , εκτος αν εγιναν τιποτα βαφτισια
την ειχες παρει αυτη που λες ? ελεγε τιποτις ?
jo γεια σου...δε την ειχα παρει αλλα απ'οσο θυμαμαι ηταν καλο καυλακι.ετσι ελεγαν...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Λες να είναι αυτή που είδα χθες στο Σαπφούς 7..; Γλυκιά φατσούλα, αλλά 1,65 ύψος το πολυ στο ύψος..! Ίσως να την είδες με τακούνια κ να σου φάνηκε πιο ψηλή..!

μου είπε ότι δούλευε μέχρι τώρα Βαρδάρη, δεν ξέρω που ακριβώς
Μάλιστα είπε ότι της αρέσει περισσότερο εκεί γιατί «βγάζει μέχρι και 50 πελάτες τη βάρδια»...
Ύψος είχε χωρίς τακούνια γύρω στο 1,68 τουλάχιστον

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εμπειρο στην ενημερωση γιατι αν κρινω απο τα αννιαρια και τα δεκαρια στην Αmanda απο ΣΠ40 άσε καλυτερα! :grin: :grin:
οπως λεει και ιδιος περι ορεξεως κολοκυθοπιττα...  :2funny: :2funny: :2funny:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Ανδρέου Γεωργίου 34: Λούνα. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά και αφέλειες. Παρά το αδύνατο του σωματότυπου της μεγάλο φυσικό στήθος. Ντυμένη με μαύρο baby doll.

:rolleyes:

Και μάγκες, προσοχή σε αυτήν την μελαχρινή ρουμάνα Ανδριάνα, παίζει να είναι αυτή που ήταν Βαρδάρη πριν μερικούς μήνες και είχε μαζέψει τις άπειρες αρνητικές κριτικές.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Έκανα μια εκτεταμένη βόλτα από Βαρδάρη μέχρι Μύλου προ ολίγου, στοχεύοντας σε συγκεκριμένες κοπέλες που δεν τις βρήκα ( :tickedoff: ), δεν θα γράψω αναλυτικά, μόνο τα αξιοσημείωτα:

-Ένα new entry στην Προμηθέους 25, κλασσικά ρουμάνα με ακάπωτο, 69, κωλαράκι. Ειρήνη το όνομα, αλλά δεν λέει πολλά από εμφάνιση, μελαχρινή και κάπως ατσούμπαλη.
-Η Αλίσια (Ταντάλου 14) κάνει και παρτούζες, είδα δυο πιτσιρικάδες να βγαίνουν χαρούμενοι από δωμάτιο, παρεμπιπτόντως το μαγάζι μυρίζει σαν να έχει πεθάνει κάτι εκεί μέσα.
-Η Βερόνικα πίσω στις επάλξεις και όλα τα δωμάτια γεμάτα.
-Αλιάκμωνος 8 κλειστά.
-Στην Κατεχάκη δεν βρήκα Σιμόνα, αλλά την Κάρμεν που είχα καιρό να τη δω, άλλαξε κουπ και έκανε ένα τατού στην κοιλιά, γενικά έχει πέσει η εμφάνισή της.
-Η Ελίνα πρέπει να είναι genuine γυναίκα τελικά, όχι ότι με πολυνοιάζει το θέμα γιατί αυτές οι πανύψηλες ανοικονόμητες δεν μου αρέσουν.
-Η γνωστή Ανίτα είναι Φρίξου 14, κώλος στα 80ε εύκολα με παζάρι, έχει μάθει και κάποια ελληνικά.
-Δεν είμαι σίγουρος αν η Ανδριάνα που είναι Ν. Ουρανού 26 τώρα είναι η φόλα που ήταν πριν μερικούς μήνες Βαρδάρη, ούτως ή άλλως αυτή δεν μου λέει πολλά πράγματα.
-Π. Ερημίτη είναι το πολύ λεπτό ρουμανοτσιγγανομελανούρι Ντανιέλα, η οποία δίνει και κώλο, πάντως μια άλλη συνάδελφος της ρουμάνα με πολύ μεγάλο στόμα μου την έχει κακολογήσει. 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημερες και καλη βδομαδαα και καλο μηνα και καλα γαμησια οφ κορς  :dancing:

ο τσε λεειοτι εειναι τρανς η ψιλη παντως ... ειναι δεν ειναι και μενα δε μαρεσει ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αν σου πω οτι οταν τον διαβαζα εσενα θυμηθηκα και γελουσα....το λεει και με μια φυσικοτητα ο παιχτης.....

Κ. Ρούλια και Οικονόμου : Ξανθή δίμετρη τρανς…..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλημερα,καλο μηνα.....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Καλημερες! καλο μηνα!  ;)

btw ο ινδιανος πιο καλα περασε στην Λαρισα! ρε μπας και θελει να πηγαινουμε μπουρδελοτσαρκα προς τα νοτια! :think:
και την Αντριανα την εσφαξε :grin: με το μπαμπακι! :cheesy:

Μια μέτρια εμπειρία. Τίποτα το αξιοσημείωτο, καλή για τα χοντρά που λένε. Χωρίς να είναι άσχημα, μια διάθεση ξεπετας και γρήγορου τελειώματος υπήρχε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom