Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Ασχετο

Που ανεβαζετε φωτος ρε σεις , ολο μου της ριχνουν  :tickedoff:

Για να δουμε ποσο θα αντεξει αυτη
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/21838058667317667356.png[/img[/URL]]

[/quote]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Βγήκα να φαω Βερόνικα που έλειπε καιρό αλλα είναι "αδιάθετη" και θα επιστρέψει Σάββατο η Κυριακή. Στη θέση της η Ήρα.
Προμηθέως ψηλά η ρωξανη ,
Σαπφούς στο τελευταίο απέναντι από το παρκιγκ μια Βανέσσα νομίζω (καλή φαίνεται)
Πηγα 35Α για Βίκυ αλλά ήταν η Λάουρα
Πήγα κατεχάκη για Σιμόνα αλλά ήταν η Κάρμεν (η σιμόνα λείπει στην πατρίδα της είπε η τσατσα)
Είπα να φάω Έφη στην Κωλλέτη αλλά ήταν μια κοκκινομάλα ψηλή όμορφη,
Θα φάω Σάρα σκέφτηκα , που δεν έχω φάει ποτέ, αλλά ήταν  μια ξανθιά με καρέ

Τελικά έφαγα μια πατάτα (Μαρίνα ρουμάνα) στην 26ης οκτ 52.
Δεν μπορώ να πω "μαύρο" αλλά σιγουρα δεν ξαναπάω.
Στα - και η κουτσοδόντα τσα τσα που πήγε κουτοπόνηρα να μου φάει +10.Ουστ.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Βανεσσα βουλγαρα! Ψηλη κοντα στο 1,85 με τα ψηλοτακουνα που ειναι το καταλληλο υψος για μενα!
όμορφο προσωπο  καθαρισμενα αλλα στραβα δόντια! τατου με κινεζικα ιδεογράμματα στη δεξια ώμοπλάτη!
μολις εβγαλε το λεοπαρ φορεματακι με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη! κοιλιτσα και χαλαρο στηθος με εμφανη σημαδια της βαρυτητας!
αλλά και κακοσχηματισμενο λοκο!
μηδεν προκαταρκικα κατυθειαν περασμα της καπότας και εκκινηση!πίπα με χερι και στο στομα μονο  στο κεφαλι! τιποτα σπουδαιο! τα @@ ξεχασε ότι υπάρχουν! όταν πήγα να βαλω δακτυλάκι αστραπιαια μου τραβηξε το χερι! :2funny: :2funny: :2funny:
σεξ μετριο προς αδιαφορο αν και βογκουσε και συμμετειχε αλλα όχι και τιποτα σπουδαιο για μενα :grin: :grin:!
δεν θα ξαναπάρω!

για να μην λένε μερικα τιμημενα στρακια :grin: :grin: :grin: !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είπα να φάω Έφη στην Κωλλέτη αλλά ήταν μια κοκκινομάλα ψηλή όμορφη,

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
α να μην το ξεχασω! όσοι εχετε παρει το κωλαρακι της αλισια γαμιεστε! :grin: :grin: :grin:
και ειστε και μικροτσουτσουνοι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Nαι την ρουφιανα!ολο μου λεει ότι εχει δωσει ρεπο στο κουλουρι της οποτε  πάω να το φαω! :2funny: :2funny: :2funny:
εχει παχυνει πάντως η μαλάκω! αν και τωρα εχει λέει και περσοναλ τρεινερ! :think: :grin: :grin: :grin:
ας κοψει λεω εγω τα wurst  γιατι δεν την βλεπω καλα! σα μοσχαρι θα γινει! :2funny: :2funny:
κουλουρι δεν δινει πια ετσι μου πε. πολυ παλια λεει εδινε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
α να μην το ξεχασω! όσοι εχετε παρει το κωλαρακι της αλισια γαμιεστε! :grin: :grin: :grin:
και ειστε και μικροτσουτσουνοι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντμιν καντον κι αυτον τιμημενο ρε.....θα σκασει απ την ζηλια του ..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :birdman:

βγηκε και του τζο η πολυαναμενομενη κριτικη επιτελους......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλημερα  :rockon:

δεν ειναι αυτη η κριτικη ρε .. αυτη ειναι προ μηνως , την ειχα ξεχασει

η χθεσινη το απογευμα , και εχω και κιντερ εκπληξη . μετα πηγα λα φαμ στην μαρια ( οχι πολυ καλα εκει )

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Σε επεισε η καριολα! μιλαει λες και την εχει πηδηξει αυτη :think: και δίνει εγγυηση λεει ότι θα περασεις καλά!
αλλά που να ηξερες! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
πηγες ?

μα εμενα το βλημα μου ειπε οτι δινει πριν κανα μηνα που ειχα παει  :idiot:

έχει απο τον ιουνιο που πηγα ετσι μου ελεγε. Μπα παραμυθια λεει σε ολους, το σταματησε τελειως προφανως

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μπα παιχτη μου εδωσε τα φραγκα πίσω! :grin: :grin: :grin: :grin: τον εχω μεγαλοοοοοοοοοο και φοβηθηκε μην την πονεσω! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα το μεγεθος! :cheesy: :cheesy: :cheesy: παραμυθια! :headbang: :headbang:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
εχεις δικιο και μενα κατι τετοιες μ.....ιες μου εχουν πει κατα καιρους, οτι τον εχω μεγαλο για να γλυτωσουν και καλα. Μη δινεις μωρη λοκο αν δεν γουσταρεις!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Σιγουρα Μαρινα την λεγανε ? ποια ειναι αυτη η Μαρινα του Ερως ?  :think:

Θυημηθκα ενα σκηνικο με την σηγκεκριμενη τσατσα τωρα στο Ερως
αφου δεν εβρησκα παρκινγ περνω τηλεφωνο γιατι ειθελα να δω την Μαρινα με τις καλες κριτικες
ηταν μια αλλη , δε θυμαμαι ποια και αρχισει προλογο η θειτσα τους πελατες μας τους θελουμε με ολες τις κοπελες κοπελες μας , ελα να την δεις κλτ . βρηκα παρκινγ και μπηκα

Ειδα μια Ρουμανικης κατασκευης δε μου πολυ αρεσε ουτε ονομα θυμαμαι μου εγκυηθηκε και μενα οτι περνας καλα κλτ τελικα την εκανα αφου ειπαμε διαφορα για τανες που βαριουνται και μου ειπε οτι χαλανε την πιατσα κατι τετοιες χαιρετιθηκαμε ,μου ειπε και το ονομα της ( το ξεχασα) και χαρηκε πολυ λεει που με εβαλε στο μαγαζι εστω και αν δεν γαμησα

Την Μαρινα τωρα ,εγω προχθες την πετυχα στο Ρουλια κωττα και την ρωτησα και μου ειπε οτι δουλευε ερως και ματζαρου παλαιοτερα ΑΡΑ

Μια απ τις δυο δεν ειναι η Μαρινα , υποπτευομαι οτι η φαφουτα λεει αλλο ονομα ξεροντας οτι η Μαρινα εχει καλες κριτικες...

Ποιες δουλευαν στο ερως τελευταια θυμαστε ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Σιγουρα Μαρινα την λεγανε ? ποια ειναι αυτη η Μαρινα του Ερως ?  :think:

Ναι η Μαρινα η Ρουμανα μελαχρινη μαυρα μαλια ωραιο προσωπο και πατουρι, βυζι μετριο ψιλοπεσμενο, δουλευε στο ερως και στα δυο στην Μαντζαρου, την πρωτοειχα παρει στο 26ης 52 πριν κανα χρονο+ και δεν ελεγε τιποτα μεσα, δευτερη φορα την πατησα και την ξαναπηρα στην Μαντζαρου 1Α, και μεσα στο δωματιο παλι τα ιδια σκατα ηταν!! και κατι δεν μου καθοταν καλα, με το που εφυγα στο δρομο για το σπιτι θυμηθηκα ποια ηταν και οτι την ειχα ξαναπηδηξει και χτυπουσα το κεφαλι μου το πανω.!! :2funny: ...φενετε ξαναγυρησε στο παλιο-σπιτο της.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Σε επεισε η καριολα![/u] μιλαει λες και την εχει πηδηξει αυτη :think: και δίνει εγγυηση λεει ότι θα περασεις καλά!
αλλά που να ηξερες! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μπα δεν με έπεισε η κουτσοδόντα.
Δεν είμαι τόοοοσο πολύ φελός να δίνω βάση στις "εγγυήσεις" που δίνουν οι τσατσάδες.
Απλά καμμιά φορά βλέπεις μια κοπέλα, και λες δε γαμιέται ας μπω να δοκιμάσω.
Πότε σου "βγαίνει" πότε όχι.
Γιαυτό υπάρχει το thread, να ενημερώνουμε  για να ελαχιστοποιούμε τα πεταμένα 40άρια.

ΥΓ 1: Τα πολύ βαριά αρώματα και σε μεγάλη ποσότητα να τα προσέχετε λίγο ρε κορίτσια
ΥΓ 2: Μου γυρίζουν τα μυαλά όταν μπαίνουν στο δωμάτιο και το ύφος τους δεν έχει καμιά σχέση με την πασαρέλα στο σαλόνι. Σα να σου λένε "Τώρα που πλήρωσες μαλάκα στις ωοθήκες μου σε γράφω"

Σιγουρα Μαρινα την λεγανε ? ποια ειναι αυτη η Μαρινα του Ερως ?  :think:

Δεν της ζήτησα και ταυτότητα αλλά Μαρίνα συστήθηκε.
Την Μαρίνα του Ερως να σου πω την αλήθεια δεν την θυμάμαι , και δεν ξέρω αν είναι αυτή ή όχι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την περασμενη Κυριακη ηταν πρωινη στο ρουκω (ρουλια κωττα)
και εμφανισιακα δε μαρεσε , αλλα παραλιγο να μπω νομιζοντας ποως ειναι η νατασσα  :jerking:

Ναι τε λικα μπερδευτικα , νατασσα ενοουσα ,αυτη με τις καλες κριτκες  :-
που ειναι αυτη αραγες ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom