Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

desait

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1) Η βερόνικα που λένε όλοι (βασίλισσα του βαρδάρη κλπ.) Σαπφώς 7, οκ το εμπέδωσα. Αλλά τι ώρες/μέρες την βρίσκω;

2) Σε σύγκριση με έφη/αφροδιτη από το στούντιο πίσω από markt τι λέει;

Ευχαριστώ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Σαπφως 7 Μια ξανθια ρωσιδα γυρω στα 35 φευγα...ωραιο σωμα, μετριο πρωσωπο με γωνιες.!
Σαπφως 8 Η συνηθης υποπτης ξανθια Εβελινα.!
Σαπφως 7 Η βασιλησα του Βαρδαρη Βερονικα.! οπως την αφησα ετσι γυρησε ουτε ενα κιλο πανω ή κατω. Αν και περασα ψιλομετρια αξιζε η καταθεση...30 ευρω παρακαλω.!
και Σαπφως 5 Ξανθο κοματι με ωραιο σωματακι απο το πρωσωπο εμοιαζε για μιλφακι γυρω στα 35+...

Εχω κανει ενα μικρο λαθος στην αναφορα μου στις διευθηνσεις... :grin:
Αυτη ειναι η σωστη...

Σαπφως 7 Μια ξανθια ρωσιδα γυρω στα 35 φευγα...ωραιο σωμα, μετριο πρωσωπο με γωνιες.!
Σαπφως 8 Η συνηθης υποπτης ξανθια Εβελινα.!
Σαπφως 5 Η βασιλησα του Βαρδαρη Βερονικα.! οπως την αφησα ετσι γυρησε ουτε ενα κιλο πανω ή κατω. Αν και περασα ψιλομετρια αξιζε η καταθεση...30 ευρω παρακαλω.!
και Προμηθεους 11 Ξανθο κοματι με ωραιο σωματακι απο το πρωσωπο εμοιαζε για μιλφακι γυρω στα 35+...

:grin: :grin: :grin:

1) Η βερόνικα που λένε όλοι (βασίλισσα του βαρδάρη κλπ.) Σαπφώς 7, οκ το εμπέδωσα. Αλλά τι ώρες/μέρες την βρίσκω;

Ευχαριστώ

Η βερονικα οπως διωρθωσα ειναι στο 5, ειναι βραδυνη συνηθως παντα, αν δεν ειναι στο 5 ποιο πιθανον ειναι να ειναι στο προμηθεους 11.

Οσον αφορα συγγρισεις Βερονικα με Αφρο και Εφη, οι δυο τελευταιες ειναι καλυτερες με μικρη διαφορα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αμαν αμαν ο καραμαν  :rockon:
Ψιλομετρια η φαση με την Βερονικα ε ? μαλλον πεσαν μαζεμενοι ολοι και το κατσιασανε το κοριτσι  :-
κριμα η αναμονη , σε περιμενα ποιο ανεβασμενο...

Αλιακμωνως 8 Ενα μελαχρινο πιπινακι με ξανθιες ανταυιες μεσα στο χαμογελο.!  Δεν μου φανηκε σαν την Ρεμπεκα απο το Ερως στο βαρδαρη ή την ξεχασα πως ειναι φατσικα...περετερω πληροφοριες δεχομαι γιατι με εκανε κλιιιιικ το μικρο.! Grin

Και γω προχθες ειδα ενα πιπινακι εν ονοματι Μαρθα ηθελα να παω αλλα η καραξα η τσατσα με νευριασε , στα διαλα  :tickedoff: ( αλιακμωνος 8)
Αυτη η ρεμπεκα του ερως του βαρδαρη ειναι αλλη οχι η ρεβεκκα.ru που πηρα εγω στο 52 ετσι ?  :think:
Αυτη η αννιτα στο 52 (που εχει και φωτος ) δεν ειναι αυτη η ξανθια της κωλετη > φριξου 14 ετσι ?  :think:
η τσατσα που λες στο 52 ειναι αυτη χωρις δοντια ?  :think:

yio  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Αμαν αμαν ο καραμαν  :rockon:
Ψιλομετρια η φαση με την Βερονικα ε ? μαλλον πεσαν μαζεμενοι ολοι και το κατσιασανε το κοριτσι  :-
κριμα η αναμονη , σε περιμενα ποιο ανεβασμενο...

Και γω προχθες ειδα ενα πιπινακι εν ονοματι Μαρθα ηθελα να παω αλλα η καραξα η τσατσα με νευριασε , στα διαλα  :tickedoff: ( αλιακμωνος 8)
Αυτη η ρεμπεκα του ερως του βαρδαρη ειναι αλλη οχι η ρεβεκκα.ru που πηρα εγω στο 52 ετσι ?  :think:
Αυτη η αννιτα στο 52 (που εχει και φωτος ) δεν ειναι αυτη η ξανθια της κωλετη > φριξου 14 ετσι ?  :think:
η τσατσα που λες στο 52 ειναι αυτη χωρις δοντια ?  :think:

yio  :rockon:

Η Ανιτα απο το 52 ειναι αλλη, Η Ανιτα η ξανθια εχει ξεκινησει απο Προμηθεους 14, Αλιακμωνως 8, Κωλετη και τωρα τραγουδαει Φριξου 14.
Παλια λεγανε οτι ηταν δυο ρεμπεκες.! Η μια η οποια θυμαμαι ελαχιστα απο το Ερως ηταν πολυ ομορφουλα αλλα δεν την θυμαμαι καλα μια φορα την ειχα δει ολο και ολο.
Αρα στο Αλιακμωνως Μαρθα λεγετε το Μωρο??? :cum:
Και οσον αφορα την Βερονικα τα εγραψα...περημενα περισοτερα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εχουμε θεματα ... καλεσε συμβουλιο και ασε τα ψαρια  :cheesy:

Θελουμε κριτικες για  Ανιτα.it (αυτη στο 52)
Για το καινουριο στη κωλετη ( ονομα ξερουμε ?)
Για  μαρθα {  καλο μωρο (στο σαλονι )αλλα δεν ειδα ανταυγιες , την κυριακη ηταν πρωινη , θα την επαιρνα αλλα ... η παλιοπουτανα τσατσα  :birdman: }
δεν ξερω αν ειδαμε την ιδια  :-

Να ξεκαθαρισουμε αν ειναι 2 οι ρεβεκκες

τι αλλο ?  :think:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
guys im writing from my mobile,please recommend where to go fuck,because i have no clue where to go,my favorites afroula jessy dont woork right now.help

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Hi im writing from my pc , i just saw thet jessy (villa) is working 20:00 to 6:00
afroyla is not working now
so have a good fuck with jessy , and come back to give us rewiew

Γιατι γραφεις αγγλικα ?  :think:

Και για οσους δε καταλαβαν , καλα γαμισια με την τζεσυ  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εχουμε θεματα ... καλεσε συμβουλιο και ασε τα ψαρια  :cheesy:

Θελουμε κριτικες για  Ανιτα.it (αυτη στο 52)
Για το καινουριο στη κωλετη ( ονομα ξερουμε ?)
Για  μαρθα {  καλο μωρο (στο σαλονι )αλλα δεν ειδα ανταυγιες , την κυριακη ηταν πρωινη , θα την επαιρνα αλλα ... η παλιοπουτανα τσατσα  :birdman: }
δεν ξερω αν ειδαμε την ιδια  :-

Να ξεκαθαρισουμε αν ειναι 2 οι ρεβεκκες

τι αλλο ?  :think:

Αν η Ανιτα ειναι πρωινη μαλλον πρεπει να περημενεις τον gl να ερθει, εγω ειμαι της βραδυνης βαρδιας.!  :2funny: αλλα αμα αξιζει θα βγω και μερα τι να κανω.!!
Η Μαρθα αν λεγετε ετσι ειναι κοντουλα πιπινακι με μικρο βυζακι, μαυρα μαλια ειχε ανταυιες ελαφριες σιγουρα, ασπρα εσωρουχα φορουσε.
Ποια τσατσα λες η γκριζομαλα με τα γυαλια??

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135

Ευχαριστώ

Μετά τις 8-9 βραδυνή σχεδόν κάθε μέρα.

Τώρα για σύγκριση, χωράει πολύ συζήτηση εδώ και υπεισέρχονται προσωπικά γούστα, η δική μου κατάταξη είναι ως εξής:

1) Αφρούλα
2) Βερόνικα
3) Έφη

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βραδυνη ειναι η Ανιτα ρε συ , ετσι λεει στο αλλο σιτε , και  η ρεβεκκα ειπε οτι ειναι πρωηνη αυτη συνηθος

Μαρθα ναι , ασπρα με ροζ < πλαισιο >  οταν την ρωτησα κατι ταραχτηκε και κουνουσε το κεφαλι της και κοιτουσε την τσατσα σχεδον εντρομη , μαλλον δε ξερει ελληνικος κατολου
καπου εκει αρχησε να με πριζει η τσατσα μπες και μπες και μετα θυμωσε που της ειπα οτι δεν θελω τωρα ( βλημα τσατσα :birdman: )
οχι μια μαυρομαλλα λοιπα χαρακτηριστηκα δεν θυμαμαι , προσπαθω να την ξεχασω ( εχω πιει και 3 μπουκαλια ουισκι για παρτυ της  :2funny: :2funny:)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Βραδυνη ειναι η Ανιτα ρε συ , ετσι λεει στο αλλο σιτε , και  η ρεβεκκα ειπε οτι ειναι πρωηνη αυτη συνηθος

Μαρθα ναι , ασπρα με ροζ < πλαισιο >  οταν την ρωτησα κατι ταραχτηκε και κουνουσε το κεφαλι της και κοιτουσε την τσατσα σχεδον εντρομη , μαλλον δε ξερει ελληνικος κατολου
καπου εκει αρχησε να με πριζει η τσατσα μπες και μπες και μετα θυμωσε που της ειπα οτι δεν θελω τωρα ( βλημα τσατσα :birdman: )
οχι μια μαυρομαλλα λοιπα χαρακτηριστηκα δεν θυμαμαι , προσπαθω να την ξεχασω ( εχω πιει και 3 μπουκαλια ουισκι για παρτυ της  :2funny: :2funny:)

Αν ειναι βραδυ θα την πετυχω προσεχως.! Εχω βαλει στο ματι την βυζαρου Νατασα στον βαρδαρη, και ισως περασω απο εκει να την δω...αλλα χτες ηταν η Μαρια η ξανθια.

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Τα εχουμε πει 100 φορες....
απο βραδυνες....
Σιμονα-κατεχακη ή Προμηθεως 25
η Βερονικα-Σαπφους 5
η milf Νικολ-Αν.Γεωργιου 4
η καυλιαρα η Λαουρα αν την πετυχεις-26ης 35

εχει διαφορα καλα γκομενακια για σιγουρη περιποιηση...
Ευχαριστω al pacino.
Πηγα Βερονικα και ειναι πραγματικα καλη.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Ανιτα στο 26 οκτ 52 λεει το σαιτ απο ιταλια, η τσατσα την συστησε ως Βουλγαροιταλιδα. Αντε καταλαβε τωρα τι φρουτο ειναι αυτο.....

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παιδες ψαχνω μια........ τσιγγανα μαγισσα του ποθου ζωγραφια που λεει και το απαραδεκτο ασμα !! Την Ναταλι που δουλευε παλια απεναντι απο το ανορθογραφο . Ψηλη κορμαρα γυφτομαυριδερη μεγαλες βυζαρες μαυρο μαλλι κωλος δηλητηριο με λιγα πιασιματα. Στο δωματιο συνηθως ελεγε ειμαι απο μαδαγασκαρη !! η κρητικη απο το ηρακλειο  :rockon: :rockon: . Με 40 ευρω προσφερε και εκσπερματωση στις βυζαρες της επισης το μουνακι....την γυφτικη μουναρα της μαλλον την ξεσκισμενη...... δεν το χε τελειως ξουρα ειχε μια γραμμη εκανε. Ελπιζω να βοηθησε η περιγραφη οποιος γνωριζει αν τραγουδαει καπου αυτο το πορνιδιο να ενημερωση !!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τ' αναφέρω μερικές σελίδες πριν, την πέτυχα τη Ναταλι το βράδυ της Παρασκευής στο Νικ.Ουρανού 26..! Μάλλον αναβαθμίστηκε, αν κ δε θα 'χει πολλή δουλειά εκεί υποθέτω..!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τ' αναφέρω μερικές σελίδες πριν, την πέτυχα τη Ναταλι το βράδυ της Παρασκευής στο Νικ.Ουρανού 26..! Μάλλον αναβαθμίστηκε, αν κ δε θα 'χει πολλή δουλειά εκεί υποθέτω..!
την πετυχα κ εγω
εχει κοιλια ομως ρε παιδες αυτη κ ραγαδες....
στη φατσα ειναι καλουλα αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο
η τσατσα η ξανθια που δουλευε καποτε με το χριστινακι στην κοροβαγκου μου ειπε οτι με 40ε πιτσιλαω κ τις βυζαρες τις αλλα δεν μ αρεσαν....

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μήπως ξέρετε αυτές τις ημέρες εάν δουλεύει η Έφη,γιατί κάποιο μέλος είπε οτι σταμάτησε λόγω γυναικολογικών ;Ευχαριστώ !

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αναγράφεται στην μέση της 995 σελίδας απο τον All Pacino.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ααα νταξ .. περιοδο ειχε , αυριο λογικα θα παρελασει ( αρκετος κοσμος απο κει  :2funny: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom