Λοιποοον.!!! Εχουμε και λεμε ο καιρος δεν με εμποδισε να κανω την γυρα μου αν και το σκεφτομουνα την εκανα καθως η βροχα επεφτε ραιτ θρου.!!
Απο Μυλο μερια εχουμε και λεμε...
26ης Οκτωβρη 35Α Το πιπινακι η Λαουρα, μελαχρινο κοριτσακι 19-20 χρωνων πολυ καλη μεσα στο δωματιο, προτεινετε ανεπηφυλακτα στους πιπινολατρες, κεραστηκα χουφτωματακι.! και καραμελιτσα.! και αποχωρησα.!!
26ης Οκτωβρη 52 Η ξινη η γκριζομαλα τσατσα απο το Ερως 16, με την ξανθια πιτσιρικα βυζαρου Μαρια που ηταν στο ιδιο ιδρυμα ενα φεγγαρι, το κοριτσι δεν αξιζει μια φορα δοκιμαστηκε.
Πετρου Ερημητη Η μελαχρινη αδυνατη Αλεξανδρα με το trade mark σημαδακι κατω απο το στηθος της, λενε οτι ειναι καλη μεσα μαλλον θα εχει στρωσει απο τοτε που την ειχα δοκιμασει.
Ν.Ουρανου 26 Η τσατσα η σπορου γερα στο ποστο της, πενευτηκε οτι η κοπελα ειναι το καλυτερο τσιμπουκι.!
Βγηκε μια μπαρμπατσικια κοπελιτσα μαυρομαλα με βυζαρες ωραιες τις ειχε και φορα παρτιδα εξω. Καλο κοματι θα ελεγα.! Αφηνει να εξπερματωσετε ελευθερα πανω στο πλουσιο στηθος της.!
Φριξου 9 Η Τζεσυ μας μεσα τζακουζιαζοτανε, δεν περημενα την εκανα, για μενα η γκομενα ειναι μετρια πολυ στο απλο προγραμμα.
Φριξου 14 Η τσατσα στυλ...bee gees.!
απο Ν.Ουρανου 1Β ηταν εδω με την ξανθια κομοδιναρα Ανιτα που εχει παρει σβαρνα ολα τα μπουρδελα.! Τελευταια ηταν Κωλετη.
Κωλετη Καινουριο ψηλο νταρντανικο κοριτσαρος.!! Ξανθο μακρυ μαλι βογκουσε ασχημα στο δωματιο ακουγοταν ως ωξω.!! Μου ηρθε να παω να ανοιξω την πορτα και να του πω του παιχτη...
Γιατρε την ξεγενας??? ή την γαμας??? Ωραιο κοματι παντως γαμηστερον.!
Α.Γεωργιου 34 Ηταν ανοιχτο αλλα βαριομουνα να ανεβω τα σκαλια και δεν μπηκα...
Κλειστα βρηκα...Ν.Ουρανου 1Β, Κεφαληνιας, Α.Γεωργιου 16, Α.Γεωργιου 4.
Απο city gate μερια ελαφρια κινηση...
Κατεχακη 13 Η παραπλανα ξανθουλα βυζαρουλα Καρμεν.! Καιρο ειχα να την δω την καριολα.!
Μακρια απο την μαυρη.!
Ρουλια και κωττα Ποια αλλη απο ''την '' Ελινα.! μεσα σε ενα πολυ σεξι φορεμα αλλα οπως την παρατηρησα καλυτερα...ανατριχιαζω στην σκεψη αν χτυπουσε σκοπια στο στρατο.!! Οτι εχει τραβελοφατσα εχει, παραπερα δεν ξερω.!!
Μαντζαρου 10 Η ξανθια Βικη η Σερβα. καρε μαλακι πολυ ωραιο, αλλα βυζι μαπα....
Αλιακμωνως 8 Ενα μελαχρινο πιπινακι με ξανθιες ανταυιες μεσα στο χαμογελο.!
Δεν μου φανηκε σαν την Ρεμπεκα απο το Ερως στο βαρδαρη ή την ξεχασα πως ειναι φατσικα...περετερω πληροφοριες δεχομαι γιατι με εκανε κλιιιιικ το μικρο.!
Το Μαντζαρου 1Α παραμενει κλειστο.
Και στον Βαρδαρη πολυ κινηση για Δευτερα μερα...jo τα μπουρδελα ειναι οπως τα αφησα τιποτα δεν εχει αλαξει.! Αυτο στην φωτο ειναι το Προμηθεους 11, ποιο πανω απο το 25 δεν εχει αλλο...
Προμηθεους 25 Μελαχρινο κοριτσακι λες και βγηκε απο ταινια τρομου.!! Αδυνατο ασχημουλικο.! :S
Τανταλου 14 Κοντο μελαχρινο κοριτσακι, ψιλο μετρια φατσουλα.
Τανταλου 8 Η ξανθια με τα ωραια μεγαλα βυζια εξω, δεν θυμαμαι ονομα θυμαμαι μονο που ο al ειχε πει
με την τσεκουρια στο μετωπο ή κατι τετοιο. Ωραιο μωρο, καποια στιγμη στο μελλον θα δοκιμαστει.
Τανταλου και Σαπφως Η γνωστη νταρντανα μελαχρινη ατσουμπαλη που δουλευει παντα εδω και τσιγγανοφερνει λιγακι.
Σαπφως 20 Η σαφως αδυνατησμενη ξανθια Κελυ.!
Μια φορα μαζι της ηταν αρκετη για να με στηλει αδιαβαστο και ασφαιρο.!! Αλλα κατι μεσα μου μου λεει να της ξαναδωσω μια ευκαιρια ακομα τωρα με αυτο το ωραιο καρε μαλακι της και το αδυνατισμενο σωματακι της
.
Σαπφως 7 Μια ξανθια ρωσιδα γυρω στα 35 φευγα...ωραιο σωμα, μετριο πρωσωπο με γωνιες.!
Σαπφως 8 Η συνηθης υποπτης ξανθια Εβελινα.!
Σαπφως 7 Η βασιλησα του Βαρδαρη Βερονικα.! οπως την αφησα ετσι γυρησε ουτε ενα κιλο πανω ή κατω. Αν και περασα ψιλομετρια αξιζε η καταθεση...30 ευρω παρακαλω.!
και
Σαπφως 5 Ξανθο κοματι με ωραιο σωματακι απο το πρωσωπο εμοιαζε για μιλφακι γυρω στα 35+...
Κλειστα μαγαζια...Τανταλου 9, Προμηθεους 19, Προμηθεους 14, Το προμηθεους 16 δεν το πετυχα ποτε ανοιχτο και μαλλον διαγραφετε αφου αλαξε χρηση.!!
Αυταααααααααααααααα καλο σας Βραδυ.!!!