Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
κατεθεσες πουθενα;

Μπα, κοντοστάθηκα λίγο για Εβελινα, αλλά έφυγα.. Πιο πολύ για να δω πήγα, Νταϊανα κι Εβελινα κυρίως.. Την πρώτη την απέρριψα, για τη δεύτερη το σκέφτομαι..
Αν κάποιος δει τη Νατάσα πάντως ας ενημερώσει..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ελα το εβαλα , πριν κατι στραβωσε

Νομιζω ξεκαθαρισα την κατασταση και εχουμ λαθος στον χαρτη , ενα μπουρδελο εχει την φωτο αλλου ( το προμ 11 την φωτο του σαπφους 5 )
το πα πριν....

την ιδια πηραμε ετσι;δεν ειναι αλλη; :think:
πολυ καλο το ρωσιδακι....

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
κανε ενα κοπο και δες στο αλλο σαϊτ...ειναι αυτη που αναφερεται ως Τζουλη???

Πιθανόν, τον (χοντρό) κώλο της μόνο είδα καθώς πήγαινε στην κουζίνα, κι έφυγα..! Χα,χα,χα..
Πάντως ήταν ανοιχτή ξανθιά..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γλ μα το ειπες πριν εχω δικιο , λαθος ειναι οι φωτο στο σιτε . πρεπει αν φινει ανασυνταξη , οσο για της κριτικες οσοι μπερδευτικαν  μπερδευτικαν ...

Ναι η ιδια πρεπει να ειναι , καλη ηταν πραγματι , αλλα χωρις βυζι για οσους νοιαζονται ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Κουιζ

ποιο μπουρδελο ειναι αυτο ? ( χωρις να ψαξετε φωτος στο site  πειτε ποιο νομιζετε οτι ειναι οποως το βλεπετε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/1650_Promitheos11_1234837241.jpg[/img[/URL]]

[/quote]οριστικα σου λεω οτι ειναι το Προμηθεως 11.εχω κατουρησει πολλες φορες ακριβως διπλα στην ανοιχτη πορτα εκει στα χορταρακια.απορω γιατι μπερδευεσαι....τα δυο σπιτια ειναι σε καθετους δρομους μεταξυ τους.σαν ενα Γ ας το πουμε....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οριστικα σου λεω οτι ειναι το Προμηθεως 11.εχω κατουρησει πολλες φορες ακριβως διπλα στην ανοιχτη πορτα εκει στα χορταρακια.απορω γιατι μπερδευεσαι....τα δυο σπιτια ειναι σε καθετους δρομους μεταξυ τους.σαν ενα Γ ας το πουμε....

ισως επιση μοιαζουν σαν εισοδοι , οταν ξαναπαω θα βγαλω καλυτερες φωτο κανω λαθος τελικος ...
παντως και ο gl μπερδευτικε ....

Με τα προμ 14 και 16 τι εγινε ? το 16 δεν εγινε ρουχαλαδικο ?  :think:

Καραμαν , ελα τον βρηκαμε τον κατουρλη  :2funny: ευτηχος βρεχει που και που και μπορουμε να παμε και μεις με τις Γαλικες μυτες  :2funny:

Ρε μακαλα gl  :2funny: :2funny: :2funny: ειπες να παμε Αθηνα για πενυ και ρομινα και η πενυ χεστηκε ... σταματησε λενε  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
το ειδα ....γκαντεμια.... :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε μακαλα gl  :2funny: :2funny: :2funny: ειπες να παμε Αθηνα για πενυ και ρομινα και η πενυ χεστηκε ... σταματησε λενε  :2funny:
παμε νταρια ή αννα μαρια....

ΥΓ μην πολυγραφεις στα τραβελοθρεντ θα σου βγει κανα ονομα.... :birdman: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ε οχι και τραβελια , τρανς ειναι  :2funny:
Πλακα κανουμε ρε , αφου εχω τραβελοφοβια ειναι γνωστο  :-

Νταρια δεμ ξερω αλλα με ανναμαρια εχω κλεισει ραντεβου  :rockon: :rockon:

Πυργατο λεμε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Λοιποοον.!!! Εχουμε και λεμε ο καιρος δεν με εμποδισε να κανω την γυρα μου αν και το σκεφτομουνα την εκανα καθως η βροχα επεφτε ραιτ θρου.!! :2funny:

Απο Μυλο μερια εχουμε και λεμε...
26ης Οκτωβρη 35Α Το πιπινακι η Λαουρα, μελαχρινο κοριτσακι 19-20 χρωνων πολυ καλη μεσα στο δωματιο, προτεινετε ανεπηφυλακτα στους πιπινολατρες, κεραστηκα χουφτωματακι.! και καραμελιτσα.! και αποχωρησα.!!  :grin:
26ης Οκτωβρη 52 Η ξινη η γκριζομαλα τσατσα απο το Ερως 16, με την ξανθια πιτσιρικα βυζαρου Μαρια που ηταν στο ιδιο ιδρυμα ενα φεγγαρι, το κοριτσι δεν αξιζει μια φορα δοκιμαστηκε.
Πετρου Ερημητη Η μελαχρινη αδυνατη Αλεξανδρα με το trade mark σημαδακι κατω απο το στηθος της, λενε οτι ειναι καλη μεσα μαλλον θα εχει στρωσει απο τοτε που την ειχα δοκιμασει.
Ν.Ουρανου 26 Η τσατσα η σπορου γερα στο ποστο της, πενευτηκε οτι η κοπελα ειναι το καλυτερο τσιμπουκι.! :2funny: Βγηκε μια μπαρμπατσικια κοπελιτσα μαυρομαλα με βυζαρες ωραιες τις ειχε και φορα παρτιδα εξω. Καλο κοματι θα ελεγα.! Αφηνει να εξπερματωσετε ελευθερα πανω στο πλουσιο στηθος της.!
Φριξου 9 Η Τζεσυ μας μεσα τζακουζιαζοτανε, δεν περημενα την εκανα, για μενα η γκομενα ειναι μετρια πολυ στο απλο προγραμμα.
Φριξου 14 Η τσατσα στυλ...bee gees.! :2funny: απο Ν.Ουρανου 1Β ηταν εδω με την ξανθια κομοδιναρα Ανιτα που εχει παρει σβαρνα ολα τα μπουρδελα.! Τελευταια ηταν Κωλετη.
Κωλετη Καινουριο ψηλο νταρντανικο κοριτσαρος.!! Ξανθο μακρυ μαλι βογκουσε ασχημα στο δωματιο ακουγοταν ως ωξω.!! Μου ηρθε να παω να ανοιξω την πορτα και να του πω του παιχτη...Γιατρε την ξεγενας??? ή την γαμας??? :2funny: Ωραιο κοματι παντως γαμηστερον.!
Α.Γεωργιου 34 Ηταν ανοιχτο αλλα βαριομουνα να ανεβω τα σκαλια και δεν μπηκα...

Κλειστα βρηκα...Ν.Ουρανου 1Β, Κεφαληνιας, Α.Γεωργιου 16, Α.Γεωργιου 4.

Απο city gate μερια ελαφρια κινηση...
Κατεχακη 13 Η παραπλανα ξανθουλα βυζαρουλα Καρμεν.! Καιρο ειχα να την δω την καριολα.! :2funny: Μακρια απο την μαυρη.!
Ρουλια και κωττα Ποια αλλη απο ''την '' Ελινα.! μεσα σε ενα πολυ σεξι φορεμα αλλα οπως την παρατηρησα καλυτερα...ανατριχιαζω στην σκεψη αν χτυπουσε σκοπια στο στρατο.!! Οτι εχει τραβελοφατσα εχει, παραπερα δεν ξερω.!!
Μαντζαρου 10 Η ξανθια Βικη η Σερβα. καρε μαλακι πολυ ωραιο, αλλα βυζι μαπα....
Αλιακμωνως 8 Ενα μελαχρινο πιπινακι με ξανθιες ανταυιες μεσα στο χαμογελο.!  :cum: :cum: :cum: Δεν μου φανηκε σαν την Ρεμπεκα απο το Ερως στο βαρδαρη ή την ξεχασα πως ειναι φατσικα...περετερω πληροφοριες δεχομαι γιατι με εκανε κλιιιιικ το μικρο.! :grin:

Το Μαντζαρου 1Α παραμενει κλειστο.

Και στον Βαρδαρη πολυ κινηση για Δευτερα μερα...jo τα μπουρδελα ειναι οπως τα αφησα τιποτα δεν εχει αλαξει.! Αυτο στην φωτο ειναι το Προμηθεους 11, ποιο πανω απο το 25 δεν εχει αλλο...

Προμηθεους 25 Μελαχρινο κοριτσακι λες και βγηκε απο ταινια τρομου.!! Αδυνατο ασχημουλικο.! :S
Τανταλου 14 Κοντο μελαχρινο κοριτσακι, ψιλο μετρια φατσουλα.
Τανταλου 8 Η ξανθια με τα ωραια μεγαλα βυζια εξω, δεν θυμαμαι ονομα θυμαμαι μονο που ο al ειχε πει με την τσεκουρια στο μετωπο ή κατι τετοιο. Ωραιο μωρο, καποια στιγμη στο μελλον θα δοκιμαστει.
Τανταλου και Σαπφως Η γνωστη νταρντανα μελαχρινη ατσουμπαλη που δουλευει παντα εδω και τσιγγανοφερνει λιγακι.
Σαπφως 20 Η σαφως αδυνατησμενη ξανθια Κελυ.! :cum: Μια φορα μαζι της ηταν αρκετη για να με στηλει αδιαβαστο και ασφαιρο.!! Αλλα κατι μεσα μου μου λεει να της ξαναδωσω μια ευκαιρια ακομα τωρα με αυτο το ωραιο καρε μαλακι της και το αδυνατισμενο σωματακι της :cum:.
Σαπφως 7 Μια ξανθια ρωσιδα γυρω στα 35 φευγα...ωραιο σωμα, μετριο πρωσωπο με γωνιες.!
Σαπφως 8 Η συνηθης υποπτης ξανθια Εβελινα.!
Σαπφως 7 Η βασιλησα του Βαρδαρη Βερονικα.! οπως την αφησα ετσι γυρησε ουτε ενα κιλο πανω ή κατω. Αν και περασα ψιλομετρια αξιζε η καταθεση...30 ευρω παρακαλω.!
και Σαπφως 5 Ξανθο κοματι με ωραιο σωματακι απο το πρωσωπο εμοιαζε για μιλφακι γυρω στα 35+...

Κλειστα μαγαζια...Τανταλου 9, Προμηθεους 19, Προμηθεους 14, Το προμηθεους 16 δεν το πετυχα ποτε ανοιχτο και μαλλον διαγραφετε αφου αλαξε χρηση.!!

Αυταααααααααααααααα καλο σας Βραδυ.!!! :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Τανταλου 8 Η ξανθια με τα ωραια μεγαλα βυζια εξω, δεν θυμαμαι ονομα θυμαμαι μονο που ο al ειχε πει με την τσεκουρια στο μετωπο ή κατι τετοιο. Ωραιο μωρο, καποια στιγμη στο μελλον θα δοκιμαστει.
Νατασα,ωραιες βυζαρες,χαλασε τελευταια στιγμη η συμφωνια λογω ασυνεννοησιας...

ωραια ενημερωση :rockon: :rockon: :rockon:...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
26ης Οκτωβρη 52 Η ξινη η γκριζομαλα τσατσα απο το Ερως 16, με την ξανθια πιτσιρικα βυζαρου Μαρια που ηταν στο ιδιο ιδρυμα ενα φεγγαρι, το κοριτσι δεν αξιζει μια φορα δοκιμαστηκε.
Ν.Ουρανου 26 Η τσατσα η σπορου γερα στο ποστο της, πενευτηκε οτι η κοπελα ειναι το καλυτερο τσιμπουκι.! :2funny: Βγηκε μια μπαρμπατσικια κοπελιτσα μαυρομαλα με βυζαρες ωραιες τις ειχε και φορα παρτιδα εξω. Καλο κοματι θα ελεγα.! Αφηνει να εξπερματωσετε ελευθερα πανω στο πλουσιο στηθος της.!

Ευχαριστούμε για την αναλυτική αναφορά..! Αλήθεια, πόση ώρα σου πήρε να κάνεις τη γύρα περίπου..; Μόνο να τη διαβάσω μου πήρε κανα 5λεπτο..
Η Μαρία γενικά από εμφάνιση τι λέει..; Πόσο μεγάλο το βυζί..;
Στο Ν.Ουρανού 26 ήταν η Ναταλί ή η Νατάσα άραγε..;
Αυτή η Νατάσα η ξανθιά στο Ταντάλου 8 πάλι, ποιά είναι..; Καινούρια..;
Εγώ χθες είδα μια χοντρή ξανθιά..! Αλλά για μένα κι η Νταϊάνα χοντρή είναι, οπότε μάλλον την ίδια είδα..!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ευχαριστούμε για την αναλυτική αναφορά..! Αλήθεια, πόση ώρα σου πήρε να κάνεις τη γύρα περίπου..; Μόνο να τη διαβάσω μου πήρε κανα 5λεπτο..
Η Μαρία γενικά από εμφάνιση τι λέει..; Πόσο μεγάλο το βυζί..;
Στο Ν.Ουρανού 26 ήταν η Ναταλί ή η Νατάσα άραγε..;
Αυτή η Νατάσα η ξανθιά στο Ταντάλου 8 πάλι, ποιά είναι..; Καινούρια..;
Εγώ χθες είδα μια χοντρή ξανθιά..! Αλλά για μένα κι η Νταϊάνα χοντρή είναι, οπότε μάλλον την ίδια είδα..!

Μου πηρε 1 και 15 λεπτα σχεδον, βαρδαρη ημουνα γυρω κατα τις 10 αλλες φορες με παρεα μαζι, συν τα μπουρδελα που ειναι κλειστα, συν οτι σε μερικα περειμενεις να βγει η κοπελα αφου ειναι μεσα στο δωματιο καναμε κανα 2ωρο+ χαλαρα, αλλα χτες εκτος απο 1-2 που ητανε στο δωματιο μεσα δεν περημενα πουθενα.

Η Μαρια απο εμφανιση λεει, εχει φυσικο μεγαλο βυζι ξανθα μαλια μακρυα, πρεπει να ειναι πανω κατω στα 20+, αν δεις Α.Γεωργιου 16 ειχα γραψει κριτικη οταν την πηρα στις αρχες που ειχε ερθει, δεν λεει και πολλα μεσα στο δωματιο.
Ν.Ουρανου δεν την ξερω την κοπελα πρωτη φορα την ειδα ωραιο κοματι, απο μακρια που την εβλεπα να ερχετε μου θυμιζε την βουλγαρα την Αγγελικη, στητο βυζη μεγαλουτσικο.
Η Νατασα δεν ειναι και πολυ παλια, δεν την λες και αδυνατη, χτες αν θυμαμαι καλα ειχε κοτσο τα μαλια της ξωβυζη βγηκε εξω, σε σχεση με την Ντιανα ειναι ποιο κοντη και ποιο αδυνατη, μεγαλο βυζι ασπρη επιδερμιδα, η Ντιανα τελευταια πριν φυγει που την ειχα δει ειχε νταρντανεψει πολυ.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Ελπίζω πως όχι. Αλλά σκέψου σκηνικό τον ΤΖΟ να προσπαθεί να χαμηλώσει την τηλεόραση να πατάει ότι κουμπί βλέπει μπροστά του και ξαφνικά να αντικρίζει τον κώλο του στην οθόνη.
έχεις mail...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Να συμπληρωσω στην χθεσινη μου βολτα καποια σημεια που παρατηρησα. 26ης Οκτωβρη 52 πλεον εχει κουδουνι με καμερα απο εξω, στεκομουνα πολυ ωρα απο εξω μεχρι να μου ανοιξουν.! :headbang:
Και Σαπφως 5 στην Βερονικα...αλαξανε τις πορτες στα δωματια :o.!! τελευταια το ειχα σχολιασει σε ενα ποστ μου τι της καρατανε τις αντικες.!  και τα ψιλοσημαζευουνε τα δωματια μεσα, καινουριος νυπτηρας, πλακακι κατω, αν και πεζει πολυ κακοτεχνια.! Την ταπετσαρια στο δωματιο την κολησανε οπως κολανε αφισες στο δρομο για συναυλιες.!! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Να συμπληρωσω στην χθεσινη μου βολτα καποια σημεια που παρατηρησα. 26ης Οκτωβρη 52 πλεον εχει κουδουνι με καμερα απο εξω, στεκομουνα πολυ ωρα απο εξω μεχρι να μου ανοιξουν.! :headbang:
Και Σαπφως 5 στην Βερονικα...αλαξανε τις πορτες στα δωματια :o.!! τελευταια το ειχα σχολιασει σε ενα ποστ μου τι της καρατανε τις αντικες.!  και τα ψιλοσημαζευουνε τα δωματια μεσα, καινουριος νυπτηρας, πλακακι κατω, αν και πεζει πολυ κακοτεχνια.! Την ταπετσαρια στο δωματιο την κολησανε οπως κολανε αφισες στο δρομο για συναυλιες.!! :2funny:
αξιος ρεπορτερ.... :rockon: :rockon: :rockon:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δοκιμη αφρο πριν κανα δυωρο. μπραβο της αξιζει τα λεφτα της.προσπαθει για το καλυερο και εκτιμαει το πελατη.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Λοιποοον.!!! Εχουμε και λεμε ο καιρος δεν με εμποδισε να κανω την γυρα μου αν και το σκεφτομουνα την εκανα καθως η βροχα επεφτε ραιτ θρου.!! :2funny:

26ης Οκτωβρη 35Α Το πιπινακι η Λαουρα, μελαχρινο κοριτσακι 19-20 χρωνων πολυ καλη μεσα στο δωματιο, προτεινετε ανεπηφυλακτα στους πιπινολατρες, κεραστηκα χουφτωματακι.! και καραμελιτσα.! και αποχωρησα.!!  :grin:
Πετρου Ερημητη Η μελαχρινη αδυνατη Αλεξανδρα με το trade mark σημαδακι κατω απο το στηθος της, λενε οτι ειναι καλη μεσα μαλλον θα εχει στρωσει απο τοτε που την ειχα δοκιμασει.
Φριξου 9 Η Τζεσυ μας μεσα τζακουζιαζοτανε, δεν περημενα την εκανα, για μενα η γκομενα ειναι μετρια πολυ στο απλο προγραμμα.
Φριξου 14 Η τσατσα στυλ...bee gees.! :2funny: απο Ν.Ουρανου 1Β ηταν εδω με την ξανθια κομοδιναρα Ανιτα που εχει παρει σβαρνα ολα τα μπουρδελα.! Τελευταια ηταν Κωλετη.
Κωλετη Καινουριο ψηλο νταρντανικο κοριτσαρος.!! Ξανθο μακρυ μαλι βογκουσε ασχημα στο δωματιο ακουγοταν ως ωξω.!! Μου ηρθε να παω να ανοιξω την πορτα και να του πω του παιχτη...Γιατρε την ξεγενας??? ή την γαμας??? :2funny: Ωραιο κοματι παντως γαμηστερον.!
Α.Γεωργιου 34 Ηταν ανοιχτο αλλα βαριομουνα να ανεβω τα σκαλια και δεν μπηκα...

Κλειστα βρηκα...Ν.Ουρανου 1Β, Κεφαληνιας, Α.Γεωργιου 16, Α.Γεωργιου 4.

Απο city gate μερια ελαφρια κινηση...
Κατεχακη 13 Η παραπλανα ξανθουλα βυζαρουλα Καρμεν.! Καιρο ειχα να την δω την καριολα.! :2funny: Μακρια απο την μαυρη.!
Ρουλια και κωττα Ποια αλλη απο ''την '' Ελινα.! μεσα σε ενα πολυ σεξι φορεμα αλλα οπως την παρατηρησα καλυτερα...ανατριχιαζω στην σκεψη αν χτυπουσε σκοπια στο στρατο.!! Οτι εχει τραβελοφατσα εχει, παραπερα δεν ξερω.!!
Μαντζαρου 10 Η ξανθια Βικη η Σερβα. καρε μαλακι πολυ ωραιο, αλλα βυζι μαπα....
Αλιακμωνως 8 Ενα μελαχρινο πιπινακι με ξανθιες ανταυιες μεσα στο χαμογελο.!  :cum: :cum: :cum: Δεν μου φανηκε σαν την Ρεμπεκα απο το Ερως στο βαρδαρη ή την ξεχασα πως ειναι φατσικα...περετερω πληροφοριες δεχομαι γιατι με εκανε κλιιιιικ το μικρο.! :grin:

Το Μαντζαρου 1Α παραμενει κλειστο.

Και στον Βαρδαρη πολυ κινηση για Δευτερα μερα...jo τα μπουρδελα ειναι οπως τα αφησα τιποτα δεν εχει αλαξει.! Αυτο στην φωτο ειναι το Προμηθεους 11, ποιο πανω απο το 25 δεν εχει αλλο...

Προμηθεους 25 Μελαχρινο κοριτσακι λες και βγηκε απο ταινια τρομου.!! Αδυνατο ασχημουλικο.! :S
Τανταλου 14 Κοντο μελαχρινο κοριτσακι, ψιλο μετρια φατσουλα.
Τανταλου και Σαπφως Η γνωστη νταρντανα μελαχρινη ατσουμπαλη που δουλευει παντα εδω και τσιγγανοφερνει λιγακι.
Σαπφως 20 Η σαφως αδυνατησμενη ξανθια Κελυ.! :cum: Μια φορα μαζι της ηταν αρκετη για να με στηλει αδιαβαστο και ασφαιρο.!! Αλλα κατι μεσα μου μου λεει να της ξαναδωσω μια ευκαιρια ακομα τωρα με αυτο το ωραιο καρε μαλακι της και το αδυνατισμενο σωματακι της :cum:.
Σαπφως 7 Μια ξανθια ρωσιδα γυρω στα 35 φευγα...ωραιο σωμα, μετριο πρωσωπο με γωνιες.!
Σαπφως 8 Η συνηθης υποπτης ξανθια Εβελινα.!
Σαπφως 7 Η βασιλησα του Βαρδαρη Βερονικα.! οπως την αφησα ετσι γυρησε ουτε ενα κιλο πανω ή κατω. Αν και περασα ψιλομετρια αξιζε η καταθεση...30 ευρω παρακαλω.!
και Σαπφως 5 Ξανθο κοματι με ωραιο σωματακι απο το πρωσωπο εμοιαζε για μιλφακι γυρω στα 35+...

Κλειστα μαγαζια...Τανταλου 9, Προμηθεους 19, Προμηθεους 14, Το προμηθεους 16 δεν το πετυχα ποτε ανοιχτο και μαλλον διαγραφετε αφου αλαξε χρηση.!!

Αυταααααααααααααααα καλο σας Βραδυ.!!! :grin:

Ωραιος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom