Κριτικη για Ρεββεκα στο 52 Αλισα
θα την ξαναδω για λαθη και θα την δημοσιευσω μαλλον αυριο , οσοι δεν εχετε δουλεια , διαβαστε
και πειτε μου για λαθη με Πμ ανμ βρειτε κατι
Μετριου αναστηματος κορασιδα 21 ετων εκ Ρωσιας με μακρυ μαλλι (που μεσα ειχε πιασει κοτσιδα ) μελαχρινη
Οχι για βυζολατρεις ΝΑΙ ντογκυ σταϊλ λατρεις ( καλουλης ο ποπος )
Χαμογελαστη και ευδιαθετη Ρωσιδουλα η Ρεβεκκα μας και ειπα να μπω να δοκιμασω
Ελληνικα λιγα αφου ειναι εδω κανα 4μηνο οπως ειπε , δεν περιμενα πολυ και αφου αγγαλιαστηκαμε στα ορθια και χαιδολογηθηκαμε λιγο στα ορθια μετα ξαπλωσαμε και συνεχισαμε για λιγο το πασπατεμα , νταξυ... βυζι δεν εχει η γκομενα , αν ειστε βυζομανης πατε αλλου
Για την πιπα σηκωθηκα ορθιος ενω το περασμα την καποτας εγινε με καλυτεχνικο τροπο
την επιασε με τα χειλη απο κει που ειναι για τα χυσια , πως το λενε ....
και την περασε χωρις χερια ;)
H πιπα καλη , τον πηρε αρκετα βαθια και μου εδωσε την αισθησω οτι θελει να με κανει τουρμπο , ενω αλλου εισπρατω το < σε πιπωνω μαλακα , γιατι δεν καυλωνεις ? προσπαθησε το κοριτσι πολυ ενω και το ξυρισμενο αρχιδακι δεχτηκε ολιγην περιποιηση
Της προτεινα να ξαπλωσει και το εκανε αμεσως , επεσα πανω της αφου πρωτα εριξα μια ματια στο μουνακι της το οποιο διαπλατα εστησε μπροστα μου
Της τον εμπηξα και απο την εκφραση του προσωπου της καταλαβα οτι οτι το ενοιωσε και δεν το
εκανε ψεματα αφου δεν διαπηστωσα χρηση γρασου και παρεμεινε ετσι καθ ΟΛΗ την διαρκεια της συνευρεσης η οποια δε κρατησε και λιγο
Για καμποση ωρα βαρουσα απο πανω μεχρι που βαρεθηκα και προτεινα αλλαγη , στηθηκε στα 4 και αρχησα παλι να σπρωχνω
και χαζευω την κωλαρα της που ειχε και ενα τατου στην μεση , απο τον καθρευτη συνεχησα να βλεπω την φατσουλα της η οποια αντιδρουσε σε καθε μου εισοδο πραγμα το οποιο με εκανε να αισθανομαι χρησιμος σ αυτη την κοινωνια χαχα
Καπου πιαστηκα και εδω ομως και κατεβηκα απ το κρεβατι λεγοντας τηνς να ρθει για να τελεωνουμε εκει , πριν το κανει ξαναπηρε πιπα οικιοθελως και μετα γυρισε και αρχησα παλι να σπρωχνω
ωραιος ο κωλος της που απλωσε απο τα μπουτια μου ως την κοιλια μου , της εβαλα και χερι απο κατω και της ετριψα λιγο το μουνι και καπου εκει καταλαβα οτι ειμαι μια μηχανη του σεξ
Δεν μπορουσα να τελειωσω ρε πουστη, ισως γιατι ειχα γαμησει αλλου πριν λιγη ωρα και ετσι αποφασισα να κοψω γιοατι ειχα αρχησει να κουραζομαι , γαμουσα αρκετη ωρα αλλα δεν δεχτηκα την παραμικρη παρατηρηση
ουτε ειδα σημαδια βιασυνης απο πλευρας της κοπελας βαρεθηκα πριν απ αυτην μαλιστα ...
παιζοντας τον της ζητησα να τελειωσω πανω της και μετα απο ενα μικρο κομπιασμα ειπε οκ , μαλλον το εκανε σαν δωρο , γιατι δεν τελειωσα και περασε και η ωρα εδω που τα λεμε
ετσι τελειωσα πανω της λοιπον και το χαρηκα
Της προτεινα να μεινει ακινητη και την σκουπισα προσεκτικα , ενοιθα σαν παιδακι που εκανε ζημια και θελει να κριψει τα ιχνη χαχαχαΑφου την καθαρισα σχολαστηκα της εδωσα και ενα φιλακι
στην πλατη , εις ενδηξην τελους των εργασιων καθαριοητας
Μετα απ αυτο περιμενα να γυφει σαν νιτζα γιατι πραγματι το παραγαμησαμε ,αυτη καθησε στο κρεβατι με κοιτουσε και χαμογελουσε ικανοποιημενη ηθελε να μου πει κατι αλλα δεν μπορουσε μαλλον
καθησα διπλα της την αγγαλιασα και της εδωσα ενα φιλι σου μαγουλο
Ρωτησα για της βαρδιες και μου ειπε οτι δουλευει εκει συνηθως πρωινα , της ειπα οτι θα ξαναπερασω καποια στιγμη και χαρηκε
Ξεκινησε το ντυσιμο οπου παλι πηγαινε χαλαρα , μεχρι να βαλει ενα βρακι και ενα σουτιεν ειχα και γω ντυθει ( καλτσες παντελονια , φανελακια , μπλουζακια ...)
Ξαναφιληθηκαμε πλαγιομετωπικα στα χειλη και βγηκαμε σχεδων μαζι , ειπαμε και κανα δυο μαλακιες με την τσατσα εξω , γελουσε και αυτη και επιτελους βγηκα
Παρα λιγο Σογαμπρος ...
Θα ξαναπαω αν μεινει εδω , αλλα θα περιμενω να μαθει κανα ελληνικο πρωτα
Στα συν
Η διαθεση την κοπελας και το χαρουμενο χαμογελο της
Η ανακοινηση του χωρου ειναι θετικη , αλλα καμια σχεσγ σαν σπιτι με Villa Λα Φαμ , ΛΟυξ κτλ
Η υπηρεσια , μια ξανθια με κοντο μαλι ηταν επισης προσχαρη
Στα αρνητικα
Δεν εχω παραπονο γενικως , καλα ηταν
Λιγο στενουρα σαν χωρος , ενα θεματακι με το παρκινγκ
αλλα απο υπηρεσεις καλα ηταν
Απο εφμανιση γενικος δεν ειναι καμια σεξοβομβα υστερει σαφως στο βυζι
Αλλα ειναι προσχαρη κοπελα και ομορφουλα