Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η επιστροφή της τρελό-Τζένης;;;

Ειχε μια τρελη φατσα να σου πω,... αλλα δεν την ηξερα και απο παλια
Μαυρομαλα μακρυ μαλι , και μεγαλουτσικη ...δε με τραβηξε καθολου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ελα μπας και βγαλουμε ακρη , αν εχω δικιο ειστε για ξυλο ολοι , αγεωγραφητοι καργα  :2funny: μονο να γαματε ξερετε

PNG, 888x539px, 81 KB (0.08 MB)
η μ αλακια ηταν οτι ξεσαχα τι κινητο στο αμαξι και δεν τραβηξα φωτος ρε πουστη !
αντε βρε γκαβαμαρα..... :birdman: :grin: :grin: :grin:

το 14 θα ειδες...... :grin: :grin:

καλα ρε μαν η σαρα δεν σ αρεσε; :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ελα μπας και βγαλουμε ακρη , αν εχω δικιο ειστε για ξυλο ολοι , αγεωγραφητοι καργα  :2funny: μονο να γαματε ξερετε
ποσα ανοιχτα ειδες στην Προμηθεως??λογικα το 11 και το 25

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

PNG, 888x539px, 81 KB (0.08 MB)

Nτάξει τρελό respect για την προσπάθεια χαρτογράφησης του βαρδάρη.  :thumbsup:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Αν δεν κανει κοπο ας πει καποιος για αυτες τις μερες, 3 κοπελες.
3 προτασεις value for money, στο απλο μονο.
Κυριος καλο service και οχι πανω απο 30.
Πειτε σπιτι(οδο κ αριθ.) και ωρα που ειναι εκει.

Στο 30αρι δεν έχω κάτι να προτείνω νομίζω.. Κάτι ειπώθηκε για την Εβελίνα στο Σαπφούς 8 το βράδυ, αλλά δεν την έχω πάρει εγώ.. Σε σύγκριση με τις άλλες στο Βαρδάρη πρέπει ν΄αξίζει..
Για 40αρι σε στούντιο, μπορώ να προτείνω κάποιες..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλ αν δεις τον χαρτη εχει αλλο ενα προμηθεως 10 το υπολογιζω εγω , καλα θα με τρελανετε ρε ? δε το εχετε ξαναδει ?  

λοιπων οπως βλεπεις την φωτο , απο δεξια απ αυτο εχουν κανει ενα κιοσκι , προμηθεως και σαπφους γωνια γωνια  ,πισω απο το κιοσκι εχει βορδελο

γαμω το κινητο μου το ξεχασα γαμω , θα ειχα και φωτος και ολα , φτουυυυυυυυ

gl η Σαρα δεν ειναι μπαζο , απλα την περιμενα αλλιως ... θα την παρω , την αφησα γιοα καβαντζα και πηγα στην ρεβεκα που δεν ειχε και κριτικες  ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
λοιπων οπως βλεπεις την φωτο , απο δεξια απ αυτο εχουν κανει ενα κιοσκι , προμηθεως και σαπφους γωνια γωνια  ,πισω απο το κιοσκι εχει βορδελο
αυτο που λες ειναι Σαπφους 5,η εδρα της Βερονικας που λεμε,το πρωτο διδυμο που λεμε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν καταλαβες μαλλον , το σαπφους 5 ειναι δεξια απο το προμ 11 σωστα ? και μετα ειναι το 7

Αυτο που λεω εγω ΔΕΝ υπαρχει στον χαρτη και δεν μιλαω για αυτο εδω

αυτο ειχε ενα ταμπελακι μπλε που εγραφε 5 δεξια της πορτα και απο πανω δεν ειδα λαμπα ( μπορει να μην την προσεξα )
παντως η πορτα δεν ανοιγε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αυτο ειχε ενα ταμπελακι μπλε που εγραφε 5 δεξια της πορτα και απο πανω δεν ειδα λαμπα ( μπορει να μην την προσεξα )
παντως η πορτα δεν ανοιγε
απο το κιοσκι απο κατω πηγες να μπεις ρε συ?και δε πλακωσε ο φυλακας  :s&m_1: :s&m_1:??εκεινη η πορτα οδηγει στην κουζινα του Σαπφους 5....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
απο το κιοσκι απο κατω πηγες να μπεις ρε συ?και δε πλακωσε ο φυλακας  :s&m_1: :s&m_1:??εκεινη η πορτα οδηγει στην κουζινα του Σαπφους 5....
επισης πολλοι μπερδευονται και προσπαθουν να ανοιξουν και τη 2η πορτα που υπαρχει λιγα μετρα πιο πανω απ'το Προμηθεως 11(επι της Προμηθεως).εκει εχει λαμπα απο πανω αλλα σβηστη.ενα βραδυ μαλιστα δυο πιτσιρικαδες αφου προσπαθησαν να μπουν και δεν ανοιγε αρχισαν να χτυπαν με το χερακι τους απ'εξω για να τους ανοιξει καποιος :jerking: :jerking: :jerking:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Δεν ξέρω αν έχει σχέση μ' αυτό που λέτε, αλλά κι εγώ λίγο πιο πάνω απ' το Προμηθέως τέρμα κάτω (το 11), είδα μια πόρτα ακόμα με φωτάκι κ μια ταμπέλα Προμηθέως Χ πάνω.. Από περιέργεια πήγα να την ανοίξω, αλλά ήταν κλειδωμένη.. Πρέπει να 'ναι στο Προμηθεως 11 κι αυτή, απλά πρέπει να χει κι άλλη είσοδο..!

ΥΓ. Απίστευτο, αλλά το ίδιο έγραφα κι εγώ μόλις τώρα..!

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Στο 30αρι δεν έχω κάτι να προτείνω νομίζω.. Κάτι ειπώθηκε για την Εβελίνα στο Σαπφούς 8 το βράδυ, αλλά δεν την έχω πάρει εγώ.. Σε σύγκριση με τις άλλες στο Βαρδάρη πρέπει ν΄αξίζει..
Για 40αρι σε στούντιο, μπορώ να προτείνω κάποιες..
Λαθως δικο μου.
30 ηληκια λεω.
Σορυ.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν πηγα να μπω στο κιοσκι ρε συ , και ειδα που εκει ειχε κατι τυπαδες

Λοιπων κατι δεν ταιριαζει εδω ... η εγω τα εχω μπερδεψει η ο χαρτης του φορουμ θελει σερβις

Δες στον χαρτη και πατα σαπφους 5 , 1ον δεν μπορεις να πας εκει απο το κιοσκι γιατι αναμεσα ειναι το Προμ 11

ΕΚΤΟΣ το προμ 11 (του χαρτη ) ειναι το Σαπφως 5  (λογικο το κοβω)
Το Σαπφους 5 (του χαρτη ) ειναι εκεινη η ακυρη πορτα που λεμε
και το Προμηθεως 10 ( που λεω εγω το καινουριο ) ειναι το 11

Μαλλον ετσι εχουν τα πραγματα , δειτε το λιγο οι βαρδαρογνωστες εγω τουριστας ειμαι εκει ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπων κατι δεν ταιριαζει εδω ... η εγω τα εχω μπερδεψει η ο χαρτης του φορουμ θελει σερβις
τεσπα μην σκας κιολας.παντως ο χαρτης ειναι σωστος οπως τα εχει.πιθανον να ηταν κλειστο σημερα το Σαπφους 5....οποτε εκει μπερδευτηκες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οχι αλ , κατι αλλο παιζει εγω τον χαρτη δεν τον βλεπω σωστο εκει στην γωνια αλλα τεςπα ,

παντως στο προμ 16 πουλανε ρουχα , ας το επιβεβαιωσει καποιος και με μια φωτο γιατι εγω δεν σκοπευω να παω συντομα
και δειτε τι γινετε και το 14...  καθως και ποιο πανω απο το 25.... που μπηκε εκεινος ο μαλακας ?  :think:

Τεςπα ... εχω δουλεια τωρα γραφω κριτικη τωρα , ας αναλαβει αλλος τα πολεοδομικα του βαρδαρη  :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Λαθως δικο μου.
30 ηληκια λεω.
Σορυ.

Νομίζω από αύριο θα 'ναι τα πρωινά η Αφρουλα στο Κωλέττη 17..! Εγγυημένη λύση..! Αλλά κοντά στα 30 ηλικιακά κ στα 40 ευρώ..
Στα 40 ευρώ, έχει κ δυο πολύ ωραίες γκόμενες στο Βιλλα, Φρίξου 9.. Την Αντριάννα κ την Τζέσυ, αλλά με αντικρουόμενες κριτικές..! Με μένα πάντως ήταν αρκετά καλές..!
Εγώ σ' αυτές θα πήγαινα..!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κριτικη για Ρεββεκα στο 52 Αλισα
θα την ξαναδω για λαθη και θα την δημοσιευσω μαλλον αυριο , οσοι δεν εχετε δουλεια , διαβαστε  :grin:
και πειτε μου για λαθη με Πμ ανμ  βρειτε κατι

Μετριου αναστηματος  κορασιδα 21 ετων εκ Ρωσιας με μακρυ μαλλι (που μεσα ειχε πιασει κοτσιδα ) μελαχρινη
Οχι για βυζολατρεις ΝΑΙ  ντογκυ σταϊλ λατρεις ( καλουλης ο ποπος )
Χαμογελαστη και ευδιαθετη Ρωσιδουλα η Ρεβεκκα μας και ειπα να μπω να δοκιμασω

Ελληνικα λιγα αφου ειναι εδω κανα 4μηνο οπως ειπε , δεν περιμενα πολυ και αφου αγγαλιαστηκαμε στα ορθια και χαιδολογηθηκαμε λιγο στα ορθια μετα ξαπλωσαμε και συνεχισαμε για λιγο το πασπατεμα , νταξυ... βυζι δεν εχει η γκομενα , αν ειστε βυζομανης πατε αλλου

Για την πιπα σηκωθηκα ορθιος ενω το περασμα την καποτας εγινε με καλυτεχνικο τροπο
την επιασε με τα χειλη απο κει που ειναι για τα χυσια , πως το λενε ....
και την περασε χωρις χερια ;)
H πιπα καλη , τον πηρε αρκετα βαθια και μου εδωσε την αισθησω οτι θελει να με κανει τουρμπο , ενω αλλου εισπρατω το < σε πιπωνω μαλακα , γιατι δεν καυλωνεις ?  προσπαθησε το κοριτσι πολυ  ενω και το ξυρισμενο αρχιδακι δεχτηκε ολιγην περιποιηση  
Της προτεινα να ξαπλωσει και το εκανε αμεσως , επεσα πανω της αφου πρωτα εριξα μια ματια στο μουνακι της  το οποιο  διαπλατα εστησε μπροστα μου
Της τον εμπηξα και απο την εκφραση του προσωπου της καταλαβα οτι οτι το ενοιωσε και δεν το
εκανε ψεματα αφου δεν διαπηστωσα χρηση γρασου και παρεμεινε ετσι καθ ΟΛΗ την διαρκεια της συνευρεσης η οποια δε κρατησε και λιγο
Για καμποση ωρα βαρουσα απο πανω μεχρι που βαρεθηκα και προτεινα αλλαγη , στηθηκε στα 4 και αρχησα παλι να σπρωχνω
και χαζευω την κωλαρα της που ειχε και ενα  τατου στην μεση , απο τον καθρευτη συνεχησα να βλεπω την φατσουλα της η οποια αντιδρουσε σε καθε μου εισοδο πραγμα το οποιο με εκανε να αισθανομαι χρησιμος σ αυτη την κοινωνια χαχα
Καπου πιαστηκα και εδω ομως και κατεβηκα απ το κρεβατι λεγοντας τηνς να ρθει για να τελεωνουμε εκει , πριν το κανει ξαναπηρε πιπα οικιοθελως και μετα γυρισε και αρχησα παλι να σπρωχνω
ωραιος ο κωλος της που απλωσε απο τα μπουτια μου ως την κοιλια μου , της εβαλα και χερι απο κατω και της ετριψα λιγο το μουνι και καπου εκει καταλαβα οτι ειμαι μια μηχανη του σεξ
Δεν μπορουσα να τελειωσω ρε πουστη, ισως γιατι ειχα γαμησει αλλου πριν λιγη ωρα και ετσι αποφασισα να κοψω γιοατι ειχα αρχησει να κουραζομαι , γαμουσα αρκετη ωρα αλλα δεν δεχτηκα την παραμικρη παρατηρηση
ουτε ειδα σημαδια βιασυνης απο πλευρας της κοπελας βαρεθηκα πριν απ αυτην μαλιστα ...
παιζοντας τον της ζητησα να τελειωσω πανω της και μετα απο ενα μικρο κομπιασμα ειπε οκ , μαλλον το εκανε σαν δωρο , γιατι δεν τελειωσα και περασε και η ωρα εδω που τα λεμε
ετσι τελειωσα πανω της λοιπον και το χαρηκα :)
Της προτεινα να μεινει ακινητη και την σκουπισα προσεκτικα , ενοιθα σαν παιδακι που εκανε ζημια και θελει να κριψει τα ιχνη χαχαχαΑφου την καθαρισα σχολαστηκα της εδωσα και ενα φιλακι
στην πλατη , εις ενδηξην τελους των εργασιων καθαριοητας

Μετα απ αυτο περιμενα να γυφει σαν νιτζα γιατι πραγματι το παραγαμησαμε ,αυτη καθησε στο κρεβατι με κοιτουσε και χαμογελουσε ικανοποιημενη ηθελε να μου πει κατι αλλα δεν μπορουσε μαλλον
καθησα διπλα της την αγγαλιασα και της εδωσα ενα φιλι σου μαγουλο

Ρωτησα για της βαρδιες και μου ειπε οτι δουλευει εκει συνηθως πρωινα , της ειπα οτι θα ξαναπερασω καποια στιγμη και χαρηκε
Ξεκινησε το ντυσιμο οπου παλι πηγαινε χαλαρα , μεχρι να βαλει ενα βρακι και ενα σουτιεν ειχα και γω ντυθει ( καλτσες παντελονια , φανελακια , μπλουζακια ...)

Ξαναφιληθηκαμε πλαγιομετωπικα στα χειλη και βγηκαμε σχεδων μαζι , ειπαμε και κανα δυο μαλακιες με την τσατσα εξω , γελουσε και αυτη και επιτελους βγηκα
Παρα λιγο Σογαμπρος ...

Θα ξαναπαω αν μεινει εδω , αλλα θα περιμενω να μαθει κανα ελληνικο πρωτα

Στα συν
Η διαθεση την κοπελας και το χαρουμενο χαμογελο της  
Η ανακοινηση του χωρου ειναι θετικη  , αλλα καμια σχεσγ σαν σπιτι με Villa Λα Φαμ , ΛΟυξ κτλ
Η υπηρεσια , μια ξανθια με κοντο μαλι ηταν επισης προσχαρη

Στα αρνητικα
Δεν εχω παραπονο γενικως , καλα ηταν
Λιγο στενουρα σαν χωρος , ενα θεματακι με το παρκινγκ
αλλα απο υπηρεσεις καλα ηταν
Απο εφμανιση  γενικος δεν ειναι καμια σεξοβομβα υστερει σαφως στο βυζι
Αλλα ειναι προσχαρη κοπελα και ομορφουλα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

οριστε και η καρτα μας , να ρθειτε
ο πρωτος που θα με χαρακτιρησει νταβα κερδιζει γλυφιτζουρι
( και θα εχει και δικιο γιατι ουτε νταβας να ημουν με ολα αυτα  :2funny: )

Δεχονται και κυριους  με ιδιαιτεροτητες λεει  (για τον gl θα λενε  :2funny: )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

οριστε και η καρτα μας , να ρθειτε
ο πρωτος που θα με χαρακτιρησει νταβα κερδιζει γλυφιτζουρι
( και θα εχει και δικιο γιατι ουτε νταβας να ημουν με ολα αυτα  :2funny: )

Δεχονται και κυριους  με ιδιαιτεροτητες λεει   (για τον gl θα λενε  :2funny: )
ειναι παλια η καρτα....τωρα με δεχονται παντου.... :birdman: :birdman:

με το τριτο ποδι μου..... :birdman: :grin:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Άντε να δούμε ποιός θα σπάσει τη χιλιάρα...!!!
Κοντά είμαστε..! Λες να 'μαι γω..;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom