Εεεεπ τι γινετε εδω ? ολοι για ψαρεμα ?
Εγω πηγα γαμησα παντως
Κατ αρχην ενα μεγαλο συγνωμη φιλε καραμαν για το στησιμο που εφαγες , ελπιζω να επιασες πολλα ψαρια και να ειχες καλη παρεα
Εγω πηγα μυλο γκαις αλλα οπως και την αλλη φορα δεν ειχα στον μυλο μοιρα
Τα ξεραμε και απο χθες βασικα αλλα ας τα ξαναπουμε ... ( αν και μολις Σχολασαν ολες )
Π Ερημητη δεν πηγα υπεθεσα Ναντια και δεν ειχα Ναντιοδιαθεση Σορρυ
Ν ουρανου Αλεξανδρα η οποια δεν μαρεσει , και παλι σορρυ
Φριξου δεν πηγα σε κανενα , Αγαπη Αντριανα λογικα
Λα φαμ Λουση , θα την παρω αλλη φορα
Α Γεωργιου 4 Ευα , καλουτσικη ,αλλα μεγαλουτσικη επισης , η τσατσα μια με σημαδεμενη φατσα ηταν λιγο γεια σου ....
Κατεχακη Μαρινα μιλφορωσιδα , αντε γεια σας και απο δω
Μαντζαρου 14 η Σαραααααα που την ειχα στο προγραμμα ολη την εβδομαδα αλλα τελικα δεν πηγα , Δε μαρεσε και τοσο :- ωστοσο της τον βαζω , δε με χαλαει , οποτε της το χρωσταω....
Κωλετη μια Ανιτα , ξανθουλα με ανταυγιες δεν ειχα δει κριτικες , δε με τρελανε κιολας , δε μ αρεσει και ο χωρος στην κωλετη και την εκανα
Κωταα η Μαρινααααα , βγαινει την βλεπω και ξαναμπαινει μεσα, αφου δεν ειχε κοσμο την ξαναφωναζω ελα δω καλε , εσυ ειναι η μαρινα απο ερως λεω ? Ναι λεει γιατι ? γιατι εχω ακουσει καλα λογια για σενα λεω , και χαμογελασε , χαιρετισσα κα την εκανα , μελαχρινη με ξανθιες ανταυγιες αδυννατη κοντουλα με οχι φοβερο χαμογελο ... Δεν ξερω αν ηταν στανταρ αυτη , ας παει καποιος που την ξερει αν επιβεβαιωσει
Τσιρκο βικυ
Αλισα Η Ρεβεκκα στην οποια της το εδωσα (δευτερη εκτονωση )
, καλα ηταν θα γραψω κριτικη φυσικα !
Ας παω και μια βαρδαρη λεω... δε ξερω πως μου ρθε
Εδω εχουμε θεμα , και πρεπει αν το δει και ο Αδμιν
αλλιως τα βλεπω στον χαρτη λοιπον
Προμηθεως 10 !! δεν υπαρχει στον χαρτη, μολις ξεκινουσε η Αλεξια , ενω μια αλλη εφευγε , δεν ξερω ποια ηταν
Προμηθεως 11 ηταν η Ηρα
Προμηθεως 16 Γεια σου , εγινε ρουχαμαγαζι εκ Πεκινου
Προμηθεως 14 Δεν το πηρε το ματι μου ...
Προμηθεως 19 (μπλε ) κλειστο
Προμηθεως 25 Μαι ψιλη μελαχρινη που μου ψιλοαρεσε , Ναταλι ?
τεςπα δεν θυμαμαι το ονομα
ΚΑΙ Προμηθεως 30 ? !! εχουμε κατι εκει ? ο φιλος που ημασταν μαζι επιμενει οτι ειδε καποιον μετα το προμ 25 να παει ποιο πανω και να μπαινει εκει
Παμε Σαπφους
Στο 5 εχει μαγαζι ρε ? πηγα να ανοιξω την πορτα και ο αλλος γελουσε , ρε μαλακα που πας να μπεις ? ουτε λαμπες απο πανω ουτε τιποτα
Στο 7 μια Τζενη , δε μαρεσε
Στο 8 πολυ κοσμο και βαριομουν να περιμενω , ενω εκεινη η ντισκομπαλα με νευριασε
Τανταλου & Σαπφους Χριστινα.gr , Την ρωτησα ποτε θα παει σε κανα στουδιο γιατι ηθλενα να της το ξαναβαλω μια φορα αλλα δεν ξαναπαει λεει...
και γω δεν εξερω αν ξαναερθω βαρδαρη λεεω ... οποτε στην τον εδωσα
Ο χωρος δεν βρομουσε αλλα εκανε ζεστη (καλοριφερ) και τα 2 πησω δωματια ειναι θεοστενα
την πηδηξα στο μπροστα και δεν ειδα κατι καινουριο απο αποψη σερβις , μου ειναι συμπαθης παντως
Στα υπολοιπα δεν πηγα
Τανταλου 8, 9 , 14 & Σαπφους 20
Αυτα .. εχω και κανα δυο φωτο , τωρα τις ανεβαζω,..
ΕΔΙΤ
ωωωπααααααα ξεχασα να πω για το Λουξ , Ενα πιπινακι που μαρεσε πολυ στα 30 το απλο
Αλλα η τσατσα μου τα εκανε καρπουζια με νευριασε και δεν ηθελα να ξαναγυρισω
Μαρθα , και δεν φανηκε να ξερει καλα ελληνικα ...
την πηδουσα ανετα... αλλα αυτο το σπιτι εχει τις ποιο σπαστικες υπηρεσιες ρε πουστη ! στα διαλα ....
Εχω και φωτο αλλα θελει επεξεργασια απο το λουξ πουσε Αδμιν ... τι να κανω ?