Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 88
- Πόντοι
- 1
Τι εννοείς ρε φίλε γίνε πιο ξεκάθαρος?της αρεσουν οι κουραμπιεδες παντως..να ξερεις...
Τι εννοείς ρε φίλε γίνε πιο ξεκάθαρος?της αρεσουν οι κουραμπιεδες παντως..να ξερεις...
Ετσι φιλε,μην λες ποια....αυτοι θελουν να την γαμησουν για αυτο σε ρωτανε....Ε δεν μπορώ να πω..με καποια
Πουτανοκαψουρα εφαγες!!!!!Ε δεν μπορώ να πω..με καποια
Για καμια Λαρα θα λεει σιγουρα.......εχει η Λαρα κατι χαζουληδες που πανε στο μπουρδελο με λουλουδια,σοκολατες και δωρα και τους δουλευει κανονικα...μου τα ελεγε μια φορα στο δωματιο και γελουσε τους κοροιδευεΜε ποια είσαι τόσο ερωτευμένος ρε φίλε;να ξέρουμε
47 είμαι δεν έχουν σχέση οι ηλικίες.εγω ξεκίνησα μεγάλος το σεξ...δεν υπάρχει κάτι στάνταρ....γιατί το λες...αν τύχει κ ερωτευτείς είναι πολύ όμορφο...απλά ο χώρος είναι μη κατάλληλος...έξω είχα φλερτ με καμμία 27 χρόνων γυρνάει μου κάνει like με το χέρι περιμένει να μιλήσω κ σηκώθηκα κι έφυγα...θέλω να πω ότι δεν την είδα κανΠουτανοκαψουρα εφαγες!!!!!
Βρες μια νορμαλ κοπελα και ασε τα μπουρδελα.....τις πουτανες τις γαμαμε ΔΕΝ τις ερωτευομαστε ειναι νομος!!!
Αν εισαι πιτσιρικας ξεχνα την και προχωρα...τωρα αν εισαι μεγαλος sorry αλλα εχεις θεμα στο μυαλο..
Φιλε, φιλικη συμβουλη. Σταματα το εδω γιατι θα σε παρουν ολοι στο ψιλο.47 είμαι δεν έχουν σχέση οι ηλικίες.εγω ξεκίνησα μεγάλος το σεξ...δεν υπάρχει κάτι στάνταρ....γιατί το λες...αν τύχει κ ερωτευτείς είναι πολύ όμορφο...απλά ο χώρος είναι μη κατάλληλος...έξω είχα φλερτ με καμμία 27 χρόνων γυρνάει μου κάνει like με το χέρι περιμένει να μιλήσω κ σηκώθηκα κι έφυγα...θέλω να πω ότι δεν την είδα καν
Οσο και μεγαλος και να ξεκινησες το σεξ,απο την στιγμη που εισαι 47 χρονων και λες αυτα τα πραγματα θα σου δωσω μια συμβουλη.....πανε σε κανεναν ψυχολογο να μιλησεις ....47 είμαι δεν έχουν σχέση οι ηλικίες.εγω ξεκίνησα μεγάλος το σεξ...δεν υπάρχει κάτι στάνταρ....γιατί το λες...αν τύχει κ ερωτευτείς είναι πολύ όμορφο...απλά ο χώρος είναι μη κατάλληλος...έξω είχα φλερτ με καμμία 27 χρόνων γυρνάει μου κάνει like με το χέρι περιμένει να μιλήσω κ σηκώθηκα κι έφυγα...θέλω να πω ότι δεν την είδα καν
Ναι..κι επειδή το θέμα είναι άσχετο όσοι θέλουν συμπαράσταση inbox προσωπικά μηνύματα στείλτε γιατί τα παιδιά θα με κράξουν κ με το δίκιο τους sorryΟσο και μεγαλος και να ξεκινησες το σεξ,απο την στιγμη που εισαι 47 χρονων και λες αυτα τα πραγματα θα σου δωσω μια συμβουλη.....πανε σε κανεναν ψυχολογο να μιλησεις ....
Το οτι ξεκινησε μεγαλος το σεξ ειναι βασικο προβλημα οποτε δεν εχει "παγωσει" συναισθηματικα οπως οι περισσοτεροι που γαμαμε απο τα 15.....Οσο και μεγαλος και να ξεκινησες το σεξ,απο την στιγμη που εισαι 47 χρονων και λες αυτα τα πραγματα θα σου δωσω μια συμβουλη.....πανε σε κανεναν ψυχολογο να μιλησεις ....
Εγώ θα σου πρότεινα να πας να μπεις στο τσαρδί περίμενε να βγει η κυρία,και μόλις βγει σήκω και φύγε επιδεικτικά!Είναι τρομερά δύσκολο δεν μπορούν να το καταλάβουν εύκολα...έχω όλη μέρα τρεχαματα εχ λιώσει στο γυμναστήριο αλλά το μυαλό εκεί...θέλει χρόνο...εύχομαι να μην το περάσει κανενας
Συναγωνιστή μου έχω πετύχει τύπο στις βίλες να τον βγάζουν σηκωτό απ το δωμάτιο . . . είχε αφήσει τα δόντια πάνω σε μια λαμαρίνα . . . Αν θυμάμαι καλά ήταν για την Γαλήνη . . .
Μη φοβάσαι . . . προχώρα . . . έχεις ακόμα περιθώριοε
Α όχι το ξεχνάμε με την μια φιλεΣυναγωνιστή μου έχω πετύχει τύπο στις βίλες να τον βγάζουν σηκωτό απ το δωμάτιο . . . είχε αφήσει τα δόντια πάνω σε μια λαμαρίνα . . . Αν θυμάμαι καλά ήταν για την Γαλήνη . . .
Μη φοβάσαι . . . προχώρα . . . έχεις ακόμα περιθώριο![]()
Για να επαιξε τετοιο σκηνικο καποια χοντρη μαλακια θα εκανε ο τυπος σιγουρα...Συναγωνιστή μου έχω πετύχει τύπο στις βίλες να τον βγάζουν σηκωτό απ το δωμάτιο . . . είχε αφήσει τα δόντια πάνω σε μια λαμαρίνα . . . Αν θυμάμαι καλά ήταν για την Γαλήνη . . .
Συναγωνιστή μου έχω πετύχει τύπο στις βίλες να τον βγάζουν σηκωτό απ το δωμάτιο . . . είχε αφήσει τα δόντια πάνω σε μια λαμαρίνα . . . Αν θυμάμαι καλά ήταν για την Γαλήνη . . .
Μπα μην το λες μπορει να στραβωσει κάποια για οτιδήποτε...και καλά που το επισημαίνει το παλληκάρι για να είναι ο κόσμος σωστός..πχ κι εγώ κάνω λάθος κ το δέχομαι συμπέρασμα πηγαίνουμε πελάτες κάνουμε την δουλειά μας και φεύγουμε κύριοι χωρίς να ενοχλούμε κανενανΓια να επαιξε τετοιο σκηνικο καποια χοντρη μαλακια θα εκανε ο τυπος σιγουρα...
Μαυρισε....λιγο.!!! ....και μαζευτηκε στο δωματιο.Γυρίσε η καταλινα είδα τη είδε κανένας? Άλλαξε καθολου