Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ελα ρε gl , σορρυ για την καθηστερηση

λιγο μεγαλη μου βγηκε....  τι λετε ?  :think:
θα συμφωνησω οτι το χερακι-αποστατης ειναι μεγαλο προβλημα και πολυ διαδεδομενο τωρα τελευταια.χαλαει το μισο γαμησι...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Λοιπόν, μικρή βόλτα χθες το βράδυ προς Μυλο μερια...
26ης Οκτωβρη 52 Είδα μια μελαχροινή κοντόχοντρουλα κατα τη γνώμη μου.. Η τσατσά μου 'πε ότι τη λένε Μαρίνα.. Ρωτάω, πότε δουλεύει η Μαρία..; Αυτή είναι, μου λέει..! Τα συμπεράσματα δικά σας..
Α.Γεωργίου 34 Η Λούνα..! Καλούτσικη μου φάνηκε από κοντά..! Η Μαρία η τσέχα δουλεύει πρωί μου 'πε η τσατσά κι οτι το στήθος της είναι τελείως φυσικό..! Έτσι μου ΄πε..!
Ν.Ουρανου 26 Η Ναταλι..!
Φριξου 9 Η Αντριάννα..!
Φριξου 14 Η Ανίτα..

Κλειστα βρηκα κι εγώ...Ν.Ουρανου 1Β, Κεφαληνιας, Α.Γεωργιου 16, Α.Γεωργιου 4.

Κ σημερινη απογευματινή βολτα στο Βαρδάρη..

Προμηθεους 25 Πολύ μέτριο κορίτσι..
Τανταλου 14 Αδύνατη, ψηλή,καστανή..
Τανταλου 8 Κλειστό
Τανταλου και Σαπφως Η γνωστη νταρντανα μελαχρινη ατσουμπαλη που δουλευει παντα εδω και τσιγγανοφερνει λιγακι. (μάλλον την ίδια είδα..)
Σαπφως 20 Η Βανέσσα..!
Σαπφως 7 Η Αντριάννα..! Ένα πολύ ωραίο μελαχροινό πιπινάκι από Ρουμανία..! Ωραίο σωματάκι κ μικροκαμωμέμη, αλλά μέτριο μέγεθος βυζί..! Την ξέρει κανείς..;
Σαπφως 8 Η Ανίτα.. Πιπινάκι, καστανό, μικροκαμωμένο με μικρό βυζάκι..! Η Εβελινα θα 'ναι αύριο το πρωί μετά τις 9.!
Σαπφως 5 Η ξανθιά Τζέσικα..! Την έχω πάρει στο Ταντάλου 9.. Ωραίο σώμα, ψηλή, λίγο πεσμένο βυζί..!
Αυτά τα ολίγα.. Ετοιμάζομαι να ξανακατέβω Αθήνα, γιατί άκουσα ότι η Μαντόνα γύρισε..!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
26ης Οκτωβρη 52 Είδα μια μελαχροινή κοντόχοντρουλα κατα τη γνώμη μου.. Η τσατσά μου 'πε ότι τη λένε Μαρίνα.. Ρωτάω, πότε δουλεύει η Μαρία..; Αυτή είναι, μου λέει..! Τα συμπεράσματα δικά σας..
Τσατσα η φαφουτα ?   :think:
Α.Γεωργίου 34 Η Λούνα..! Καλούτσικη μου φάνηκε από κοντά..! Η Μαρία η τσέχα δουλεύει πρωί μου 'πε η τσατσά κι οτι το στήθος της είναι τελείως φυσικό..! Έτσι μου ΄πε..!
Λουνα μετρια κατα κοινηομολογια , δες κριτικες ... Για την Μαρια τι ρωτησες ? αν εχει φιαγμενο βυζι ?
Φριξου 14 Η Ανίτα..
Ποια ειναι αυτη ? που δουλευει και κωλλετη ?

Τανταλου και Σαπφως Η γνωστη νταρντανα μελαχρινη ατσουμπαλη που δουλευει παντα εδω και τσιγγανοφερνει λιγακι. (μάλλον την ίδια είδα..)
Οχι Η Χριστινα.gr ε ?

Αυτά τα ολίγα.. Ετοιμάζομαι να ξανακατέβω Αθήνα, γιατί άκουσα ότι η Μαντόνα γύρισε..!
:rockon: :rockon: :rockon: Καλα να περασεις

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Και ελατε εδω να πειτε καμια γνωμη - εμπειρια

γιατι μου φαινετε Σαλονικιωτικο ειναι το προβλημα μονο....

Το λινκ δε δουλεύει..!
Η τσατσά στο 26 Οκτ 52 δε θυμάμαι πως ήταν, αλλά πολλή βλαμμένη..! Αφού είπε ο Καραμαν ότι η Μαρία είναι ξανθιά με βυζάρες..!
Η Λούνα είναι πιο γλυκιά από κοντά, στις φωτο φαίνεται σκυλι..! Κοντούλα πάντως..
Για τη Μαρία τη τσεχα είπα ότι έχω να τη δω απ' το καλοκαίρι κ ρώτησα αν έχει αλλάξει καθόλου εμφανησιακά.. Κ μου 'πε όχι, δεν έχει κάνει καμιά επέμβαση..
Για την Ανίτα έγραψε κι ο Καραμαν.. Εγώ την εβλεπα στο Πρ.14..
Στο πράσινο δεν ήταν η Χριστίνα.. Μάλλον η ιδια που δε κι ο Καραμαν..

Επισκέπτης
Σαπφως 7 Η Αντριάννα..! Ένα πολύ ωραίο μελαχροινό πιπινάκι από Ρουμανία..! Ωραίο σωματάκι κ μικροκαμωμέμη, αλλά μέτριο μέγεθος βυζί..! Την ξέρει κανείς..;

Γειά σας κύριοι! Την ξέρω, θα απογοητευτείς όταν την δείς στο δωμάτιο πιστεύω. Το βυζί φαίνεται καλύτερο στο σαλόνι, είναι γενικά παθητική πολύ στο δωμάτιο και έκαναν δίπλες τα κρέατα της στην κοιλιά όταν ήμασταν στο δωμάτιο πράγμα που με είχε ξενερώσει, αυτά πριν από κάτι μήνες με κάθε επιφύλαξη. Εγώ πάντως θα σου συνιστούσα να προσπεράσεις γιάτι έχω καταλάβει ότι έχεις συγκεκριμένο γούστο κ είσαι τελειομάνης στα της εμφάνισης.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αντριαννα ? Ρουμανια ? μη μου πεις το κομοδινο της  εκκλησιας ?  :idiot:

Το λινκ ειναι αυτο που ειπα πριν οκ τωρα ?

Στο λα φαμ αφου δε σου ειπε οτι ο τζο και οι αλλοι γραφουν  μαλακιες παλι καλα   :2funny:
ποια τσα ηταν αυτη με τα γυαλια ? το τηλεφωνο στο χερι και ενα μακρυ πουκαμισο ?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Αντριαννα ? Ρουμανια ? μη μου πεις το κομοδινο της  εκκλησιας ?  :idiot:

Το λινκ ειναι αυτο που ειπα πριν οκ τωρα ?

Στο λα φαμ αφου δε σου ειπε οτι ο τζο και οι αλλοι γραφουν  μαλακιες παλι καλα   :2funny:
ποια τσα ηταν αυτη με τα γυαλια ? το τηλεφωνο στο χερι και ενα μακρυ πουκαμισο ?

Ναι,ΟΚ..! Ρε Τζο τις τσατσαδες δεν τις προσέχω ιδιαίτερα, κ δε θυμαμαι μετά, εκτός αν πάω σ' ένα συγκεκριμένο πολλές φορές..!
Την Αντριάννα πρώτη φορά την είδα.. Υπάρχουν κριτικές..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γειά σας κύριοι! Την ξέρω, θα απογοητευτείς όταν την δείς στο δωμάτιο πιστεύω. Το βυζί φαίνεται καλύτερο στο σαλόνι, είναι γενικά παθητική πολύ στο δωμάτιο και έκαναν δίπλες τα κρέατα της στην κοιλιά όταν ήμασταν στο δωμάτιο πράγμα που με είχε ξενερώσει, αυτά πριν από κάτι μήνες με κάθε επιφύλαξη. Εγώ πάντως θα σου συνιστούσα να προσπεράσεις γιάτι έχω καταλάβει ότι έχεις συγκεκριμένο γούστο κ είσαι τελειομάνης στα της εμφάνισης.

Δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε ότι δεν έχει ούτε κι ένα γραμμάριο περιττου λίπους πάνω της..!
Φορούσε εσώρουχο κ δεν το δα καλά το βυζί.. Διάρι μου φάνηκε, αν ήταν μεγαλύτερο θα πήγαινα.. Κατά τ' άλλα απ' τα πιο γλυκά πιπίνια που 'χω δει σε σπιτάκια..!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν ξερω αν λεμε για την ιδια , αυτη της εκκησιας δες στο ν ουρανου 1Β , δε θε την ελεγες και πιπινι παντως...
μαλλον αλλη θα ειναι...
Παντως εξαφανιστηκε εκεινη ( οχι οτι μου λειπει αλλα ....)

Καλα οκ με το λαφαμ , απλα μου φανηκε περιεργο που σου ειπε για επεμβασεις την στιγμη που μιλαμε και εμεις εδω γιαυτο...

τεςπα
Εκεινη την μαρθα την ειδε κανεις στο αλιακμωνος 8 ?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τελικά αυτή τη στιγμή παίζουν 3 Βανέσσες  :huh: :huh: :huh:

1. Βανέσσα, Σαπφούς 20
2. Βανέσσα, Προμηθέως 25
3. Βανέσσα, Κωλέτη 17

Πάντως τις 2 πρώτες τις τίμησα, (έχω γράψει και κριτικές) την τρίτη την πληροφορίθηκα από τον συναθλητή lastpontian.

Θα γίνει της Βανέσσας το κάγκελο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τελικά αυτή τη στιγμή παίζουν 3 Βανέσσες  :huh: :huh: :huh:

1. Βανέσσα, Σαπφούς 20
2. Βανέσσα, Προμηθέως 25
3. Βανέσσα, Κωλέτη 17

Πάντως τις 2 πρώτες τις τίμησα, (έχω γράψει και κριτικές) την τρίτη την πληροφορίθηκα από τον συναθλητή lastpontian.

Θα γίνει της Βανέσσας το κάγκελο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και πανω που ρωτουσα Καλα το ειπες της βανεσσας το καγκελο ,,, δηλαδι αμα ακουσεις βανεσσα ειναι σαν να παιζεις εδω παπας εκει παπας

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Είδαν ότι έπιασε το όνομα της μίας... το κότσαραν σε 5-6 να υπάρχει... και ότι φάνε από ανυποψίαστους!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Στην πρωινή βάρδια σήμερα στο Νικ. Ουρανού 26 η Αντριάννα, μελαχρινή ψηλή αδύνατη Ρουμάνα.
Κατάθεση πριν λίγο με 40 € ισπανικό και χύσιμο στα βυζιά (30 απλό και 50 το 69).
Το θεωρώ πολύ vfm. Παρότι είχα αμφιβολίες ότι για να είναι τόσο φθηνό κάποιο λάκο θα έχει η φάβα εν τέλει ήταν πολύ καλά, και η κοπέλα ωραία σε εμφάνιση και ικανοποιητική συμμετοχή.
Προλάβετε ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
νεο φρουτο αυτη ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
Στην πρωινή βάρδια σήμερα στο Νικ. Ουρανού 26 η Αντριάννα, μελαχρινή ψηλή αδύνατη Ρουμάνα.
Κατάθεση πριν λίγο με 40 € ισπανικό και χύσιμο στα βυζιά (30 απλό και 50 το 69).
Το θεωρώ πολύ vfm. Παρότι είχα αμφιβολίες ότι για να είναι τόσο φθηνό κάποιο λάκο θα έχει η φάβα εν τέλει ήταν πολύ καλά, και η κοπέλα ωραία σε εμφάνιση και ικανοποιητική συμμετοχή.
Προλάβετε ;)

Μηπως περασες απο 26ης 52??? Ψινομουνα σημερα να βγω να παω Νατασα στον Βαρδαρη αν ηταν βραδυνη αλλα δεν θα μπορεσω και λεω να παω απο την Ρεμπεκα σημερα...και να μην παω τζαμπα... :grin:

Μαλλον πρεπει να ειναι η Αντριανα που δουλευε τελευταια βαρδαρη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom