gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα σε προτεινω για νομπελ λογοτεχνιας εκτος απο ποιησης...Ελα ρε gl , σορρυ για την καθηστερηση
λιγο μεγαλη μου βγηκε.... τι λετε ?
θα σε προτεινω για νομπελ λογοτεχνιας εκτος απο ποιησης...Ελα ρε gl , σορρυ για την καθηστερηση
θα σε προτεινω για νομπελ λογοτεχνιας εκτος απο ποιησης...
θα συμφωνησω οτι το χερακι-αποστατης ειναι μεγαλο προβλημα και πολυ διαδεδομενο τωρα τελευταια.χαλαει το μισο γαμησι...Ελα ρε gl , σορρυ για την καθηστερηση
26ης Οκτωβρη 52 Είδα μια μελαχροινή κοντόχοντρουλα κατα τη γνώμη μου.. Η τσατσά μου 'πε ότι τη λένε Μαρίνα.. Ρωτάω, πότε δουλεύει η Μαρία..; Αυτή είναι, μου λέει..! Τα συμπεράσματα δικά σας..
Τσατσα η φαφουτα ?
Α.Γεωργίου 34 Η Λούνα..! Καλούτσικη μου φάνηκε από κοντά..! Η Μαρία η τσέχα δουλεύει πρωί μου 'πε η τσατσά κι οτι το στήθος της είναι τελείως φυσικό..! Έτσι μου ΄πε..!
Λουνα μετρια κατα κοινηομολογια , δες κριτικες ... Για την Μαρια τι ρωτησες ? αν εχει φιαγμενο βυζι ?
Φριξου 14 Η Ανίτα..
Ποια ειναι αυτη ? που δουλευει και κωλλετη ?
Τανταλου και Σαπφως Η γνωστη νταρντανα μελαχρινη ατσουμπαλη που δουλευει παντα εδω και τσιγγανοφερνει λιγακι. (μάλλον την ίδια είδα..)
Οχι Η Χριστινα.gr ε ?
Αυτά τα ολίγα.. Ετοιμάζομαι να ξανακατέβω Αθήνα, γιατί άκουσα ότι η Μαντόνα γύρισε..!
Καλα να περασεις
Και ελατε εδω να πειτε καμια γνωμη - εμπειρια
γιατι μου φαινετε Σαλονικιωτικο ειναι το προβλημα μονο....
Σαπφως 7 Η Αντριάννα..! Ένα πολύ ωραίο μελαχροινό πιπινάκι από Ρουμανία..! Ωραίο σωματάκι κ μικροκαμωμέμη, αλλά μέτριο μέγεθος βυζί..! Την ξέρει κανείς..;
Αντριαννα ? Ρουμανια ? μη μου πεις το κομοδινο της εκκλησιας ?
Το λινκ ειναι αυτο που ειπα πριν οκ τωρα ?
Στο λα φαμ αφου δε σου ειπε οτι ο τζο και οι αλλοι γραφουν μαλακιες παλι καλα
ποια τσα ηταν αυτη με τα γυαλια ? το τηλεφωνο στο χερι και ενα μακρυ πουκαμισο ?
Γειά σας κύριοι! Την ξέρω, θα απογοητευτείς όταν την δείς στο δωμάτιο πιστεύω. Το βυζί φαίνεται καλύτερο στο σαλόνι, είναι γενικά παθητική πολύ στο δωμάτιο και έκαναν δίπλες τα κρέατα της στην κοιλιά όταν ήμασταν στο δωμάτιο πράγμα που με είχε ξενερώσει, αυτά πριν από κάτι μήνες με κάθε επιφύλαξη. Εγώ πάντως θα σου συνιστούσα να προσπεράσεις γιάτι έχω καταλάβει ότι έχεις συγκεκριμένο γούστο κ είσαι τελειομάνης στα της εμφάνισης.
Τελικά αυτή τη στιγμή παίζουν 3 Βανέσσες
1. Βανέσσα, Σαπφούς 20
2. Βανέσσα, Προμηθέως 25
3. Βανέσσα, Κωλέτη 17
Πάντως τις 2 πρώτες τις τίμησα, (έχω γράψει και κριτικές) την τρίτη την πληροφορίθηκα από τον συναθλητή lastpontian.
Θα γίνει της Βανέσσας το κάγκελο.
Στην πρωινή βάρδια σήμερα στο Νικ. Ουρανού 26 η Αντριάννα, μελαχρινή ψηλή αδύνατη Ρουμάνα.
Κατάθεση πριν λίγο με 40 € ισπανικό και χύσιμο στα βυζιά (30 απλό και 50 το 69).
Το θεωρώ πολύ vfm. Παρότι είχα αμφιβολίες ότι για να είναι τόσο φθηνό κάποιο λάκο θα έχει η φάβα εν τέλει ήταν πολύ καλά, και η κοπέλα ωραία σε εμφάνιση και ικανοποιητική συμμετοχή.
Προλάβετε ;)
νεο φρουτο αυτη ?