Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινή βόλτα κατά τις 12:00 περιοχή Μύλου.
Ανδρέου Γεωργίου 4: Πήγα να φάω Εύα και βγήκε ρεπατζού. Τζίνα το όνομα ξανθό μετρίου αναστήματος με ωραίο βυζάκι και τατοο στη μέση. Μαύρο στην τσατσά που με ζάλισε τα @@ να περάσω και όταν με είδε να σηκώνομαι φόρτωσε και είπε να μην πάω σε άλλο μαγαζί και ότι θα μαλώσει την Ευα που την καψουρέυτηκα και τώρα που λείπε θα χάσει το μαγαζί....Ότι νάνε πρώτη φορά θα την έβλεπα την Εύα...( Η βρωμοτσατσά είπε ότι η Εύα λείπει στην πατρίδα της για όσους ενδιαφέρονται)

Ανδρέου Γεωργίου 16: Κλειστό

Ανδρέου Γεωργίου 34: Μαρία Σλοβάκα, ποπό τι βυζάρες είναι αυτές...άμα δεν είχα διαβάσει την κριτική του jo θα είχα μπει. Κρίμα να έχει γυναίκα τόσο όμορφα   :tits2: και να μην μας αφήνει να τα απολαύσουμε.

Κεφαλληνίας 8: Κλειστό

Φρίξου 9 (Villa Erotica): Δεν πείγα γιατί υπέθεσα ότι θα είναι η Αντριάνα( σύμφωνα με το άλλο το site) και διαβάζοντας την κριτική του Cheyenne το πρωί είπα να την αφήσω για δεύτερη επιλογή αν δεν ήταν η Αγάπη στο πόστο της.

Φρίξου 14: Αγάπη. Ξανθό Milfaki με μικρό στήθος και όμορφο προσωπάκι. Πέρασα μέσα για Τζακουζάκι 120e (είχα όρεξη για γούστα τι να κάνω  :grin:) Πολύ καλή συμμετοχή μέσα στον υγρό στίβο με δυνατά τριψίματα και πεταχτά φιλάκια. Από κουβέντα είναι όσο ομιλητική πρέπει χωρίς να γίνετε ενοχλητική.
Στα του κρεβατιού τώρα πίπα φωτιά και πολύ δυνατή συμμετοχή στο sex με αρκετές φωνούλες.
Μετά το χύσιμο μικρή κουβεντούλα και λίγα χαδάκια και bye bye.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135

Πρωινή βόλτα κατά τις 12:00 περιοχή Μύλου.
Ανδρέου Γεωργίου 4: Πήγα να φάω Εύα και βγήκε ρεπατζού. Τζίνα το όνομα ξανθό μετρίου αναστήματος με ωραίο βυζάκι και τατοο στη μέση. Μαύρο στην τσατσά που με ζάλισε τα @@ να περάσω και όταν με είδε να σηκώνομαι φόρτωσε και είπε να μην πάω σε άλλο μαγαζί και ότι θα μαλώσει την Ευα που την καψουρέυτηκα και τώρα που λείπε θα χάσει το μαγαζί....Ότι νάνε πρώτη φορά θα την έβλεπα την Εύα...( Η βρωμοτσατσά είπε ότι η Εύα λείπει στην πατρίδα της για όσους ενδιαφέρονται)

Πρέπει να έπεσες στην psycho τσατσά με το κοντό ξανθό μαλλί που ήταν παλιότερα Κεφαλληνίας. Δεν βγάζεις άκρη μ΄αυτήν, επίσης δεν δέχεται επ΄ουδενί παζάρια (βέβαια αν μπεις, όλα μέλι γάλα).

Η Τζίνα btw αξίζει μια δοκιμή στο απλό κατά τη γνώμη μου, μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και κάνει καλή πίπα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Apollo64
Για μενα τι λεει η Αφρουλα ? Μ αγαπαει καθολου ?  :2funny: :2funny:
Θελω να παω καιρο αλλα δε με βολευουν οι μερες και οι ωρες , την ειχα δει μια φορα αλλα ειχε καμια 5-6 ατομα και εφυγα

Spacelordmf
Στο Ανδρέου Γεωργίου 4 να φανταστω μια τσατσα με σημαδεμενο μαγουλο ξανθια με κοντο μαλι ?
Βλεμα σάικο

Ανδρέου Γεωργίου 34
Πανω που ειχα τυψεις γιατι στερησα εναν πελατην απο την Μαρια διαβαζω περσινη κριτικη απο καραμαν
Πηγα για δευτερη φορα στο συγγεκριμενο η τσατσα ηταν πολυ καλη στη συμπεριφορα της 40ευρω το απλο η μαρια ξανθια ψιλη απο την σλοβακια πολλα υποσχομενη ωραιο σωμα με απαλη και μαλακη επιδερμιδα βυζακι καλο κωλαρα αλλα...δεν ηταν για πολλα δεν αφηνε να της πιασεις τα βυζια τοτε τι πηγα να κανω? αν θα ξαναπηγενα μαζι της? ...50/50.

Παντως γενικα με τις κριτικες , δεν ειναι στανταρ  μπορει να μην αφησε εμενα , ενω εσενα που σε και ομορφος να σου τα εδινε
Τεςπα .. λυπαμαι για την Μαρια , χαιρομαι που ισως εσωσα το 40 εστω ενως συναγωνιστη

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Apollo64
Για μενα τι λεει η Αφρουλα ? Μ αγαπαει καθολου ?  :2funny: :2funny:
Θελω να παω καιρο αλλα δε με βολευουν οι μερες και οι ωρες , την ειχα δει μια φορα αλλα ειχε καμια 5-6 ατομα και εφυγα

Εσύ είσαι σχετικά νέος εδώ :P Πάντως όταν πας, να προσέχεις, η Αφρούλα έχει ένα στυλ φουλ επίθεση, το γήπεδο γέρνει από το πρώτο λεπτό, σαν να παίζεις με την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας ένα πράγμα.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Spacelordmf
Στο Ανδρέου Γεωργίου 4 να φανταστω μια τσατσα με σημαδεμενο μαγουλο ξανθια με κοντο μαλι ?
Βλεμα σάικο

Παντως γενικα με τις κριτικες , δεν ειναι στανταρ  μπορει να μην αφησε εμενα , ενω εσενα που σε και ομορφος να σου τα εδινε.

Ναι η τσατσά αυτή είναι που λέτε παιδιά.

Γενικά με τις κριτικές Jo ξέρω τι γίνετε μην αγχώνεσαι...Τις γυναίκες τις παρανομιάζω σαν την μπουγάτσα καμία φορά...Εσένα σ αρέσει με τυρί, εμένα με κρέμα και τον άλλων με κιμά...δεν γίνεται να αρέσουν όλες σε όλους. Από θέμα απόδοσης ξέρω πάλι πως παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο...αλλά ρε φίλε το θέμα με τα βυζιά, ιδίως άμα τα έχεις και τόσο όμορφα...ε too much και δεν νομίζω να είναι θέμα χημείας αυτό. Πουτάνα που βάζει χέρι κόντρα σε σένα ή που δεν αφήνει να της πιάσεις τα βυζιά το κάνει και σε μένα το κάνει σε όλους. Το έχω παρατηρήσει στην συμπεριφορά τους τόσα χρόνια.
Anyway jo i salute you  ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
ουτε καν την εχω δει....και οσες φορες βρεθηκα λογω συνεργειου εκει στη γειτονια πρωινες ωρες,δε δουλευε ποτε αυτη.ειναι πολυ εκλεκτικη η κυρια απ'οτι ακουω σε σχεση με τις βαρδιες της και μενα μου τη σπαει λιγο αυτο
επισης...παντα οπου ακουω πολλα κερασια,εγω κραταω μικρο καλαθι.Πολωνοχριστινοπεριπτωση μου μυριζει αυτη.
μπορει να κανω και λαθος...

Καλά μιλάς σοβαρά ρε Αλ..; Είναι δυνατόν..; Μου φαίνεται απίστευτο να μην την έχεις δει..!
Ειδικά εσύ που τα 'χεις γυρίσει όλα..! Όχι, ολα αυτά που λεγονται, δεν είναι καθολου υπερβολικα..! Βεβαια, δεν εχω δει καθολου νέες κριτικές από τότε που γύρισε..! Αν έχει πάει κανείς ας ενημερώσει..! Το σπαστικό είναι ότι μπορεί να περιμένεις κ πάνω από μια ώρα για να ρθει η σειρά σου..! Καθόλου παράξενο, αν σκεφτείς οτι μπορεί να κάθεται κι ένα 25λεπτο γεμάτο στο δωμάτιο..! Τόσο, που επειδή ήταν η πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο μετά από χρόνια, νόμισα ότι κι όλες οι άλλες θα 'ταν έτσι, αλλά αμ δε..!
By the way, κι εγώ δεν έχω δει ποτέ την Έφη, αλλά όπως ξέρεις εγώ θέλω βυζί τουλάχιστον 3αρι κ ξέρω ότι δε θα μ' αρέσει..!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
για να μαθενουν οι νεοτεροι και να θημουντε οι παλαιοτεροι
Το 2002 με 2003 δουλευε απεναντι απο το τανταλου14 που τωρα ειναι κλειστο
Το 2004 δουλευε σε ενα που τωρα δεν ειναι μπουρδελο προκειται για ενα 3οροφο κτιριο οπως κοιτας το μπλε μαγαζι προμηθεως19,δεξια
τωτε μαλιστα ειχε παρει και πολλα κιλά.
Το 2006 ηταν για ενα διαστημα στην τανταλου 8 ή 8Α αυτο με την ασπρη πορτα τελος παντων
Ηταν και το 2009 στην κολετη 17 ,ελειψε για ενα διαστημα και νανε παλι
Ενας συναθλητης μου ειπε οτι στην ερωτηση του τη καταγωγη εχει ,απαντησε ρωσοκυπρια
να πούμε ακομα οτι τις σιλικονες τις εκανε αρχες 2009
Καλά τα λές πόντιε .
Απέναντι από το ταντάλου 14 όπου ξεκίνησε είναι το Έρως του Βαρδάρη.
Δούλεψε και στο Μαρινόσπιτο (Ταντάλου 8α).
Ξέχασες όμως το μπλέ, ήταν στο μπλε με την γρια τσατσα με τα γυαλιά πριν πάει στην Κωλλέτη.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Το 2004 δουλευε σε ενα που τωρα δεν ειναι μπουρδελο προκειται για ενα 3οροφο κτιριο οπως κοιτας το μπλε μαγαζι προμηθεως19,δεξια
τωτε μαλιστα ειχε παρει και πολλα κιλά.
Το 2006 ηταν για ενα διαστημα στην τανταλου 8 ή 8Α αυτο με την ασπρη πορτα τελος παντων

Και από κάπου την θυμόμουν όταν την είχα δει στην Κωλέττη... φάτσες δεν ξεχνάω ο φούστης...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
παντως μπαρτσελονα που ειπε καποιος δεν ειναι ρε παιδια......μια καλη πουτανα ειναι....τελεία....δεν ειναι και κατι το συγκλονιστικο να την εκθειαζουμε τοσο......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
υ σε ρε δοκ και σε σκευτομουν ... διαβασες για την ψηλη ?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ναι τα πάντα... και του Αθηναίου ρεπόρτερ... δεν ξέρω τι να πω... θα μ' αναγκάσετε να πάω... άντε να βρω λεφτά!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
παντως μπαρτσελονα που ειπε καποιος δεν ειναι ρε παιδια......μια καλη πουτανα ειναι....τελεία....δεν ειναι και κατι το συγκλονιστικο να την εκθειαζουμε τοσο......

Στον τομέα σεξ μπορεί να υπάρχουν κι άλλες το ίδιο καλές δε λέω, αλλά όσον αφορά τη διάθεση της, την προσπάθεια που καταβάλει για να σ' ευχαριστήσει κ το πόσο σε σέβεται ως πελάτη, δεν υπάρχουν πολλές στην πόλη..! Κι ειδικά όλα αυτά που σου λέει κατά τη διάρκεια για να σ' ανεβάσει την ψυχολογία, δεν υπάρχουν πολλές να το κάνουν κ γι' αυτό έχει κ τόση ουρά στο σαλόνι..! Μια άλλη που το κάνει είναι η Μαντόνα στην Αθήνα, στην οποία πάλι γίνεται λαϊκό προσκύνημα..!

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
Στον τομέα σεξ μπορεί να υπάρχουν κι άλλες το ίδιο καλές δε λέω, αλλά όσον αφορά τη διάθεση της, την προσπάθεια που καταβάλει για να σ' ευχαριστήσει κ το πόσο σε σέβεται ως πελάτη, δεν υπάρχουν πολλές στην πόλη..! Κι ειδικά όλα αυτά που σου λέει κατά τη διάρκεια για να σ' ανεβάσει την ψυχολογία, δεν υπάρχουν πολλές να το κάνουν κ γι' αυτό έχει κ τόση ουρά στο σαλόνι..! Μια άλλη που το κάνει είναι η Μαντόνα στην Αθήνα, στην οποία πάλι γίνεται λαϊκό προσκύνημα..!
+1000000000000000000000000000000000

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
βολτα πριν λιγο και καταθεση....οπως παλια

-Κωλλετη 17.η γνωστη Εφη στα 40ε.δε χρειαζεται συστασεις,ειναι απο τις κορυφαιες.αυριο και μεθαυριο πρωινη η Αφρουλα
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ναταλι.μελαχρινη με ωραιο προσωπο και βυζαρες πεταμενες εξω.εχει καποια αραβικα στοιχεια στη φατσα της,μου θυμισε εντονα τη Λευλα(περσι Μαντζαρου 10)
-Φριξου 14.η ξανθια Αννιτα.(απο Προμηθεως 14 και Κωλετη)εγω την ηξερα πολωνεζα,τωρα τη λενε ουγγαρεζα.σα να ξυπνησε παντως στο σαλονι
-Ερημιτη.η Ντανιελα.μια ασχημοφατσα με πολυ λεπτο κορμι απ'τη μεση και πανω και φαρδυ κωλο με κυτταριτιδα.η  τσατσα μου ειπε...αγορι μου ειναι πολυ καλη μεσα αλλα απο εμφανιση δε ξερω αν θα σου αρεσει
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η αγαπημενη μου διμετρη τρανς Ελινα...gl γελασες???μακρυαααααα
-Κατεχακη.η καυλα η Καρμεν.τι καυλωτικο πλασμα ρε παιδια??βγηκε με τις φοβερες βυζαρες εξω,κορμακι τελειο,κωλαρακι.....γιατι δε γαμησα εγω ακομα αυτην???στα 50ε γυμνο,και 70ε 69 με γυμνο
-Μαντζαρου 10.η ομορφη ξανθια Σερβα Βικυ.νταρντανουλα στα κυβικα της Σαρας περιπου.80ε το 69 και 110ε ντους με την κοπελα για να σου παρει γυμνο τσιμπουκι και πληρες 20λεπτο προγραμμα!!!!το ακουσατε καλα?20 ολοκληρα λεπτα με 110ε ελεγε η τσατσα με ενθουσιασμο.δε ντρεπονται καθολου οι ανθρωποι....
-Ακιακμωνος 8.η ξανθια ομορφουλα Ουκρανη Βικυ με τα μεγαλα βυζια και το πολυ καλο γυμνο τσιμπουκι
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Ρουμανα Λουνα.ουτε κρυο ουτε ζεστη μεσα,συμπαθητικη κοπελα κατα τ'αλλα
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καυλιαρα milf Νικολ με τις βυζαρες.στα 50ε γυμνο,60ε 69 και 80 κωλαρακι.δοκιμαστε την και δε θα χασετε...η πρωινη milf Ευα θα λειψει για κανα 10ημερο
-26ης Οκτωβριου 52.κλειστο
-26ης Οκτωβριου 35.η γλυκεια μελαχρινη Βικυ.ομορφο πιπινακι με ωραιο κορμακι και ευγενικο βυζακι
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καυλιαρα η Μιραμπελα!αγαπημενη μου.στα 50ε γυμνο τσιμπουκι το οποιο θα θυμαστε για καιρο.αν το παζαρεψετε λιγο μπορει να τη χυσετε και στο στομα
-Προμηθεως 11 τερμα κατω.η Βουλγαρα Βιλυ.την πηρα πριν κανα 2 βδομαδες αυτην.ξανθια ομορφη στο προσωπο,καλες καμπυλες,στα ορια του milf.απο κει και περα.....ετσι κι ετσι.20 του μηνα γυρναει η Τζοανα
-Σαπφους 5.QUEEN VERONIKA στα 40ε.τι να πουμε παραπανω...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το αγγουρι η Μαριαννα.ψηλη μελαχρινη,ταχα Ελληνιδα,πολυ ωραιο προσωπο αλλα μακρυααααα.πεταμενα λεφτα.ενα αλλονταπο ηταν σε εξαλλη κατασταση,ζητουσε τα λεφτα πισω γιατι εκατε μονο 5 λεπτα,η τσατσα θα φωναζε τον μπραβο....ωραιο σκηνικο αλλα τους βαρεθηκα κι εφυγα
-Σαπφους 20.η ομορφη Βανεσσα απο Μολδαβια(ειναι αυτη απο Τανταλου 14).ολα τα εξτρα και 80ε κωλαρακι
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Πολωνεζα Γιαννα στα 30ε.μια πολυ ομορφη ξανθια με μετριο κορμι.δουλευε στο ανορθογραφο πριν κανα μηνα.πρωινα γυρισε η Δαναη
-Τανταλου 8.η Καρινα.τσατσα της σε αλλο σπιτι μου ειπε να μην περασω απο μονη της.οποτε καταλαβαινετε για τι προκειται....
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια.δινει κωλο στα 80ε.εχει γενικα καλες κριτικες αλλα το ενστικτο μου,μου λεει να μη δοκιμασω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
η καταθεση εγινε στο Σαπφους 7 στην ομορφη Μιρελλα.την βλεπω και σηκωνομαι να φυγω αφου την ηξερα.και μου λεει η τσατσα 40ε γλυφομουνι και 50ε 69.σα να με χτυπησε ρευμα εκεινη τη στιγμη....δινω τα 50 και μπαινω.ερχεται το αστερι και αρχιζουμε φιλια,αγκαλιες, τριψιματα,ακουμπισμα της γυμνης πουτσας στην κωλοτρυπιδα!!!με καυλωσε φοβερα οποτε την αρχιζω το γλυψιμο.τρυφερο,ομορφο,πεντακαθαρο και νοστιμο μουνακι.γυρναει σε σταση 69 και εχω στη μουρη ενα υπεροχο συμμετρικο ολοστρογγυλο κωλαρακι με μια αγνη,αδουλευτη κατ'εμε τρυπουλα την οποια γυαλισα για πολλη ωρα ενω συγχρονως αυτη μου'κανε βαθυ λαρυγγι.απ'τα καλυτερα 69αρια που εχω κανει.
πρωτα πισωκολλλητο και μετα απο κατω αυτη σε ανελεητο σφυροκοπημα,συγχρονως μου τσιμπουσε τις ρωγες και νιαουριζε.την εχυσα τοσο δυνατα που ουρλιαξα και ακουστηκα μεχρι το σαλονι.
μετα απο σειρα αποτυχημενων καταθεσεων,χρειαζομουν αυτη την ψυχολογικη ενεση

ειμαι ενθουσιασμενος γι'αυτο γραφω τοσα πολλα για τη Μιρελλα!!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
η αφρο ειχε δουλεψει και σε οροφο πανω απο την μοναστηριου (γωνια αφροδιτης) οπως επισης και σε οροφο στην προμηθεους.πολυ καλη!! πολυ power γυναικα!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βολτα πριν λιγο και καταθεση....οπως παλια
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ναταλι Που ηταν αυτη να δουμε καμια κριτικη ? :think:
-Μαντζαρου 10.η ομορφη ξανθια Σερβα Βικυ.  Ελα Αλεκο τι ειπες ?  110 ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-Ακιακμωνος 8.η ξανθια ομορφουλα Ουκρανη Βικυ Ουτε γιαυτην εχω ξαναακουσει ....  :think:
Αλισια.δινει κωλο στα 80ε.εχει γενικα καλες κριτικες αλλα το ενστικτο μου,μου λεει να μη δοκιμασω

Ωραιος ο ΑΛ  :rockon:

Χαιρομαι που περασες καλα  ;) ;) ;) , ειχα αρχησει να σε λυπαμε να ουμε , ειδηκα με την ψηλη μεχρι και πινακα ζωγραφικης σε εκανα  :grin:

Κριτικες δε γραφεις ?  :think:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
εγω εχθες συνευρεθη με αφρουλα
τα γνωστα τα τετριμενα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
ΘΕΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΗ
την σφυροκοπησα στα 4 και εδειχνε να το γουσταρει

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παιδες την φολα την κελλυ την εχη παρει κανεις τελευται βελτιωθηκε καθολου στο δωματιο η τα ιδια μην πιανεις μην μην μην μην μην

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
Παιδες την φολα την κελλυ την εχη παρει κανεις τελευται βελτιωθηκε καθολου στο δωματιο η τα ιδια μην πιανεις μην μην μην μην μην
ε...ρε ερωτας με την κελλυ...
ειναι στο τερμα κατω δεξια στον βαραδρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom