βολτα πριν λιγο και καταθεση....οπως παλια
-Κωλλετη 17.η γνωστη Εφη στα 40ε.δε χρειαζεται συστασεις,ειναι απο τις κορυφαιες.αυριο και μεθαυριο πρωινη η Αφρουλα
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ναταλι.μελαχρινη με ωραιο προσωπο και βυζαρες πεταμενες εξω.εχει καποια αραβικα στοιχεια στη φατσα της,μου θυμισε εντονα τη Λευλα(περσι Μαντζαρου 10)
-Φριξου 14.η ξανθια Αννιτα.(απο Προμηθεως 14 και Κωλετη)εγω την ηξερα πολωνεζα,τωρα τη λενε ουγγαρεζα.σα να ξυπνησε παντως στο σαλονι
-Ερημιτη.η Ντανιελα.μια ασχημοφατσα με πολυ λεπτο κορμι απ'τη μεση και πανω και φαρδυ κωλο με κυτταριτιδα.η τσατσα μου ειπε...αγορι μου ειναι πολυ καλη μεσα αλλα απο εμφανιση δε ξερω αν θα σου αρεσει
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η αγαπημενη μου διμετρη τρανς Ελινα...gl γελασες???μακρυαααααα
-Κατεχακη.η καυλα η Καρμεν.τι καυλωτικο πλασμα ρε παιδια??βγηκε με τις φοβερες βυζαρες εξω,κορμακι τελειο,κωλαρακι.....γιατι δε γαμησα εγω ακομα αυτην???στα 50ε γυμνο,και 70ε 69 με γυμνο
-Μαντζαρου 10.η ομορφη ξανθια Σερβα Βικυ.νταρντανουλα στα κυβικα της Σαρας περιπου.80ε το 69 και 110ε ντους με την κοπελα για να σου παρει γυμνο τσιμπουκι και πληρες 20λεπτο προγραμμα!!!!το ακουσατε καλα?20 ολοκληρα λεπτα με 110ε ελεγε η τσατσα με ενθουσιασμο.δε ντρεπονται καθολου οι ανθρωποι....
-Ακιακμωνος 8.η ξανθια ομορφουλα Ουκρανη Βικυ με τα μεγαλα βυζια και το πολυ καλο γυμνο τσιμπουκι
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Ρουμανα Λουνα.ουτε κρυο ουτε ζεστη μεσα,συμπαθητικη κοπελα κατα τ'αλλα
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καυλιαρα milf Νικολ με τις βυζαρες.στα 50ε γυμνο,60ε 69 και 80 κωλαρακι.δοκιμαστε την και δε θα χασετε...η πρωινη milf Ευα θα λειψει για κανα 10ημερο
-26ης Οκτωβριου 52.κλειστο
-26ης Οκτωβριου 35.η γλυκεια μελαχρινη Βικυ.ομορφο πιπινακι με ωραιο κορμακι και ευγενικο βυζακι
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καυλιαρα η Μιραμπελα!αγαπημενη μου.στα 50ε γυμνο τσιμπουκι το οποιο θα θυμαστε για καιρο.αν το παζαρεψετε λιγο μπορει να τη χυσετε και στο στομα
-Προμηθεως 11 τερμα κατω.η Βουλγαρα Βιλυ.την πηρα πριν κανα 2 βδομαδες αυτην.ξανθια ομορφη στο προσωπο,καλες καμπυλες,στα ορια του milf.απο κει και περα.....ετσι κι ετσι.20 του μηνα γυρναει η Τζοανα
-Σαπφους 5.QUEEN VERONIKA στα 40ε.τι να πουμε παραπανω...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το αγγουρι η Μαριαννα.ψηλη μελαχρινη,ταχα Ελληνιδα,πολυ ωραιο προσωπο αλλα μακρυααααα.πεταμενα λεφτα.ενα αλλονταπο ηταν σε εξαλλη κατασταση,ζητουσε τα λεφτα πισω γιατι εκατε μονο 5 λεπτα,η τσατσα θα φωναζε τον μπραβο....ωραιο σκηνικο αλλα τους βαρεθηκα κι εφυγα
-Σαπφους 20.η ομορφη Βανεσσα απο Μολδαβια(ειναι αυτη απο Τανταλου 14).ολα τα εξτρα και 80ε κωλαρακι
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Πολωνεζα Γιαννα στα 30ε.μια πολυ ομορφη ξανθια με μετριο κορμι.δουλευε στο ανορθογραφο πριν κανα μηνα.πρωινα γυρισε η Δαναη
-Τανταλου 8.η Καρινα.τσατσα της σε αλλο σπιτι μου ειπε να μην περασω απο μονη της.οποτε καταλαβαινετε για τι προκειται....
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια.δινει κωλο στα 80ε.εχει γενικα καλες κριτικες αλλα το ενστικτο μου,μου λεει να μη δοκιμασω