Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ναι ενταξει γουστα ειναι αυτα!Σαμπρινα!
μελαχροινη υπερβαρη! την βλέπεις γυναικάρα και λες τωρα θα χασω το φως μου απο το πήδηγμα που θα μου κάνει αλλά... μετρια πίπα! πάς να την χαιδεψεις λίγο  και ειναι τραβηγμενη και απομακρη! δακτυλάκι ουτε για αστειο! ριχνει τα μαλλάκια μπροστα γιατι ντρεπεται :S που σου πέρνει πιπα και δεν βλέπεις τι κανει! απο πάνω δεν ανεβαινει με τιποτα! (μάλλον κομπλεξ γιατι ειναι υπερβαρη) στα τεσσερα ειναι καλυτερη αλλά πάλι δεν με επεισε! :headbang: :headbang: :headbang:
και τις δυο φορες που την δοκιμασα! :sunglasses:
σορρυ gl! αδυναμια σου αλλά...
η περιγραφη σου δεν θα μπορουσε να ειναι πιο ακριβης ....σαν αναμεταδοση ποδοσφαιρικου αγωνα απο εμπειρο σπορτκαστερ :rockon: :rockon:....και μην ανησυχεις...μετα  την τελευταια φορα που την πηρα καπου τον αυγουστο μαντζαρου 1 την εσβησα απο την λιστα με τις αγαπες μου.... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Αντε μπραβο μ μακαρι γιατι δεν ειχα και πολλε επιλογες , καλο και για το λα φαμ αυτο
γιατι ειχα αρχησει να το βγαζω απο την βολτα μου
Για να λες 7 χρονια , 30ρα την κοβω ε ?

και τοσο καιρο που τραγουδουσε ? ηταν εκτος ?  :think:
το πρωτο μου ποστ να φανταστεις εδω πρεπει να αφορουσε μια οντως πολυ καλη μου καταθεση σε αυτην.....πολωνικη δυναμη την ειχα χαρακτηρισει τοτε....ιουλη του 2009....καυλωνε απιστευτα με το γλειφομουνι και ελεγε κατι ωραια πολωνεζικα ολο παθος....εδειχνε να το απολαμβανει....αλλα ειχε ενα στανταρ τελετουργικο οπως λεει κι ο αλεξ....τα μαλλια μπροστα,πιπα(ομολογουμενως καλη).ακολουθουσε γλειφομουνι,ποτε ομως 69 και γαμησι ιεραποστολικον κυριως....αρχοντικη γκομενα και λιγο μπλαζε/σνομπ....μην κοιτας που ειμαστε και ενος αλφα υποβαθρου οικονομικου κλπ....το απλο φανταζομαι θα  το σνομπαρε και για το προγραμμα που σου περιγραφω επαιρνε 80 οταν αλλες παιρναν εξηντα ευρω....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πωλονικη δυναμη απο δω , ουκρανικη απο κει , φιλικη απο δω , σνομπ απο κει
εβγαλα και ενα τραπεζικτη σημερα και με εχετε κανει κουδουνι τωρα ...
θα παω να την δω την αλλη φορα

Πλακα πλακα να γραψω μια κριτικη για το δοντι να περασει η ωρα ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
εβγαλα και ενα τραπεζικτη σημερα και με εχετε κανει κουδουνι τωρα ...
θα παω να την δω την αλλη φορα

Πλακα πλακα να γραψω μια κριτικη για το δοντι να περασει η ωρα ?  :think:
η ανοδος .....

και η πτωση...

της σαμπρινοπολωνικης αυτοκρατοριας για μενα....

αλλα παρολαυτα επειδη ειναι καψουρα η γκομενα αν εμενα μονιμα σαλονικη και δεν ερχομουν περιστασιακα για επισκεψεις θα της εδινα μια ακομα ευκαιρια με πασα ειλικρινεια.... ;)

εντιτγια τα περι καταγωγης δεν παιρνω και ορκο ....σε μερικους αργοτερα που ρωταγαν ελεγε οτι ειναι απο την κινα ειρωνικα οποτε βγαλτε συμπερασματα...

και πιστευω επειδη καποια στιγμη θα ρθω πρωι να μην λετε παλι για καμια αλλη σαμπρινα και τζαμπα εγραψα και εκτεθηκα...ας οψεται ο αλεξ....γιατι υπαρχουν τουλαχιστον τρεις σαμπρινες και σιγουρα αλλη μια που αδρα κολλαει στην  περιγραφη,ψηλη,βυζαρου,νταρντανα, αλιακμωνος προσφατα :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Aστες αυτες....ειναι αμφιλεγομενες.και η Βικυ μαζι.
πανε φαε Μιραμπελα να γουσταρεις μια φορα

ακολουθουσε γλειφομουνι,ποτε ομως 69
δηλαδη να υποθεσω οτι δεν αφηνει και κωλογλειψιμο.κριμα γιατι τον Ιουλιο που την ειδα Τανταλου 8 μου αρεσε το θηριο και θυμομουν οτι ειπες οτι γουσταρει πολυ το γλειψιμο.οποτε την ειχα στα υποψιν...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
βολτα πριν λιγο και καταθεση....οπως παλια

-Κωλλετη 17.η γνωστη Εφη στα 40ε.δε χρειαζεται συστασεις,ειναι απο τις κορυφαιες.αυριο και μεθαυριο πρωινη η Αφρουλα
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ναταλι.μελαχρινη με ωραιο προσωπο και βυζαρες πεταμενες εξω.εχει καποια αραβικα στοιχεια στη φατσα της,μου θυμισε εντονα τη Λευλα(περσι Μαντζαρου 10)
-Φριξου 14.η ξανθια Αννιτα.(απο Προμηθεως 14 και Κωλετη)εγω την ηξερα πολωνεζα,τωρα τη λενε ουγγαρεζα.σα να ξυπνησε παντως στο σαλονι
-Ερημιτη.η Ντανιελα.μια ασχημοφατσα με πολυ λεπτο κορμι απ'τη μεση και πανω και φαρδυ κωλο με κυτταριτιδα.η  τσατσα μου ειπε...αγορι μου ειναι πολυ καλη μεσα αλλα απο εμφανιση δε ξερω αν θα σου αρεσει
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η αγαπημενη μου διμετρη τρανς Ελινα...gl γελασες???μακρυαααααα
-Κατεχακη.η καυλα η Καρμεν.τι καυλωτικο πλασμα ρε παιδια??βγηκε με τις φοβερες βυζαρες εξω,κορμακι τελειο,κωλαρακι.....γιατι δε γαμησα εγω ακομα αυτην???στα 50ε γυμνο,και 70ε 69 με γυμνο
-Μαντζαρου 10.η ομορφη ξανθια Σερβα Βικυ.νταρντανουλα στα κυβικα της Σαρας περιπου.80ε το 69 και 110ε ντους με την κοπελα για να σου παρει γυμνο τσιμπουκι και πληρες 20λεπτο προγραμμα!!!!το ακουσατε καλα?20 ολοκληρα λεπτα με 110ε ελεγε η τσατσα με ενθουσιασμο.δε ντρεπονται καθολου οι ανθρωποι....
-Ακιακμωνος 8.η ξανθια ομορφουλα Ουκρανη Βικυ με τα μεγαλα βυζια και το πολυ καλο γυμνο τσιμπουκι
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Ρουμανα Λουνα.ουτε κρυο ουτε ζεστη μεσα,συμπαθητικη κοπελα κατα τ'αλλα
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καυλιαρα milf Νικολ με τις βυζαρες.στα 50ε γυμνο,60ε 69 και 80 κωλαρακι.δοκιμαστε την και δε θα χασετε...η πρωινη milf Ευα θα λειψει για κανα 10ημερο
-26ης Οκτωβριου 52.κλειστο
-26ης Οκτωβριου 35.η γλυκεια μελαχρινη Βικυ.ομορφο πιπινακι με ωραιο κορμακι και ευγενικο βυζακι
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καυλιαρα η Μιραμπελα!αγαπημενη μου.στα 50ε γυμνο τσιμπουκι το οποιο θα θυμαστε για καιρο.αν το παζαρεψετε λιγο μπορει να τη χυσετε και στο στομα
-Προμηθεως 11 τερμα κατω.η Βουλγαρα Βιλυ.την πηρα πριν κανα 2 βδομαδες αυτην.ξανθια ομορφη στο προσωπο,καλες καμπυλες,στα ορια του milf.απο κει και περα.....ετσι κι ετσι.20 του μηνα γυρναει η Τζοανα
-Σαπφους 5.QUEEN VERONIKA στα 40ε.τι να πουμε παραπανω...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το αγγουρι η Μαριαννα.ψηλη μελαχρινη,ταχα Ελληνιδα,πολυ ωραιο προσωπο αλλα μακρυααααα.πεταμενα λεφτα.ενα αλλονταπο ηταν σε εξαλλη κατασταση,ζητουσε τα λεφτα πισω γιατι εκατε μονο 5 λεπτα,η τσατσα θα φωναζε τον μπραβο....ωραιο σκηνικο αλλα τους βαρεθηκα κι εφυγα
-Σαπφους 20.η ομορφη Βανεσσα απο Μολδαβια(ειναι αυτη απο Τανταλου 14).ολα τα εξτρα και 80ε κωλαρακι
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Πολωνεζα Γιαννα στα 30ε.μια πολυ ομορφη ξανθια με μετριο κορμι.δουλευε στο ανορθογραφο πριν κανα μηνα.πρωινα γυρισε η Δαναη
-Τανταλου 8.η Καρινα.τσατσα της σε αλλο σπιτι μου ειπε να μην περασω απο μονη της.οποτε καταλαβαινετε για τι προκειται....
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια.δινει κωλο στα 80ε.εχει γενικα καλες κριτικες αλλα το ενστικτο μου,μου λεει να μη δοκιμασω
Tα υπολοιπα που δεν αναφερονται,πλην του villa erotica στο οποιο δεν μπηκα,παραμενουν κλειστα.εχει 2 μηνες που γυρισα απο τις διακοπες μου και ηταν ηδη κλειστα.

τι ανανεωση αδειας ειναι αυτη?σα να παρατραβηξε λιγο αυτη τη φορα....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αργησαν πραγματι
βιλα δε πας καθολου ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Αργησαν πραγματι
βιλα δε πας καθολου ?
πως δεν παω....απλα ειναι φιλη μου η λαζοτσατσα και λιγο μου κακοφαινεται να μπαινω και να φευγω παντα.ας φερουν τιποτα δυναμιτες να μπω....τι φταιω εγω?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σωστος...

Δε μου λες ρε ΑΛ στο λουξ με τις τσατσαδες πως τα πας ?
εμενα με εκνευριζουν γαμω το μυαλο τους  :idiot:
η τελευταια μωλις ειπα θα φυγω και ισως ξαναρθω λες και την εβρισα
και φυσικα δεν ξαναπηγα.,..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Σωστος...

Δε μου λες ρε ΑΛ στο λουξ με τις τσατσαδες πως τα πας ?
εμενα με εκνευριζουν γαμω το μυαλο τους  :idiot:
η τελευταια μωλις ειπα θα φυγω και ισως ξαναρθω λες και την εβρισα
και φυσικα δεν ξαναπηγα.,..
Παλι στη τρελλη την ξανθια επεσα χθες.ετρωγε εκεινη την ωρα δεν ειχε πολλη διαθεση να μου μιλησει.ειναι για κλωτσιες η γυναικα....απορω ποιος συννενοειται μ'αυτην

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαιρη ,πουλι ουραιου κουριτσι , γκλικο , πουλι ουραια να περνας ελα να ντεις
Πηρα να δω τι παιζει με ρεβεκκα αλλα μαλλον λειπει
Στο 52 αναφερομαι , δεν ξερω αν ειναι η πρωηνη που φευγει σε λιγο ομως

Τσιρκο
Μια Μέρσι ειναι στο τσιρκο τωρα καθως και αυριο πρωι :think:
Το βραδυ θα παει η Βικυ , η Λαουρα εχει ρεπο λιγες μερες

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
αλ; περιεγραψε λιγο παραπανω  για το πως ειναι η ναταλι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αλ; περιεγραψε λιγο παραπανω  για το πως ειναι η ναταλι
ε τι παραπανω δηλαδη?νταρντανουλα ειναι αλλα οχι χοντρη.τα εχει σωστα κατανεμημενα τα προσοντα.σκουροχρωμο δερμα,ωραιο ματι,διαπεραστικο βλεμμα.σαν σωματοτυπος φερνει στη Σαρα καπως...απο κει και περα αν δε τη δεις,τι να καταλαβεις απο δω?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
νταρντανουλα οταν λες σαν την ομοσταυλη της την αλεξανδρα;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
η ανοδος .....

και η πτωση...

της σαμπρινοπολωνικης αυτοκρατοριας για μενα....

αλλα παρολαυτα επειδη ειναι καψουρα η γκομενα αν εμενα μονιμα σαλονικη και δεν ερχομουν περιστασιακα για επισκεψεις θα της εδινα μια ακομα ευκαιρια με πασα ειλικρινεια.... ;)

εντιτγια τα περι καταγωγης δεν παιρνω και ορκο ....σε μερικους αργοτερα που ρωταγαν ελεγε οτι ειναι απο την κινα ειρωνικα οποτε βγαλτε συμπερασματα...

και πιστευω επειδη καποια στιγμη θα ρθω πρωι να μην λετε παλι για καμια αλλη σαμπρινα και τζαμπα εγραψα και εκτεθηκα...ας οψεται ο αλεξ....γιατι υπαρχουν τουλαχιστον τρεις σαμπρινες και σιγουρα αλλη μια που αδρα κολλαει στην  περιγραφη,ψηλη,βυζαρου,νταρντανα, αλιακμωνος προσφατα :sunglasses:
Παίδες η συγκεκριμένη Σαμπρίνα για την οποία μιλάμε είναι Ουκρανέζα και το γνωρίζω αυτό από πολύ παλιά. Όσο για την Σαμπρίνα της Αλιάκμωνος καμία σχέση.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Εχει πεσει μηπως το ματι σας παιδες σε μια ρουμανα Μαρια, ειχει ενα ταττοο το γραμμα Μ στον δεξι ωμο και δουλευε το καλοκαιρι στην σαπφους8???? :kissass:

Και εγώ θέλω να την ξαναπετύχω, διάβασα εδώ ότι ήταν πρόσφατα Αλιάκμωνος 8 και Φρίξου 14, αλλά δεν κάθησε πολύ.

Ακιακμωνος 8.η ξανθια ομορφουλα Ουκρανη Βικυ

μορε ινφοσ ? κριτικες ?  :think:

Μια φορά την πήρα το καλοκαίρι στην Προμηθέους 19, είχε πολύ πλακατζίδικη και φιλική διάθεση (υποψιάζομαι ότι θα ταιριάξετε!  :grin: ) και όπως είπε ο Αλ κάνει πολύ καλή γκαβλιάρικη πίπα. Από εμφάνιση, κοντό ξανθό μαλλί, ενισχυμένα τούμπανα βύζοι, όταν την πήρα είχε παχύνει κάπως, αλλά είχε επίσης ένα πολύ ωραίο σέξυ μαύρισμα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
τι ανανεωση αδειας ειναι αυτη?σα να παρατραβηξε λιγο αυτη τη φορα....

Ξεχνάς ότι έχουμε δημοτικές εκλογές και δεν θέλου ννα αφήσουν παραπονούμενους χάνοντας ψηφουλάκια!

doctor87

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ θέλω να την ξαναπετύχω, διάβασα εδώ ότι ήταν πρόσφατα Αλιάκμωνος 8 και Φρίξου 14, αλλά δεν κάθησε πολύ.

Μια φορά την πήρα το καλοκαίρι στην Προμηθέους 19, είχε πολύ πλακατζίδικη και φιλική διάθεση (υποψιάζομαι ότι θα ταιριάξετε!  :grin: ) και όπως είπε ο Αλ κάνει πολύ καλή γκαβλιάρικη πίπα. Από εμφάνιση, κοντό ξανθό μαλλί, ενισχυμένα τούμπανα βύζοι, όταν την πήρα είχε παχύνει κάπως, αλλά είχε επίσης ένα πολύ ωραίο σέξυ μαύρισμα.
σε ποιο ειναι τωρα η Βικυ??και ποια βαρδια??

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδες? συμφωνα με το αλλο σαιτ επεστρεψε η χριστινα η πολωνεζα ή κανω λαθος? Αυτη που λεγατε οτι πηγε στο ΣΟΛ δεν ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom