gia poia bardia einai ?Λοιπόν, έκανα δυο μικρές βόλτες χθες το βράδυ κ σήμερα τ' απόγευμα..
Χθες ξαναδα την Μαρία την Τσέχα στο Α.Γ.34 κι ομολογώ ότι είναι πιο όμορφη στο πρόσωπο απ' ότι θυμόμουν, απ' τις ομορφότερες που κυκλοφορούν εδώ.. Σώμα όμως δεν πολυπρόσεξα, γιατί δεν πλησίασε πολύ στο σαλόνι κ φορούσε ένα ολόσωμο κορμακι κ δε φαινόντουσαν πολλά πράγματα.. Δεν ξέρω αν μεγάλωσε το βυζί της από τότε που την είδα το καλοκαίρι..
Σήμερα είδα τη Τζίνα στο Α.Γ.4, που επίσης είναι αρκετά όμορφη κ μ' ωραίο σώμα..! Βυζάκι καλό, όχι όσο μεγάλο θα θελα, λίγο μικρότερο της Εβελίνας.. Η τσατσά μου 'πε ότι δεν ξέρει πότε ή αν θα ξαναδουλέψει εκεί.. Ούτε τα προγράμματα μου 'πε..! Αν την ξαναδει κανείς την Τζίνα, ας ενημερώσει, γιατί αλλάζει συνέχεια μαγαζιά..
Την Μαρία του 26 Οκτ 52 δεν την είδα γιατί ήταν η Μαρίνα..
Στο Α.Γ. 34 ήταν η Σαμπρίνα, που απ' ότι κατάλαβα είναι η γνωστή με τις φωτο, που κατά τη γνώμη μου είναι χοντρή.. Εγώ νόμιζα ότι λέγατε άλλη..
Στο Ν.Ο. 26 ήταν η Αλεξάνδρα.. Απ' τα μεγαλύτερα μπάζα που 'χω δει..!
Αυτά.. Καλό βράδι κ καλό βόλι, καλή ψήφο αύριο..!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Το ειχα φανταστει οτι στα 40 θα ειναι ποιο μαζεμενη , εγω κατα λαθος εδωσα 50 και
και παλι δεν τρελαθηκα , απλα ειχαμε ποιο πολλες στασεις . ( Λιγη κοιλιτσα δε διεκρινες ? )
Γενικη εντυπωση ειναι οτι το μαγαζι < Ακριβο >
Για Ρεβεκκα , δεν την βλεπω στο αλλο σιτε ουτε καν στις φωτο εξω , τι σταδιαλα ? την χασαμε ?
Παραμενει αγνωστη η ανιτα στο 52 και μια Μερσι στο Τσιρκο
αυτα ...
Εγω αν και ηθελα να παω να < ψηφησω > σημερα , δεν μπορεσα γαμωτο.
Καλα γαμησια στους βραδυνους , καλη βδομαδα και υπομονη στους τρομπες σαν του λογου μου
εδιτ
dok πρωι πηγες να φανταστω ?
γιατι βραδυ η επιλογη ειναι μια ... ελινα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Μικρη βολτα πριν της 8 η ωρα και εχουμε και λεμε...
Απο μυλο πηγα μονο στο 26ης Οκτωβρη 52, οπου ηταν η Ρουμανα η Μαρινα με το νεο look μαλι τις καρε με ξανθιες ανταυιες, σαν πρωτη οψη μου φανηκε αγνωστη αλλα μολις καταλαβα πια ειναι εφυγα σπινιαριστος αφηνοντας την τσατσα να παραμηλαει.!! ...πολυ μετρια η κοπελα στο δωματιο και οπως ειπε καποιος συναθλητης ειναι μεχρι να σε καπαρωσει στην υποδοχη μετα γιοκ.!
Απο Βαρδαρη μαχαλα.!! υπηρχε μια σχετικη κινηση ποιο πολυ απο πιτσιρικαδες που κανανε τον κλασικο χαβαλε, Τανταλου 14 Η μελαχρινη πιπινιτσα Βικη, με το τελειο φυσικο βυζακι της, ωραια παρουσια, καλη θα ελεγα μεσα για μια φορα.! Τανταλου 8 Νωμιζω ηταν η Μαρινα, (αν πηγε καποιος σημερα ας το επιβεβαιωσει) την εχω ξαναδει την κοπελα αλλη μια φορα και τοτε νωμιζω συμπερανα οτι ηταν αυτη, καστανα μαλια, στηθος σηκωμενο φενετε οτι κουβαλαει πραμα αλλα παλι δεν μου εκανε το κλικ να μπω. Τανταλου και Σαπφως γωνια Ξεπροβαλε μια γεματουλικια κοπελα με μεγαλο βυζι μεσα σε δυχτιοτο μπλουζακι, μπαρμπατσικια, περημενα να ειναι η Δαναη, αν ηταν αυτη η Δαναη δεν ξερω, την Δαναη την θυμομουνα ποιο κοντουλα με μπουκλωτα μαλια αλλα πανε τρια χρονια απο τοτε . Παντως μου κινησε το ενδιαφερον η συγγεκρημενη, την ειχα στην λιστα για σημερα, αλλα....Σαπφως 20 Η Ελληνις Κελλυ ανανεομενη, αδυνατησμενη, μεσα μπηκε κανενας τελευταια να μας πει εντυπωσεις???? Αλαξε η εμεινε στασιμη??? Σαπφως 7 Η Τζουλια-η η αδυνατη, ωραιο σωματακι, κομοδινο μεγαλο μεσα, μονο εμφανηση αξιζει.
Σαπφως 5 Σε μια δοση ειμασταν 17 ατομα 2 περιμενανε στα δωματια και ενας την Βασιλισα Βερονικα, της εσκασα ενα χαμογελο (αν το ειδε.!!) και την εκανα...Προμηθεους 11 Η προς το μιλφ ξανθια με το καρε μαλι, καινουρια λεει η τσατσα ψαχνετε να κανει καλο ονομα.!! Προμηθεους 25 Μελαχρινη αδυνατη ασχημη κατε εμε, ακουει στο ονομα Ειρηνη οταν την φωναζει η τσατσα...
Και απο city gate πισω μερια, Μαντζαρου 10 Η Σαρα μεσα στο δωματιο και εγω να μην μπωρω να περημενω και να φευγω. Κατεχακη 13 Η μιλφ Μαρινα, ξανθια θεια με τις μεγαλες βυζαρες τις φορα εξω παρτιδα να κολαζουν και τυφλο.!!
Και Αλιακμονως ηταν η Ουκρανεζα Βικη με το ξανθο μαλι της που το κοντινε σε στυλ αγορε, αδυνατισε λιγακι απο τοτε που ηταν στον βαρδαρη, θα εκοψε τα βρωμικα.!! μεσα σε ενα μαυρο-ασιμη μαγιο που της τεροιαζε perfect.! περασα μεσα, ηθελα βυζαρες σημερα και η Βικη ηταν η καταληλη για αυτη την δουλεια.! Ισπανικο με χιλια.!! Καποτα περασμα με το στομα επαγκελματικα και εκεινη την στιγμη να σκεφτομαι το jo και τα περασματα των καποτων του.!! jo πανε στην Βικη να δεις πως περναει καποτα αλλα και πως κανει πιπα.! Πιπα ολα τα λεφτα με εφερε στο σημειο μηδεν σε χρονο μηδεν, ΑΞΙΑ η Βικη στην πιπα.! Η ολη η φαση αξιζε τα λεφτα της θα ελεγα, ολο και καλυτερη γινετε, ξεκινησαμε σε doggy style και τελειωσα αυτη απο κατω με τα ποδια της στο πλαι, το μονο μειονεκτημα της ολης φασης ο φωτισμος στο δωματιο black ligth που την αγριευε παρα πολυ στο προσωπο...οπως και αλλες κοπελες το εχω παρατηρησεις....
και ενα νεο desing τοποθετησης κωλοχαρτου.!!!
Καλη νυχτα σας......
Απο μυλο πηγα μονο στο 26ης Οκτωβρη 52, οπου ηταν η Ρουμανα η Μαρινα με το νεο look μαλι τις καρε με ξανθιες ανταυιες, σαν πρωτη οψη μου φανηκε αγνωστη αλλα μολις καταλαβα πια ειναι εφυγα σπινιαριστος αφηνοντας την τσατσα να παραμηλαει.!! ...πολυ μετρια η κοπελα στο δωματιο και οπως ειπε καποιος συναθλητης ειναι μεχρι να σε καπαρωσει στην υποδοχη μετα γιοκ.!
Απο Βαρδαρη μαχαλα.!! υπηρχε μια σχετικη κινηση ποιο πολυ απο πιτσιρικαδες που κανανε τον κλασικο χαβαλε, Τανταλου 14 Η μελαχρινη πιπινιτσα Βικη, με το τελειο φυσικο βυζακι της, ωραια παρουσια, καλη θα ελεγα μεσα για μια φορα.! Τανταλου 8 Νωμιζω ηταν η Μαρινα, (αν πηγε καποιος σημερα ας το επιβεβαιωσει) την εχω ξαναδει την κοπελα αλλη μια φορα και τοτε νωμιζω συμπερανα οτι ηταν αυτη, καστανα μαλια, στηθος σηκωμενο φενετε οτι κουβαλαει πραμα αλλα παλι δεν μου εκανε το κλικ να μπω. Τανταλου και Σαπφως γωνια Ξεπροβαλε μια γεματουλικια κοπελα με μεγαλο βυζι μεσα σε δυχτιοτο μπλουζακι, μπαρμπατσικια, περημενα να ειναι η Δαναη, αν ηταν αυτη η Δαναη δεν ξερω, την Δαναη την θυμομουνα ποιο κοντουλα με μπουκλωτα μαλια αλλα πανε τρια χρονια απο τοτε . Παντως μου κινησε το ενδιαφερον η συγγεκρημενη, την ειχα στην λιστα για σημερα, αλλα....Σαπφως 20 Η Ελληνις Κελλυ ανανεομενη, αδυνατησμενη, μεσα μπηκε κανενας τελευταια να μας πει εντυπωσεις???? Αλαξε η εμεινε στασιμη??? Σαπφως 7 Η Τζουλια-η η αδυνατη, ωραιο σωματακι, κομοδινο μεγαλο μεσα, μονο εμφανηση αξιζει.
Σαπφως 5 Σε μια δοση ειμασταν 17 ατομα 2 περιμενανε στα δωματια και ενας την Βασιλισα Βερονικα, της εσκασα ενα χαμογελο (αν το ειδε.!!) και την εκανα...Προμηθεους 11 Η προς το μιλφ ξανθια με το καρε μαλι, καινουρια λεει η τσατσα ψαχνετε να κανει καλο ονομα.!! Προμηθεους 25 Μελαχρινη αδυνατη ασχημη κατε εμε, ακουει στο ονομα Ειρηνη οταν την φωναζει η τσατσα...
Και απο city gate πισω μερια, Μαντζαρου 10 Η Σαρα μεσα στο δωματιο και εγω να μην μπωρω να περημενω και να φευγω. Κατεχακη 13 Η μιλφ Μαρινα, ξανθια θεια με τις μεγαλες βυζαρες τις φορα εξω παρτιδα να κολαζουν και τυφλο.!!
Και Αλιακμονως ηταν η Ουκρανεζα Βικη με το ξανθο μαλι της που το κοντινε σε στυλ αγορε, αδυνατισε λιγακι απο τοτε που ηταν στον βαρδαρη, θα εκοψε τα βρωμικα.!! μεσα σε ενα μαυρο-ασιμη μαγιο που της τεροιαζε perfect.! περασα μεσα, ηθελα βυζαρες σημερα και η Βικη ηταν η καταληλη για αυτη την δουλεια.! Ισπανικο με χιλια.!! Καποτα περασμα με το στομα επαγκελματικα και εκεινη την στιγμη να σκεφτομαι το jo και τα περασματα των καποτων του.!! jo πανε στην Βικη να δεις πως περναει καποτα αλλα και πως κανει πιπα.! Πιπα ολα τα λεφτα με εφερε στο σημειο μηδεν σε χρονο μηδεν, ΑΞΙΑ η Βικη στην πιπα.! Η ολη η φαση αξιζε τα λεφτα της θα ελεγα, ολο και καλυτερη γινετε, ξεκινησαμε σε doggy style και τελειωσα αυτη απο κατω με τα ποδια της στο πλαι, το μονο μειονεκτημα της ολης φασης ο φωτισμος στο δωματιο black ligth που την αγριευε παρα πολυ στο προσωπο...οπως και αλλες κοπελες το εχω παρατηρησεις....
και ενα νεο desing τοποθετησης κωλοχαρτου.!!!
Καλη νυχτα σας......
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
πσσσσσσσσσσσ καλλιτεχνης.....
Τσσσιιιι τσαμπα τις λιωνουμε τις καποτες.!!
Λες να ηταν η Δαναη αυτη στο Γωνιακο??? Αλλιως την θυμομουνα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
μπορει...αν παμε μαζι βολτα θα σε συστησω.....Τσσσιιιι τσαμπα τις λιωνουμε τις καποτες.!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Μεσα.!! Μονο μην το μαθει ο jo.!!!μπορει...αν παμε μαζι βολτα θα σε συστησω.....
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Παραμενει αγνωστη η ανιτα στο 52
περασα προχθες και την ειδα. ομορφουλα δειχνει. Ψηνομουν να περασω αλλα μου λεει η τσατσα στο απλο μονο σεξ.ουτε φιλακια ουτε χαδακια τιποτα. Οποτε την εκανα με ελαφρα. Κατεθεσα στη Ναταλι Νικ Ουρ 26, παιδια μακρυααα φολα σκετη, κοκοδιαθετη, βιαστικη, προκαταρκτικα τιποτα!
poio einia to gwniako?Μεσα.!! Μονο μην το μαθει ο jo.!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
το πρασινο....τανταλου και σαπφους...poio einia to gwniako?
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Το Κελλακι (Σαπφους20) συνηθως βραδυνη βαρδια δεν ειναι?
Προφανως θα την πετυχε ο Καραμαν λιγη ωρα μετα την αλλαγη της πρωινης...
Αδυνατισε λετε ε? Αν και οταν πρωτοηρθε στην πολη και δουλευε Σαπφους 8 αν θυμαμαι καλα την ειχα παρει καπου 4-5 φορες μεσα σε 2-3 βδομαδες, επειτα την ''ξεχασα'' και εχω καιρο τωρα να τη δω...
Επειδη σημερα δεν παιζει να παω βολτα αυτη τη στιγμη(βαριεμαι οικτρα), αυριο βραδυ λετε να την πετυχω?
Να κανω ενα crash test τωρα που ανανεωθηκε...
Προφανως θα την πετυχε ο Καραμαν λιγη ωρα μετα την αλλαγη της πρωινης...
Αδυνατισε λετε ε? Αν και οταν πρωτοηρθε στην πολη και δουλευε Σαπφους 8 αν θυμαμαι καλα την ειχα παρει καπου 4-5 φορες μεσα σε 2-3 βδομαδες, επειτα την ''ξεχασα'' και εχω καιρο τωρα να τη δω...
Επειδη σημερα δεν παιζει να παω βολτα αυτη τη στιγμη(βαριεμαι οικτρα), αυριο βραδυ λετε να την πετυχω?
Να κανω ενα crash test τωρα που ανανεωθηκε...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
26ης Οκτωβρη 52, και ειπεν η τσατσα ... Γκιατι εφυγκει αγκορι μι τις μπαντις αραγκις ?
Τανταλου και Σαπφως μηπως ειναι η 3η < Τζουλια-ψιλονταρντάνα που τσιγγανοφερνει > ?
Σαπφως 5 Αποθαρρηνομαι ολο και περισσοτερο μα συναντησω την μανταμ Βερονικ :/
Προμηθεους 11 πες της δωρεαν δοκιμαστικα την πηδαω και της γραφω και κριτικη , αν βγει μαπα μου σκαει ενα 30ρη και δεν γραφω τιποτα
Αλιακμονως... ας τα παρουμε αναποδα...
Το χαρτι
Καλα ολοκερο στουδιο , γυαλιστερο και καθαρο , με κωλοχαρτα την βγαζουν ? καλα που το ειπες να παρω χαρτομαντιλα
Το desing πραγματι φοβερο , αν ξετυλιξουν και εν αστις σκαλες να σε οδηγει πανω θα ειναι ποολυ μπροστα
Η Πιπα
χωρις προλογο , @@ γλυφει ? (αν οχι πηγες ξυρισμενος ή σαν τον Βαμβακουλα )
Μπραβο και για την καποτα , πρεπει να παω να δω για αλλαγη και μονο
Ισπανικο εκανες ? ποσο το μαλλι ? βυζουμπα φυσικη ? με καποτα κι αυτο η οχι ?
Τσατσα ? πως την εκοψες ? της ειπες οτι την ευχαριστω που με εδιωξε
και δεν μπηκα στο ομορφο κομοδινο μαρθα ?
Ευχαριστω που με σκευτικες , νοιωθω εστω και νοερα οτι πηγα σε ντελο , και γω σας εχω θυμηθει κατα καιρους και γελουσα μονος
Μηπως ειναι καιρος να παψουμε να κρυβομαστε ? μηπως ειναι καιρος να κανουμε οικονομια ? Μηπως ο ηλιος καιει για μας τους γκεη ?
Τανταλου και Σαπφως μηπως ειναι η 3η < Τζουλια-ψιλονταρντάνα που τσιγγανοφερνει > ?
Σαπφως 5 Αποθαρρηνομαι ολο και περισσοτερο μα συναντησω την μανταμ Βερονικ :/
Προμηθεους 11 πες της δωρεαν δοκιμαστικα την πηδαω και της γραφω και κριτικη , αν βγει μαπα μου σκαει ενα 30ρη και δεν γραφω τιποτα
Αλιακμονως... ας τα παρουμε αναποδα...
Το χαρτι
Καλα ολοκερο στουδιο , γυαλιστερο και καθαρο , με κωλοχαρτα την βγαζουν ? καλα που το ειπες να παρω χαρτομαντιλα
Το desing πραγματι φοβερο , αν ξετυλιξουν και εν αστις σκαλες να σε οδηγει πανω θα ειναι ποολυ μπροστα
Η Πιπα
χωρις προλογο , @@ γλυφει ? (αν οχι πηγες ξυρισμενος ή σαν τον Βαμβακουλα )
Μπραβο και για την καποτα , πρεπει να παω να δω για αλλαγη και μονο
Ισπανικο εκανες ? ποσο το μαλλι ? βυζουμπα φυσικη ? με καποτα κι αυτο η οχι ?
Τσατσα ? πως την εκοψες ? της ειπες οτι την ευχαριστω που με εδιωξε
και δεν μπηκα στο ομορφο κομοδινο μαρθα ?
Ευχαριστω που με σκευτικες , νοιωθω εστω και νοερα οτι πηγα σε ντελο , και γω σας εχω θυμηθει κατα καιρους και γελουσα μονος
Μηπως ειναι καιρος να παψουμε να κρυβομαστε ? μηπως ειναι καιρος να κανουμε οικονομια ? Μηπως ο ηλιος καιει για μας τους γκεη ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μεσα.!! Μονο μην το μαθει ο jo.!!!
ΕΕΕΕΕππ ρεμαλια , δε με παιζετε εμενα ?
περασα προχθες και την ειδα. ομορφουλα δειχνει. Ψηνομουν να περασω αλλα μου λεει η τσατσα στο απλο μονο σεξ.ουτε φιλακια ουτε χαδακια τιποτα. Οποτε την εκανα με ελαφρα. Κατεθεσα στη Ναταλι Νικ Ουρ 26, παιδια μακρυααα φολα σκετη, κοκοδιαθετη, βιαστικη, προκαταρκτικα τιποτα!
Δηλαδι στο ειπαν οτι ειναι κομοδινο απο το σαλονι ε? μπραβο μπραβο
Για την αλλη γραψε μια κριτικη αυτα ειναι που πρεπει να γραφονται πρωτα απ ολα
Οοοοχι σκουπιδια
Οοοοχι πλαστικα
Οοοοχι αλλα πεταμενα 40ρια
Σε μυλο και βαρδαρη
kklld
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Τσσσιιιι τσαμπα τις λιωνουμε τις καποτες.!!
Kατα πάσα πιθανοτητα ειναι η Τζούλια η ψιλονταρντάνα.
Ψηλοκαλούτσικη περίπτωση (βλ.κριτικες).
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ελα ρε man....για αυτην λεμε που ηταν παλια στα φαναρια ανδρεου γεωργιου και πηγε βαρδαρη παλι....παιδια ξερουμε καμια δαναϊ
δουλευε πουθενα?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
μας εχεις πρηξει τ'αρχιδια ρε φιλε πια....ρωτας,ρωτας,ρωτας μονο για να ρωτας.και απορω πως σου απαντανε ακομα....75 μην που μονο ρωτας δηθεν για κατι.ποτε δε μας ειπες αν πηγες σε καμια απ'αυτες που ρωτας.μονο ρωτας....και ρωτας μαλακιες,σε δουλεια να βρισκομαστε.....παιδια ξερουμε καμια δαναϊ
δουλευε πουθενα?
γραφω η Τζινα απ'το βαρδαρη και συ μπαινεις και ρωτας.....η Τζινα απ'το Βαρδαρη?
τι ευχαριστηση βρισκεις μ'αυτο δε μπορω να καταλαβω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38