Aαναφορά για χθες (8/11) το απόγευμα (16.30) με καταθεση στην Κατεχακη (Μαρινα)
Προμηθεως 25: Μια μελαχροινη ψιλο-milf. Οχι ιδιαίτερα καλο σωμα. Αν δεν κανω λαθος, τα δόντα της ήταν περίεργα
Προμηθεως 11: H Αλεξια. Εχει ριζώσει εκει για τα καλα. Προσχαρη κοπελα στα ορια του milf, με τα πιασιματακια της. Σχετικα κοντουλα. Ηλικια 30+ την κοβω
Σαπφους 5: Δεν πήγα διοτι καθε φορα που παω εκει η Τζέσικα "με τραβαει" να περασω (την εχω ηδη επισκεφτει 2 φορες με καλες επιδοσεις)
Σαπφους 7: Η Τζουλι (ΟΧΙ η γνωστη μοντελίσια Τζούλια που επίσης δουλευει εκει). Ομορφη, ψηλη, ξανθια, με πιασιματα, ωραιο δερμα, μαλλι πιασμενο πίσω. Αυτη την φορα φαινοταν κουρασμενη και το πρόσωπό της λιγακι σπασμενο.
Σαπφους 8: Το ξανθο πιπινοειδες, πολύ αδυνατο, με την περιεργη φατσούλα (σαν κουνελάκι)Εβελύννα. Παρολο που η φατσα της δεν μου πολυαρεσει, εντούτοις κατι μου λεει να περάσω (παρεμπιπτοντως, εχει πολυ ωραιο βυζι)
Τανταλου-Σαπφους: Μια με μπουκλωτο (ραστα) μαλλι, μικρη σε ηλικια, μελαχροινη, που κανει και ενα mini-show οταν βγαινει εξω. Νομιζω την λένε Αλεξάντρα (σαν Τουρκάκι ειναι!)
Τανταλου 8: H Mαρινα
Η κατάθεση εγινε στο Κατεχακη, στην milf Μαρινα. Θα διαφωνησω με τον συναγωνιστη, πολυ καλή περίπτωση για τους λάτρεις του είδους. Με λίγα λογια, τα πάντα ολα. Θα ανεβάσω κριτικη.