2 φορες που περασα πρωι κλειστο ηταν..τι ωρες δουλευει??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 249234
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Ας το παρουμε αποφαση, τα μπουρδελα στην Θεσσαλονικη πανε προς κλεισιμο μαλλον...γενικα η περιοχη αλλαζει, χτιζονται διαφορα καινουργια πραγματα και μαλλον θα τους διωξουν και απο εκει
Έχεις πληροφορία ή λες εσυ?Γιατι με φαίνεται ακραίο το σενάριο σου…Οκ πιθανώς να αναβαθμιστεί εκεί η περιοχή μέχρι το ONE ανοίγουν μαγαζιά χτίζουν κτλ αλλά χλωμό το βλέπω να φεύγουν…Αν φύγουν και από εκεί μετά πάνε για ΧαλάστραΑς το παρουμε αποφαση, τα μπουρδελα στην Θεσσαλονικη πανε προς κλεισιμο μαλλον...γενικα η περιοχη αλλαζει, χτιζονται διαφορα καινουργια πραγματα και μαλλον θα τους διωξουν και απο εκει
Διαγραμμένο μέλος 249234
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Το λεω επειδη όλο Λατινες ερχονται, που δεν πιανονται για πουτανες αυτές, ειναι αχρηστες τελειως. Τα ηχηρα ονοματα ήδη αραιωσαν και σκεφτονται να το αφησουν. Οποτε τι να συμπερανω;Έχεις πληροφορία ή λες εσυ?Γιατι με φαίνεται ακραίο το σενάριο σου…Οκ πιθανώς να αναβαθμιστεί εκεί η περιοχή μέχρι το ONE ανοίγουν μαγαζιά χτίζουν κτλ αλλά χλωμό το βλέπω να φεύγουν…Αν φύγουν και από εκεί μετά πάνε για Χαλάστρα
Nikthegreek23
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 376
Στο τελευταίο Νικ ουρανου είχε τελευταία μια κοντό χοντρή θεία είσαι σίγουροςΜολις γυρισα απο μπουρδελοτσαρκα.
Τα πραματα ειναι τραγικα στα σπιτακια.
Αν δεις μια πολυ ομορφη κοπελα σαν μια ξανθια ψηλη με γαλανα ματια (μουναρα) αλλα τοσο ψυχρη που λες μπααααα αποκλειεται μεσα να ειναι καλη , μιλαω για μια που ειναι νικ ουρανου στο τερμα κατω ολες οι υπολοιπες κατα 80% απο λατινικη αμερικη. Αλλες με ψευτικα βυζια, κωλος ιδιος ολες λες και της εχουν περασει απο κωλο εργαστηριο και τα φτιαχνουν.
Η ελενα/ραισα στο ποστο της κανονικα αλλα αυτη τη φορα δεν μπηκα γιατι με το που γυρισε ειδα ποσο φαρδυνε ο κωλος της και δεν μπηκα.
Η λιλιανα στο ποστο της και αυτη αλλα για εναν περιεργο λογο η τσατσα ολο μας ελεγε οτι ειναι στο δωματιο (μαλλον ψεμματα).
Πηγα ειδα ναστυα στο μπελλα ντονα, ευδιαθετη αλλα για τα γουστα μου νταρντανα. Τις ειδα σχεδον ολες δεν μ γεμισε καμια το ματι ΑΛΛΑ πηγαινα για συγκεκριμενη κοπελα μετα απο συστασεις.
Καρινα με το βαθυ λαρυγγι. Η κοπελα ειναι αστερι στην πιπα και επισης εχει φατσαρα και σχετικα καλο κορμι. ΑΝ και ψηλη που εμενα μ αρεσουν οι κοντες, ευδιαθετη και χαμογελαστη. Περασα πολυ καλα με 50ε ελευθερο στοματικο.
Nikthegreek23
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 376
Πια μαυρουλα λες?Κατέβηκα απόψε για να περασω στο poison με την Μαυρούλα που την έχω σταμπάρει (εάν έχει περάσει κανεις ας πει γνώμη) ή στο Αλβανακι Στο εφοσπιτο. Είδα όμως ανοιχτό το διπλανό στο εφοσπιτο και είπα να δω τι παίζει. Βγαίνει στο σαλόνι ένα 20χρονο ρουμανακι που μιλάει άψογα ελληνικά. Έχει κιλάκια εξτρα και το πρόσωπο της κλασικό ρουμανικό αλλά έχει και μια γλυκαδα. Για κάποιο λόγο μου έκανε κλικ και περασα με 30 απλό χωρίς να το σκεφτώ. Στα του αγώνα, έκανε ότι ελεγα, την άλλαζα στάσεις, την έβαλα να στηθεί στα 4 να βλέπω το μουνακι της το οποίο ήταν καθαρό, ροζ και περιποιημένο. Γενικά δεκτική χωρίς να δυνασχετει κάπου αλλά κατά τα αλλά τυπική χωρίς να προσπαθεί να σε κάνει να βγάλεις γούστα.
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 20
Στο poison βραδινή βάρδια. Νομίζω Alma την λένε ή κάτι τέτοιο. Πολύ όμορφο πρόσωπο, χαμόγελο και ωραίο κορμίΠια μαυρουλα λες?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
εκανα λαθος στην διευθυνση. αυτη π λεω ειναι απεναντι απο το medusa δεν τα παω καλα με τις οδους. διπλα απο τις νταλικες για οσους ξερουν.Στο τελευταίο Νικ ουρανου είχε τελευταία μια κοντό χοντρή θεία είσαι σίγουρος
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.591
- Πόντοι
- 456
Κοίτα μη σε χάσουμε και πρέπει να βγάζουμε Άμπε λαλεεκανα λαθος στην διευθυνση. αυτη π λεω ειναι απεναντι απο το medusa δεν τα παω καλα με τις οδους. διπλα απο τις νταλικες για οσους ξερουν.
nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 748
- Πόντοι
- 531
οχι δεν είναι αυτή ξέρω ποια εννοείς έχει καμιά 7 χρόνια πριν αυτό που λέω εγώ νομίζω ήταν είτε στο Sex & the City που είναι γωνιακό κατεβαίνοντας την Φρίξου στο δεξί χέρι τέρμα γωνία ή δίπλα σε αυτόΣτο τελευταίο Νικ ουρανου είχε τελευταία μια κοντό χοντρή θεία είσαι σίγουρος
Αν λες την Αφροδιτη απο playboy ειχα περασει πριν κανα 2-3 μηνες...καλη επιλογη απο τις λιγες τιμιες πλεον...εχει λιγα πιασιματα αλλα δεν την λες χοντρη σε καμια περιπτωση και δεν κλαις τα λεφτα σου τουλαχιστονΈχει πάει κανείς με μια Αφροδίτη από Ουκρανία νομίζω πρόσφατα?
Αυτήν εννοώ ναι την είδα την Δευτέρα μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά είχα κανει ήδη την κατάθεση μου όμως οπότε δεν γινόταν να πάω! Ίσως στο μέλλον ,σε ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε!Αν λες την Αφροδιτη απο playboy ειχα περασει πριν κανα 2-3 μηνες...καλη επιλογη απο τις λιγες τιμιες πλεον...εχει λιγα πιασιματα αλλα δεν την λες χοντρη σε καμια περιπτωση και δεν κλαις τα λεφτα σου τουλαχιστον
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Η Ντενίζ η πιτσιρίκα σε ποιο είναι;;
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Στο Pussycat Π.Ερημιτη, όπως βλέπεις το Medusa αριστερά.Η Ντενίζ η πιτσιρίκα σε ποιο είναι;;
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Nope.Ξέρει κανείς αν δουλεύει η καρίνα σήμερα; Έχω όρεξη για deep through
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.669
- Πόντοι
- 736
Η Αλίκη βγήκε από το πρόγραμμα είδα. Ξέρει κανεις γιατί?
Η Χρύσα που είναι στη θέση της καλή? Λένε για καλό κλαρίνο η συγκεκριμένη και δίνει ροδέλα
Η Χρύσα που είναι στη θέση της καλή? Λένε για καλό κλαρίνο η συγκεκριμένη και δίνει ροδέλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις