topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 5.646
Nope.Ξέρει κανείς αν δουλεύει η καρίνα σήμερα; Έχω όρεξη για deep through
Nope.Ξέρει κανείς αν δουλεύει η καρίνα σήμερα; Έχω όρεξη για deep through
Δοκιμάστηκε είναι πολύ ωραίο μωρό με πολύ ωραίο κορμί. Είναι μαέστρος στο κλαρίνο και γενικά είναι τρελοκομείο. Μπορεί να φτάσει σε πολύ ψηλές στροφές.Η Αλίκη βγήκε από το πρόγραμμα είδα. Ξέρει κανεις γιατί?
Η Χρύσα που είναι στη θέση της καλή? Λένε για καλό κλαρίνο η συγκεκριμένη και δίνει ροδέλα
Αυτή η Ντενίζ πρωι η βράδυ είναι?Στο Pussycat Π.Ερημιτη, όπως βλέπεις το Medusa αριστερά.
σε ποιο σπιτακι;Η Αλίκη βγήκε από το πρόγραμμα είδα. Ξέρει κανεις γιατί?
Η Χρύσα που είναι στη θέση της καλή? Λένε για καλό κλαρίνο η συγκεκριμένη και δίνει ροδέλα
Εισαι τρελός ;Έχει γαμησει σε studio εδώ της Θεσσαλονίκης κανένας ακαποτα ποτέ?
Και υποθετω θες να μαθεις, για να το αποφυγεις λογικα.???Γνωρίζω αδερφέ πως κανένα μαγαζί δεν δέχεται απλά από περιέργεια μήπως υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει κάποιος αυτή τι βλακεία και αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που κάνει τα στραβά μάτια
δηλαδη αν σου πω οτι ολοι εχουν γαμησει ακαποτα,δεν θα ξαναπατησεις στα ντελα της σαλονικης;Κυρίως για αυτό αλλά και από περιέργεια,δεν εχω σκοπό να το κάνω ποτέ ούτε μια στο εκατομμύριο
Όλοι στο ίδιο ή ο καθένας σε διαφορετικό;δηλαδη αν σου πω οτι ολοι εχουν γαμησει ακαποτα,δεν θα ξαναπατησεις στα ντελα της σαλονικης;
Και υποθετω θες να μαθεις, για να το αποφυγεις λογικα.???
H μπλε είναι για Θεσσαλονίκη και η πορτοκαλί για κάτω;Πίνω μπλε φαντα δεν φοβάμαι
Πλάκα πλάκα είδα σήμερα σε ψυγείο μπλε φάντα σε μπουκαλάκι , λεμονάδα νομίζω ήταν.H μπλε είναι για Θεσσαλονίκη και η πορτοκαλί για κάτω;
Στο black angels.σε ποιο σπιτακι;
Πρωί.Αυτή η Ντενίζ πρωι η βράδυ είναι?
Πάλι τον ροζ γάτο έβλεπες;
Ο γκομενος της πουτανας και κάτι αυτοκτονικά πιτσιρίκια που δεν ξέρουν ότι άμα την πάθεις είναι αργά για να μάθειςΈχει γαμησει σε studio εδώ της Θεσσαλονίκης κανένας ακαποτα ποτέ?
κοντοπουτανο, νερουλα βυζια ψιλομεγαλα....γουσταρει να κανει πιπα,δινει λιγα γλωσσοφιλα και αντεχει στο δυνατο σφυροκοπημα. σε γενικες γραμμες καλη .Χθες πέρασα να δω αυτή τη Χρύσα(κάτι το οποίο δεν έγινε τελικά)όλα τα δωμάτια γεμάτα,θα μας πει κανένας πως είναι εμφανισιακά,τι κάνει στο δωμάτιο;