Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
608
Πόντοι
81
Πολυ αδυνατη για τα γουστα μου και η φατσα της εμοιαζε λιγο σε τρανς! δεν ξερω φιλε τι κανει μεσα, αδιαφορη κοπελα για μενα που μεχρι αυριο δεν θα την θυμαμαι καν.
Η φατσα ουτε εμενα μου αρεσε αλλα σαν κορμι ειναι το στυλ που γουσταρω μοντελε αν ειχε και σιλικονατα βυζακια θα ηταν τελεια......ισως την παρω αυτες τις μερες

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
449
Πόντοι
21
Αυτή η σαντρα είναι φίλε ένα κοντοπουτανο που δούλευε στην ουρανού στα τελευταία με κωλαρα Κ γυαλάκια;
Ναι δούλευε νικ.ουρανου 28 στο τελευταίο και αρκετά πιο παλιά στο 1ο διπλα αο το medusa

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
194
Πόντοι
0
Ναι δούλευε νικ.ουρανου 28 στο τελευταίο και αρκετά πιο παλιά στο 1ο διπλα αο το medusa
Την είχα πετύχει πριν καιρό στο τελευταίο στην νικηφόρου στο κρεβάτι ήταν τούμπανο εκείνο το βράδυ,στα τέσσερα την πήρα δυνατά και είπα να της χαστουκίσω την κωλαρα κάπως διστακτικά και μου λέει τι είναι αυτό;πιο δυνατά!της κοκκινησα την κωλαρα…οπότε ήρθε ο καιρός για επανάληψη

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
383
Πόντοι
21
οτι είναι το γλυφομούνι είναι σε μια γυναίκα,αν την γλύψεις κι από κόλο έδεσε το γλυκό!!! βυζιά γλύφω αβέρτα,απλά όταν έχεις να κάνεις με ιερόδουλη υπάρχει θέμα καθαριότητας,αν πλένεται και καθαρίζεται στην ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε πελάτη θα είναι ότι καλύτερο,ελπίζω οτί οι περισσότερες είναι καθαρές..

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.351
Πόντοι
6.817

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
608
Πόντοι
81
οτι είναι το γλυφομούνι είναι σε μια γυναίκα,αν την γλύψεις κι από κόλο έδεσε το γλυκό!!! βυζιά γλύφω αβέρτα,απλά όταν έχεις να κάνεις με ιερόδουλη υπάρχει θέμα καθαριότητας,αν πλένεται και καθαρίζεται στην ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε πελάτη θα είναι ότι καλύτερο,ελπίζω οτί οι περισσότερες είναι καθαρές..
Οι περισσοτερες ΔΕΝ ειναι καθαρες πανε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανουν μπανιο.....!!!οποτε ο καθενας κρινει και αναλογος πρατει.. εδω υπαρχουν ατομα που δινουν γλωσοφιλα στην Ριτα που ειναι γνωστη για τα γλυφοκωλια που κανει...
Γουστα ειναι αυτα!!!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.176
Πόντοι
446
Οι περισσοτερες ΔΕΝ ειναι καθαρες πανε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανουν μπανιο.....!!!οποτε ο καθενας κρινει και αναλογος πρατει.. εδω υπαρχουν ατομα που δινουν γλωσοφιλα στην Ριτα που ειναι γνωστη για τα γλυφοκωλια που κανει...
Γουστα ειναι αυτα!!!
Η Ριτα κανει συνεχεια, αφου ηρθε και μου ειπε 1 μινουτο για μπανιο και εφυγε.
Γλυφοκωλη δεν καναμε. Παντως για να εχει τοσο κοσμο σιγουρα κανει πολλα.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
608
Πόντοι
81
Η Ριτα κανει συνεχεια, αφου ηρθε και μου ειπε 1 μινουτο για μπανιο και εφυγε.
Γλυφοκωλη δεν καναμε. Παντως για να εχει τοσο κοσμο σιγουρα κανει πολλα.
Για τη Ριτα δεν ξερω τι κανει δεν εχω περασει ποτε μαζι της και ουτε θα περασω γιατι δεν μου αρεσει εμφανησιακα καθολου....απλα εχει αναφερθει πολλες φορες απο συναγωνιστες οτι κανει βρωμικα γουστα(γλυφοκωλια,κωλοδαχτυλα,κατουριματα κτλ) εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ βρωμιαρα.....

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.176
Πόντοι
446
Για τη Ριτα δεν ξερω τι κανει δεν εχω περασει ποτε μαζι της και ουτε θα περασω γιατι δεν μου αρεσει εμφανησιακα καθολου....απλα εχει αναφερθει πολλες φορες απο συναγωνιστες οτι κανει βρωμικα γουστα(γλυφοκωλια,κωλοδαχτυλα,κατουριματα κτλ) εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ βρωμιαρα.....
Κατουρημα οχι δεν μου εχει πει ποτε κατι τετοιο.. μπορει βεβαια σε προγραμμα με τζακουζι που δεν εχω παρει μαζι της.
Δαχτυλα την εβαλα σημερα και στις δυο τρυπες.. γλυφοκωλη δεν εκανα.
Δεν ξερω αν ειναι βρωμιαρα με αλλους, παντως μ εμενα ηταν καθαρη.

mrmental077

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους! Θα ήθελα κάτι να ρωτήσω.

Η Ράισα-Έλενα συνεχίζει να δουλεύει ακόμα;
Και αν ναι, ξέρετε που και τι ωράριο;

Σας ευχαριστώ!!