Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 51
Εγώ αγάπη ναιΤην Αθηνά που δούλευε στο Venus εννοείς;
Εγώ αγάπη ναιΤην Αθηνά που δούλευε στο Venus εννοείς;
Παιδιά δώστε παραπάνω πληροφορίες για την συγκεκριμένη. Σωματότυπο, διάθεση στο δωμάτιο κλπ. Τα βυζια είναι όσο μεγάλα φαίνονται στην φωτό;Την Αθηνά που δούλευε στο Venus εννοείς;
Πιο μεγάλα αγάπη μου ελα να δεισ στο δωμάτιοΠαιδιά δώστε παραπάνω πληροφορίες για την συγκεκριμένη. Σωματότυπο, διάθεση στο δωμάτιο κλπ. Τα βυζια είναι όσο μεγάλα φαίνονται στην φωτό;
Έχω καιρό να πάω προς τα σπιτάκια , αλλά είναι όπως ανεβαίνεις την φρίξου σε κάποια φάση τελειώνει ο δρόμος στο δεξί σου χέρι είναι τα φρίξου 14α και φρίξου 14 β , εκεί που τελειώνει ο δρόμος στρίβεις αριστερά και περίπου στα 20 - 30 μέτρα βρίσκεις τα τρίδυμα στο αριστερό σου χέρι. Εμπεδοκλέους νομίζω λέγεται ο δρόμος.Που είναι τα τρίδυμα;
Ποιο είναι το ωράριο σου;Πιο μεγάλα αγάπη μου ελα να δεισ στο δωμάτιο
10:00-02:00Ποιο είναι το ωράριο σου;
Από το τατουάζ στο βυζί προδωθηκεςΕγώ αγάπη ναι
Ναι γλυκε μου αμαν τι κάνει αυτο το βυζιΑπό το τατουάζ στο βυζί προδωθηκες
Οχι σαν την Ναταλια, με τιποτα, αλλα στο 2λεπτο υγραινεται.Και εγώ σήμερα πέρασα με Ναταλία, κλασικά πολύ καλή. Έχυσε έχυσε και έχυσε.... Μπράβο της ...τέτοιες γυναίκες θέλουμε. Η Καταλίνα χύνει;
Τι εχουμε εδω? Καλησπερα. Εισαι η Αθηνα που πριν πολλα χρονια δουλευε στο σπιτι της Ειρηνης επανω στον οροφο με βιτρινες δονητες κτλ κτλ?Καλημέρα αγαπεσ μου από σήμερα το βράδυ σασ περιμένω στα τρίδυμα μαντέψτε ποια είμαι δυνατό come backξερετε
Στη Θεσσαλονίκη αγάπη μου μια ήταν κ θα είναι η ΑθήναΤι εχουμε εδω? Καλησπερα. Εισαι η Αθηνα που πριν πολλα χρονια δουλευε στο σπιτι της Ειρηνης επανω στον οροφο με βιτρινες δονητες κτλ κτλ?
Υπηρχε και η Αθηνα στο Βαρδαρη διπλα απο την Βαγγελιτσα χωρις δοντια που ηταν (Ηταν απ τις λιγες που εκανε γυμνο το 90). Η Αθηνα εκεινη ηταν στα Λαδαδικα εκει που ειναι τωρα το Ραλεταντο το εστιατοριο. Αρα δεν ησουν η μονη. Τωρα ισως εισαι. Θες να απαντησεις στην ερωτηση?Στη Θεσσαλονίκη αγάπη μου μια ήταν κ θα είναι η Αθήνα
Αυτά τα πιπινάκια στα τρίδυμα τα είδες; Καλά κατάλαβα;Πηγαινα σημερα μεσημερι για Φριντα, την ειχε στο προγραμμα στο λας βεγκας, σκεφτομουν τις βυζαρες της στο προσωπο και με ποιαναν ταχυκαρδιες, τελικα εφαγα ακυρον.... φτανω και τα 3 φωτακια ομως αναμενα, μπενω στο 1ο δεξια, βγενει ενα σαμιαμιδι αδυνατο, ανορεξικο, μελαχρινο... τζανκι σταιλ να σου σπασει στο κρεβατι να την πληρωνεις μια ζωη... στο 2ο δεξια, μαζι με τσατσα η Βλαντα η μιλφαρα, μου φανηκε αδυνατησμενη με παλαιοτερα, και λιγο σπασμενη στο προσωπο, δεν με κλικαρε να περασω.... στο 3ο αριστερα το μονο τους, ενα πιπινακι, μαυρομαλικο πουτσομεζεδακι, ιζαμπελα την ειπε.??? Δεν θυμαμαι... φολα μυριζε, αν και καλο σωματακι.... Π.Ερημιτι στα καινουρια, το 1ο οπως πας απο Λαςβεγκας, ενα ξανθο αδυνατο με τατουαζ στο μπουτι.??? και κατι βυζαρες ετοιμες να εκραγουν απο το σουτιεν...μαλλον σιλικονατες.... Αχελοου γκοντιβα ανοιχτο, δε γαμιετε λεω αφου δεν εχει τιποτα αξιολογο, θα παω Ναταλι, Μεσα η Γυναικαρα.!!! Ανθρωπινη συναντηση .- Τελειωνει το ματσ και δεν ηξερα που πατουσα που βρησκουμουν, εβαλα το παντελονι χωρις να βαλω το βρακι...τετοια συνχιση 1η φορα..... Ναταλια ΜΟΝΟ ρε μουνια.!!!
Υπηρχε και η Αθηνα στο Βαρδαρη διπλα απο την Βαγγελιτσα χωρις δοντια που ηταν (Ηταν απ τις λιγες που εκανε γυμνο το 90). Η Αθηνα εκεινη ηταν στα Λαδαδικα εκει που ειναι τωρα το Ραλεταντο το εστιατοριο. Αρα δεν ησουν η μονη. Τωρα ισως εισαι. Θες να απαντησεις
Είμαι η Αθηνα που ηταν στο βενους 8χρονια καταλαβεσ ποια?Υπηρχε και η Αθηνα στο Βαρδαρη διπλα απο την Βαγγελιτσα χωρις δοντια που ηταν (Ηταν απ τις λιγες που εκανε γυμνο το 90). Η Αθηνα εκεινη ηταν στα Λαδαδικα εκει που ειναι τωρα το Ραλεταντο το εστιατοριο. Αρα δεν ησουν η μονη. Τωρα ισως εισαι. Θες να απαντησεις στην ερωτηση?
Οχι ειναι η αληθεια. Αυτη την εβδομαδα θα ειμαι Ελλαδαρα θα περασω να σε δω.Είμαι η Αθηνα που ηταν στο βενους 8χρονια καταλαβεσ ποια?
Σ περιμένω τοτεΟχι ειναι η αληθεια. Αυτη την εβδομαδα θα ειμαι Ελλαδαρα θα περασω να σε δω.