Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.606
Πόντοι
736
Ειχα γραψει παλιοτερα για την Σονια και ειχα πει οτι δεν θα την ξαναεβλεπα. Αλλα τετοιο μουνετο δεν γινοταν να μην το ξαναδω. Τελικα αυτα τα μουνια λενε μονο σε μεγαλα προγραμματα. Αυτο συμπερανα. Η μαλλον η Σονια αυτο κανει. Τι να πω απο τα της εμφανισης... ισως το 2ο πιο ομορφο μουνι που εχει περασει απο την μπουρδελο θεσσαλονικη. Κορμι στεγνο φετες με 2 βυζαρες σιλικονατες οι οποιες ειναι πολυ μαλακες στην αφη, τελεια δουλεια, μια προσωπαρα με κατι ματαρες πρασινοκαφε, κωλαρα, τσιμπουκαρα, υγραινεται φουλ παιζει και να τελιωνει. Περασα πολυ ωραια αν και ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ γιατι ελεγε οτι ξεκιναει στις 6 αλλα τελικα ξεκινησε στις 930 και ειχε και προγραμμα,οποτε η αναμονη ηταν μαρτυριο αλλα χαλαλι της γιατι ηθελα να την ξαναγαμησω. Θα κατσει μεχρι Σαββατο και μετα την κανοπουλος.
Η πουταναρα την είχα ιεραποστολικό και κάποια στιγμή που κουράστηκα με πιάνει με δύναμη και επειδή είναι φέτες αρχίζει και γαμιεται μόνη της στον πουτσο μου παίρνοντας τον μέχρι ρίζα .

Και κοιτάει και πρόστυχα και μιλάει και βρώμικα ότι πρέπει για σκληρό γαμησι.

Και αυτό που λες. Κορμάρα και μουναρα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.674
Πόντοι
736
Αυτά τα πιπινάκια στα τρίδυμα τα είδες; Καλά κατάλαβα;
Άλλα είναι τα τρίδυμα και άλλα τα λας βέγκας , αλλά και τα δυο έχουν απο 3 σπιτάκια.

Το Λας Βέγκας είναι αυτό εδω Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (Las Vegas) (Sex Studio) Μύλος

Και τα τρίδυμα αυτό εδω Case D'Amore (Τρίδυμα) (Sex Studio) Μύλος

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ειχα γραψει παλιοτερα για την Σονια και ειχα πει οτι δεν θα την ξαναεβλεπα. Αλλα τετοιο μουνετο δεν γινοταν να μην το ξαναδω. Τελικα αυτα τα μουνια λενε μονο σε μεγαλα προγραμματα. Αυτο συμπερανα. Η μαλλον η Σονια αυτο κανει. Τι να πω απο τα της εμφανισης... ισως το 2ο πιο ομορφο μουνι που εχει περασει απο την μπουρδελο θεσσαλονικη. Κορμι στεγνο φετες με 2 βυζαρες σιλικονατες οι οποιες ειναι πολυ μαλακες στην αφη, τελεια δουλεια, μια προσωπαρα με κατι ματαρες πρασινοκαφε, κωλαρα, τσιμπουκαρα, υγραινεται φουλ παιζει και να τελιωνει. Περασα πολυ ωραια αν και ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ γιατι ελεγε οτι ξεκιναει στις 6 αλλα τελικα ξεκινησε στις 930 και ειχε και προγραμμα,οποτε η αναμονη ηταν μαρτυριο αλλα χαλαλι της γιατι ηθελα να την ξαναγαμησω. Θα κατσει μεχρι Σαββατο και μετα την κανοπουλος.
Ευτηχως δηλαδη που δεν καθησα να την περιμενω να κοβω γυρες, γιατι μου περασε απο το μυαλο να περιμενω να παει 6 η ωρα να την πληρωσω. Αλλα μεχρι τελος βδομαδας θα ''σφαχτει'':zfuck:, ειναι καλο μουνι....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.640
Πόντοι
25.165
Ευτηχως δηλαδη που δεν καθησα να την περιμενω να κοβω γυρες, γιατι μου περασε απο το μυαλο να περιμενω να παει 6 η ωρα να την πληρωσω. Αλλα μεχρι τελος βδομαδας θα ''σφαχτει'':zfuck:, ειναι καλο μουνι....
Αδερφε μετα τις 11 , 11:30 θα εμπαινες...

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Ποια πιπινακια φιλε, που εγραψα για πιπινακια.??? :think: Ενα ειδα μονο, και δεν η

Ποια πιπινακια φιλε, που εγραψα για πιπινακια.??? :think: Ενα ειδα μονο, και δεν ηταν στα τριδυμα.
Σωστά,έχεις δίκιο.Εννουσα και το αδύνατο που περιέγραψες.

rakal

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Ακούστε σκηνικό με Βλάντα στο las Vegas πριν λίγο.Μπαινω με το απλό πρόγραμμα περιμένω 5 λεπτά έρχεται.Ξεκιναει να μου τον παίζει και με ρωτάει αν γίνεται μεγάλο.Της απαντάω θα δεις .Λέει το μουνάκι μου είναι μικρο.Συνεχίζει ακόμη δεν έχει σηκωθεί 100% και μου λεει δεν γίνεται είναι μεγάλο και ακόμη δεν σηκώθηκε.Μου πρότεινε ή ελεύθερο στοματικό με τα ίδια λεφτά ή να πάρω τα λεφτά μου πίσω.Πηρα πίσω τα λεφτά και εφυγα.Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη?
Εγώ είχα πάρει πρόγραμμα με πρωκτικό. Άρχισε τα κλαρίνα, τεντωσα και μου είπε ότι μπορεί να είναι θέμα από μπροστά. Ξεκινήσαμε κανονικά από μουνί και όσο ανέβαζα στροφές και το έχω να τελείως αυτή μου είπε ότι πονάει και αν θέλω να της το βάλω πίσω.

vatraxosprasinos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα στην ομάδα, είμαι νέο μέλος.
μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν δουλεύει και που η Νατάσσα ή Τσαρίνα;

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
495
Πόντοι
21
Η πουταναρα την είχα ιεραποστολικό και κάποια στιγμή που κουράστηκα με πιάνει με δύναμη και επειδή είναι φέτες αρχίζει και γαμιεται μόνη της στον πουτσο μου παίρνοντας τον μέχρι ρίζα .

Και κοιτάει και πρόστυχα και μιλάει και βρώμικα ότι πρέπει για σκληρό γαμησι.

Και αυτό που λες. Κορμάρα και μουναρα.
Σε ποιο είναι η μαντάμ?

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ποιος μπορεί και γαμαει την Αθήνα εγώ πέρασα χτες να δω ποια είναι και όταν βγήκε μόνο που δεν εφυγα από το παράθυρο σάπιο δόντι γ δόντι που της λειπει άμα είδα καλά προσωπο άστο και πολλά περιττά κιλά.

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
51
Ρε παιδιά ποιος μπορεί και γαμαει την Αθήνα εγώ πέρασα χτες να δω ποια είναι και όταν βγήκε μόνο που δεν εφυγα από το παράθυρο σάπιο δόντι γ δόντι που της λειπει άμα είδα καλά προσωπο άστο και πολλά περιττά κιλά.
Χαχαχαχ δεν το ήξερα ότι χω σάπια δοντια ευτυχώς που μου το είπες να τα φτιάξω γτ δυστυχώς για σενα με γαμανε οπότε μπορώ ν τα πληρώσω φιλακια

rakal

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Η Εμμανουέλα η Ρουμάνα συνεχίζει ακόμα στην πόλη;

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.012
Πόντοι
206
Χαχαχαχ δεν το ήξερα ότι χω σάπια δοντια ευτυχώς που μου το είπες να τα φτιάξω γτ δυστυχώς για σενα με γαμανε οπότε μπορώ ν τα πληρώσω φιλακια
Παντως μια προσφατη φωτογραφια σου δεν θα χαλαγε κανεναν ! και θα εκλεινες και στοματα :"

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
51
Παντως μια προσφατη φωτογραφια σου δεν θα χαλαγε κανεναν ! και θα εκλεινες και στοματα :"
Το ξέρω αλλά ο καθένας μας έχει και προσωπική ζωή δεν μπορώ να ανεβάσω εξάλλου γούστα είναι αυτά πολλοί είναι αυτοί π σχολιάζουν αρνητικά κ μένα μαρεσε πάντα αυτο

Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες,
Μπορεί κανεις να μου προτείνει οτι πιο αξιόλογο κυκλοφορεί Θεσσαλονίκη αυτη τη στιγμή; (και απο άποψη υπηρεσιών και εμφάνισης).

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
996
Πόντοι
81
Εγώ είχα πάρει πρόγραμμα με πρωκτικό. Άρχισε τα κλαρίνα, τεντωσα και μου είπε ότι μπορεί να είναι θέμα από μπροστά. Ξεκινήσαμε κανονικά από μουνί και όσο ανέβαζα στροφές και το έχω να τελείως αυτή μου είπε ότι πονάει και αν θέλω να της το βάλω πίσω.
Σε όλους το κάνει αυτό ή μόνο στους προικισμένους?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
χωρις εξτρα χρεωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom