Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Αρης χπ

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Αθηνα εγώ που είχα πάρει παλιά...να σας πω την αλήθεια ειναι μέτρια στην εμφάνιση δεν είναι μουναρα..προφανώς είναι για τους λάτρεις τον μεγάλων βυζιων και τον bbw.... κάνει ότι τις ζητήσεις δίνει κωλο και γουστάρει και περνάς καλά...πίπα καλή χωρίς και τελειώνεις όπου θέλεις αυτά...

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα μετα από μεγάλη μεγάλη αποχή λόγω εξωτερικού. Αύριο πρωί πρωί επίσκεψη στην αγαπημένη περιοχή. Πέρα από Ναταλία που ήταν φοβερή, έχετε να προτείνετε καποια; Ευχαριστώ πολύ

energystar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Ειχα γραψει παλιοτερα για την Σονια και ειχα πει οτι δεν θα την ξαναεβλεπα. Αλλα τετοιο μουνετο δεν γινοταν να μην το ξαναδω. Τελικα αυτα τα μουνια λενε μονο σε μεγαλα προγραμματα. Αυτο συμπερανα. Η μαλλον η Σονια αυτο κανει. Τι να πω απο τα της εμφανισης... ισως το 2ο πιο ομορφο μουνι που εχει περασει απο την μπουρδελο θεσσαλονικη. Κορμι στεγνο φετες με 2 βυζαρες σιλικονατες οι οποιες ειναι πολυ μαλακες στην αφη, τελεια δουλεια, μια προσωπαρα με κατι ματαρες πρασινοκαφε, κωλαρα, τσιμπουκαρα, υγραινεται φουλ παιζει και να τελιωνει. Περασα πολυ ωραια αν και ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ γιατι ελεγε οτι ξεκιναει στις 6 αλλα τελικα ξεκινησε στις 930 και ειχε και προγραμμα,οποτε η αναμονη ηταν μαρτυριο αλλα χαλαλι της γιατι ηθελα να την ξαναγαμησω. Θα κατσει μεχρι Σαββατο και μετα την κανοπουλος.
Σε ποίο μαγαζί είναι???

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Έχοντας πολλές καυλές σήμερα επισκέφτηκα την Άννα στο σεξ ιν δε Σίτι πήγα κατά της 20.00 όπου μάλλον μόλις ξεκινά. Πέρασα με 80 για πρωκτικό. Η κοπέλα με θυμιθικε αμέσως και με περιποιήθηκε πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία και έχυσα πολύ ωραία. Φεύγοντας βλέπω δίπλα που είναι η Καταλίνα και λέω ας την δούμε επιτέλους την περιβόητη Καταλίνα. Τι ήθελα και πήγα. .. βλέπω την κολάρα της και καυλώνω άμεσος. Είχα ένα ακόμα πενινταρικο και λέω τι περνώ με αυτό; Γυμνό στοματικό. Οκ. Μπαίνω για ντουζ και μπαίνει και η Καταλίνα. Κάθεται στο κρεβάτι και με κοιτάει και παίζει με το μουνακι της. Όπα λέω εδώ είμαστε. Τελειώνω και παίρνει την πετσέτα και με σκουπίζει. Είμαι λίγο σε σοκ....και αρχίζει την πίπα. Μέτρια πίπα. Συνεχίζουμε ντογκι όπου της βάζω δάκτυλο στον κωλο και αυτή γελάει! Γυρνάμε ιεραποστολή και αρχίζει να μου καρφώνει τα νύχια της και να με δαγκώνει. Μετά από πολύ ώρα αφού δεν μπορώ να τελειώσω με όλο αυτά που κάνει με τελειώνει με πίπα. Τελειώνω έξω από το στόμα της καθώς δεν πλήρωσα για αυτό και αφού χύσω μου καθαρίζει το πέος μου με την γλώσσα τής. Η τσατσά χτύπησε την πόρτα τουλάχιστον 3 φορές. Άντε της λέω φύγε. Όχι μου λέει και μου κάνει κολοδακτυλο, μεγάλο τρελοκομείο! Μου λέει θέλω να με χτυπήσεις.... Δεν πας καλά λέω. Και στήνει την κολάρα της στην μάπα μου και αρχίζει τουερκ και με βάζει να της ρίχνω χαστούκια. Μόλις ξανακαυλωσα μου λέει τώρα φεύγω. Άντε λέω στο καλό. Γυρνάει ενώ ντύνομαι και με δαγκώνει στα χείλια και μου λέει σε γουστάρω πολύ. Οκ πέρασα καλά αλλά είναι επικίνδυνη. Βασικά έτσι είναι πάντα; Για αυτό γίνεται τέτοιος χαμός με αυτή; Προσωπικά αν ξαναπαω μόνο για πρωκτικό θα πάω. Συγνώμη για το σεντόνι

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Έχοντας πολλές καυλές σήμερα επισκέφτηκα την Άννα στο σεξ ιν δε Σίτι πήγα κατά της 20.00 όπου μάλλον μόλις ξεκινά. Πέρασα με 80 για πρωκτικό. Η κοπέλα με θυμιθικε αμέσως και με περιποιήθηκε πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία και έχυσα πολύ ωραία. Φεύγοντας βλέπω δίπλα που είναι η Καταλίνα και λέω ας την δούμε επιτέλους την περιβόητη Καταλίνα. Τι ήθελα και πήγα. .. βλέπω την κολάρα της και καυλώνω άμεσος. Είχα ένα ακόμα πενινταρικο και λέω τι περνώ με αυτό; Γυμνό στοματικό. Οκ. Μπαίνω για ντουζ και μπαίνει και η Καταλίνα. Κάθεται στο κρεβάτι και με κοιτάει και παίζει με το μουνακι της. Όπα λέω εδώ είμαστε. Τελειώνω και παίρνει την πετσέτα και με σκουπίζει. Είμαι λίγο σε σοκ....και αρχίζει την πίπα. Μέτρια πίπα. Συνεχίζουμε ντογκι όπου της βάζω δάκτυλο στον κωλο και αυτή γελάει! Γυρνάμε ιεραποστολή και αρχίζει να μου καρφώνει τα νύχια της και να με δαγκώνει. Μετά από πολύ ώρα αφού δεν μπορώ να τελειώσω με όλο αυτά που κάνει με τελειώνει με πίπα. Τελειώνω έξω από το στόμα της καθώς δεν πλήρωσα για αυτό και αφού χύσω μου καθαρίζει το πέος μου με την γλώσσα τής. Η τσατσά χτύπησε την πόρτα τουλάχιστον 3 φορές. Άντε της λέω φύγε. Όχι μου λέει και μου κάνει κολοδακτυλο, μεγάλο τρελοκομείο! Μου λέει θέλω να με χτυπήσεις.... Δεν πας καλά λέω. Και στήνει την κολάρα της στην μάπα μου και αρχίζει τουερκ και με βάζει να της ρίχνω χαστούκια. Μόλις ξανακαυλωσα μου λέει τώρα φεύγω. Άντε λέω στο καλό. Γυρνάει ενώ ντύνομαι και με δαγκώνει στα χείλια και μου λέει σε γουστάρω πολύ. Οκ πέρασα καλά αλλά είναι επικίνδυνη. Βασικά έτσι είναι πάντα; Για αυτό γίνεται τέτοιος χαμός με αυτή; Προσωπικά αν ξαναπαω μόνο για πρωκτικό θα πάω. Συγνώμη για το σεντόνι
Έλεγαν και άλλοι οτι είναι λίγο τρελή αυτή η Καταλίνα , δηλαδή αν πας για πρόγραμμα με domination να σου κάνει ... αν κάνει τέτοιο πρόγραμμα δηλαδή , μπορεί να καταλήξεις και στο νοσοκομείο που λέει ο λόγος :P

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Βασικά φοβάμαι μην κόλλησα τίποτα. Αν κάνει έτσι με όλους είναι επικίνδυνη. Βέβαια να πω την αλήθεια μου άρεσε. Γενικά είχε συμπεριφορά σαν να είχε να γαμιθει χρόνια. Ήταν τόσο καυλωμένη που μάλλον είναι σεξομανής.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Βασικά φοβάμαι μην κόλλησα τίποτα. Αν κάνει έτσι με όλους είναι επικίνδυνη. Βέβαια να πω την αλήθεια μου άρεσε. Γενικά είχε συμπεριφορά σαν να είχε να γαμιθει χρόνια. Ήταν τόσο καυλωμένη που μάλλον είναι σεξομανής.
Συνεννόηση στα αγγλικά κάνατε ; Γιατί πολλές απο τις Λατίνες μόνο ισπανικά ξέρουν και είναι ένα πρόβλημα και αυτό.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Ξέρω ισπανικά αλλά κυρίως ελληνικά μιλούσαμε. Βέβαια δεν τα μιλάει καλά αλλά βγαίνει συνενόηση. Όπως και αγγλικά ψιλοηξερε ή έκανε ότι καταλάβαινε. :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Κλασικη Καταλινα, κινησε στα ορια, εγω αποτοξινωθηκα απο αυτην, δεν πηγαινε αλλο, μια μερα ειπα οχι, αν και μπορει αυτη να μου ειπε το οχι πρωτη, μιας και την τελευταια φορα η συμπεριφορα της ηταν σαν να με βαρεθηκε, γιατι τις τα εκοψα ολα αυτα τα τρελα, και ειχε καταντησει απλο γαμισι. Το μονο που θα κολλησεις ειναι να την πληρωνεις συνεχεια....

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Κλασικη Καταλινα, κινησε στα ορια, εγω αποτοξινωθηκα απο αυτην, δεν πηγαινε αλλο, μια μερα ειπα οχι, αν και μπορει αυτη να μου ειπε το οχι πρωτη, μιας και την τελευταια φορα η συμπεριφορα της ηταν σαν να με βαρεθηκε, γιατι τις τα εκοψα ολα αυτα τα τρελα, και ειχε καταντησει απλο γαμισι. Το μονο που θα κολλησεις ειναι να την πληρωνεις συνεχεια....
Μην παίρνεις και όρκο για το "μόνο" που είπες..

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
για ποια Αννα λες; μια παλια που ηταν πετρου ερημιτη;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.948
Πόντοι
1.436
Σε όλους τα ίδια κάνει. Εμένα μια φορά με δάγκωσε στα χείλια και μάτωσα. Γενικά τελευταία είχε γίνει επικίνδυνη σε πολλά και την ξέκοψα.

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.530
Πόντοι
456
Φάντα για να σιγουρευτείς. Δεν παίζουμε με αυτά...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μην παίρνεις και όρκο για το "μόνο" που είπες..
Οσο περπατας σε τεντομενο σχοινι ρισκαρεις, ειναι οπως η μπουγατσα με κακαο, οσο τρως σκετη μπουγατσα δεν εχεις θεμα, αν προσθεσεις και κακαο, αυξανεις τις πιθανοτητες....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Σημερα εβαλα στο στροχαστρο την Σονια, αλλα την βλεπω golden lips, γτπμ... :headbang:μονο που γραφω το ονομα του μπουρδελου αναγουλιαζω, θα παω να δω και την μαυρουλα Μισελ, καποιος την ειχε πληρωσει ποιο πισω ειχε γραψει μετρια προς καλα....

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.530
Πόντοι
456
Οσο περπατας σε τεντομενο σχοινι ρισκαρεις, ειναι οπως η μπουγατσα με κακαο, οσο τρως σκετη μπουγατσα δεν εχεις θεμα, αν προσθεσεις και κακαο, αυξανεις τις πιθανοτητες....
Τι εφευρέτες βγάζει αυτός ο τόπος; Με ένα κακάο βρέθηκε το φάρμακο κατά της δυσκοιλιότητας και μια φαντα για τα ΣΜΝ.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.530
Πόντοι
456
Σημερα εβαλα στο στροχαστρο την Σονια, αλλα την βλεπω golden lips, γτπμ... :headbang:μονο που γραφω το ονομα του μπουρδελου αναγουλιαζω, θα παω να δω και την μαυρουλα Μισελ, καποιος την ειχε πληρωσει ποιο πισω ειχε γραψει μετρια προς καλα....
Τι έχει το ρδελο συνάδελφε; Δεν έχει καλές τσα2δες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom