Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Δεν ξέρω ρε αλανια μου αλλά αυτή την λαρα δεν επιδίωξα ποτέ να την δω ίσως επειδή διαβάζω για πόρτες για φεις κοντρόλ κλπ και γώ αυτά δεν τα γούσταρα από πιτσιρικάς,αλλά άμα έχει το απλό 50 όπως έχει γραφτεί το κωλι ποσό θα το δίνει;θα θέλει καμία περιουσία
Εγώ πάλι εκτός οτι έχω πολύ καιρό να πάω στα σπιτάκια , αλλά είδα ένα σχόλιο στο άλλο σάιτ που έλεγε οτι αν πας με την Λάρα μετά όλες οι άλλες θα σου φαίνονται λίγες , οπότε το σκέφτομαι αν θα πάω ...
Άσε που με βολεύει περισσότερο η βραδινή βάρδια και η Λάρα είναι μόνο πρωί.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Όσες τι δίνουν το έχουν στο 80αρι. Αλλά όταν μιλάμε για κωλαράκι Λάρας μιλάμε για αφρό, βελούδο, μαρέγκα.
Καλά εχω μπει και με τίμιο 60αρι στο κωλο της βλαντας αλλά θυμάμαι παλιότερα την Εμμανουέλα την Ρουμάνα που τώρα είναι στα παρανταις μου χε πει ένα κουλό ποσό..οποτε η λαρα που είναι μαρέγκα χαχαχαχα κλαίω θα είναι στο θεό

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
τι εδινε μωρε και μιλατε με γριφους? το κωλαρακι της ?
Εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε το κολαρακι. Και στον Βόλο όταν ήταν το έδινε. 30 ευρώ το απλό, 80 το πρωκτικό τότε. Τώρα.....50 το απλό ....??? Το κολαρακι?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.530
Πόντοι
456
Καλά εχω μπει και με τίμιο 60αρι στο κωλο της βλαντας αλλά θυμάμαι παλιότερα την Εμμανουέλα την Ρουμάνα που τώρα είναι στα παρανταις μου χε πει ένα κουλό ποσό..οποτε η λαρα που είναι μαρέγκα χαχαχαχα κλαίω θα είναι στο θεό
Στον κορονοϊό έχω πάρει από κώλο την Ραΐσα/ Έλενα με 50αρι και το ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο. Αλλά αυτό είναι εξαίρεση.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
137
Πόντοι
0
Στον κορονοϊό έχω πάρει από κώλο την Ραΐσα/ Έλενα με 50αρι και το ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο. Αλλά αυτό είναι εξαίρεση.
Αυτή η ξινομούνα το ευχαριστήθηκε τουλάχιστον ή σου έλεγε "Άντε ψυχούλα μου χύσε!"

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Σορρυ αλλα σαν την Βικτωρια που το εβαζε απο μονη της τζαμπα στο κωλαρακι της χωρις να εχεις παρει προγραμμα για πρωκτικο δεν υπηρχε πουθενα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.045
Πόντοι
34.538
Σορρυ αλλα σαν την Βικτωρια που το εβαζε απο μονη της τζαμπα στο κωλαρακι της χωρις να εχεις παρει προγραμμα για πρωκτικο δεν υπηρχε πουθενα.
Αν δεν το πληρωσεις δεν εχει αξια.δεν το ευχαριστιεσαι..

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Γεια σας τύποι !
Τη Δευτέρα γυρίζω από σεζόν στη πόλη. Έχω βάλει μια βίζιτα στο μάτι αλλά επειδή δε ξέρω άμα θα με δεχτεί η όχι η κοπέλα.
Κατά το μεσημέρι τη Δευτέρα θα πάω μια βόλτα.
Προτιμώ τις λεπτές πετίτ σε γενικές γραμμές. Ακούω προτάσεις.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.530
Πόντοι
456
Εγώ εκείνο το πήρα όταν το χρέωνε και δεν μπορώ να πω ότι ήταν vfm

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Γεια σας τύποι !
Τη Δευτέρα γυρίζω από σεζόν στη πόλη. Έχω βάλει μια βίζιτα στο μάτι αλλά επειδή δε ξέρω άμα θα με δεχτεί η όχι η κοπέλα.
Κατά το μεσημέρι τη Δευτέρα θα πάω μια βόλτα.
Προτιμώ τις λεπτές πετίτ σε γενικές γραμμές. Ακούω προτάσεις.
Δεν ξέρεις αν σε δεχτεί; Δυστυχώς σε πετιτ δεν θυμάμαι κάτι καλό

• Like
Αντιδράσεις: ilzux

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Δεν ξέρεις αν σε δεχτεί; Δυστυχώς σε πετιτ δεν θυμάμαι κάτι καλό
Ειμαι ( σχετικά ) μικρός ηλικιακά και από πολλές τρώω άκυρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μπιανκα νικηφόρου ουρανού + ερημίτη γωνία, τελευταία την πετυχαίνω βραδυνη
Εγώ καταμεσήμερο θα πάω.

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Ειμαι ( σχετικά ) μικρός ηλικιακά και από πολλές τρώω άκυρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ καταμεσήμερο θα πάω.
Δοκιμασε στο medusa αν ειναι η μελιντα

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Η Καταλινα σημερα δουλευει βραδυ?ξερετε?

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Παντως μια προσφατη φωτογραφια σου δεν θα χαλαγε κανεναν ! και θα εκλεινες και στοματα :"
Φίλε πιστεύω από την απάντηση που σου έδωσε καταλαβαίνεις τον λόγο που δεν στέλνει φωτογραφία εγώ πήγα είδα και είπα αυτά που είδα τώρα εάν λεω ψέματα ας με διορθώσει κάποιος!

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Επίσης προχτές το βραδυ στο Bella Dona δούλευε μια μπελά ξανθιά ωραιο βυζακι ωραιο κολαρακι. Την πήρες κανείς να μας πει γνώμη είδα πολυκοσμία στο συγκεκριμένο

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
84
Πόντοι
1
Επίσης προχτές το βραδυ στο Bella Dona δούλευε μια μπελά ξανθιά ωραιο βυζακι ωραιο κολαρακι. Την πήρες κανείς να μας πει γνώμη είδα πολυκοσμία στο συγκεκριμένο
Αδερφέ η κοπέλα ήταν πιστόλι από εμφάνιση. Τέτοια κορίτσια δυστυχώς δεν περνάνε κάθε μερα από την Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς όταν πήγα η κοπέλα είχε απανωτά δωμάτια και τηβ είδαμε όταν έβγαινε από το ένα να μπει στο άλλο. Και κομοδίνο να είναι μια δοκιμή αξίζει

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
51
Φίλε πιστεύω από την απάντηση που σου έδωσε καταλαβαίνεις τον λόγο που δεν στέλνει φωτογραφία εγώ πήγα είδα και είπα αυτά που είδα τώρα εάν λεω ψέματα ας με διορθώσει κάποιος!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.530
Πόντοι
456
Πέταξε ο @yakuza old boy μια βόμβα και εξαφανίστηκε. Εκτός και αν το έκανε για αντίποινα γιατί στα τελευταία μηνύματα του δήλωνε απογοητευμένος. Ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι να κάνουμε την ερώτηση στην ίδια για να μάθουμε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom