You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
Ναι η ίδια πρέπει να είναι απο οτι είχε αναφέρει ο JohnyRed τις προάλλες.αυτη π ηταν στα παρανταιζ εννοει;
Πριβέ κλειστό κύκλο δουλεύει να υποθεσω?Το ξέρω Δευτέρα δούλευε αλλά δεν πήγα αδερφέ κούρασε και αυτή μηχανική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτο
Τι άλλο να πούμε ρε Σανχουρχο…Αν δεν έχεις πάει πάνε με κλειστά μάτια….Και ‘γώ Ιούλιο πήγα πρώτη φορά κ τώρα 2ηΈνας μια ενημέρωση δεν κάνει όμως
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Μια ψηλή ξανθιά απέναντι από μεδουσα στα καινούργια τέρμα τελευταίο τι λέει?
OhhBleat992
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Κύριοι συναγωνιστές χρειαζομαι τα φώτα σας. Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και σήμερα το βράδυ θα είμαι στο χωριό του έρωτα....που μπορώ να βρω κάποια χοντρή με πολύ μεγάλα βυζιά?
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Πλατεία Αριστοτέλους. Στα fregio η στο γύρο της ΑρστοτελουςΚύριοι συναγωνιστές χρειαζομαι τα φώτα σας. Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και σήμερα το βράδυ θα είμαι στο χωριό του έρωτα....που μπορώ να βρω κάποια χοντρή με πολύ μεγάλα βυζιά?
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 1.436
Μακριά από την Μαρίζα, θα κλάψεις τα λεφτά σου.Θα μπορούσε να μου πει κάποιος. Αν δουλεύει ακόμα η Μαρίζα ? Τελευταία φορά την είδα πριν 3 εβδομάδες περίπου red diamond μπορει να μου πει κανείς αν είναι ακόμα?
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Για την Ντενιζ που ανάφερες πρώτα μου είπε ότι 12 του μηνός θα έφευγε διακοπές μέχρι 20 η μέχρι 22 δε θυμάμαι καλά. Γι αυτό ήταν κλειστά. Είδα κάποιες φωτογραφίες της από Τουρκία.Πέρασμα πρωινή βάρδια χθες για Ντενίζ εκεί στην ερημιτη. Κλειστά ήταν το μεντουσα. Η Νικόλ έκανε πρόγραμμα μισής ώρας. Τα απέναντι ήταν μια πολύ μιλφ δεν μου άρεσε. Πήγα Λας Βέγκας το πρώτο δεξιά ήταν μια κοπέλα με τατού πολλά. Σαν εμφάνιση τίποτα. Πήγα στο μεσαίο αριστερά μια πιτσιρίκα Νάταλι μου είπε η τσατσά.20χρονων? Μου άρεσε το σωματακι της είχε ωραίο νεανικό κωλαρακι. Μπήκα με το απλό έρχεται, συνενόηση δεν υπάρχει αφού ούτε αγγλικά ούτε Ελληνικά γνωριζει ,κάθεται στο κρεβάτι βγάζει προφυλακτικό και με φοράει καποτα ενώ ήμουν όρθιος με πεσμένο πουλί εγώ τώρα. Που να σηκωθεί. Ξεκινάει πίπα δεν καταλάβαινα τίποτα με μισοτεντομενο πέος . Την σταματάω ξεκινάω ιεραποστολικό ήμουν είδη ξενερωμενος . Την γυρνάω στα 4 εκεί κάπως πήρα μπρος και τελείωσα .Κομοδίνο νεανικό θα ελεγα.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.530
- Πόντοι
- 456
Πάτα στο γοογλε Godiva studio και θα σου βγάλει τα πάνταη ναταλια που γράφεται όλοι μπορείτε να μου πείτε τι ώρες δουλεύει και σε ποιο σπιτάκι παρακαλώ;;;
MagicMike
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Ποσο πάει αδερφέ €;Ναταλία godiva τα δίνει όλα...σε κάνει να νιώθεις πιρνοσταρ και χύνει ποτάμια
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.530
- Πόντοι
- 456
Μικρό τίμημα μεγάλη καύλα αρκεί να σου αρέσουν τα μιλφέιγΠοσο πάει αδερφέ €;
MagicMike
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Ποσο μικρό το τίμημα; Γιατί είμαστε και φοιτητές βλέπειςΜικρό τίμημα μεγάλη καύλα αρκεί να σου αρέσουν τα μιλφέιγ
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Πωπωπω κατάλαβα ποιες λες χαχαχαχα. Εκείνες που κάθονται με τα Μπαρμπαδια και σουρωνουν και λένε πίπα 20€χαχαχαΠλατεία Αριστοτέλους. Στα fregio η στο γύρο της Αρστοτελους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πωπωπω κατάλαβα ποιες λες χαχαχαχα. Εκείνες που κάθονται με τα Μπαρμπαδια και σουρωνουν και λένε πίπα 20€Πλατεία Αριστοτέλους. Στα fregio η στο γύρο της Αρστοτελους
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Ντενίζ ποια λέτε ρε παίδες σοσ!!! Το μουνακι με τα μεγάλα βυζιά που ήταν μέδουσα????
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.530
- Πόντοι
- 456
Από 40 αλλά πρόσεξε μικρέ μην ερωτευθείς γιατί σε βλέπω αιώνιο φοιτητή να τρως την προίκα σου εκεί.Ποσο μικρό το τίμημα; Γιατί είμαστε και φοιτητές βλέπεις
MagicMike
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Μάλιστα !Από 40 αλλά πρόσεξε μικρέ μην ερωτευθείς γιατί σε βλέπω αιώνιο φοιτητή να τρως την προίκα σου εκεί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις