GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Μια ψηλή ξανθιά απέναντι από μεδουσα στα καινούργια τέρμα τελευταίο τι λέει?
Πλατεία Αριστοτέλους. Στα fregio η στο γύρο της ΑρστοτελουςΚύριοι συναγωνιστές χρειαζομαι τα φώτα σας. Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και σήμερα το βράδυ θα είμαι στο χωριό του έρωτα....που μπορώ να βρω κάποια χοντρή με πολύ μεγάλα βυζιά?
Μακριά από την Μαρίζα, θα κλάψεις τα λεφτά σου.Θα μπορούσε να μου πει κάποιος. Αν δουλεύει ακόμα η Μαρίζα ? Τελευταία φορά την είδα πριν 3 εβδομάδες περίπου red diamond μπορει να μου πει κανείς αν είναι ακόμα?
Για την Ντενιζ που ανάφερες πρώτα μου είπε ότι 12 του μηνός θα έφευγε διακοπές μέχρι 20 η μέχρι 22 δε θυμάμαι καλά. Γι αυτό ήταν κλειστά. Είδα κάποιες φωτογραφίες της από Τουρκία.Πέρασμα πρωινή βάρδια χθες για Ντενίζ εκεί στην ερημιτη. Κλειστά ήταν το μεντουσα. Η Νικόλ έκανε πρόγραμμα μισής ώρας. Τα απέναντι ήταν μια πολύ μιλφ δεν μου άρεσε. Πήγα Λας Βέγκας το πρώτο δεξιά ήταν μια κοπέλα με τατού πολλά. Σαν εμφάνιση τίποτα. Πήγα στο μεσαίο αριστερά μια πιτσιρίκα Νάταλι μου είπε η τσατσά.20χρονων? Μου άρεσε το σωματακι της είχε ωραίο νεανικό κωλαρακι. Μπήκα με το απλό έρχεται, συνενόηση δεν υπάρχει αφού ούτε αγγλικά ούτε Ελληνικά γνωριζει ,κάθεται στο κρεβάτι βγάζει προφυλακτικό και με φοράει καποτα ενώ ήμουν όρθιος με πεσμένο πουλί εγώ τώρα. Που να σηκωθεί. Ξεκινάει πίπα δεν καταλάβαινα τίποτα με μισοτεντομενο πέος . Την σταματάω ξεκινάω ιεραποστολικό ήμουν είδη ξενερωμενος . Την γυρνάω στα 4 εκεί κάπως πήρα μπρος και τελείωσα .Κομοδίνο νεανικό θα ελεγα.
Πάτα στο γοογλε Godiva studio και θα σου βγάλει τα πάνταη ναταλια που γράφεται όλοι μπορείτε να μου πείτε τι ώρες δουλεύει και σε ποιο σπιτάκι παρακαλώ;;;
Ποσο πάει αδερφέ €;Ναταλία godiva τα δίνει όλα...σε κάνει να νιώθεις πιρνοσταρ και χύνει ποτάμια
Μικρό τίμημα μεγάλη καύλα αρκεί να σου αρέσουν τα μιλφέιγΠοσο πάει αδερφέ €;
Ποσο μικρό το τίμημα; Γιατί είμαστε και φοιτητές βλέπειςΜικρό τίμημα μεγάλη καύλα αρκεί να σου αρέσουν τα μιλφέιγ
Πωπωπω κατάλαβα ποιες λες χαχαχαχα. Εκείνες που κάθονται με τα Μπαρμπαδια και σουρωνουν και λένε πίπα 20€χαχαχαΠλατεία Αριστοτέλους. Στα fregio η στο γύρο της Αρστοτελους
Πωπωπω κατάλαβα ποιες λες χαχαχαχα. Εκείνες που κάθονται με τα Μπαρμπαδια και σουρωνουν και λένε πίπα 20€Πλατεία Αριστοτέλους. Στα fregio η στο γύρο της Αρστοτελους
Από 40 αλλά πρόσεξε μικρέ μην ερωτευθείς γιατί σε βλέπω αιώνιο φοιτητή να τρως την προίκα σου εκεί.Ποσο μικρό το τίμημα; Γιατί είμαστε και φοιτητές βλέπεις
Μάλιστα !Από 40 αλλά πρόσεξε μικρέ μην ερωτευθείς γιατί σε βλέπω αιώνιο φοιτητή να τρως την προίκα σου εκεί.
Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στις γυναίκες θα πάθεις σοκ. Σπάνιο φαινόμενο πλέον. Καλά να περάσεις.Μάλιστα !
Η Ναταλία είναι σαν μια γκόμενα που γαμας έξω βέβαια πολύ μέτρια εμφάνιση αλλά κάνει τα πάντα...επίσης κάνει squirt ασταμάτητο και δέχεται τα πανταη ναταλια που γράφεται όλοι μπορείτε να μου πείτε τι ώρες δουλεύει και σε ποιο σπιτάκι παρακαλώ;;;