You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 456
Ή Λας Βέγκας ή στα από πίσω τους.Η Φρίντα που είναι; Δεν είμαι από εκεί, είναι κοντά στο γκοντιβα;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 25.165
Γιατι ειχα βγει κεντρο και ημουν διπλα και ηθελα να γαμησω στις 1 το βραδυ. Και ποιος σ ειπε οτι δεν παω ΚΑΙ στα κοριτσια?Λογικά θα είναι η Νάταλι. Οι βυζολάγνοι τρελαίνονται για Φρίντα. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι στο πρόγραμμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ γιατί δεν πας στα ιντιπεντεντ τα κορίτσια μας που είναι δοκιμασμένα και δυνατά;
Αν εννοείς το find girl δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστά τα προγράμματα που έχουν εκείΠαισια bella donna ποιες δουλευουν ισχυει τι προγραμμα στο αλλο σαιτ?
Συνήθως ισχύει το πρόγραμμα τους. Εγώ είχα δοκιμάσει την Άντζελα 2 μηνες πριν καλή είναι δεν βιάζεται καθόλου και ευγενική φαντάσου το απλό πήρα στα 40 και ήταν κομπλέ. Έχει και μια ναστια δεν την έχω δοκιμάσει.Παισια bella donna ποιες δουλευουν ισχυει τι προγραμμα στο αλλο σαιτ?
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.274
- Πόντοι
- 1.076
Πίσω από τα las vegas στην ερημίτης στα αριστερά.Η Φρίντα που είναι; Δεν είμαι από εκεί, είναι κοντά στο γκοντιβα;
Ευχαριστω φιλε αυτες τις μερες θα κατεβω και θα ριξω ενημερωσηΣυνήθως ισχύει το πρόγραμμα τους. Εγώ είχα δοκιμάσει την Άντζελα 2 μηνες πριν καλή είναι δεν βιάζεται καθόλου και ευγενική φαντάσου το απλό πήρα στα 40 και ήταν κομπλέ. Έχει και μια ναστια δεν την έχω δοκιμάσει.
Πέρασμα πρωινή βάρδια χθες για Ντενίζ εκεί στην ερημιτη. Κλειστά ήταν το μεντουσα. Η Νικόλ έκανε πρόγραμμα μισής ώρας. Τα απέναντι ήταν μια πολύ μιλφ δεν μου άρεσε. Πήγα Λας Βέγκας το πρώτο δεξιά ήταν μια κοπέλα με τατού πολλά. Σαν εμφάνιση τίποτα. Πήγα στο μεσαίο αριστερά μια πιτσιρίκα Νάταλι μου είπε η τσατσά.20χρονων? Μου άρεσε το σωματακι της είχε ωραίο νεανικό κωλαρακι. Μπήκα με το απλό έρχεται, συνενόηση δεν υπάρχει αφού ούτε αγγλικά ούτε Ελληνικά γνωριζει ,κάθεται στο κρεβάτι βγάζει προφυλακτικό και με φοράει καποτα ενώ ήμουν όρθιος με πεσμένο πουλί εγώ τώρα. Που να σηκωθεί. Ξεκινάει πίπα δεν καταλάβαινα τίποτα με μισοτεντομενο πέος . Την σταματάω ξεκινάω ιεραποστολικό ήμουν είδη ξενερωμενος . Την γυρνάω στα 4 εκεί κάπως πήρα μπρος και τελείωσα .Κομοδίνο νεανικό θα ελεγα.
Στα τρίδυμα σε αυτό που είναι μόνο του δουλεύει η πιο μαλακισμένη τσατσά όλων των εποχών. Οπότε με βλέπει μου λέει την ξέρεις την κοπέλα άντε φύγε. Και μάλιστα έχει τύχει να περιμένει κάποιος να γαμισει και αυτή να του λέει αυτο το παιδί πολύ παράξενο παιδί μόνο να βλέπει θέλει και φεύγει. Τα ίδια λέει σε όλους; Ή μόνο εμένα τέτοια συμπάθεια;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 456
Δεν είμαστε όλοι τόσο μερακλήδεςΠέτυχα μια Νίνα από Σερβία στη Μέδουσα το Σκ και έκανε πολύ καλό αυταρχικό. Το έχει πραγματικά με το strap on, με πολύ καλό ρυθμο και έντονο τελείωμα. Όσοι γουστάρετε αυταρχικό ή bdsm μπορείτε να δοκιμάσετε
Apollon8888
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συναγωνιστές..ξέρεις κάνεις καμιά με μεγάλο στήθος..αλλά να τν ιδρώνει την φανέλα..είμαι ανάμεσα σε Καταλίνα και Αφροδίτη από play boy
Nikthegreek23
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 376
Στο Λας Βέγκας ήταν αυτή η Αναστασία?Χθεσινη τσαρκα 1230 βραδυ. Παρα μα παρα πολλα πιτσιρικια 4-5 να κυκλοφορουν στην περιοχη. Πηγα στοχευμενα να δω μια αμαρυλλις και μια νατασσα στα Red Light και Red Diamond. Η αμαρυλλις απο φατσα δεν βλεποτανε, η νατασσα κατι ελεγε αλλα ηταν πανηψιλη και ειχε και ψιλοραγαδες αν ειδα καλα στα ποδια οποτε εφυγα. Πηγα καρφωτος για ραισα/ελενα, ηταν στο σαλονακι μιλουσε με εναν νεαρο και την τσατσα και μ λεει η τσατσα ελα ξανα σε 2 ωρες (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι λετε ρε νουμερα), ακους εκει ελα σε 2 ωρες. μετα πηγα στα απο πισω σε ολα ηταν κατι ασχημες οποτε δεν μπηκα σε καμια. Μετα κατηφορισα σε ενα διπλα στης ριτας το οποιο μεσα ειχε 2 κοπελες. Με το που μπαινω ερχεται μια Αναστασια νομιζω αν θυμαμαι καλα μου ειπε, γυμνασμενη με ωραιο πισω συστημα ηρθε εκατσε διπλα μου στον καναπε αρχισε να με χαιδευει και να με κοιταει στα ματια και να μ λεει διαφορα οποτε με ψιλο εφτιαξε και μπηκα με το 50αρι που ειχε 69 και γυμνο. Πιπα αδιαφορη, με το που εβγαλε το σουτιεν, βυζια κρεμασμενα (η κοπελα εχει σοβαρο θεμα πρεπει να βαλει σιλικονη) αλλα καλο υπολοιπο σωμα και γλυκια φατσουλα, στο 69 γκαυλωσα και μετα την εβαλα στα 4 και τελιωσα. Βγαινοντας της ειδα να χαμουρευονται και οι 2 κοπελες , η αλλη ηταν μια στρουμπουλουλα ξανθια με μεγαλα βυζια, μπροστα σε κατι πιτσιρικαδες και να γελανε. Παιζει να κανουν καλο παιχνιδι οι 2 τους. Αυτα.
Πρωινές καυλες και πρωινό πέρασμα από τα κορίτσια…Μετά από μικρή βόλτα πρώτη κατάθεση στη Βλαντα στο Λας Βεγκας το πίσω με το απλο…Με είπε μάλιστα ότι ήμουν ο πρώτος της ημέρας,πρώτη φορά μαζί της καλή,ως εκεί….Δευτερο πέρασμα με Ναταλία στο Godiva στα 50…Ε δεν υπάρχει σύγκριση,όσοι έχουν πάει ξέρουν…Το κορίτσι είναι πύραυλος και τα δίνει όλα!
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Αδελφέ Νάταλι κάνει άρρωστα γαμησια τρελοκομείο σκέτο.Πρωινές καυλες και πρωινό πέρασμα από τα κορίτσια…Μετά από μικρή βόλτα πρώτη κατάθεση στη Βλαντα στο Λας Βεγκας το πίσω με το απλο…Με είπε μάλιστα ότι ήμουν ο πρώτος της ημέρας,πρώτη φορά μαζί της καλή,ως εκεί….Δευτερο πέρασμα με Ναταλία στο Godiva στα 50…Ε δεν υπάρχει σύγκριση,όσοι έχουν πάει ξέρουν…Το κορίτσι είναι πύραυλος και τα δίνει όλα!
Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 665
- Πόντοι
- 301
αυτη π ηταν στα παρανταιζ εννοει;Πέτυχα μια Νίνα από Σερβία στη Μέδουσα το Σκ και έκανε πολύ καλό αυταρχικό. Το έχει πραγματικά με το strap on, με πολύ καλό ρυθμο και έντονο τελείωμα. Όσοι γουστάρετε αυταρχικό ή bdsm μπορείτε να δοκιμάσετε
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 456
Ένας μια ενημέρωση δεν κάνει όμωςΑδελφέ Νάταλι κάνει άρρωστα γαμησια τρελοκομείο σκέτο.
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Μία φορά και δύο να την είχαμε αναφέρει φίλε.Ένας μια ενημέρωση δεν κάνει όμως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69