Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Φαριν λακτέ, εχει 3 με 4 ευρώ γλητωνεις 7 ευρω

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.867
Πόντοι
4.766
Μια διόρθωση.... γράφει τον 58χρονο ως "ημεδαπό "...άρα 100% γύφτος ήταν... τώρα πως θεωρούνται Έλληνες οι κωλογυφτοι κανείς δεν ξέρει... Όπως και να έχει όπως είπε ο Αλ -2 ακόμα παράσιτα στην πόλη... μακάρι κάθε μέρα να αλληλοσκοτωνονται μεταξύ τους να αδειάζει η πόλη από δαυτους

Τελευταία τροποποίηση:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.140
Πόντοι
456
Μάγκες βοήθεια σε καμιά δεκαριά μέρες γυρίζω Θεσσαλονίκη. Ένας φίλος μου είπε να τον πάω στα κορίτσια.

Ο τύπος είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση , είναι 29 ψυχολόγος και δεν έχει προσχωρήσει ακόμα.

Εγώ προσωπικά όταν πηγαίνω χέστηκα άμα είναι η άλλη κομοδίνο η όχι αλλά αυτού θα είναι η πρώτη του , κρίμα το παιδί να πάει κάπου και να είναι η άλλη κομοδίνο.

Θέλω κάποια να τον περιποιηθεί , να του μιλήσει όμορφα , να τον χαϊδέψει κλπ

Που να τον πάω ;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Μάγκες βοήθεια σε καμιά δεκαριά μέρες γυρίζω Θεσσαλονίκη. Ένας φίλος μου είπε να τον πάω στα κορίτσια.

Ο τύπος είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση , είναι 29 ψυχολόγος και δεν έχει προσχωρήσει ακόμα.

Εγώ προσωπικά όταν πηγαίνω χέστηκα άμα είναι η άλλη κομοδίνο η όχι αλλά αυτού θα είναι η πρώτη του , κρίμα το παιδί να πάει κάπου και να είναι η άλλη κομοδίνο.

Που να τον πάω ;
Σε ψυχιατρο να του δωσει αγωγη και μετα σε ψυχολογο για δει τα ψυχολογικα που εχει

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Μια διόρθωση.... γράφει τον 58χρονο ως "ημεδαπό "...άρα 100% γύφτος ήταν... τώρα πως θεωρούνται Έλληνες οι κωλογυφτοι κανείς δεν ξέρει... Όπως και να έχει όπως είπε ο Αλ -2 ακόμα παράσιτα στην πόλη... μακάρι κάθε μέρα να αλληλοσκοτωνονται μεταξύ τους να αδειάζει η πόλη από δαυτ

Μια διόρθωση.... γράφει τον 58χρονο ως "ημεδαπό "...άρα 100% γύφτος ήταν... τώρα πως θεωρούνται Έλληνες οι κωλογυφτοι κανείς δεν ξέρει... Όπως και να έχει όπως είπε ο Αλ -2 ακόμα παράσιτα στην πόλη... μακάρι κάθε μέρα να αλληλοσκοτωνονται μεταξύ τους να αδειάζει η πόλη από δαυτους
Ο 58χρονος όντως είναι έλληνας και λέγεται αν δεν κάνω λάθος αράθυμος ήτανε φύλακας. Από ότι ξέρω ήτανε ήσυχο παιδί δεν είχε καμία σχέση με τους νταβατζίδες απλούστατα έπαιρνε ένα μεροκάματο. Τώρα τι ακριβώς παίχτηκε θα το βγάλει η αστυνομία από τους άλλους φύλακες. Αυτά πάντα συμβαίνανε στα μπουρδέλα μην ξεχνάτε πριν από λίγα χρόνια 45 δεν κάνω λάθος μαχαιρώσανε κάποιον εκεί παλιά στο βαρδάρη γινότανε κάθε βράδυ μάχη παλιοί τα θυμόμαστε αυτά.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.555
Πόντοι
456

Που να τον πάω ;
Μήπως δεν είναι έτοιμο το παιδί να πάει ακόμα σε μπουρδέλα;
Βρες από γραφείο αυτή με την καλύτερη κριτική και κλείστου ραντεβού.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.140
Πόντοι
456
Μήπως δεν είναι έτοιμο το παιδί να πάει ακόμα σε μπουρδέλα;
Βρες από γραφείο αυτή με την καλύτερη κριτική και κλείστου ραντεβού.
Αυτός μου το ζήτησε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε ψυχιατρο να του δωσει αγωγη και μετα σε ψυχολογο για δει τα ψυχολογικα που εχει
Εκεί πάει.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ο 58χρονος όντως είναι έλληνας και λέγεται αν δεν κάνω λάθος αράθυμος ήτανε φύλακας. Από ότι ξέρω ήτανε ήσυχο παιδί δεν είχε καμία σχέση με τους νταβατζίδες απλούστατα έπαιρνε ένα μεροκάματο. Τώρα τι ακριβώς παίχτηκε θα το βγάλει η αστυνομία από τους άλλους φύλακες. Αυτά πάντα συμβαίνανε στα μπουρδέλα μην ξεχνάτε πριν από λίγα χρόνια 45 δεν κάνω λάθος μαχαιρώσανε κάποιον εκεί παλιά στο βαρδάρη γινότανε κάθε βράδυ μάχη παλιοί τα θυμόμαστε αυτά.
Δεν είναι αυτό το όνομα που ανέφερες! Είναι πιο μεγάλο όνομα στην πιάτσα και βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει θα χρωστούσε φύλακας 40.000 σε γεωργιανο??

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
52
Πόντοι
0

Που να τον πάω ;
Να πάρεις πρόγραμμα 1 ώρα με τζακούζι θα είναι καλύτερα πιο άνετα και σου φαίνονται και καλύτερα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.140
Πόντοι
456
Να πάρεις πρόγραμμα 1 ώρα με τζακούζι θα είναι καλύτερα πιο άνετα και σου φαίνονται και καλύτερα.
Δε παίζει θέμα με τα λεφτά. Το ζήτημα είναι σε ποια να τον πάω. Για αυτό και ρώτησα.

Egnat

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Παιδιά η Μαρίζα η Βουλγάρα δουλεύει ακομα? Αξίζει πιστεύετε τα λεφτά της ?

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Δε παίζει θέμα με τα λεφτά. Το ζήτημα είναι σε ποια να τον πάω. Για αυτό και ρώτησα.
Το paradise έχει την καταλινα ίσως αξίζει. Έχει πιασίματα γενικά σαν κοπέλα καλή συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση χοντρή. Ε σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Egnat

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Το paradise έχει την καταλινα ίσως αξίζει. Έχει πιασίματα γενικά σαν κοπέλα καλή συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση χοντρή. Ε σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Καταλινα είναι στο inside από όσο θυμαμαι

Egnat

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Για την Μαρίζα την Βουλγάρα ποια είναι η γνώμη σας παιδιά ?

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.140
Πόντοι
456
Ευχαριστώ φίλε

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Μίνι τσάρκα πριν από λίγο με κατάθεση στην Εύα από Κολομβία στο Paradise το τελευταίο. Αρκετά καλή αλλά οκ όχι κάτι που θα θυμάμαι και ούτε θα ξαναπήγαινα γενικά. Είχε κωλάρα με τέλειο δέρμα και μου έκανε μια αερόπιπα ενός λεπτού ίσως και λιγότερο, πήρα πρόγραμμα 60 ευρώ γυμνό τσιμπούκι. Στο μαγαζί δούλευε και μια δεύτερη κοπέλα από Κολομβία και αυτή η Μαρσέλα, ψηλή ξανθιά κορμάρα, η επόμενη κασκαντερική δοκιμή μου.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.555
Πόντοι
456
Μίνι τσάρκα πριν από λίγο με κατάθεση στην Εύα από Κολομβία στο Paradise το τελευταίο. Αρκετά καλή αλλά οκ όχι κάτι που θα θυμάμαι και ούτε θα ξαναπήγαινα γενικά. Είχε κωλάρα με τέλειο δέρμα και μου έκανε μια αερόπιπα ενός λεπτού ίσως και λιγότερο, πήρα πρόγραμμα 60 ευρώ γυμνό τσιμπούκι. Στο μαγαζί δούλευε και μια δεύτερη κοπέλα από Κολομβία και αυτή η Μαρσέλα, ψηλή ξανθιά κορμάρα, η επόμενη κασκαντερική δοκιμή μου.
60€ για αεροπιπα ενός λεπτού και πόση ώρα στο σύνολο. Τελευταία φορά που πήδηξα εκεί μέσα ήταν η Βίκυ και μάλλον δεν θα ξαναπατήσω με την πολιτική που ακολουθούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom