Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 2.266
Που εχει εδω μπουρδελα του 10αρικου τυπε για πες μας να μαθουμε κι εμεις?Εγώ δεν πάω σε μπουρδέλα του δεκάρικου τύπε.
Που εχει εδω μπουρδελα του 10αρικου τυπε για πες μας να μαθουμε κι εμεις?Εγώ δεν πάω σε μπουρδέλα του δεκάρικου τύπε.
Σε ψυχιατρο να του δωσει αγωγη και μετα σε ψυχολογο για δει τα ψυχολογικα που εχειΜάγκες βοήθεια σε καμιά δεκαριά μέρες γυρίζω Θεσσαλονίκη. Ένας φίλος μου είπε να τον πάω στα κορίτσια.
Ο τύπος είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση , είναι 29 ψυχολόγος και δεν έχει προσχωρήσει ακόμα.
Εγώ προσωπικά όταν πηγαίνω χέστηκα άμα είναι η άλλη κομοδίνο η όχι αλλά αυτού θα είναι η πρώτη του , κρίμα το παιδί να πάει κάπου και να είναι η άλλη κομοδίνο.
Θέλω κάποια να τον περιποιηθεί , να του μιλήσει όμορφα , να τον χαϊδέψει κλπ
Που να τον πάω ;
Μια διόρθωση.... γράφει τον 58χρονο ως "ημεδαπό "...άρα 100% γύφτος ήταν... τώρα πως θεωρούνται Έλληνες οι κωλογυφτοι κανείς δεν ξέρει... Όπως και να έχει όπως είπε ο Αλ -2 ακόμα παράσιτα στην πόλη... μακάρι κάθε μέρα να αλληλοσκοτωνονται μεταξύ τους να αδειάζει η πόλη από δαυτ
Ο 58χρονος όντως είναι έλληνας και λέγεται αν δεν κάνω λάθος αράθυμος ήτανε φύλακας. Από ότι ξέρω ήτανε ήσυχο παιδί δεν είχε καμία σχέση με τους νταβατζίδες απλούστατα έπαιρνε ένα μεροκάματο. Τώρα τι ακριβώς παίχτηκε θα το βγάλει η αστυνομία από τους άλλους φύλακες. Αυτά πάντα συμβαίνανε στα μπουρδέλα μην ξεχνάτε πριν από λίγα χρόνια 45 δεν κάνω λάθος μαχαιρώσανε κάποιον εκεί παλιά στο βαρδάρη γινότανε κάθε βράδυ μάχη παλιοί τα θυμόμαστε αυτά.Μια διόρθωση.... γράφει τον 58χρονο ως "ημεδαπό "...άρα 100% γύφτος ήταν... τώρα πως θεωρούνται Έλληνες οι κωλογυφτοι κανείς δεν ξέρει... Όπως και να έχει όπως είπε ο Αλ -2 ακόμα παράσιτα στην πόλη... μακάρι κάθε μέρα να αλληλοσκοτωνονται μεταξύ τους να αδειάζει η πόλη από δαυτους
Μήπως δεν είναι έτοιμο το παιδί να πάει ακόμα σε μπουρδέλα;Μάγκες βοήθεια σε καμιά δεκαριά μέρες γυρίζω Θεσσαλονίκη. Ένας φίλος μου είπε να τον πάω στα κορίτσια.
Ο τύπος είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση , είναι 29 ψυχολόγος και δεν έχει προσχωρήσει ακόμα.
Εγώ προσωπικά όταν πηγαίνω χέστηκα άμα είναι η άλλη κομοδίνο η όχι αλλά αυτού θα είναι η πρώτη του , κρίμα το παιδί να πάει κάπου και να είναι η άλλη κομοδίνο.
Που να τον πάω ;
Αυτός μου το ζήτησε.Μήπως δεν είναι έτοιμο το παιδί να πάει ακόμα σε μπουρδέλα;
Βρες από γραφείο αυτή με την καλύτερη κριτική και κλείστου ραντεβού.
Εκεί πάει.Σε ψυχιατρο να του δωσει αγωγη και μετα σε ψυχολογο για δει τα ψυχολογικα που εχει
Aφου παει εκει δε χρειαζεται το μπουρδελοΕκεί πάει.
Δεν είναι αυτό το όνομα που ανέφερες! Είναι πιο μεγάλο όνομα στην πιάτσα και βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει θα χρωστούσε φύλακας 40.000 σε γεωργιανο??Ο 58χρονος όντως είναι έλληνας και λέγεται αν δεν κάνω λάθος αράθυμος ήτανε φύλακας. Από ότι ξέρω ήτανε ήσυχο παιδί δεν είχε καμία σχέση με τους νταβατζίδες απλούστατα έπαιρνε ένα μεροκάματο. Τώρα τι ακριβώς παίχτηκε θα το βγάλει η αστυνομία από τους άλλους φύλακες. Αυτά πάντα συμβαίνανε στα μπουρδέλα μην ξεχνάτε πριν από λίγα χρόνια 45 δεν κάνω λάθος μαχαιρώσανε κάποιον εκεί παλιά στο βαρδάρη γινότανε κάθε βράδυ μάχη παλιοί τα θυμόμαστε αυτά.
Να πάρεις πρόγραμμα 1 ώρα με τζακούζι θα είναι καλύτερα πιο άνετα και σου φαίνονται και καλύτερα.Μάγκες βοήθεια σε καμιά δεκαριά μέρες γυρίζω Θεσσαλονίκη. Ένας φίλος μου είπε να τον πάω στα κορίτσια.
Που να τον πάω ;
Δε παίζει θέμα με τα λεφτά. Το ζήτημα είναι σε ποια να τον πάω. Για αυτό και ρώτησα.Να πάρεις πρόγραμμα 1 ώρα με τζακούζι θα είναι καλύτερα πιο άνετα και σου φαίνονται και καλύτερα.
Το paradise έχει την καταλινα ίσως αξίζει. Έχει πιασίματα γενικά σαν κοπέλα καλή συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση χοντρή. Ε σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες επιλογές.Δε παίζει θέμα με τα λεφτά. Το ζήτημα είναι σε ποια να τον πάω. Για αυτό και ρώτησα.
Καταλινα είναι στο inside από όσο θυμαμαιΤο paradise έχει την καταλινα ίσως αξίζει. Έχει πιασίματα γενικά σαν κοπέλα καλή συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση χοντρή. Ε σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Ευχαριστώ φίλεΤο paradise έχει την καταλινα ίσως αξίζει. Έχει πιασίματα γενικά σαν κοπέλα καλή συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση χοντρή. Ε σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Αυτή είναι άλλη ΚαταλίναΚαταλινα είναι στο inside από όσο θυμαμαι
60€ για αεροπιπα ενός λεπτού και πόση ώρα στο σύνολο. Τελευταία φορά που πήδηξα εκεί μέσα ήταν η Βίκυ και μάλλον δεν θα ξαναπατήσω με την πολιτική που ακολουθούν.Μίνι τσάρκα πριν από λίγο με κατάθεση στην Εύα από Κολομβία στο Paradise το τελευταίο. Αρκετά καλή αλλά οκ όχι κάτι που θα θυμάμαι και ούτε θα ξαναπήγαινα γενικά. Είχε κωλάρα με τέλειο δέρμα και μου έκανε μια αερόπιπα ενός λεπτού ίσως και λιγότερο, πήρα πρόγραμμα 60 ευρώ γυμνό τσιμπούκι. Στο μαγαζί δούλευε και μια δεύτερη κοπέλα από Κολομβία και αυτή η Μαρσέλα, ψηλή ξανθιά κορμάρα, η επόμενη κασκαντερική δοκιμή μου.