ZackThePlaya
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Γνώμη για Αλίκη bad girls?
Το ξέρω Δευτέρα δούλευε αλλά δεν πήγα αδερφέ κούρασε και αυτή μηχανική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτοΗ τσαρινα ακομα υπαρχει.
Βγάζει άγρια γούσταΓνώμη για Αλίκη bad girls?
Κανενα βιζιτακι... Θεσσαλονίκη..όχι επαγγελματίες...ξέρει κανείς;Βγάζει άγρια γούστα
Petite την κάνεις ότι θες
Γουστάρει και kinky καταστάσεις
Που δουλεύει;Το ξέρω Δευτέρα δούλευε αλλά δεν πήγα αδερφέ κούρασε και αυτή μηχανική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτο
Καμία σε πιο ψηλό γιατί οι κοντές δε με βολεύουν έχουμε;Βγάζει άγρια γούστα
Petite την κάνεις ότι θες
Γουστάρει και kinky καταστάσεις
Πήγα τελικά και έβαλε κάποια κιλά η λουνα σε σχέση με παλιά αρκετα καλη αλλά δεν θα ξανά πήγαινα εγωΑυτα ειναι νεα, πηγες ή απο το προγραμμα.?? Πηγε κανας αλλος.?? Απο αποδοση παραμενει το ιδιο.??
Την μαρσελα μήπως την έχεις δοκιμάσει?Πήγα τελικά και έβαλε κάποια κιλά η λουνα σε σχέση με παλιά αρκετα καλη αλλά δεν θα ξανά πήγαινα εγω
Εσύ που τα δίνεις η τα έδινες;Ιδού η κατάληξη...
Σε ποιους πάτε και δίνετε τα λεφτά σας βρε ΜΑΛΑΚΕΣ!
Νεκρός σε κελί ο 38χρονος Γεωργιανός που είχε συλληφθεί για την δολοφονία 58χρονου
Νεκρός μέσα στο κελί του εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 38χρονος Γεωργιανός, ο οποίος κρατούνταν στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τηνwww.newsbreak.gr
Γράφει πουθενά ότι ήταν νταβαδες στα μαγαζιά στον Μύλο?Ιδού η κατάληξη...
Σε ποιους πάτε και δίνετε τα λεφτά σας βρε ΜΑΛΑΚΕΣ!
Νεκρός σε κελί ο 38χρονος Γεωργιανός που είχε συλληφθεί για την δολοφονία 58χρονου
Νεκρός μέσα στο κελί του εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 38χρονος Γεωργιανός, ο οποίος κρατούνταν στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τηνwww.newsbreak.gr
Εγώ δεν πάω σε μπουρδέλα του δεκάρικου τύπε.Εσύ που τα δίνεις η τα έδινες;
Για νέο η για αρχαίο εγραψες την παπαρια σου;
Όχι. Ήταν ιεροψάλτες στον ναό της του Θεού Σοφίας.Γράφει πουθενά ότι ήταν νταβαδες στα μαγαζιά στον Μύλο?
OxiΤην μαρσελα μήπως την έχεις δοκιμάσει?
Πας σε εσκορτ που έχουν νταβαδες του δεκάρικο. Και αν είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι δεν έχουν νταβαδες οι "ανεξάρτητες" τότε άλλαξε πλευρό και φάε λίγο φοαριν λακτε.Εγώ δεν πάω σε μπουρδέλα του δεκάρικου τύπε.
Τι είναι η "φοαριν λακτε" τύπε;;Πας σε εσκορτ που έχουν νταβαδες του δεκάρικο. Και αν είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι δεν έχουν νταβαδες οι "ανεξάρτητες" τότε άλλαξε πλευρό και φάε λίγο φοαριν λακτε.
Εκτός αν σου αρέσουν τα κρεμασταρια και.....