Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ποιες μερες ειναιΕιμαι απαραδεκτος
Αυγουστο με ειπε οτι θα παει διακοπες!!
Εχουμε αλλες 2-3 βδομαδες για κανα επαναληπτικο ματς!
το γνωστο τριτη- τεταρτη- πεμπτη;
ποιες μερες ειναιΕιμαι απαραδεκτος
Αυγουστο με ειπε οτι θα παει διακοπες!!
Εχουμε αλλες 2-3 βδομαδες για κανα επαναληπτικο ματς!
ποιες μερες ειναι
οκ τα παντα ολαΔευτερα - Τριτη - Τεταρτη 10 με 7 με ειπε
το γνωστο μ αρεσε.......το γνωστο ειναι ρε γαμαικανε δευτερα-τεταρτη πρωι.πως σου ηρθαν αυτες οι μερες?ποιες μερες ειναι
τσεχια-σλοβακια βγαζουν top μωρα...τι σε χαλασε απο επιδοσεις φιλε γιατι θελω να καταθεσω κι εγω συντομα,η συμμετοχη?γενικα γραψτε κριτικη,ειναι ωραιο .εγω σημερα ειδα και χαρηκα που μια παλια κριτικη μου βοηθησε εναν φιλο να περασει καλα ...Την Σλοβάκα την Μόνικα αξίζει να την πάρει κάποιος (έστω και αν δεν πιάνει υψηλές αποδόσεις) μόνο και μόνο για την τέλεια αίσθηση που σου δίνουν τα υπέροχα βυζιά της.
τσεχια-σλοβακια βγαζουν top μωρα...τι σε χαλασε απο επιδοσεις φιλε γιατι θελω να καταθεσω κι εγω συντομα,η συμμετοχη?γενικα γραψτε κριτικη,ειναι ωραιο .εγω σημερα ειδα και χαρηκα που μια παλια κριτικη μου βοηθησε εναν φιλο να περασει καλα ...
για θυμηστε μου που τραγουδαει η μονικα?
καλησπέρα κ απο μένα.
καινούριος στο χόμπυ και στο σάιτ.Θέλω να ρωτήσω το εξής παιδιά.
υπάρχει καμιά γυναίκα σε κάποιο σπιτάκι(βραδυνές ώρες) και να αφήνει να την χύσεις στο στόμα??? όσο κ αν έχω ψάξει στο forum δεν έχω βρει κάποια τέτοια πληροφορια.
επίσης παίζει καμιά γκόμενα να επιτρέπει το δάχτυλο?είχα ρωτήσει κ παλιότερα αλλά δεν με βοήθησε κάποιος...
φετιχ ειναι αυτα τι να κανουμε...!!!
τι κανεις φιλε?ολα καλα?πως περνας στις διακοπες σου?που εισαι?Γραψε ακυρο διαβαζω αρκετες καινουριες κριτικες που γραφτηκαν σημερα ...μπραβο στους συναγωνιστες..
δεν μας λες κ πριν ποσο καιρο δουλευε αυτη η ξανθια ρε φιλε κ πως την ελεγαν?Μαγκεσ 2 ερωτησεις,γιατι ειχα καιρο να παω στα μπουρδελα να δω τι παιζει και εχω χασει επεισοδια
1)Μια ξανθια ουγγαρεζα αδυνατη που εμφανιζοταν παλια στη σαπφους,οχι σε εκεινο ακριβως απεναντι απο το ανορθόφραφο αλλα στο διπλα.Εμφανιζοταν βραδυνες ωρες.Δουλευει ακομα αυτη?
2)Η ευγενια που δουλευε επισης στο ιδιο σπιτι,δουλευει ακομα?
Thanks
δεν θυμαμαι ονομα,εχει αρκετους μηνες πριν που δουλευε,ειχα ξεκοψει και εγω για αρκετο καιρο!δεν μας λες κ πριν ποσο καιρο δουλευε αυτη η ξανθια ρε φιλε κ πως την ελεγαν?
μια χαρα σας χαιρετω ολους!ειμαι λιμνη ευβοιας..δυστυχως για επαγγελματικους λογους θα φυγω απο θεσσαλονικη απο σεπτεμβρη οποτε οι παρεμβασεις μου θα ναι περιστασιακες αλλα θα σας παρακολουθω ( με αγαπη οπως και πριν με μαθετε )και θα μιλαω οταν ξερω κατι απο προσωπικη εμπειρια ή ερχομαι για καταθεση..τι κανεις φιλε?ολα καλα?πως περνας στις διακοπες σου?που εισαι?